Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Laaja valikoima autotarvikkeita ja turvavarusteita
Zoopermarketista saat kaiken mitä tarvitset koirasi turvalliseen kuljettamiseen paikasta A paikkaan B. Laki ei kiellä koiran kuljettamista vapaana autossa, mutta koirasi ja oman turvallisuutesi kannalta se on erittäin suositeltavaa. Jos koira on matkan aikana häkissä tai kiinnitettynä turvavöihin, voi koira vahingoittua vakavasti ja vahingoittaa myös muita auton matkustajia törmäyksen tai äkkipysähdyksen sattuessa. Siksi löydät meiltä Zoopermarketista laajan valikoiman turvallisia häkkejä, turvaverkkoja, turvakaltereita ja turvavöitä ja valjaita koirallesi. Löydät meiltä myös erittäin korkealaatuiset kuljetushäkit, jos päätät kuljettaa koiraasi häkissä automatkan aikana. Kun kuljetat koiraasi häkissä tai kuljetuslaatikossa, on tärkeää, että sijoitat häkin vaakatasoon auton kulkusuuntaan nähden. Näin koirallasi on mahdollisimman pieni riski satuttaa päänsä tai niskansa äkkipysähdystilanteessa.

Turvavyöt, -valjaat ja kalterit autoosi
Meillä on monenlaisia koiran turvavöitä ja valjaita, jotka voi kiinnittää auton turvavyönpidikkeeseen. Valjaita on niin suurille kuin pienillekin koirille. Kun kiinnität koirasi automatkan ajaksi turvavöihin, se ei pääse lentämään vapaasti autossa törmäyksen sattuessa. Varsinkin iso ja painava koira saattaa aiheuttaa pahoja vammoja edessä matkustaville ihmisille koirasta itsestään puhumattakaan. Koira tulisi aina laittaa turvavöihin takapenkille, jotta se ei äkkipysähdyksen sattuessa osu auton kojelautaan ja satuta itseään. Edessä saattaa olla myös turvatyyny, joka saattaa lauetessaan vahingoittaa koiraa. Jos koirasi on kiinnitettynä turvavöihin, varo äkkinäisiä käännöksiä, ettei koirasi tasapaino petä. Jos sinun on mahdollista lisätä turvakalteri autoosi, se on suositeltavaa varsinkin, jos koirasi matkustaa auton tavaratilassa. Muista kuitenkin, että turvakalteri suojaa vain matkustajia siltä, ettei koira lennä heidän päälleen mutta koira saattaa silti saada vammoja, jos se on irti tavaratilassa törmäyksen sattuessa. Löydät Zoopermarketista myös turvakalterit autoosi.


Kuinka käytän koiran turvavöitä?
Sinun tulisi aina kiinnittää koirasi turvavöihin kun matkustatte autolla ja koira ei ole kuljetuslaatikossa tai –häkissä. Turvavyö pystyy pidättämään suurtakin massaa  ja on siksi turvallinen koirallesi ja kaikille muillekkin matkustajille autossa. Turvavyön mukana tulee irrotettavat toppaukset vöihin, jotka kulkevat koiran rinnan ja mahan ympäri. Näin turvavyö tuntuu mukavammalta koirasi käyttää. Kiinnitä koirasi valjaisiin ja sitten kiinnitä valjaat auton turvavyönpidikkeeseen. Zoopermarketista löytyy koiran turvavyöt ja –valjaat, jotka sopivat kaikkiin autoihin.

Korkealaatuiset kuljetushäkit
Kun kuljetat koiraasi häkissä tai kuljetuslaatikossa, sijoita häkki vaakatasoon auton kulkusuuntaan nähden. Näin koirallasi on mahdollisimman pieni riski satuttaa päänsä tai niskansa törmäyksessä.  Zoopermarketista löydät häkit, joihin mahtuu yksi koira tai kaksi koiraa. Häkit on sijoitettuna joko sivusta tai takaa aukeaviksi ja niissä on yksi tai useampi ovi. Ennen kuin ostat kuljetushäkin, sinun kannattaa tarkistaa, kuinka suuri häkki autoosi mahtuu ja kuinka paljon tilaa koirasi tarvitsee tunteakseen olonsa mukavaksi autolla matkustettaessa. Mittaa siis häkille tarkoitettu tila autossasi, ennen kuin tilaat kuljetushäkin. Ennen kuin ryhdyt kuljettamaan koiraasi kuljetushäkissä, teidän kannattaa harjoitella häkissä olemista ensin esimerksi sisällä talossa. Näin koira oppii tunnistamaan häkin omaksi tilakseen ja siten tuntee olonsa turvalliseksi paikaksi.

Millainen kuljetushäkin tulisi olla?
Kuljetushäkin pitää olla mahdollisimman turvallinen ja mukava koirallesi. Lisäksi sen tulisi olla mahdollisimman helppo ja mukava sinun käyttää ja siirtää. Kuljetushäkin pitäisi olla niin suuri, että sinne mahtuu pieni patja, tyyny tai viltti, jolla koira voi maata. Siinä tulisi myös olla tarpeeksi reikiä, jotta koira saa ilmaa ja voi katsoa ulos. Monet koirat tuntevat olonsa turvalliseksi liikkeessä ollessaan, jos voivat katsella ympäristöä missä kulkevat. Mutta on myös koiria, jotka tuntevat olonsa turvallisemmaksi, jos laatikko peitetään ja sisällä on pimeää ja hiljaista. Kuljetushäkin tulisi olla niin suuri, että koira voi olla mukavassa asennossa seisten, ja koiran tulisi pystyä kääntymään ympäri ilman ongelmia. Suurimmissa häkeissä on leveyttä yli metri. Sinun ei myöskään tulisi valita liian suurta häkkiä koirallesi, koska se voi vähentää koirasi turvallisuutta matkan aikana. Mitä tahansa kokoa etsitkin, löydät sen varmasti Zoopermarketista. 


Penkinsuojukset
Zoopermarketti tarjoaa penkinsuojukset, suojapeitteet ja suojatasot. Kaikki nämä on suunniteltu suojelemaan autoasi koiran karvoja, likaa ja kynnenjälkiä vastaan. Nämä suojukset on tehty kestävästä materiaalista ja se suojelee autosi sisustusta ja koirasi voi tuntea olonsa mukavaksi makoilemalla suojuksen päällä. Takapenkin suojus on suunniteltu siten, että myös ihmiset voivat käyttää takapenkkiä. Heidän tulee kuitenkin istua myös penkinsuojan päällä. Meiltä saat myös puskurisuojan autoosi, jotta koirasi ei naarmuta takapuskuriasi. Koirasi on myös helpompi päästä autoon, sillä auton maalattu puskuri saattaa olla liukas. Jos koirasi on vanha tai iso tai sillä on muuten vaikeuksia päästä autoon, voit tilata meiltä rampin, jonka avulla koirasi voi vain kävellä sisään sen sijaan että hänen tarvitsee hypätä. Trixien teleskooppinen ramppi kestää jopa 120 kilon painon ja sitä on helppo käyttää. Zoopermarketin valikoimassa on myös lampaantaljan näköinen Trixie takakonttipeti, jolloin koirallasi on pehmoinen paikka takakontissa matkustuksen aikana. Nailon on helppo pitää puhtaana kostealla pyyhkeellä.

Turvakalterit ja turvaverkot
Asentamalla turvakalterit takakontin ja takapenkin väliin, pidät huolen, että koira pysyy takakontissa matkan aikana eikä hyppää matkustamon puolelle ja häiritse siten kuljettajaa. Tämä myös lisää koirasi turvallisuutta törmäystilanteessa. Turvaveikko voi myös jakaa alueita autossa ja se voidaan asentaa myös etu ja takapenkin väliin. Turvaverkko on myös helppo irroittaa silloin kun koirasi ei matkusta mukana. Jotta voit olla varma, että tilaamasi turvakalteri tai verkko sopii autoosi. Mittaa autosi sisätilat ennen kuin tilaat turvakalterin tai turvaverkon.

Ilmastointiritilä
Ei ole suositeltavaa jättää koiraa autoon kuumalla säällä, sillä autossa lämpötila nousee nopeasti ja saattaa olla hengenvaarallista koirallesi. Jos autosi on parkkeerattuna aurinkoon tai lämpötila on hellelukemissa edes ikkunan jättäminen raolleen ei auta tarpeeksi. Viileämmällä säällä ja auton ollessa parkkeerattuna varjoon, voi koiran jättää autoon lyhyeksi ajaksi. Zoopermarketista voit tilata auton ikkunaan kiinitettävän ilmastointiritilän tai –hakasen. Näin koira saa raitista ilmaa autoon, eikä pieni koirasi pääse karkaamaan ikkunanraosta. Kaikkein paras ratkaisu aina on kuitenkin päästää koira autosta ulos kun olette parkissa. Näin koirasi saa hieman jaloitella ja nuuskia vieraan paikan hajuja. Voit myös ottaa koiran kuljetushäkin tai laatikon ulos autosta ja jättää sen varjoisaan paikkaan, siksi aikaa kun käyt asioilla.

Rauhallinen koira takaa turvallisen matkan
Kun koirasi on rauhallinen ja hiljainen autossa, voi myös kuski keskittyä paremmin ajamiseen. Jos koira on peloissaan tai hermostunut se saattaa käytöksellään vaarantaa ajon. Siksi on tärkeää, että aloitat koirasi kouluttamisen automatkustamiseen jo pentuna. Pidä koirasi ensimmäiset automatkat lyhyinä ja aja johonkin paikkaan mistä on koirallesi iloa esimerkiksi lähimetsään tai koirapuistoon.  Kun koira oppii yhdistämään automatkustamisen johonkin mukavaan, se vähentää koiran epämukavaa oloa autossa. Vaatii paljon kärsivällisyyttä saada koira tottumaan autoon. Jos sinulla on mahdollisuus ajaa pieni lenkki koiran kanssa päivittäin, se nopeuttaa koiran tottumista autossa istumiseen ja vähentää sen pelkoja automatkustusta kohtaan.


Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi