Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Jännittävät akvaariokoristeet ja värikkäät pohjahiekat
Mitä suurempi akvaario, sitä enemmän akvaariokoristeita tarvitset. Anna kaloillesi oma merenalainen maailma, jota on miellyttävää katsella ja jossa kalat tuntevat olonsa kotoisaksi ja turvalliseksi. Monet akvaarioharrastajat haluavat tehdä akvaariosta mahdollisimman todentuntuisen elinympäristön kaloille. Erivärisillä pohjahiekoilla voit tehdä akvaariostasi vaalean tai tumman tai kirjavan ihan omien mieltymystesi mukaan. Mieti siis millaisen ilmapiirin akvaarioosi haluat ja vain mielikuvitus on rajana siinä millaiseen lopputulokseen päädyt. On kuitenkin tärkeää, että jätät kaloille tarpeeksi tilaa uimiseen. Älä siis täytä akvaariota liikaa erilaisilla koristeilla. Huomaa myös, että akvaariotekniikka vaatii akvaariosta tilaa ja ne tuleekin asentaa akvaarioon ennen koristeita, jotta tiedät paljonko tilaa ne vievät. 

Kauniit taustakuvat akvaarioon
Kauniilla ja jännittävillä akvaarion taustakuvilla teet akvaariostasi kauniin ja houkuttelevan vedenalaisen maailman. Siksi löydät aina laajan valikoiman ainutlaatuisia akvaarion taustakuvia. Saatavilla on myös Juwel 3D-akvaariotaustoja, joilla voit luoda todentuntuisen taustan akvaarioosi.

Laaja valikoima koristeellisia pohjamateriaaleja
Kun olet ostanut akvaarion, sinun täytyy hankkia sinne myös pohjakerros. Zoopermarketin laajasta valikoimasta sinun on helppo valita juuri sellainen pohjahiekka, joka sopii suunnitelmiisi. Meillä on tarjolla pohjahiekkaa monissa eri väreissä ja monia eri raekokoja. Voit yhdistellä erilaisia pohjamateriaaleja luodaksesi akvaarioosi persoonallisen tunnelman tai voit valita luonnollisen väristä soraa ja tehdä akvaariosta mahdollisimman todentuntuisen.  Kun valitset pohjahiekkaa, se on enimmäkseen kiinni omasta maustasi millaisen sisustuksen akvaarioosi teet. Kalat eivät ole niin tarkkoja siitä, miltä heidän ympäristönsä näyttää, kunhan siellä on joitakin piilopaikkoja ja tilaa uimiselle. Tumma pohjakerros on rauhallisempi ja se on anteeksiantavampi lialle ja kalan jätöksille, kuin vaalea pohjakerros. Vaalea pohjakerros on kuitenkin valoisampi ja saa akvaarion näyttämään tuoreemmalta sekä korostaa paremmin kalojen värejä. Valitettavasti vaalea pohjakerros saattaa tehdä kaloista stressaantuneempia, suuren valomäärän takia. Pohjakerroksella on myös camouflage vaikutus ja jotkut kalat voivat piiloutua sopivan väristä pohjaa vasten. Pohjamateriaalin raekoko merkitsee myös paljon akvaariokaloille. Jotkut kalat pitävät pohjahiekan siirtelystä suullaan esimerkiksi silloin kun ne ”pesivät”. Pohjamateriaalin valintaan vaikuttaa myös se, onko sinun tarkoitus laittaa akvaarioosi paljon oikeita akvaariokasveja. Kasvien juuret mätänevät helposti, jos akvaariohiekka on oikein hienorakeista. On aina hyvä huuhdella huolellisesti vastaostettu pohjamateriaali ennen sen asettamista akvaarioon. Tilaa pohjamateriaalit Zoopermarketista markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Pohjakerroksen huolto
On tärkeää, että ylläpidät pohjakerrosta. Vaikka suodatat akvaariovettä ja vaihdat sitä vähän kerrallaan säännöllisesti, on vaikea estää pohjaa likaantumasta. Lika ja epäpuhtaudet kerääntyvät vähitellen akvaarion pohjalle ja siksi on hyvä imuroida pohjamateriaalia silloin tällöin pohjakerroksen imurointiin tarkoitetulla laitteella. Ellet vielä omista akvaarioimuria,  voit tilata sellaisen Zoopermarketista.  Älä kuitenkaan puhdista pohjakerrosta liian usein, sillä se saattaa poistaa välttämättömiä ravintoaineita ja bakteeritasapainoa pohjakerroksessa.

Hienot akvaariotaustat
Kun valitset akvaarioosi taustakuvaa, siihen vaikuttaa ensisijaisesti oma makusi ja näkemyksesi akvaariosta. Se voi olla perinteinen taustakuva, joka asetetaan akvaarion takalasin ulkopuolelle, mutta se voi myös olla akvaarion sisään asetettava 3d-levy, joka on muotoiltu esimerkiksi kiviseinämän näköiseksi. Tällainen 3d-taustakuva luo akvaarioosi vielä entistä enemmän ulottuvuutta. Kun akvaarion takalasi on peitetty taustakuvalla, voit huoletta piilottaa akvaariotekniikkaa akvaarion taakse. Zoopermarketissa on laaja valikoima akvaariotaustoja markkinoiden johtavilta valmistajilta. Valikoimastamme löydät myös Juwel 3d-taustalevyt, jotka voi asettaa akvaarion sisäpuolelle. Taustalevyt ja kalvot voi leikata sopivan kokoisiksi.  


Laaja valikoima erilaisia ja uniikkeja akvaariokoristeita
Tarviiko akvaariosi vähän lisämaustetta? Zoopermarketista löydät laajan valikoiman kauniita akvaariokoristeita, joilla voit muokata akvaariostasi persoonallisemman näköisen. Meillä on monia akvaariokoristeita, joiden ympäri ja läpi kalat voivat uiskennella ja ne voivat myös käyttää koristeiden koloja piilopaikkoina tarvittaessa. Akvaariokoristeemme on pääasiassa valmistettu polyesterista, joka tekee niistä erittäin kestäviä ja saa ne näyttämään uskomattoman kauniilta kaikissa akvaarioissa. Akvaariokoristeet eivät heikennä akvaarioveden laatua ja ne on helppo puhdistaa. Suurin osa akvaariokoristeista on myös suolankestäviä, ja siksi niitä voidaan käyttää myös merivesiakvaarioissa. Meillä on monia kauniita ja realistisen näköisiä pääkalloja, joilla voit luoda aavemaista ja salaperäistä vaikutelmaa akvaarioosi. Löydät meiltä myös haaksirikkoutuneita laivoja, roomalaisia raunioita ja erilaisia vuoria, joissa on kaloille luolia ja koloja. Akvaariokoristeemme takaavat sinulle, että akvaariosi ohi ei vain kävellä, vaan sitä pysähdytään ihailemaan kuin kaunista taideteosta.

Kauniita koristekiviä ja mangrovejuuria akvaarioon
Monet akvaarioharrastajat hakevat mielummin luonnollisia akvaariokoristeita, kuin muovisia saadakseen akvaarioon mahdollisimman todentuntuisen ja luonnollisen elinympäristön kaloille. Zoopermarketista löydät hyvin varustetun valikoiman erilaisia kiviä ja mangrovepuun juurakkoja, joilla voit koristella akvaariotasi. Tuotteet on lajiteltu koon mukaan, jotta voit paremmin suunnitella akvaariosi sopivan kokonaisuuden. Kivet ja juuret ovat komponentteja, joilla voit helposti luoda tilaa ja tyylikkyyttä akvaarioon. Molempia voidaan käyttää koristeluun itsenäisinä tai perustana erilaisille akvaariokasveille. Rajana on vain mielikuvituksesi. Esimerkiksi akvaariokasvi Microsorum Anubias asennetaan kiven tai puun juureen palalla siimaa ja muutaman kuukauden kuluttua voit poistaa siiman. Pienet niput Hemiathus sammalta voidaan myös kiinnittää puun juurelle tai onteloihin. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun koristelet akvaariotasi. Muista kuitenkin, että akvaariokalat tarvitsevat myös paljon tilaa uimiseen ja tekniset laitteetkin vievät tilaa akvaariostasi.

Laittaisinko akvaariooni muovisia vai eläviä kasveja?
Eläviä akvaariokasveja on vaikea pitää akvaariossa ilman minkäänlaisia lisäravinteita, kuten rautaa, mangaania ja happea. Tämä voi olla haastavaa varsinkin aloittelijalle tai pienemmissä akvaarioissa. Siksi muoviset akvaariokasvit voivat olla hyvä vaihtoehto, sillä keinotekoisia kasveja ei tarvitse ylläpitää. Tuoreet akvaariokasvit lisäävät akvaariokalojen hyvinvointia, koska ne kehittävät happea. Jos päätät valita muoviset kasvit elävien sijasta, muista hankkia akvaarioosi muita tapoja tuottaa happea. Esimerkiksi pieni ilmapumppu.

Laaja valikoima koriisteellisia pohjamateriaaleja merivesiakvaarioihin
On olemassa monia erilaisia koristeellisia pohjahiekkoja, jotka sopivat merivesiakvaarioihin. Zoopermarketista löydät aina laajan valikoiman suolaiseen veteen sopivia akvaariohiekkoja. Valitsemalla kauniin väriset ja kokoiset pohjamateriaalit merivesiakvaarioosi, luot kauniit ja persoonalliset raamit näyttäville merivesiakvaarion kaloille. Koristeellinen pohjahiekka merivesiakvaariossa on pääasiassa vain makuasia, koska pohjahiekalla ei ole mitään varsinaista käyttöä akvaariossa. Voi ollakin hyvä idea hankkia akvaarioon joitain pohjaeläimiä, jotka voivat leikkiä hiekassa. Koristeellisilla pohjamateriaaleilla on etunsa ja haittansa, joista sinun tulisi olla tietoinen. Jotkin pohjahiekat keräävät paljon likaa ja niitä pitää imuroida useammin. On helpompi säilöä happea, jos pohjahiekka on karkeampaa, kun vesi virtaa hiekan läpi. Sinun kannattaa myös pitää mielessä, että jotkin eläimet tarvitsevat tietyn tyyppistä pohjahiekkaa. Esimerkiksi pienet suolaisen veden kalat haluavat kaivautua hiekkaan. Osta myös koristeellinen pohjamateriaali Zoopermarketista markkinoiden terävimpään hintaan.

Kauniit suolakivet merivesiakvaarioon
Sen lisäksi, että valikoimassamme on paljon koristeellisia pohjamateriaaleja, meillä on myös valikoima koristeellisia suolavesikiviä. Näitä suolaisen veden kiviä kutsutaan myös eläviksi kiviksi. Kivet tulevat suoraan koralliriutalta ja ovat periaatteessa vanhaa kuollutta korallia. Siksi kivet ovat myös hyvin huokoisia. Nämä kivet elävättävät meressä bakteereja ja organismeja. Kivet ovat siis akvaarion tärkein biologinen suodatin ja on siksi tärkeää että akvaariossa on paljon tällaisia kiviä. Lisäksi ne ovat ihanteellisia piilopaikkoja suolaisen veden kaloille.
           

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Tyytyväinen asiakas
Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja aikatauluun, jolla paketti tuli.Tilaan varmasti uudelleenkin teidän tuotteita.
21.04.2018 - Sarla Koistinen
Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
24.05.2018 - Sami Wedman

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi