Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Laaja valikoima sauvalämmittimiä
Trooppiset akvaariokalat vaativat trooppisen vedenlämpötilan. Tyypillisesti se on noin 24-27 astetta. Siksi  trooppisiin makeanveden akvaarioihin kannattaa hankkia sauvalämmitin. Sauvalämmitin on se osa akvaariosta, joka käyttää eniten virtaa. Siksi on syytä harkita, millaisia kaloja akvaarioon haluaa, mikäli haluat pitää sähkökustannukset kurissa. Monet uudet harrastajat yllättyvät siitä, kuinka paljon virtaa heidän akvaarionsa todella käyttää. Lämmittimen ei kuitenkaan tarvitse olla päällä koko aikaa. Kaikki riippuu siitä millaista lämpötilaa akvaariossa asuvat kalat vaativat. Erilaisilla kaloilla on erilaiset valmiudet selvitä erilaisissa lämpötiloissa. Jos akvaariossasi on trooppisia kalalajeja, sauvalämmitin on pakollinen hankinta. Jos kaloilla ei ole akvaariossa oikeanlainen lämpötila, on vaarana, että ne stressaantuvat eivätkä käyttäydy luonnollisesti. On myös vaikeaa saada kalat kutemaan liihan alhaisissa lämpötiloissa. Erityisesti talvikautena on olemassa vaara, ettei akvaarion lämpötila pysy tarpeeksi ylhäällä, silloin kannattaa käyttää sauvalämmitintä akvaariossa. Kalat eivät pidä lämpötilanvaihtelusta. Mutta eivät vain kalat hyödy akvaarioveden tasaisesta lämmösta, vaan myös akvaariokasvit pitävät tasaisesta lämpötilasta akvaariossa. Tietenkin kalat ja kasvit selviävät pienistä lämpötilaeroista, mutta jos lämpötila heittelee useita asteita, eivät kalat eivätkä akvaariokasvit voi hyvin.

Osta sauvalämmitin Zoopermarketista
Meillä on terävimmät hinnat lämmityssauvoissa. Samalla toimitammme akvaariotarvikkeet suoraan kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Uuden akvaarioharrastuksen aloittaminen ei voi tämän helpommaksi tulla. Zoopermarketin valikoimasta löytyvät sauvalämmittimet ovat korkealaatuisia tuotteita markkinoiden johtavilta toimittajilta. Meiltä löydät Jäger, Juwel ja Trixie sauvalämmittimet. Suosittelemme kuitenkin, että tutkit ensin millaisia lämpötiloja akvaarioon suunnittelemasi kalat kaipaavat ja ovatko ne lämpöherkkiä lajeja. Jos akvaarioosi on tulossa lämpöherkkiä kalalajeja, suosittelemme hankkimaan sauvalämmittimen akvaarioon. Näin voit olla varma, etteivät kalasi vahingoitu tai stressaannu veden lämpötilan vaihelusta.

Miksi sauvalämmitin on tärkeä?
Lämmityselementti akvaariossa ei ole aina välttämätön. Jos esimerkiksi akvaariossasi on kultakaloja tai muita kalalajeja, jotka viihtyvät huoneenlämpöisessä vedessä. Jos kuitenkin olet sijoittanut trooppisiin kalalajeihin, ne vaativat tietyn lämpötilan optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Silloin on suositeltavaa hankkia sauvalämmitin akvaarioon. Valittaessa lämmitintä akvaarioon, hyvä sääntö on että siinä pitäisi olla 1 watti 1,5 litraa kohden. Kuten pumpun ja suodattimen myös lämmittimen on vastattava akvaarion kokoa. Jos valitset sauvalämmittimen, jossa ei ole tarpeeksi tehoa verrattuna akvaarion kokoon, ei sauva pysty lämmittämään vettä haluttuun lämpötilaan optimaalisesti. Jos sauvalämmitin taas on liian tehokas, se lämmittää veden liian nopeasti, joka aiheuttaa kaloille stressiä. Useimmat lämmityssauvat voidaan asettaa pitämään lämpötila akvaariossa 18 – 32 asteen välillä. Sauvalämmitin on tehty muotoilultaan mahdollisimman huomaamattomaksi, jotta se olisi helposti piilotettavissa akvaarioon esimerkiksi koristeiden ja kasvillisuuden taakse. Yleisimmät sauvalämmittimet ovat saatavilla 25 watista 300 wattisiin sauvoihin.

Ulkoinen pumppu veden lämmittäjänä
Sen sijaan, että akvaarioon hankitaan sauvalämmitin, voidaan veden lämmitys huolehtia myös hankkimalla ulkoinen pumppu/suodatin, jossa on myös lämmitysvastus veden lämmittämistä varten. Tälläiset pumput ovat yleensä suunniteltu erityisesti suurille akvaarioille. Tällainen vedenlämmitin toimii siten, että kun vesi kiertää suodattimen läpi se myös lämmitetään samalla. Lämmityselementtejä on saatavana 75-400 wattia. Eheim esimerkisi tarjoaa akvaariosuodatinta, jossa sauvavastukset ovat upotettu suodattimeen. Se on helppo asettaa vakaaseen lämpötilaan ja veden lämpötilaa on myös helppo lukea. Eheim onkin yksi akvaariotekniikan markkinajohtajista ja sen tuotteet ovat tunnetusti korkealaatuisia, jotka on helppo asentaa ja ne ovat kestäviä. Veden oikea lämpötila on erittäin tärkeää akvaarion kaloille ja kasveille, jotta ne voivat elää ja kukoistaa optimaalisesti. Siksi suosittelemme panostamaan akvaarion lämmitysmekanismiin. Virrankulutuksen ajatteleminen on myös hyödyllistä, kun valitset akvaariolämmitintä. Lämmittimen ei saisi olla liian pieni tai liian iso akvaarion kokoon nähden, koska se voi aiheuttaa ongelmia, kun yrität pitää oikeaa veden lämpötilaa yllä. Akvaarioon jonka tilavuus on välillä 200 – 300 litraa, suosittelemme lämmitintä jonka teho on 150 wattia.

Laatulämmitin
Täältä verkkokaupasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia sauvalämmittimiä akvaarioosi. Meiltä saat sauvalämmittimet niin pieneen aloitusakvaarioon kuin todella isoon yritysakvaarioonkin. Tuotteemme ovat huolellisesti valittuja ja tarjoamme vain parasta laatua olevia tuotteita. Voit aina löytää sauvalämmittimen ja muut akvaarioon tarvittavat laitteet ja tarvikkeet sujuvasti varkkokaupastamme. Meillä on lämmittimiä, jotka kattavat suurimman osan akvaarioharrastajien tarpeista. Jos sinulla on kysyttävää akvaariolämmittimistä tai muista akvaarion laitteista, asiakaspalvelijamme on aina valmiina antamaan hyviä neuvoja ja ohjausta.  Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi tai soita arkisin 11-15 numeroon 09-42452166 ja palvelemme sinua parhaan kykymme mukaan.

Juwel lämmityselementit
Hankkimalla Juwel sauvalämmittimen, voit olla varma, että saat laatutuotteen kohtuulliseen hintaan. Sauvalämmitin voi lämmittää vesijohtovettä haluttuun 28 asteeseen huoneenlämmön ollessa n. 21 astetta. Onko akvaariosi sijoitettu huoneeseen, jossa on huomattavasti alhaisempi lämpötila? Silloin suosittelemme käyttämään kahta sauvalämmitintä, jotta voit varmistaa sujuvan veden lämmittämiseen optimaaliseen lämpötilaan. Näin voit taata, että kalat kasvit ja katkaravut pysyvät terveinä. Juwel  lämmityselementti on piilotettu akvaariosuodattimeen, ja se muuttaa helposti veden lämpötilaa haluttuun lämpötilaan. Voi kestää jopa 12 tuntia tai kauemmin ennen kuin veden lämpötila on saavuttanut halutun tason. Kun haluttu lämpötila on saavutettu kytkeytyy lämmityselementti itsestään pois päältä ja taas päälle, kun vesi tarvitsee lämmittämistä. Sauvalämmittimessä oleva pieni merkkivalo vilkkuu, kun lämmitin on käynnissä.

Lämmittimen asennus
Suosittelemme aina, että noudatat tuotteen mukana tulevia asennusohjeita mahdollisimman tarkasti ja että lämmitin kytketään päälle vasta, kun akvaario on täytetty vedellä. Useimmat lämmitystangot tulee sijoittaa veteen vähintään sukellussyvyyteen ja viistosti. Jos asetat lämmittimen pystysuoraan, voi veden lämmitysvaiheessa ilmetä ongelmia, sillä sauvalämmittimen lämpösensorit saattavat mitata vääriä veden lämpötiloja, kun lämmin vesi nousee ylöspäin suoraan sensoreihin.  Lämmitin ei saa koskaan palaa vedenpinnan yläpuolella ja sitä tulisi käyttää vain sisätiloissa, ellei valmistajan ohjeissa toisin mainita. Suosittelemme, että että tarkistat veden lämpötilan myös jollain muulla lämpömittarilla, niin voit varmistua, että akvaarioveden lämpötila on varmasti se mikä sen kuuluukin olla. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia vedenlämmittimiä markkinoiden johtavilta valmistajilta.

Akvaarion käyttöönotto
Akvaarion perustaminen alkaa yleensä siitä, että valitset sopivan hiekan tai soran akvaarioosi ja kaadat sitä akvaarion pohjalle. Pohjakerroksen tulisi olla noin 5 cm paksu, mutta pohjakerroksen kokoon vaikuttaa paljon se millaisia kaloja ja kasveja aiot akvaariossasi pitää. Kun lisäät vettä akvaarioon, suosittelemme että valutat vettä kiven tai vastaavan esineen päälle, ettei akvaariohiekka pyöri ympäriinsä akvaariossa. Suosittelemme käyttämään aina kylmää vesijohtovettä, koska kuuma vesi voi sisältää bakteereja ja aineita, jotka ovat haitallisia kaloille ja katkaravuille. Voit halutessasi lisätä Aqua Safe tai vastaavaa tuotetta, koska se lisää akvaarioveteen ”hyvää” bakteerikantaa. Lisää akvaariokoristeet ja kasvit akvaarioosi ja kytke lämmitin ja pumppu akvaarioon.  Useimmat trooppiset kalat elävät parhaiten noin 25-asteisessa vedessä. Kannattaa antaa akvaarioveden olla akvaariossa noin 10 – 14 päivää ennen kuin laitat kaloja akvaarioon. Kun akvaariossa on vain vesi ja akvaariokasvit, vesi voi saavuttaa juuri oikeanlaisen bakteerikannan säiliössä ennen kalojen tulemista. Sinulla on siis suurempi mahdollisuus säilyttää kalat hengissä kun kalat siirtyvät akvaarioliikkeen akvaarioista omaasi.
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Todella nopea toimitus ja tuotteet…
Todella nopea toimitus ja tuotteet kuvatun laisia!
25.03.2018 - Tiina
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi