Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Kaikki mitä tarvitset akvaarioosi ja pihalampeen
Riippumatta siitä etsitkö uutta akvaarioa tai akvaario-pöytää, haluat vaihtaa vanhan akvaariosi uuteen tai etsit uusia varusteita vanhaan akvaarioosi, läydät varmasti kaiken etsimäsi zoopermarketti.fi:stä. Meillä on suuri valikoima akvaarioita, lamppuja, pöytiä, akvaarioruokaa, akvaarion hoitoaineita, CO2-varusteita, akvaariokoristeita, akvaario ruokinta-automaatteja, suodatinmateriaaleja, ulkoisia ja sisäisiä akvaariopumppuja, akvaarion ilmapumppuja, Tropica akvaariokasveja, lisävarusteita ja tarvikkeita akvaariopuppuihin, UV-tarvikkeita, akvaario lämmitykseen tarvittavia tuotteita, levän poistajia, poikaslaatikoita sekä akvaario verkkoija. Lyhyesti sanottuna löydät siis kaiken mitä ikinä tarvitsetkin akvaarioosi Zoopermarkketista, ja tietysti edulliseen hintaan.


Akvaariot, lamput ja pöydät

Zoopermarketin valikoimasta löydät akvaariot jotka sopivat niin akvaario harrastusta aloittaville kuin vanhemmillekkin tekijöille. Aloitus-setillä sinun on helppo aloittaa akvaarion pito. Setti sisältää kaiken mitä tarvitset päästäksesi alkuun. Valikoimastamme löydät myös lamput ja heijastimet kaiken kokoisiin akvaarioihin. Jos sinulla on kysymyksiä akvaarion valaistukseen tai tarvittaviin tuotteisiin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!


Akvaario ruoka

Aivan kuten kaikki muutkin eläimet, myös akvaariokalat tarvitsevat ruokaa. Siksi löydätkin paljon erilaisia akvaario kaloille sopivia ruokia valikoimastamme.  Meiltä löydät ruoat niin trooppisille kaloille, cichlideille, monneille, kultakaloille kuin piha-lampi kaloillekkin. Jos olet menossa lomalle, tai olet pari päivää pois kotoa, löydät kalojen loma-ruoat valikoimastamme. Näin sinun ei tarvitse olla huolissasi kaloijesi hyvinvoinnista ja ruokinnasta ollessasi lomalla.


Akvaarion hoito-tuotteet

Oletko täyttämässä uuttaa akvaariotasi? Vai tarvitseeko sinun säädellä akvaariosi veden arvoja? Zoopermarketista löydät tarvittavat tuotteet trooppisille akvaariokaloikke, suolavesikaloille sekä lampi-kaloille. Meiltä löydät tarvitsemasi tuotteet niin suurille kuin pienille akvaarioille.


Sisä akvaariopumput ja ulkoiset akvaariopumput

Jotta akvaaario toimii optimaalisesti on akvaariopumppu tärkeä osa akvaarion varusteitqa.  Zoopermarketin valikoimasta löydät laajan valikoiman niin sisä akvaaripumppuja kuin ulkoisia akvaariopumppuja. Sisä-akvaariopumppu ei vie tilaa akvaarion ulkopuolella, mikä on kätevää jos sinulla ei ole ylimääräistä tilaa. Tosin ulkoinen akvaariopumppu on usein tehokkaampui  ja soveltuu siten paremmin suurille akvaarioille. Meiltä löydät markkinoiden johtavat tuotemerkti kuten esimerkiksi Juwel, Eheim ja Am-Top. Jos etsit ulkoista ämpäri-pumppua läydät tottakai myös sen valikoimastamme.  Valikoimastamme löydät laadukkaat ulkoiset akvaariopumput Eheimiltä ja Am-Topilta. Eteenkin Eheim pumput ovat tunnettuja hiljaisuudestaan, kestävyydestään ja siitä että ne on helppo puhdistaa.

Ilmapumput akvaarioon
Tarvitseeko akvaariosi lisää ilmaa? Tai haluatko lisätä ilmakuplat akvaariosi koristeluun? Zoopermarketin suuresta valikoimasta löydät useita eri kokoisia ja merkkisiä ilmapumppuja akvaarioosi. Valikoimastamme läydät niin kalliit kuin edullisetkin ilmapumput akvaarioosi.


Akvaarion lämpökennot

Trooppiset akvaariokalat tarvitsevat luonnostaan lämpimämpää vettä kuin esimerkiksi kultakalat. Siksi on tärkeää että sinulla on lämpökenno akvaariossasi jos pidät siin trooppisia kaloja. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia lämpökennoja akvaarioon, markkinoiden johtavilta tuotemerkeiltä.


Tropica Akvaariokasvit

Jotta saat akvaariosi näyttämään luonnolliselta, ja mukaillaksesi kalojesi luonnolista ympäristöä ovat akvaario kasvit tärkeä osa akvaarionpitoa. Zoopermarketista löydät parhaat, kauneimmat ja kestävimmät Tropica akvaariokasvit. Kaikki Tropikan akvaariokasvit tarkastetaan ennen lähetystä, ja tarkkojen laatuvaatimusten ansiosta voit olla varma että tilaamasi kasvit ovat erittäin korkealaatuisia. Tropican akvaariokasvien hoito vaikeusasteet, sekä esimerkiksi valovaatimukset vaihtelevat, joten sinun tulee valita kasvit tarkasti jotta nämä sopivat akvaarioosi eivätkä esimerkiksi vaadi enempää kuin mitä sinä haluat. Jos sinulla on kysymyksiä akvaariokasveihin liittyen voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme.


Suodatinmateriaalit

Jotta akvaariosi vesi pysyy hyvälaatuisena on tärkeää että vaihdat akvaariosi veden säännöllisesti.  Yhtälailla on erittäin tärkeää että akvaariopumpussasi on riittävän hyvä sudatusmateriaali, jotta epäpuhtaudet ja roskat tulee suodatettua pois, ja vain ”hyvät” bakteerit jäävät akvaarioosi. Zoopermarketin valikoimasta läydät varmasti sinun tarpeisiisi ja sinun akvaariopumppuusi sopivat suodatinmateriaalit.


Akvaariokoristeet ja pohjapeite

Akvaario voi olla hyvinkin tylsän näköinen ilman koristeita ja pohjapeitettä. Koristeet ja pohjapeitteet luovat myös kaloille mukavamman ympäristön. Zoopermarketin suuresta valikoimasta löydät mniin akvaariohiekat, kivet kuin puunjuuretkin joiden avulla voit helposti luoda ilmettä akvaarioosi. Meiltä löydät myös paljon erilaisia luolia, kallioita ja muita koristeita. Vaikka akvaariokasvit ovatkin kaunista katsottavaa ei niitten hoito aina sovi omaan elämäntapaan. Siksi valikoimaamme kuuluukin erilaisia kauniit keinotekoisia kasveja, jotka kuitenkin ovat täysin aidon näköisiä.


Akvaariopumppujen lisävarusteet

Puuttukko sinulta imukuppi? Putken palanen? Ilmaletku? Älä hätäile, olet oikeassa paikassa. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia imukuppeja, hanoja, roottoreita, akvaarioletkuja, poistoputkia, tiivisteitä, happikiviä, suihkuputkia ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna, etsitpä sitten mitä vaan akvaarioosi löydät sen varmasti valikoimastamme.


Suolavesi akvaariotekniikka
Onko sinulla suolavesiakvaario, ja tarvitsetko lisävarusteita suolavesiakvaarioosi? Zoopermarketin valikoimasta löydät tekniikkaa ja lisävarusteita suolavesiakvaarioille. Valikoimastamme löydät esimerkiksi vaahdottimet sekä suodatinmateriaalit jotka soveltuvat suolavesiakvaarioihin.


Akvaarion Co2-varusteet

Co2 edesauttaa kauniita, reheviä ja terveitä akkvaariokasveja. Co2 avulla saat terveempiä ja vahvempia akvaariokasveja, ja akvaariokasvisi pysyvät kauniina pitkään. Akvaariosi antaessa kasveillesi täydellisen kasvuympäristön edesauttaa tämä myös akvaariosi happi-pitoisuutta. Veden oikea happi-pitoisuus on tärkeää jotta kalasi viihtyvät ja voivat hyvin. Meiltä löydät paljon Co2 tarvikkeita markkinoiden johtavilta tuotemerkeiltä. Tietysti markkinoiden edullisimpiin hintoihin.

Akvaarion UV-tarvikkeet

UV-valo voi olla erittäin tehokas bakteerien ja levän hallitsemiseen ja siksi UV-valo laitteisto onkin hyvä investointi esimerkiksi piha-lammen hyvinvoinnin kannalta

Akvaarion ruoka-automaatin

Ennen lomalle lähtöä on hyvä vaihtaa akvaarion vesi sekä puhdistaa akvaarion pumppu, jotta voit olla huoletta lomalla ja olla varma että akvaariosi on kunnossa myös kotiin palatessasi. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta saada ketään hoitamaan akvaariotasi ja ruokkimaan kalojasi lomasi ajan voit hankkia ruokinta-automaatin. Zoopermarketin valikoimasta löydät erilaisia käteviä ruokinta-automaatteja jotka ovat helppoja asentaa ja puhdistaa. Nyt voit lomailla ilman huolta!

Levän poisti ja akvaarion puhdistus

Kuullostaa ehkä oudolta mutta mitä suurempi akvaario sinulla on, sen vähemmän hoitoa tämä yleensä vaatii. On kuitenkin aina tärkeää että tarkastat ja tutkin kuinka paljon hoitoa eri akvaariot, kalat ja kasvit vaativat. Eri sisältö akvaariossa vaikuttaa huomattavasti akvaarion hoitotarpeisiin.

Säilytys ja poikaslaatikot

Haluatko kasvattaa akvaariokaloja? Silloin poikaslaatiokko, joko muovinen poikaslaatikko tai verkko, on erittäin kätevä.  Laatikot soveltuvat erinoimaisesti esimerkiksi miljoonakalojen, monnien, platy kalojen ja vastaavien kasvatukseen. Poikaslaatikolla ehkäiset että akvaarion muut kalat eivät syö pieniä poikasia. Voit pitää kalanpoikaset poikaslaatikossa kunnes ne ovat kasvaneet niin suuriksi että muut kalat eivät enää voi syödä niitä.
 

Akvaarioverkot ja lämpömittarit

Zoopermarketista lydät suuren valokoiman erilaisia ja erikokoisia akvaarioverkkoja joilla voit helposti ottaa kalasi kiinni tarvittaessa. Akvaarioverkot soveltuvat esimerkiksi erinomaisesti kalanpoikasille. Valikoimastamme löydär eri kokoiset ja väriset akvaarioverkot.
Jotta akvaariosi lämpötila pysyy tasaisena ja oikeanlaisena on suositeltavaa että pidät akvaariossasi lämpömittaria, jotta voit helposti tarkistaa akvaariosi lämpötilan. Valikoimaamme kuuluu erilaisia lämpömittareita joten lydät varmasti akvaarioosi sopivan mittarin.


Muut akvaario tarvikkeet

Meiltä löydät lähinnä kaiken mitä tarvitset akvaarioosi, riippumatta akvaariosi koosta tai siällöstä. Valikoimastame löydät myös tuotteet akvarario kasviesi hoitoon, kuten esimerkiksi kasvisaksset ja –pihdit.Myymme myös akvaarioletkua metrittäin, joten riippumatta siitä kuinka paljon tarviteset voit tilata akvaarioletkusi meiltä. Myös silikonit ja muut lisätuotteet akvaarioosi löydät helposti ja tilaat vaivattomasti meiltä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysymyksiä: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Tyytyväinen asiakas
Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja aikatauluun, jolla paketti tuli.Tilaan varmasti uudelleenkin teidän tuotteita.
21.04.2018 - Sarla Koistinen
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi