Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Valtava valikoima akvaarioruokaa
Zoopermarketissa myydään korkealaatuista kalanruokaa, joka sisältää kaikki välttämättömät vitamiinit ja mineraalit, jotta kalasi pysyvät terveinä, elinvoimaisina ja värikkäinä.

Kalanruoka trooppisille akvaariokaloille
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman vitamiinipitoisia ja maukkaita hiutaleruokia, kasvispitoisia täysravinteita, kalan värejä korostavaa kalanruokaa, kasvatusrehua ja kuivattua ruokaa. Meillä on lyhyesti sanottuna kaikki, mitä trooppiset akvaariokalasi tarvitsevat ravinnokseen. Kun ostat ravinteikkaita kalanruokia, voit olla varma, että akvaariokalasi kaikki ravitsemukselliset tarpeet täyttyvät. Samalla vahvistat akvaariokalojen immuunijärjestelmää ja vältyt mahdollisilta sairauksilta. Crisps lasturuoka on parempi vaihtoehto trooppisille akvaariokaloille, kuin perinteinen hiutaleruoka, sillä ne sisältävät enemmän energiaa ja niissä on optimoitu proteiini ja rasvapitoisuus, joka takaa ruuan ravinteikkuuden. Säännöllinen ruokkiminen crisp-lasturuualla parantaa akvaarion veden laatua, sillä nitraattia muodostuu vähemmän.

Osta ruokaa akvaariokaloillesi Zoopermarketista
Me toimitamme ruuan suoraan kotiovellesi. Muista, että Zoopermarketissa on aina kilpailukykyiset hinnat kaikilta kalanruokamerkeiltä. Voit myös käyttää hintatakuuta, jos löydät samaa ruokaa halvemmalla jostain muualta, mutta haluat mieluiten tilata sen Zoopermarketista.

Ravintorikasta kalanruokaa kirjoahvenille
Eri kalalajeilla on erilaisia ravitsemustarpeita. Zoopermarketista löydät kalanruokia, jotka on kehitetty erityisesti tietyille kalaryhmille. Tetra tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kalanruokia kirjoahvenille. Ruokaa löytyy myös eri muodoissa esimerkiksi ruokatikkuina, jotka sisältävät proteiineja ja varmistavat kirjoahventen tasapainoisen ruokavalion. Kirjoahventikut ovat madon kokoisia ja muotoisia kalanruokatikkuja, jotka kelluvat veden pinnalla.  Näin kirjoahvenet voivat syödä ruokaa luontaisten ruokailutottumustensa mukaisesti.  Zoopermarketin kirjoahvenruoka sisältää kaikki olennaiset vitamiinit, ravinteet ja hivenaineet, jotka edistävät kirjoahventen hyvinvointia, luonnollisen voimakasta väritystä ja kasvua. Kirjoahvenruuat takaavat optimaalisen hyötysuhteen kalojen ruokinnassa ja vähentää siten ulosteita vedessä. Tämä voi vähentää akvaarion nitraattipitoisuutta jopa 16% ja fosfaattipitoisuutta  10%. Koska vedenlaatu paranee selvästi, myös levien kasvaminen vähentyy ja akvaariosi pysyy siistinä pidempään.

Osta kalanruokaa kirjoahvenille verkossa
Hyödynnä tarjouksemme kalanruuista ja tilaa ruuat kirjoahvenillesi jo tänään. Ne toimitetaan suoraan kotiovellesi 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Zoopermarketista voit ostaa kalanruuat aina edullisesti.

Vitamiinipitoiset kalanruuat pohjakaloille ja monneille
Eri lajeilla on erilaiset tarpeet ravinnon suhteen. Zoopermarketista löydät jotain lähes kaikille eri kalatyypeille, sekä ravuille ja muille pohjaeläimille. Meillä on monenlaisia vaihtoehtoja pohjakaloille ja monneille. Kaloja on ruokittava säännöllisesti ja kalat oppivatkin nopeasti ruokailurytminsä. Jo lyhyen ajan kuluttua kalat uivat nopeasti ruokintapaikalle, kun tulet antamaan heille ruokaa. Pienet kalat eivät kuitenkaan syö paljoa ja monesti aloitteleva akvaarioharrastaja saattaakin antaa kaloille liikaa ruokaa, joka johtaa akvaarion nopeampaan likaantumiseen. Pohjakalat helpottavat tätä ongelmaa hieman, sillä ne syövät ruokaa akvaarion pohjalta ja siten pitävät pohjaa siistimpänä. Pohjakaloille sopivat ruuat sisältävät vakiintuneen annoksen C-vitamiinia, joka antaa lisää vastustuskykyä pohjakalojen silmille ja edistää kalojen tervettä kasvua. Pohjakalan ruoka estää myös puutosoireita. Kaikki myymämme kalanruuat sisältävät kaloille välttämättömiä ravintoaineita, vitamiineja ja hivenaineita, joita pohjakalat ja monnit tarvitsevat. Useimmat imumonnit tarvitsevat ruokaa, joka sisältää Spirulina-levää ja puukuitua, koska ne vahvistavat niiden ruuansulatusta.

Osta ravitsevaa kalanruokaa monneille ja pohjakaloille Zoopermarketista
Hyödynnä verkkokauppamme hyvät  tarjoukset ja osta edullinen kalanruoka monneille ja pohjakaloille suoraan kotiovelle toimitettuna 2-5 arkipäivässä.

Ravinnepitoinen kultakalanruoka
Zoopermarketista löydät sopivaa ruokaa kultakaloillesi. Kalanruoka ei ole vain ruokaa, vaan se tarjoaa kaloillesi myös elinvoimaa ja vastustuskykyä erilaisilta sairauksilta. Ne sisältävät myös luonnollisia ainesosia, jotka voimistavat kalan luonnollista väritystä. Meiltä löydät hiutaleruokaa ja kelluvia ruokatikkuja, joita kalat voivat syödä veden pinnalta.  Meiltä löydät myös valikoiman rapeita lastuja, jotka edistävät kalanruuan imeytymistä kultakaloihin. Valikoimastamme löytyvissä kalanruuissa on runsaasti hyödyllisiä vitamiineja, proteiineja, hiilihydraatteja, kuituja ja ravoja. Kalanruoka sisältää siis kaiken, mitä kultakalasi tarvitsevat pysyäkseen terveinä, elinvoimaisina ja värikkäinä. Vaikka se voikin olla haastavaa, sinun kannattaisi syöttää kultakalojasi säästellen ja vain niin paljon kun kalasi jaksavat kerralla syödä. Kalan on helpompi syödä pieniä määriä kerrallaan ja vältyt siltä, että ylimääräinen ruoka huonontaa akvaarion veden laatua.

Osta kultakalallesi täysipainoista kalanruokaa verkkokaupastamme
Hyödynnä sitä, että saat edullisen kalanruuan toimitettuna kotiisi muutamassa arkipäivässä, eikä sinun tarvitse erikseen lähteä hakemaan kalanruokaa mistään.

Nanoruoka pieniin akvaarioihin, pienille kaloille, ravuille ja katkaravuille
Zoopermarketista löydät myös nanoruokaa, joka on todella ravinnepitoista ja soveltuu pienille kalalajeille, ravuille ja katkaravuille. Meillä on esimerkiksi nanoruokaa, jossa on sekoitus hiutaleita, joista osa hiljaa tippuu akvaarion pohjalle sillä välin kun toinen osa pysyy kellumassa veden pinnalla.  Näin kaikki pienet kalat akvaarion eri kerroksissa saavat sellaista ravintoa, kuin ne tarvitsevat. Koska ruoka on pehmeää, sitä pystyy syömään kaikki akvaarion kalat. Meillä on myös nanotabletteja, jotka soveltuvat erityisesti ravuille ja katkaravuille. Ravut kokoontuvat ruokatabletin ympärille syömään ja niiden syömistä on helppo seurata. Meiltä löydät siis kaikenlaiset ruuat pikkukaloille, ravuille ja katkaravuille, jotka ovat pakattu täyteen niiden tarvitsemia vitamiineja ja antioksidantteja.

Tilaa katkaravun ja ravunruoka suoraan kotiovellesi
Kun tilaat Zoopermarketista, toimitamme ruuan kotiovellesi 2-5 arkipäivässä. Se on helppo, turvallinen ja nopea tapa tilata tarvikkeet ja ruuat akvaarioharrastukseesi. Muista myös, että Zoopermarketissa on terävät hinnat kaikissa kalanruuissa.

Premium ruokaa kalalampeen
Zoopermarketin valikoimassa on ruokaa myös kaloille, jotka on sijoitettu pieneen lampeen puutarhassa tai muussa vastaavassa paikassa. Vitakraft lampiruoka sisältää korkeatasoisia proteiineja ja rasvoja, jotka pitävät huolen siitä, että lammen kalat saavat tarvittavat ravinteet kasvamiseen. Kun ostat lampikalanruokaa Zoopermarketista, varmistat, että kalasi saavat tarpeelliset ravinteet pysyäkseen terveinä ja värikkäinä. Vitakraft lampiruoka ei sisällä keinotekoisia väriaineita, makuaineita tai säilöntäineita. Lampiruoka Vitakraftilta voimistaa lammen kaloja sekä antaa niille vastustuskykyä sairauksia vastaan. Se myös pitää lammen vedenlaadun kunnossa.

Kalalammen ruoka suoraan ovellesi
Kun tilaat verkkokaupastamme edullista lampikalanruokaa, saat sen kotiin toimitettuna muutamassa päivässä. Tartu siis tilaisuuteen ja ruoki lampikalasi helposti ja edullisesti.


Laaja valikoima viikonloppu- ja lomaruokaa akvaariokaloille
Zoopermarketissa on laaja valikoima viikonloppuruokaa ja lomaruokaa akvaariokaloille. Aina ei pysty olemaan kotona akvaariokalojen ruokinta-aikoina. Silloin on hyvä hankkia pitkäkestoisia ruokatabletteja akvaarioon, jotta kalasi selviävät tarvittavan lomajakson yli. Viikonloppu- ja lomatabletit akvaariokaloille ovat isokokoisia tabletteja, jotka vapauttavat ruoka-aineita akvaarioon vähitellen. Kalat voivat siis syödä ruokaa vähitellen kerros kerrokselta. Samaan aikaan ruoka ei kuormita akvaarion vettä liiaksi. Viikonloppu ja lomaruuat ovat helppoja annostella. Ruokatablettien määrä riippuu siitä, kauanko aiot olla poissa kotoa, millaisia kaloja akvaariossasi asuu ja paljoko niitä on.

Hanki akvaariokaloillesi ruokatabletit loman ajaksi
Tilaa edulliset viikonloppu- ja lomaruuat akvaariokaloillesi Zoopermarketista ja toimitamme ne kotiovellesi 2-5 arkipäivässä. Siten voit viettää lomasi rauhassa stressaamatta kalojesi ruokinnasta.

Ruokaa merivesiakvaarion kaloille
Merivesikalat ovat vaativia hoidettavia ja niiden ravintovaatimukset ovat erilaiset kuin makeanveden kaloilla. Siksi löydät Zoopermarketista myös monenlaisia merivesikaloille tarkoitettuja ruokia. Merivesikalojen kalanruoka on erityisesti valmistettu vastaamaan merivesikalojen ravintotarpeita. Se sisältää monia raakamateriaaleja suoraan merestä, kuten levää ja äyriäisiä. Tällainen ruoka kelpaa helposti merivesikaloille. Merivesikalojen ruoka sisältää myös tasapainoisen annoksen C-vitamiinia, joka antaa kaloille paremman vastustuskyvyn sekä auttaa kasvussa. Löydät meiltä kalanruuat kaiken kokoisille meriakvaariokaloille. Ruokaa on tarjolla monessa eri muodossa kuten esimerkiksi hiutaleina tai hitaasti uppoavina tabletteina.

Tilaa nopeasti kalanruokaa merivesiakvaarion kaloille
Toimitamme ne sinulle 2-5 arkipäivässä edullisesti.
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi