Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Akvaarion UV-suodattimet ja sterilisaattorit
UV -valo tunkeutuu veden läpi ja tappaa levät, solut, bakteerit ja muut sairaudet, joita akvaariossa voi syntyä. UV -valo poistaa myös bakteerien ryppäitä, kelluvia leviä ja rihmaleviä. UV -valo on valoa, joka on silmälle näkymätöntä ja aallonpituudeltaan suhteellisen lyhyttä. Valon nopeus on 254 nanometriä. Juuri tällainen valo on osoittautunut yhdeksi tehokkaimmista tavoista puhdistaa akvaariovettä. Tämä johtuu siitä, että valo tuhoaa bakteerit, loiset, virukset ja levät. UV -valo ei itsessään tuhoa bakteereita, loisia, viruksia ja leviä, vaan se tuhoaa niiden DNA:ta ja estää niitä siten leviämästä, kasvamasta tai jakautumasta.  UV -valo on hyvä väline akvaarion veden laadun parantamiseksi. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman UV -valoja, UV -suodattimia ja UV -laitteita, jotka kattavat useimmat tarpeesi akvaariossa.

UV-valon teho
UV -valoja on saatavilla eri tyyppisinä ja tehoisina. On tärkeää, että valitset UV -suodattimen, joka sopii akvaariosi kokoon ja toteuttaa halutun toiminnon. Kun valitset UV -valoa, sinun täytyy olla myös tietoinen siitä, että UV-lamppu kuumenee todella nopeasti ja sen ei saa koskettaa suoraan laitteeseen. Lisäksi UV- valoa ei saa koskaan katsoa suoraan, koska se voi vahingoittaa silmiä. Kun olet hankkimassa UV -valoa, kannattaa ensin selvittää mihin tarkoitukseen aiot UV -valoa akvaariossa käyttää. Haluatko, että akvaarion vesi on kirkasta? Suosittelemme silloin käyttämään vähintään 5 watin UV -valoa. Jos haluat poistaa bakteerit ja virukset ja kirkastaa vettä, sinun tulisi käyttää UV -valoa, joka on vähintään 11 wattia tehokasta. Tämä ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa, sillä hankkimasi UV -valon tehokkuus riippuu myös akvaariosi vesimäärästä ja kuinka paljon sitä virtaa akvaariopumpun läpi tunnissa. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman UV -ratkaisuja, joten voit helposti saada yleiskuvan siitä, mitä valoa suosittelemme minkäkin kokoiseen akvaarioon. Valitsemalla akvaarioosi juuri oikean kokoisen UV -laitteiston, saavutat parhaat tulokset. Kokeile esimerkiksi Eheim Reeflex UV -suodatinta. Niitä löytyy useassa koossa ja ne on helppo asentaa useimpiin pumppuihin.

UV-laitteet makean ja suolaisen veden akvaariohin ja puutarhalammikoihin
Zoopermarketista löytyy laaja valikoima laadukkaita UV -laitteita makean ja suolaisen veden akvaarioihin sekä puutarhalampiin. UV -valolla on tunnetusti erittäin tuhoisa vaikutus bakteereihin ja leviin. UV -valo tunkeutuu virtaavaan veteen ja tappaa leväsolukot, bakteerit ja muut taudinaiheuttajat. UV -valo poistaa bakteerit ja kasviplanktonin  pohjasakasta. UV -valo on myös erittäin tehokas poistamaan leviä kuten rihmalevää. UV-valon mikrobeja tappava vaikutus johtaa kalojen parempaan terveyteen, kun mikro-organismien määrä akvaariovedessä pienenee ja infektioriski on vähäisempi. UV -valo ei vaikuta veden arvoihin eikä sillä ole negatiivista vaikutusta akvaarion puhdistukselle tarkeisiin hajottajabakteereihin. Käyttämällä UV -laitetta akvaariossasi pienennät riskiä saada kalatauteja ja leviä akvaarioosi.

UV -valolla ei ole vaikutusta akvaarioveden arvoihin, eikä se myöskään vaikuta suodattimen hajottajabakteerikantaan. UV -tarvikkeita käyttämällä, akvaariosi puhdistuu erilaisista kaloille haitallisista taudeista ja levistä nopealla ja luotettavalla tavalla. Jokainen akvaarioharrastaja tietää, että on tärkeää vaihtaa akvaarion vettä säännöllisesti, jotta akvaario pysyisi terveellisenä kaloille. Tasaiset vedenvaihdot auttavat kyllä levien ja bakteerien ja erilaisten organismien tasapainon säilyttämisessä, mutta käyttämällä UV -valoa, pääset parempaan tulokseen nopeammin. Kun vesi virtaa suodattimen läpi, se altistuu UV -valolle, joka on asennettu suodattimeen. Bakteerit ja leväsolut altistuvat UV -valolle, eivätkä voi siten enää jakautua tai muuntautua. UV -valo on takuu tasaisesta vedenlaadusta. UV -tarvikkeita voi käyttää niin makean- kuin suolaisen veden akvaarioissa sekä pihalammessa. Kun käytetään UV -valoa, ei tarvita erillisiä kemikaaleja puhdistamaan akvaarion tai lammen vettä.  Suhteessa moniin muihin vedenkäsittelymenetelmiin, UV -laitteilla on helpointa puhdistaa vettä. Tämä johtuu osittain siitä, että UV -valo ei vaadi valvontaa. Kun järjestelmä on asennettu oikein, se suorittaa itse itsensä. UV -valo ei vaikuta akvaarion pH -arvoon ja on siksi luonnollisin muoto veden puhdistukseen. Muista kuitenkin, että sinun ei saisi koskaan koskettaa tai katsoa suoraan UV -valoa, koska se voi olla haitallista silmillesi. UV -valo on erityisen tehokas silloin, jos sinulla on kalankasvatustoimintaa. Kasvatusaltaaseen  laitetaan yleensä enemmän kalanruokaa ja useammin kuin normaaliin akvaarioon. Se aiheuttaa veden nopeamman samentumisen ja epäpuhtauksia seuraavat myös bakteerit jne. UV -valo pitää poissa bakteerit, loiset ja madot ja vesi pysyy selkeänä ja puhtaana. UV -valo ei kuitenkaan poista jätteitä, joten sitä varten sinulla täytyy olla toisenlainen suodatin.

UV-valon toiminta
Kun UV -valo asennetaan akvaarioon, se toimii valaisemalla veden ns. UVC -säteillä, jotka ovat vahvempia kuin UVA- ja UVB -säteet, joita käytetään esimerkiksi solariumeissa. Kannattaa siis olla varoivainen, ettei katso suoraan UV -valoon tai kosketa sitä, kun hoidat UV -suodatinta. UV -valoa käytetään pääasiassa merivesiakvaarioissa ja puutarhalammissa, mutta viime aikoina se on yleistynyt myös makeanveden akvaarioissa, sen vaivattoman leväntorjuntaominaisuuden ansiosta. UV -valo tulisi aina sijoittaa akvaarioveden poistoletkuun, jotta UV -valo ei vaikuta suodattimessa eläviin hyviin hajottajabakteereihin. Käytettäessä UV -valoa, voidaan saavuttaa lähes kliinisesti puhdasta vettä, kun UV -valo voi loistaa 24 tuntia vuorokaudessa. Tämä ei kuitenkaan ole suositeltavaa, jos UV -valoa käytetään akvaariossa tai puutarhalammessa. Suosittelemme, että UV -valo on päällä korkeintaan 16 - 18 tuntia päivässä. Kääntämällä UV -valon muutaman kerran päivässä säilyy vedessä joitain bakteereja ja loisia.

Osta UV-laitteet ja -tarvikkeet Zoopermarketista markkinoiden parhaaseen hintaan
Meillä on laaja valikoima UV -laitteita, johtavilta valmistajilta. UV-laitteet sopivat merivesiakvaariohin, makean veden akvaarioihin sekä puutarhalampiin. Jos olet epävarma siitä, millaisen UV-laitteen akvaariosi tarvitsee, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua valitsemaan oikein. Myymme ainoastaan johtavien ja luotettavien valmistajien UV-laitteita, joten voit olla varma siitä, että saat laadukkaat tuotteet.

Club Zoopermarketissa bonusta kaikista ostoksistasi
Zoopermarketti haluaa palkita uskollisia asiakkaita. Liittymällä Club Zoopermarketin jäseneksi, saat 4% bonusta kaikista ostoksistasi. Voit käyttää keräämäsi bonukset verkkokaupassamme kahdesti vuodessa. Mitä enemmän ostat, sitä parempi on bonuskuponki jonka lähetämme sinulle tammikuun ja heinäkuun alussa. Keskitä siis akvaariotarvikeostoksesi Zoopermarkettiin ja aloita bonuksen kerääminen. Lisäksi Zoopermarketti tarjoaa jäsenilleen muitakin etuja ja alennuksia.  


Akvaariotuotteiden hintatakuu
Me haluamme Zoopermarketissa pitää hinnat edullisella tasolla. Siksi tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden hintatakuuseen. Jos löydät saman tuotteen jostain toisesta suomalaisesta kaupasta halvemmalla, voit lähettää siitä ilmoituksen meille asiakaspalveluun ja me myymme tuotteen sinulle samalla hinnalla. Sinun täytyy tehdä hintavertailu enintään 14 päivää tuotteen ostosta. Hintatakuumme koskee kaikki suomalaisia eläintarvikkeita myyviä kauppoja. Niin verkkokauppoja kuin kivijalkaliikkeitäkin. Sinun tarvitsee lähettää meille kuva tai linkki tuotteen halvemmasta hinnasta ja oma ostotositteesi asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi Meiltä saat aina tuotteet Suomen halvimmalla hinnalla. 


Tuotteiden toimitus Zoopermarketista
Kun tilaat akvaariovalaisimet ja loisteputket Zoopermarketista, toimitamme ne kotiovellesi 2-5 arkipäivässä. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa, voidaan paketti jättää ennalta sovittuun paikkaan. Meille on tärkeää, että toimitus sujuu hyvin ja siksi pakkaammekin tavaramme huolella, että ne selviäisivät ehjänä pitkän matkan luoksesi. Haluamme toimittaa kaikki tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi