Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
ANTI-LANKALEVÄ ALGAE WIZARD
1 KG
50 G RIITTÄÄ 1000 L
ALGAE WIZARD
(2542610000066) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 23,98 
EUR 20,38
Laaja valikoima tehokkaita akvaarionhoitotuotteita
Vaikka suodatin puhdistaa akvaarion vettä, on tärkeää, että kaikki veden arvot ovat tasapainossa. Siksi akvaarioharrastaja pitää huolen veden laadusta ja testaa sitä säännöllisesti. Tätä varten meillä on laaja valikoima Tetra akvaariosettejä. Säännöllinen veden hoito on välttämättömyys, jotta levää ei ala muodostumaan akvaarioon tai puutarhalampeen.  Levien esiintyminen on normaalia akvaariossa, mutta sitä vastaan voi taistella Zoopermarketista saatavilla vedenhoitoaineilla. Lisääntynyt levien kasvu on aina merkki siitä, että akvaarion biologinen tasapaino on häiriintynyt. On siis ensisijaisen tärkeää pitää veden pH-tasapaino kunnossa ja sen jälkeen hankkia tarvittavat aineet mahdollisten leväesiintymien poistamiseen. Akvaariokasvit ovat kuin kaloja, ja ne tarvitsevat erityisiä edellytyksiä menestyäkseen. Sinun on mahdollista saavuttaa upea vedenalainen puutarha, kun hoidat kasvien tarpeita huolellisesti. Zoopermarketista saat tarvittavat lannoiteaineet ja muut kasvien hoitoaineet, jotka varmistavat akvaariokasviesi rehevyyden.

Hoitotuotteet trooppisille akvaariokaloille
Säännöllinen vedenhuolto on välttämättömyys terveelle akvaariolle. On olemassa kaksi vaihtoehtoa: Voit korvata 20-30% akvaarion vedestä vesijohtovedellä noin kahden viikon välein. Käytä Tetra Aquasafe vedenhoitoainetta, jokaisen vedenvaihdon yhteydessä, jotta akvaarioveden tasapaino ei järky. Sillä myös tehdään vaarattomaksi vesijohtovedessä esiintyvät vaaralliset aineet kuten raskasmetallit ja kloori. Sen sijaan, että vaihtaisit vettä parin viikon välein, voit käyttää Tetra Easy Balance stabilointiainetta, joka vähentää veden muutoksia. Tetra Easy Balance pitää kaikki veden tärkeät arvot kaloille ja kasveille sopivassa tasapainossa. Tetra Easy Balance vedenhoitoaine pitää veden pH ja KH-arvot tasapainossa, ja estää vaarallisten happojen, fosfaattien ja nitraattien esiintymisen, sekä vähentää levien kasvua. Säännöllisesti käytettynä vedenhoitoaineet voivat pidentää akvaarioveden vaihtoväliäa jopa puoleen vuoteen.

Laaja valikoima levänestoaineita
Levien esiintyminen akvaariossa on lähes väistämätöntä. Lisääntynyt levien kasvu on aina merkki siitä, että akvaarion biologinen tasapaino on häiriintynyt. Se voi johtua monista tekijöistä, mutta on kolme aluetta, josta voidaan suoraan tunnistaa syy levien lisääntymiseen. Nämä kolme aluetta ovat huono veden laatu, väärät valaistusolosuhteet ja huono tai puuttuva lannoite. Paras tapa torjua leviä on ennaltaehkäistä niiden kasvua. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee tarkastella akvaariotasi kriittisesti. Liika kalojen määrä tai kalojen suuri koko saattaa vaikuttaa vedenlaadun huononemiseen. Ruokinta tulisi toteuttaa mielummin kolme kertaa päivässä pieninä annoksina, siten kaikki annettu kalanruoka tulee syötyä muutamassa minuutissa. Jos kalanruokaa jää kaloilta yli, ne ruokkivat levän kasvua. Usein aliarvioidaan ruokinnan vaikutusta vedenlaadun huononemiseen, mutta se on usein yksi tärkeimmistä tekijöistä. Huonolaatuiset kalanruuat on sulavat usein huonosti ja siksi kuormittavat akvaariovettä enemmän kuin hyvin sulavat kalanruuat.  Kun levät ovat ottaneet vallan akvaariostasi, on tärkeää, että poistat levän nopeasti ja kohdennetusti. Zoopermarketista löydät kaikki levien esto- ja poistoaineet nesteinä tai tabletteina edullisin hinnoin. Tarjoamme esimerkiksi tehokasta Tetra levänestoainetta, joka poistaa intensiivisesti harja- ja rihmaleviä.


Tehokkaat levänpoistoaineet puutarhalampeen
Leviä esiintyy kaikissa lammikoissa. Rihmalevät voivat olla todellinen riesa aurinkoisella ja lämpimällä helteellä. Rihmalevät  voivat olla lammelle sekä etu että haitta. Ne tarjoavat lammelle happea ja toimivat kalojen suojana. On kuitenkin olemassa monia leviä, jotka aiheuttavat suuria vaihteluja lampiveden pH-tasapainoon. Tämä voi olla suuri vaiva niin lammen kaloille kuin kasveillekin. Rihmalevä saattaa myös aiheuttaa sen, ettei lampi  saa riittävästi auringonvaloa. Zoopermarketista löydät runsaan valikoiman levänpoistoaineita pihalampeesi. On kuitenkin tärkeää, että seuraat annosteluohjeita jokaista levää kohtaan tarkasti, muuten aineen käytöllä saattaa olla vahingollisia vaikutuksia akvaariokaloillesi tai akvaariokasveillesi. Algae Wizard on lankalevää poistava aine, joka ei aiheuta vaaraa kaloillesi tai muille lammen kasveille. Algae Wizard rikkoo levän rakenteen, joten ruskea humusväri katoaa vedestä ja vesi saa takaisin alkuperäisen kirkkautensa. Algae Wizardia voi käyttää vain, jos veden pH-arvo on alle 8.6.


Laaja valikoima tehokkaita nano hoitotuotteita
Zoopermarketin laaja nano hoitotuotevalikoima on suunniteltu erityisesti pienille akvaarioille. Meidän nano hoitotuotteemme noudattavat vaatimuksia kirjaimellisesti. Koska nanoakvaariossa on vain pieni määrä vettä, veden laatu heikkenee nopeasti. Tämä voidaan kuitenkin välttää, käyttämällä sopivia nano hoitotuotteita markkinoiden johtavilta valmistajilta. JBL:n nano vedenhoitosarja muuntaa vesijohtovettä helposti akvaarioon sopivaksi vedeksi ja hajottaa haitallisia aineita kuten klooria nopeasti ja tehokkaasti. Hoitotuotteet sisältävät myös kalkkia ja muita mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä äyriäisille, joita tyypillisesti pidetään nanoakvaarioissa. Tarjoamme myös valikoiman erityisiä kasvilannoitteita, jotka on suunniteltu nanoakvaarioille. Tilaa nanoakvaariosi hoitotuotteet meiltä edulliseen hintaan ja toimitamme ne kotiovellesi 2-5 arkipäivässä.

Kaikki mitä tarvitset akvaarikasviesi hoitoon
Vesikasvit eivät ole vain kauniita, ne ovat myös akvaarion biologiselle tasapainolle tärkeitä. Vesikasvit hyödyntävät kasvuunsa osaa veden epäpuhtauksista, kuten nitraatteja. Akvaariokasvit tuottavat myös happea fotosynteesin avulla. Jos ne eivät saa tarpeeksi valoa, ravinteita ja hiilidioksidia, ne eivät voi kasvaa kunnolla ja veden happipitoisuus laskee. Se taas merkitsee veden epäpuhtauksien lisääntymistä, huonompia elinolosuhteita kaloille ja kasveille, joille hapen puute on vaarallista. Oikeanlainen akvaariokasvien hoito on ratkaisevan tärkeää ylläpidettäessä tervettä akvaarioympäristöä. Upean vedenalaisen puutarhan ylläpito ei ole vaikeaa, kun saatavilla on oikeanlaiset lannoitteet ja hoitotuotteet vesikasveille. Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät monenlaiset hoitotuotteet akvaariokasveille markkinoiden johtavilta valmistajilta. Tarjoamme esimerkiksi erilaisia alusmateriaaleja, jotka koostuvat savesta ja turpeesta, jota käytetään akvaariohiekkakerroksen alapuolella kasvualustana akvaariokasveille. Lisäksi voit tilata meiltä nestemäiset akvaariokasvien lannoitteet.

Tuotteiden toimitus Zoopermarketista
Kun tilaat akvaarionhoitotuotteet Zoopermarketista, toimitamme ne kotiovellesi 2-5 arkipäivässä. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa, voidaan paketti jättää ennalta sovittuun paikkaan. Meille on tärkeää, että toimitus sujuu hyvin ja siksi pakkaammekin tavaramme huolella, että ne selviäisivät ehjänä pitkän matkan luoksesi. Haluamme toimittaa kaikki tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista.   


Laaja valikoima suolaa ja kiteitä suolavesiakvaarioosi
Zoopermarketista löydät suolakiteet ja merisuolasekoitteet , joiden avulla voit luoda akvaariostasi merenalaisen maailman suolaisen veden kaloille. Suola on merivesiakvaarion perusta. Se muuntaa makean veden akvaarion merivesiakvaarioksi. Merisuolasekoite Instant Ocean sisältää kaikki tarvittavat elementit ja hivenaineet, joita suolaisen veden kalat merivedeltä tarvitsevat. Instant Ocean on huolellisesti suunniteltu ja yleisesti edullinen merisuola maailmassa. Merisuolasekoite Reef Crystals on suunniteltu erityisesti riutta-akvaariolle. Nämä sekoitteet koostuvat nopeasti hajoavavasta suolaliuoksesta, joka sisältää tehostetusti kalsiumia, vitamiineja ja tarpeellisia hivenaineita.

Laaja valikoima suolavesiakvaarion hoitotuotteita
Vesijohtovedessä on monenlaisia raskasmetalleja ja pieniä määriä esimerkiksi klooria, jotka ovat haitallisia kaloille. Vesijohtovettä joudutaan siis hieman muuttamaan, että siitä tulisi kaloille ystävällistä. Suolakiteiden lisäksi tarvitset erilaisia stabilointiaineita, jotka poistavat vedestä raskasmetalleja, kemikaaleja, jäämiä, leviä ja hajuja. Ne estävät kalojesi stressaantumista ja edistävät kirkkaita värejä ja elinvoimaa akvaariossasi. Tutustu Zoopermarketin laajan merivesiakvaarioiden hoitoainevalikoimaan.


Akvaarion testisetit edullisesti
Jokaisen akvaarionomistajan tulisi testata akvaarioveden laatua säännöllisesti. Huonot vesiarvot ovat merkkejä siitä, että akvaarion biologinen tasapaino on häiriintynyt ja että akvaariojärjestelmä ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä voi tarkoittaa lisääntyvää levien kasvua, sakeaa akvaariovettä, kuolleita akvaariokasvien lehtiä ja kalojen hapenpuutetta. Testaamalla akvaarioveden laatua voidaan ajoissa havaita mahdolliset poikkeamat ja siten välttää pysyviä vaurioita. Kaloilla on kaikki hyvin, kunhan vain vedenlaatu on kohdillaan. Zoopermarketista löydät monenlaisia testisettejä, joilla voit testata akvaarioveden laatua yksinkertaisesti mutta tarkasti. Saat selville tärkeimmät veden parametrit kuten pH-, kalium-, nitraatti-, fosfaatti-, kalsium- ja magnesiumarvot. Myymämme testit soveltuvat niin makeanveden kuin suolaisenveden akvaarioihin. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi