Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Osta akvaariosi verkosta ja säästä rahaa
Zoopermarketista löydä laajan valikoiman tyylikkäitä akvaarioita ja niihin sopivia akvaariopöytiä, jonka päälle voit kätevästi sijoittaa akvaariosi. Meiltä saat tilattua akvaariota tunnetuilta akvaariovalmistajilta, kuten Juwel ja Akvastabil. Akvastabil on yksi vanhimmista akvaariovalmistajista Tanskassa, kun taas Juwel on akvaario, joka löytyy lähes jokaisesta ruotsalaisesta kodista. Meiltä löydät akvaariot monessa eri koossa ja muodossa. Joten voit valita juuri sellaisen akvaarion, mikä sopii sisustukseesi ja suunnittelemiesi kalojen täydelliseksi elinympäristöksi. Tilaamalla akvaarion verkkokaupastamme, saat sen suoraan kotiovelle toimitettuna edullisesti.

Akvaariot kaikkiin tarpeisiin
Oletko aloitteleva akvaarioharrastaja? Meiltä löydät monta erilaista akvaariostarttipakettia, jossa saat akvaarion lisäksi kaiken akvaarion toiminnan kannalta välttämättömän tarpeiston. Voit siis tilata koko paketin kerralla Zoopermarketista ja keskittyä sitten valikoimaan akvaarioosi sopivia kaloja. Oletko kokeneempi akvaarioharrastaja? Valikoimastamme löydät akvaariot myös vaativampiin tarpeisiin. Suunnitteletko merivesiakvaarion tai  biotooppiakvaarion laittamista? Meiltä löydät myös vaativampiin akvaario-olosuhteisiin soveltuvia akvaarioita. Löydät Zoopermarketista myös akvaarioihin soveltuvia akvaariopöytiä, joiden päälle akvaario on helppo asettaa ja isot suodattimet, pumput ja ruokapakkaukset voi kätevästi piilottaa alakaappiin.


Kun olet aikeissa ostaa akvaarion,...
...sinun pitäisi ennen kaikkea miettiä, millaisia kaloja haluat akvaarioosi laittaa, ja kuinka paljon kaloja akvaariossasi tulee olemaan kokonaisuudessaan.  Jotkut kalalajit asettavat suuria vaatimuksia akvaarion koolle ja mitoille. Joillekkin akvaarioharrastajille akvaario ei voi olla tarpeeksi suuri, kun taas joku toinen saattaa haluta hyvinkin pienen akvaarion. Zoopermarketissa on laaja valikoima erikokoisia akvaarioita. Meillä on kaikkea 360 litran akvaariosta pieneen nanoakvaarioon, jossa on ainutlaatuinen vesimaisema pienoiskoossa.  Akvaario sopii mihin tahansa huoneeseen kotonasi. Voit laittaa akvaarion olohuoneen sijasta esimerkiksi keittiöön, makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. On kuitenkin tärkeää, että selvität millaiset tarpeet on kaloilla, joita akvaarioosi aiot hankkia ja millaiset tilat sinulta löytyy kotoa akvaariolle.

Akvaarion sijoitus
Akvaario kannattaa sijoittaa huoneen hämärälle puolelle. Liika auringonvalo aiheuttaa usein ongelmia akvaariossa ja siksi suoraa auringonvaloa tulisi välttää. Voi tuntua houkuttelevalta sijoittaa akvaario kaapin sisälle niin, että vain etuseinä akvaariosta näkyy esimerkiksi olohuoneeseen. Tällöin tulee kuitenkin ottaa huomioon, että akvaariota pitää päästä helposti huoltamaan. Älä siis ahda akvaariota liian pieneen ja matalaan tilaan. Pidä myös mielessä, että suurempaa akvaariota on helpompi huoltaa kuin pientä, sillä suuremmassa akvaariossa on vakaammat vesiolosuhteet.  


Hienot Akvastabil Move ja Akvastabil Fusion akvaariot
Akvastabil tuottaa erittäin korkealaatuisia akvaarioita ja akvaariotarvikkeita. Uudet Move akvaariot on suunniteltu siten, että voit nauttia akvaarioharrastuksestasi korkeimmalla tasolla. Tyylikäs kehys ympäröi uutta ja korkeampaa designakvaariota ja tarjoaa entistä paremman näkymän vedenalaiseen maailmaan.  Akvastabil Move ja Akvastabil Fusion akvaarioissa tunnusomaista on, että niissä on yhdistetty sisustus ja akvaariotekniikka erittäin toimivaksi kokonaisuudeksi. Hankkimalla Akvastabil Move tai Akvastabil Fusion akvaarion, saat kotiisi ihan erityisen uniikin taideteoksen. Zoopermarketista löydät erikokoisia akvaarioita ja niihin sopivia akvaariopöytiä, joista voit muokata mieleisesti kokonaisuuden.

Käytännölliset Juwel akvaariot
Juwelilla on yli 45 vuoden kokemus akvaariovalmistuksesta, kehittyneet tuotantotilat ja korkealle sertifioidut tuotestandardit. Kun ostat Juwel akvaarion, saat täysin varustetun akvaarion, johon kuuluu sisäsuodatin, lämmitin ja pumppu. Juwel akvaariot ovat siis helppo vaihtoehto uusille akvaarioharrastajille, mutta Juwel akvaariot sopivat myös vaativamman harrastajan tarpeisiin. Juwel akvaarioille ominaista on ajaton design, kehittynyt teknologia ja huolellinen toteutus. Juwel tekee monen muotoisia akvaarioita ja niihin sopivia akvaariopöytiä, jotka ovat näyttäviä kokonaisuuksia. Voit hankkia esimerkiksi kuperan Juwel akvaarion tai nurkkaan sopivan Juwel akvaarion. Osta Juwel akvaario terävään hintaan Zoopermarketista.

Aloituspaketit uusille akvaarioharrastajille
Zoopermarketista löydät paljon erilaisia akvaarioita, joissa on valmiina sisäinen suodatin, lämmitin ja lämpömittari. Starttiakvaario sopii erinomaisesti aloittelijoille, joilla ei ole vielä kokemusta erilaisista akvaariotekniikoista. Kaikissa Juwel akvaarioissa tulee mukana suodatin, pumppu ja lämmitin, joten sinun tarvitsee hankkia vain sisustus ja kalat akvaarioosi. Löydät Zoopermarketista myös laajan valikoiman erilaisia akvaariohiekkoja, sisustuselementtejä sekä niin eläviä kuin muovisiakin akvaariokasveja akvaarioosi.

Älykkäästi suunnitellut design nanoakvaariot
Zoopermarketista voit löytää myös nanoakvaarioita, eli minimuotoisia akvaarioita, joissa voit kasvattaa esimerkiksi katkarapuja, rapuja, kääpiörapuja, etanoita, pieniä kaloja ja vesikasveja. Nanoakvaarioissa on yksinkertainen ja ajaton muotoilu. Niiden mukana tulee aina pumppu ja sekoitin.

Laaja valikoima akvaariopöytiä
On tärkeää, että saat uuden akvaariosi sijoitettua tukevalle alustalle. Akvaariopöytä ei ole vain tukeva alusta, joka on tehty akvaariosi mittoihin sopivaksi, se myös täydentää akvaariosi kokonaisuudeksi, joka sopii sisustukseen täydellisesti. Zoopermarketissa on laaja valikoima kauniita ja tukevia akvaariopöytiä. Löydät meiltä erilaisista materiaaleista valmistettuja, erivärisiä ja mallisia akvaariopöytiä. Voit valita akvaariosi väriin sopivan akvaariokaapin tai makusi mukaan myös erivärisen, mutta akvaariosi mittoihin sopivan mallin. Voit tilata mallin, jossa on vain kaapinovet tai mallin, jossa on sisällä myös hyllyjä, jonne voit säilöä kaikki akvaarioharrastukseen liittyvät tarvikkeet ja kalanruokapurkit.

Hienot Juwel akvaariokaapit
Zoopermarketista löydät valikoiman tyylikkäitä, kiinteitä ja tukevia akvaariopöytiä. Akvaariokaapit on valmistettu vastaamaan Juwel akvaarioiden värejä, muotoja ja tyylejä. Hankkimalla Juwel akvaariokaapin Juwel akvaariosi alle, voit olla varma, että akvaariosi pysyy tukevasti paikoillaan ja kokonaisuus on harmoninen ja sopii muuhun sisustukseen hienosti. Juwel akvaariokaappi on helppo asentaa ja se tarjoaa runsaasti tilaa akvaariolaitteille ja tarvikkeille, kuten akvaarion puhdistusvälineille, kalanruualle ja esimerkiksi ulkoiselle akvaariopumpulle. Akvaariopumppu saattaa isossa akvaariossa olla hyvinkin suuri, eikä sitä ole suunniteltu sopimaan sisustukseen. Siksi on hyvä, jos akvaariopumpun saa kätevästi piilotettua akvaariokaapin sisälle. Voit aina olla varma siitä, että Juwel akvaariopöydät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne pitävät akvaarion paikallaan tukevasti.

Tyylikkäät Mark II akvaariokaapit
Ostamalla Mark II kaapin, varmistat että Mark II akvaario esittäytyy parhaimmalla mahdollisella tavalla kotonasi. Mark II akvaariokaappi on tyylikäs ja erittäin kestävä. Sitä on saatavilla valmistettuna valkoiseksi tai mustaksi lakatusta MDF-levystä tai vaihtoehtoisesti voit tilata ylellisen pähkinäviilusta käsintehdyn akvaariokaapin. Mark II akvaariokaappi on tunnettu myös siitä, että se on huomattavasti suurempi, kuin tavallisemmat akvaariokaapit. Se mahdollistaa ulkoisten suodattimien ja pumppujen käytön, koska ne mahtuvat erinomaisesti Mark II akvaariokaapin sisälle. Mark II akvaariokaapissa on irrotettavat väliseinät, joka mahdollistaa suurten yksiköiden sijoittamisen kaapin sisälle. Osta Mark II akvaariokaappi edullisesti Zoopermarketista.

Laaja valikoima akvaarioita ja akvaariokaappeja
Zoopermarketista löydät takuulla akvaarion, joka sopii tyyliisi ja tarpeisiisi. Löydät meiltä myös loisteputket, pumput, suodattimet, akvaariokoristeet, akvaariokasvit ja muut akvaariotarvikkeet edullisin hinnoin. Akvaarion ja akvaariokaapin toimitukseen lisäämme lavamaksun, sillä yksiköt ovat isoja ja hankalia kuljettaa, mutta lavamaksu on kuitenkin aina kiinteä ja akvaariopaketti toimitetaan aina suoraan kotiovellesi. Jos olet epävarma siitä, minkä kokoisen akvaarion sinun kannattaisi valita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me neuvomme mielellämme akvaarioon liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi tai puhelimella numeroon 09-42452166. Tilaa kaikki akvaarioon liittyvät tarvikkeet meiltä ja sen jälkeen sinun ei tarvite kuin hankkia akvaarioosi vesi ja kalat. Zoopermarketista löydät myös laajan valikoiman kalanruokaa ja –ravinteita. Löydät meiltä myös esimerkiksi Malawin kirjoahvenille soveltuvaa ruokaa. Valikoimastamme löytyy myös laaja kattaus erilaisia eläviä akvaariokasveja. Talviaikana emme kuitenkaan voi toimittaa akvaariokasveja Suomeen jos lämpötilat ovat pakkasen puolella. 

Merivesiakvaarion perustaminen
Ennen kuin aloitat, tulee sinun päättää, minkä kokoinen akvaariostasi tulee. Sinulla voi olla merivesiakvaario, joka on alle 200 litrainen ja saat siitä kaiken edun irti. Akvaarion lisäksi sinun kannattaa laittaa ylivuotosäiliö akvaarioosi. Se on erillinen osio akvaarion kulmassa, johon vesi virtaa akvaariosta ja jatkaa siitä sitten suodattimeen. Monissa merivesiakvaarioissa on lisäki erillinen sumppu, joka on usein sijoitettu akvaarion alapuolella sijaitsevaan kaappiin. Kaikki suodattimet on sijoitettu tähän erilliseen tankkiin, johon vesi kiertää merivesiakvaariosta.  Sumppuna voi käyttää myös ulkoista suodatinta, jonka läpi akvaariovesi kiertää ja sitten se pumpataan takaisin akvaarioon. Jos sinulla on sumppuna toimiva lisäallas, voit sijoittaa lähes kaiken akvaariotekniikan sinne, eivätkä varsinaisen merivesiakvaarion näkymät kärsi teknisisitä laitteista. Kun säiliö on valittu ja laitteisto asennettu, akvaario täytetään vedellä ja suolalla. Voit sekoittaa suolaveden suoraan akvaarioon tai sekoittaa sen ensin erillisessä astiassa. Etuna erikseen sekoittamisessa on, että suolasta ei muodostu kalvoa akvaariolasiin. Suolavesi tulisi sekoittaa puhtaaseen veteen, joka on lämmitetty. Suolaa pitäisi olla n. 33 grammaa litrassa akvaariovettä. Riippuen akvaariosta ja lajeista, joita aiot pitää akvaariossa merivesiakvaarion suolapitoisuus on noin 1,0299 Punainen meri,  1,023 - 1,0260 Karibian meri, 1,0222 – 1,0252 Sri Lanka, 1,022 – 1,0252 Filippiinit, 1,0222 – 1,0237 Singapore, 1,0252 - 1,0260 Florida ja 1,0237 Indonesia. On suuri ero suolapitoisuudessa riippuen siitä mitä merta haluat matkia akvaariossasi. Siksi on tärkeää tarkastaa suolapitoisuus säännöllisesti ja säätää sitä. Kaikki suuret vaihtelut suolapitoisuudessa voi stressata kaloja ja koralleja akvaariossa ja ne saattavat jopa kuolla. Jos suolapitoisuus on liian korkealla, tyhjennä hieman vettä pois ja lisää uutta raikasta vettä laimentamaan suolapitoisuutta. Jos suolapitoisuus on liian alhainen, lisää suolaa akvaarioosi. Suosittelemme, että tarkistat akvaarion suolapitoisuuden säännöllisesti ja säädät sitä tarvittaessa. Näin tarjoat optimaalisen vesiympäristön kaloille ja koralleille. Kun suolavesi on laitettu akvaarioon, lisätään sen jälkeen elävää kiveä akvaarioon. Sitä tulisi olla noin 10% akvaarion litramäärästä. Se on hyvä kasvualusta hajottajabakteereille. 

Akvaariolaitteet merivesiakvaarioille
Tältä sivulta löydät valikoiman merivesiakvaarioon tarkoitetuista laitteista. Meillä on esimerkiksi tehokkaat proteiini vahdottimet, jotka tunnetaan merivesiakvaarioiden suodattimina. Protein vaahdotin on laite, joka pumppaa vettä ja sekoittaa veden tehokkaasti vaahdoksi, jossa on paljon ilmakuplia. Toisin kuin ilmapumppu vaahdotin muodostaa vaahtoa ilmakiven avulla tai niin sanotulla neulanreiällä. Sekoittamalla ilmaa ja vettä vaahdoksi, saadaan aikaan tehokas menetelmä, joka imee paljon orgaanista jätettä ulos akvaariosta. Jätehiukkaset tarttuvat ilmakupliin ja nousevat akvaarion pinnalle, josta ne on helppo kerätä jätesäiliöön. Jätesäiliö on irroitettava, joten sen voi tyhjentää tarvittaessa. Nykyään markkinoilla on monenlaisia vaahdottimia. On vaahdottimia, joiden on tarkoitus olla akvaarion sisällä, pohjalla tai roikkumassa akvaarion reunalla. Merivesiakvaarioon on välttämätöntä joskus lisätä vettä. Tämä johtuu siitä, että osa vedestä haihtuu, koska säiliö on valaistu ja koska akvaarion ja sen ympäristön lämpö aiheuttaa haihtumista. Suola ei kuitenkaan haihdu, joten siksi on tärkeää säännöllisesti tarkistaa akvaarion suolapitoisuus, koska sen ei saa antaa kasvaa liian suureksi. Merivesiakvaario vaatii erilaista valoa kuin makean veden akvaario ja valon laatu riippuu myös siitä, mitä haluat merivesiakvaarioosi laittaa. Merivesikalat eivät tarvitse niin paljon valoa, mutta akvaarion korallit tarvitsevat hyvän valaistuksen. Valittaessa valaistusta akvaarioon, on tärkeää löytää oikea värilämpötila. Useimat ihmiset, joilla on merivesiakvaario, haluavat matkia luonnollista auringonvaloa riutalla. Muista myös, että suolavesi johtaa tehokkaasti sähköä ja siksi valaistus tulisi rakentaa siten, ettei ole vaarana että se on kosketuksissa akvaarion suolaveden kanssa. Valon lisäksi veden virtaus akvaariossa on tärkeää. Toisin kuin makeanveden akvaario, merivesiakvaario tarvitsee voimakkaan virtauksen, jotta kalat ja korallit saisivat mahdollisimman luonnollisen elinympäristön. Jotta meriveriakvaariossa pystytään matkimaan valtameren aaltoja, nyrkkisääntö on, että veden tulisi kiertää kymmenen kertaa veden tilavuuden verran tunnissa. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, ettei veden merivesiakvaariossa saa pysyä paikallaan, siksi saattaa olla tarpeen käyttää useampaa pumppua tarvittavan virtauksen aikaansaamiseksi. Kaikki riippuu tietenkin säiliön koosta ja pumpun tehosta. Virtaus on tärkeää niin merivesiakvaarion kaloille kuin koralleillekin. Vaahdotin on yksi merivesiakvaarion tärkeimmistä laitteista. Ilman vaahdotinta, ei merivesiakvaario toimi optimaalisesti. Vaahdotin sekoittaa vettä vaahdoksi ja vaahto imee itseensä likaa akvaariovedestä. Tämä jätevaahto kerätään akvaarion yläosaasa sijaitsevaan jätesäiliöön, joka voidaan tyhjentää tarvittaessa. Vaahdottimesta on saatavilla useita malleja, jotka voidaan asentaa akvaarion sisä- tai ulkopuolelle. Täältä löydät vaahdottimen, joka sopii juuri sinun merivesiakvaarioosi. Huomaathan, että vaahdotin ei toimi makean veden akvaarioissa, sillä se tarvitsee suolaisen veden sähkönjohtokykyä toimiakseen. 
Vaahdotin helpottaa merivesiakvaarion hoitoa
Vaahdottamalla suolavettä ja ilmaa, saadaan imettyä paljon orgaanista jätettä ulos akvaariosta, koska lika kiinnittyy ilmakupliin. Likaantunut vaahto nousee pinnalle ja kerääntyy laitteen jätesäiliöön, josta se voidaan kätevästi tyhjentää tarpeen mukaan.  Laite tarvitsee toimiakseen suolaista vettä, joten sitä ei voi käyttää makean veden akvaarioissa. Vaahdotin voidaan asentaa akvaarion pohjalle tai roikkua akvaarion seinällä. 

Merivesiakvaarion siivous
Merivesiakvaario on syytä puhdistaa aika ajoin. Suosittelemme vaihtamaan vettä noin kerran kuukaudessa. Suodattimet on myös luonnollisesti puhdistettava säännöllisesti ja vaahdottimen jätesäiliö on myös tyhjennettävä säännöllisesti. Muuten merivesiakvaarion puhdistaminen tulisi olla minimaalista. Puhdistus riippuu siitä, millaista pumppujärjestelmää käytät akvaariossa. Kun vaihdat vettä, suosittelemme että teet sen niin sanotulla akvaarioimurilla, joka poistaa likaa ja levää akvaarion pohjalta. Onko sinulla erillinen suodatinallas? Se kannatta myös puhdistaa silloin tällöin. Kun vaihdat vettä ja puhdistat suodattimia on hyvä myös puhdistaa akvaarion lasi levästä. Riippuen akvaarion valon määrästä, lasin puhdistus voi olla tarpeen jopa joka toinen päivä. Zoopermarketista löydät monenlaisia levänpoistomagneetteja tai leväkaapimia, joita voit hyödyntää akvaarion siivouksessa. Jos käytät levien poistamiseen kaavinta, varo naarmuttamasta akvaariolasia hiekan tai soran murusilla. Aloita lasin yläreunasta ja etene alaspäin, jolloin voit välttää paremmin hiekan liikkumisen pyörteiden mukana. 

Merivesiakvaarion veden vaihto
Suosittelemme, että vaihdat 10% merivesiakvaarion vedestä kerran kuukaudessa uuteen tuoraaseen suolaveteen. Kun vesi vaihdetaan, poistetaan kaikki haitalliset kuona-aineet ja siksi on hyvä idea tehdä näitä vedenvaihtoja. Kun vaihdat vettä akvaarioosi tulee akvaarioosi uusia mineraaleja ja hivenaineita. Suosittelemme, että täytät akvaarion vedellä, joka on suunnilleen saman lämpöistä ja sen suolapitoisuus on sama. Näin et stressaa kalojasi ja korallejasi liikaa. Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi