Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
BUCADOG KOIRAT > 20 KG APTUS PURULAPUT
8 KPL
VÄHENTÄÄ JA EHKÄISEE PLAKKIA
APTUS PURULAPUT
(6432100006530)  
Suuntaa-antava markkinahinta 13,31 
EUR 10,65
Hammashoito – ei vain ihmisille
Yhtä tärkeää, kuin hammastenhoito on ihmisille, se on myös meidän koirillemme. Zoopermarketista voit tilata koiran hammasharjoja ja koiran hammastahnaa ja suuvettä sekä plakinpoistajaa. Lyhyesti sanottuna kaikki mitä tarvitset koiran hampaiden hoitamiseen. Näin voit taata koiralle terveen suuhygienian ja ehkäistä sairauksia, kipuja ja ongelmia. Jos koirasi hampaat ovat jo pahasti plakkiintuneet tai ikenet ovat tulehtuneet tai koira tuntuu olevan kipeä suustaan, käytä koirasi ensin eläinlääkärin tarkastuksessa.

Siksi sinun pitäisi huoltaa koirasi hampaita
Monilla koirilla on hammassärkyä, jonka aiheuttaa plakki ja hammaskivi, jotka ovat kertyneet puutteellisesta hammashoidosta. Aivan kuten meille ihmisille, hampaiden ongelmat voivat olla hyvin tuskallisia myös koiralle. Siksi on tärkeää, että hoidat koiran suun ja hampaat päivittäin ja tutkit hampaat ja ikenet ja kitalaen säännöllisesti. Kun totutat koirasi siihen, että hänen hampaitaat tutkitaan ja hoidetaan jo pentuna, on paljon helpompaa huoltaa hampaat myös tulevina vuosina. On näyttöä siitä, että hampaiden harjaus on tehokkain tapa välttää hampaiden ongelmia koirilla. Jos koirallasi on hammaskiveä voi eläinlääkäri poistaa sen ultraäänellä. Sen jälkeen voit alkaa tehokkaasti estämään uuden hammaskiven syntymistä, harjaamalla koiran hampaita. On aina parempi – ja halvempi – ehkäistä hammaskiveä etukäteen kuin käsitellä sitä sitten, kun ongelmia on jo syntynyt.

Merkkejä, että koiralla on ongelmia hampaiden kanssa
- Koiralla on pahanhajuinen hengitys
- Koiran ikenet ovat tulehtuneet tai turvonneet
- Koiran ruokahalu vähenee
- Koira ei osoita kiinnostusta lelujen pureskeluun
- Koira syö vain suun yhdellä puolella

Kannattaako koiran hampaita harjata?
Monien koirien hampaita ei pestä päivittäin. Hampaiden peseminen päivittäin tai ainakin muutaman kerran viikossa on kuitenkin hyvä idea, varsinkin jos koirasi hampaissa on plakkia tai hammaskiveä ja siksi pahanhajuinen hengitys. Tarjoamme useita tehokkaita hampaidenhoito tuotteita kuten koiran hammasharjoja ja hammastahnaa. Jos koirasi ei missään nimessä halua, että hänen hampaitaan harjataan, suosittelemme Plaque Off pulveria, jota voit sekoittaa suoraan koiranruokaan.  PlaqueOff estää tehokkaasti plakin ja hammaskiven muodostumista koiran hampaisiin. Zoopermarketista löydät kaikki hygieniatuotteet, joita tarvitset varmistaaksesi, että koirasi saa pitkän ja terveen elämän. Koiran hampaiden harjaamisella on etua ja pitkällä aikavälillä voi eläilääkärikuluissa säästää suuria summia. Koiralla, jonka hampaita harjataan säännöllisesti ei ole pahanhajuista hengitystä, plakkia tai hammaskiveä. Kannattaa totuttaa koira hampaiden harjaukseen jo kun se on pentu.

Tehokas ja miellyttävä hammashoito
Varmista että sinulla on runsaasti aikaa, kun koirasi hampaita täytyy ruveta puhdistamaan. Erityisesti ensimmäisillä kerroilla kannattaa hampaiden puhdistus tehdä mahdollisimman rauhallisesti, että se olisi miellyttävä kokemus koiralle. Jos koiralla on epämukavaa, voit alkaa tottuttelun sillä, että pidät harjaa tai sormea koiran suussa lyhyitä aikoja, kunnes se tietää, että se ei ole vaarallista tai kivuliasta. Muista kehua omaa koiraasi ja puha rauhoittavasti, varsinkin jos koirasi näyttää pelkäävän hampaiden harjausta. Voit myös kokeilla maksan makuista hammastahnaa. Se on erittäin suosittua koirien keskuudessa. Jos koira kieltäytyy hampaiden pesusta, voit käyttää muita suuhygieniatuotteita, kuten ruokaan sekoitettava PlaqueOff, jolla on antibakteerinen vaikutus ja vähentää hammaskiveä.

Hammasharjat koirallesi
Zoopermarketista löytyy useita eri versioita koirien hammasharjoja. Löydät meiltä esimerkiksi hammasharjat kahdella harjapäällä. Suurempaa hammasharjaa käytetään pitämään koiran poskihampaat puhtaana, kun taas pienemmät hammasharjat tavoittavat kaikki pienimmätkin hampaat, jotka ovat takana koiran suussa. Petosan koiran hammasharjat on kehitetty yhteistyössä pohjoismaisten eläinlääkäreiden, hammaslääkäreiden ja johtavien hammasharjavalmistajien kanssa. Kaksiharjainen Petosan hammasharja istuu kulmassa ja on suunniteltu erityisesti poistamaan plakkia ja hammaskiveä lempeällä tavalla. Koiran hammasharjoja on saatavana kolmessa eri koossa. Valikoimastamme löytyy myös mikrokuituiset sormihammasharjat, joilla on helppo puhdistaa sekä koiran hampaat että koko suu ilman hammastahnaa. Mikrokuituinen sormihammasharja on antimikrobinen, kemikaalivapaa ja itsepuhdistuva. Sormihammasharja estää hyvin plakin ja hammaskiven muodostumisen. Tämäntyyppinen hampaiden puhdistus on erittäin sopiva pennuille ja pienille koirille. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä valikoimassamme on sähköhammasharja koirallesi. Sähköinen hammasharja on paristokäyttöinen ja siinä on vaihdettava harjaspää. Hammasharja tekee 20000 harjausliikettä minuutissa ja on erittäin voimakas plakkia ja hammaskiveä vastaan. Petosan sähköhammasharja on hiljainen ja koiran on helppo hyväksyä se. Harjaspään 45 asteen kulman avulla harjakset tavoittavat kaikki hampaat ja kaikki pinnat helposti ja tehokkaasti.

Hampaidenpuhdistaja
Metallinen hammaspiikki on hyvä työkalu plakin ja hammaskiven poistoon. Hampaidenpuhdistajaa löytyy kulmikkaana ja suorana mallina.

Koiran hammastahna
Meillä on useita erilaisia koiran hammastahnoja valikoimassamme. Pet Clean on maksan makuinen hammastahna. Tämä hammastahna on kehitetty erityisesti lemmikkien hampaiden hoitoon plakin ja hammaskiven ehkäisemiseksi. Sinun ei tarvitse huuhdella koiran suuta harjauksen jälkeen. Aptus Bucadog on koirien hammastahna entsyymeillä. Se sisältää ainesosia, jotka auttavat säilyttämään mikrobien tasapainon koiran suussa. Hammastahnaseokset toimivat siten, etä ne liuottavat hammaskiveä ja plakkia ja samalla estävät bakteereita, jotka aiheuttavat plakkia, jäämästä koiran suuhun.

Suuvesi ja huuhde koiran suuhun
Meiltä löydät KW suuvettä, joka on erityisesti tunnettu koiran suun puhdistukseen sopivana. Tuote estää tehokkaasti pahanhajuisen hengityksen ja sitä voidaan käyttää sekä koirille että kissoille. Huomaa, että tuotetta ei saa käyttää, jos koiralla on suutulehdus. Petosan suusuihke poistaa myös hajut ja vähentää jo muodostunutta plakkia. Tuotteessa on raikas mintun maku. Sitä tarvitsee vain suihkauttaa hieman koiran kitalakeen ja näin saavutetaan haluttu vaikutus.

Onko koirallasi pahanhajuinen hengitys
Pet Head piparminttuöljyä sisältävät kosteuspyyhkeet auttavat nopeasti koiran hengitykseen. Pet Head Wipesien avulla voitte nopeasti luoda rutiinin, jota ylläpitämällä koiran hengitys pysyy hyvänä harjauskertojen välllä. Pet Head kosteuspyyhkeet eivät sisällä parabeeneja, bensiiniä, propyleeniglykolia, sulfaattia tai DEA:ta. Aptus Bucadog pureskeltavat laastarit sisältävät kollageenia, joka antaa mekaanista apua koiran hampaille ja ikenille, sekä bioentsyymejä ja bioentsyymejä aktivoivaa ainetta, jotka edistävät suun terveyttä.

Hampaat ovat tärkeät
Muista, että koiran hampaiden harjauksen pitäisi olla rutiini ja hyvä kokemus koirallesi. Jotta tilanne olisi miellyttävämpi ja koirasi oppisi odottamaan hampaiden harjausta positiivisena kokemuksena, voit palkita koirasi jollain sen rakastamalla herkulla (mieluusti hammasystävällisellä) jälkeenpäin. Aina hampaidenharjauksen lopuksi leiki koirasi kanssa ja käytä sen suosikkilelua tai muuta toimintaa, jota koirasi rakastaa. Siten koira oppii, että hampaiden harjauksen jälkeen on jotain kivaa tiedossa. Paras vaikutus harjauksesta saadaan, jos siitä tehdään säännöllinen päivittäinen rutiini, mutta jo pari kertaa viikossa vaikuttaa positiivisesti koiran suuhygieniaan ja vähentää plakkia ja hammaskiveä. Jos koiran hampaiden harjaus ei vain ala sujumaan sinun ja koirasi välillä. On olemassa myös erilaisia ruokia ja koiranluita,, jotka estävät hammaskiven ja plakin muodostumista. Ota yhteyttä eläinlääkäriisi, jos olet huolissasi koirasi suuhygieniasta tai mietit miten auttaa koiraa välttämään hammassärkyä. Ei ole tekosyitä koiran hampaiden ja suun hygienian huonolle hoidolle ja Zoopermarketista löydät kaiken mitä tarvitset koiran suun ja hampaiden hoitoon. Lisäksi on paljon halvempaa ehkäistä hammaskiveä ja plakkia oikeilla tuotteilla, kun hoidattaa ongelmia eläinlääkärissä sitten kun tilanne on jo paha. 
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi