Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Akvaariohaavit ja lämpömittarit
Akvaariohaaveja voidaan käyttää niin makean kuin suolaisenkin veden akvaarioissa. Akvaariohaavien lisäksi meillä on laaja valikoima kaikenlaisia lämpömittareita akvaarioon. Tarralla tai imukupilla kiinnitettäviä, digitaalisia tai perinteisiä lämpömittareita. Joissakin lämpömittareissa on myös hälytysasetus, kun akvaarion lämpötila laskee tai nousee yli raja-arvojen. Digitaalisessa lämpömittarissa on myös suuri ja selkeä näyttö, joka on valaistu.

Kalojen siirtely
Kun sinun tarvitsee siirtää akvaariokalojasi akvaariosta toiseen, kannattaa se tehdä sellaisena ajankohtana, kun kalat ovat vähiten aktiivisia. Näin et stressaa kaloja turhaan. Suosittelemme käyttämään kahta haavia kalojen nappaamiseen. Yhtä käytetään kalan saalistamiseen ja samalla kala hiljaa ohjataan toiseen haaviin. On tärkeää, ettet stressaa kalaa liikaa ja siksi kala tulisi napata mahdollisimman nopeasti. Kun kala on haavissa, se tulisi siirtää uuteen akvaarioon tai väliaikaiseen sijoitukseen mahdollisimman nopeasti. Kalalla on haavissa erittäin korkea stressi ja sitä tulisi välttää, mikäli mahdollista. Kaloja tulisi siirtää vain, jos kala on muuttamassa uuteen akvaarioon tai jos se on sairas. Zoopermarketissa on tarjolla monenlaisia akvaariohaaveja. Akvaariohaavejamme voidaan käyttää niin makean- kuin suolaisenveden akvaarioissa. Siksi voit aina löytää meiltä akvaarioosi sopivan akvaariohaavin. Oletko epävarma siitä, millaisen akvaariohaavin tarvitset? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua valinnassasi.

Lämpömittarin valinta

Sekä akvaariokalat että akvaariokasvit voivat olla herkkiä akvaarion alati vaihtuvaan lämpötilaan. Siksi on tärkeää, että pidät silmällä akvaarion lämpötilaa ja pyrit pitämään sen stabiilina. Muuten saattaa olla että kalat ja kasvit sairastuvat ja pahimmassa tapauksessa jopa kuolevat. Useimmat trooppiset makean veden kalat pitävät veden lämpötilasta ja on n. 25 ° C. Jotkin trooppiset makeanveden kalat parjäävät jopa alimmillaan 22 ° C ja ylimmillään 28 ° C. Suosittelemme joka tapauksessa pitämään lämpötilan 25 asteessa. Ei ole hyväksi akvaarion tasapainolle, jos lämpötila sahaa jatkuvasti edestakaisin. Useimmat akvaariokalat eivät voi sietää lämpötilan vaihteluja. Varsinkin trooppiset kalat ovat erityisen herkkiä lämpötilan muutoksille.  Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia lämpömittareita akvaarioveden lämpötilan seurantaan. Tarjoamme vain laadukkaita lämpömittareita, jotka ovat toimintavarmoja ja siten luotettavia. Kokeile esimerkiksi akvaariolasiin liimattavaa lämpömittaritarraa. Siitä voit nopeasti ja helposti lukea akvaarion lämpötilan. Etkö halua kiinnittää mitään akvaarion pintaan? Silloin voit hankkia esimerkiksi Trixie imukuppikiinnitteisen digitaalisen mittarin, joka näyttää sinulle aina akvaarioveden tarkkaa lämpötilaa. Sen voi piilottaa helposti akvaarion rakenteisiin. Tämä lämpömittari voi jopa kellua veden pinnalla niin haluttaessa. Lämpömittari voi mitata lämpötiloja väliltä 0 ° C  - 40 ° C.  Oletko tyytyväinen Juwel akvaariosi muotoiluun. Juwel on myös suunnitellut oman lämpömittarin, joka sopii hienosti yhteen Juewl akvaarioiden kanssa. Lämpömittari on digitaalinen ja lämpötilan voi helposti lukea suurelta selkeltä näytöltä. Lämpömittari asetetaan akvaarion lasille ja se sopii yhteen Juwel akvaarioiden muotoilun kanssa. Juwel lämpömittari voi tietysti käyttää myös muun merkkisissä akvaarioissa.
 

Akvaarion puhtaanapito
Akvaarion pitäminen on suosittu harrastus ja se on myös yksi helpoimmista tavoista pitää lemmikkieläimiä. Kun akvaario toimii oikein, se pitää suurimmaksi osaksi huolen itsestään. Sinun tarvitsee vain vaihtaa vettä vähintään joka toinen viikko. Akvaariovedestä tulisi kerralla vaihtaa 20 –  30% ja tilalle laitetaan puhdasta kylmää vesijohtovettä. On tärkeää, että käytät kylmää vettä kuuman sijasta, sillä kuuma vesijohtovesi sisältää enemmän epäpuhtauksia, jotka ovat haitallisia akvaariokaloille ja erityisesti katkaravuille. Veden vaihtamisen jälkeen suosittelemme, että tarkistat akvaarion suodattimen ja pumpun toiminnan. Jos sinun tarvitsee puhdistaa suodatinta, käytä puhdistamiseen akvaarion vettä, sillä vesijohtovedellä peseminen huuhtoo pois hyvän bakteerikannan suodattimesta, jonka olisi hyvä säilyä suodattimessa. Suodattimen pesun jälkeen on myös hyvä tarkastella akvaarion lasia. Näyttääkö se hieman vihreältä? Se voi olla merkki levien lisääntymisestä ja sen saa helposti poistettua kaapimella tai magneetilla. Älä koskaan käytä saippuaa tai muita pesuaineita akvaarion pesemiseen, sillä se voi johtaa akvaariokalojen, katkarapujen ja kasvien kuolemaan. 

Akvaarion käyttöönotto
Akvaarion perustaminen alkaa yleensä siitä, että valitset sopivan hiekan tai soran akvaarioosi ja kaadat sitä akvaarion pohjalle. Pohjakerroksen tulisi olla noin 5 cm paksu, mutta pohjakerroksen kokoon vaikuttaa paljon se millaisia kaloja ja kasveja aiot akvaariossasi pitää. Kun lisäät vettä akvaarioon, suosittelemme että valutat vettä kiven tai vastaavan esineen päälle, ettei akvaariohiekka pyöri ympäriinsä akvaariossa. Suosittelemme käyttämään aina kylmää vesijohtovettä, koska kuuma vesi voi sisältää bakteereja ja aineita, jotka ovat haitallisia kaloille ja katkaravuille. Voit halutessasi lisätä Aqua Safe tai vastaavaa tuotetta, koska se lisää akvaarioveteen ”hyvää” bakteerikantaa. Lisää akvaariokoristeet ja kasvit akvaarioosi ja kytke lämmitin ja pumppu akvaarioon.  Useimmat trooppiset kalat elävät parhaiten noin 25-asteisessa vedessä. Kannattaa antaa akvaarioveden olla akvaariossa noin 10 – 14 päivää ennen kuin laitat kaloja akvaarioon. Kun akvaariossa on vain vesi ja akvaariokasvit, vesi voi saavuttaa juuri oikeanlaisen bakteerikannan säiliössä ennen kalojen tulemista. Sinulla on siis suurempi mahdollisuus säilyttää kalat hengissä kun kalat siirtyvät akvaarioliikkeen akvaarioista omaasi. 
Tunnetko jonkun toisen akvaarioharrastajan, joka olisi valmis antamaan sinulle hieman heidän akvaariovedestään. Etuna on, että saat nopeammin terveen akvaarioympäristön, kun voit käyttää jo valmiiksi oikeanlaisia bakteereja sisältävää vettä. Tällaisessa tapauksessa voit lisätä kalat akvaarioosi jo viiden päivän kuluttua perustamisesta. Kun laitat kaloja akvaarioon suosittelemme, ettet osta liikaa akvaariokaloja kerrallaan. Aloita hitaasti ja laita akvaarioon lisää kaloja myöhemmin, kun akvaario toimii jo optimaalisesti. Tungos akvaariossa saattaa aiheuttaa kaloille stressiä ja se saattaa aiheuttaa sientä, valkoisia täpliä tai kuolemantapauksia akvaariossasi. Hyvä nyrkkisääntö on 1 cm kalaa kohden on 1 litra vettä.  Muista kuitenkin, että kalat kasvavat ajan myötä, joten kalojen valinnassa kannattaa käyttää tarkkaa harkintaa.  
 
 

Akvaarioimurit
Suosittelemme imuroimaan akvaarion pohjakerrosta säännöllisesti, sillä se auttaa pitämään akvaarion vesiympäristön vakaana ja terveellisenä. Samalla kun vaihdat akvaarioon vettä, voit imuroida akvaarion pohjasta leviä ja jätteitä akvaarion imurointiin soveltuvalla akvaarioimurilla. On suositeltavaa, että sinulla on ämpäri, johon voit imuroida likaista vettä akvaariostasi. Zoopermarketissa on monta erilaista akvaarioimuri vaihtoehtoa, joilla voit huoltaa akvaariotasi. 
 

Akvaariohaavit ja lämpömittarit terävin hinnoin
Kun valitset akvaariosi lisävarusteet, on tärkeää että valitset oikeanlaiset tuotteet alusta lähtien. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin ostaa tuotteen, joka ei toimikaan halutulla tavalla eikä vastaa odotuksia. Zoopermarketti tarjoaa vain korkealaatuisia akvaarionhoitotuotteita tunnetuilta valmistajilta. Löydät aina parhaat akvaariohaavit ja lämpömittarit meiltä edullisin hinnoin. Jos olet epävarma siitä, mitä varusteita akvaarionhoitoont arvitset, ota yhteyttä meihin ja neuvomme sinua mielellämme. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimistse arkipäivinä klo 11 - 15 tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi
 

Tuotteiden toimitus Zoopermarketista
Kun tilaat akvaarionhoitotuotteet Zoopermarketista, toimitamme ne kotiovellesi 2 - 5 arkipäivässä. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa, voidaan paketti jättää ennalta sovittuun paikkaan. Meille on tärkeää, että toimitus sujuu hyvin ja siksi pakkaammekin tavaramme huolella, että ne selviäisivät ehjänä pitkän matkan luoksesi. Haluamme toimittaa kaikki tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista.    
      

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli…
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen ja aivan varmasti tulen jatkossakin hankkimaan tarvittavat tuotteet zoopermarketista. Täysi kymppi
20.03.2018 - Piia k.

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi