Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Hammashoito – ei vain ihmisille
Yhtä tärkeää, kuin hammastenhoito on ihmisille, se on myös meidän kissoillemme. Zoopermarketista voit tilata kissan hammasharjoja ja kissan hammastahnaa ja suuvettä sekä plakinpoistajaa. Lyhyesti sanottuna kaikki mitä tarvitset kissan hampaiden hoitamiseen. Näin voit taata kissalle terveen suuhygienian ja ehkäistä sairauksia, kipuja ja ongelmia. Jos kissasi hampaat ovat jo pahasti plakkiintuneet tai ikenet ovat tulehtuneet tai kissa tuntuu olevan kipeä suustaan, käytä kissasi ensin eläinlääkärin tarkastuksessa.

Siksi sinun pitäisi huoltaa kissasi hampaita
Monilla kissolla on hammassärkyä, jonka aiheuttaa plakki ja hammaskivi, jotka ovat kertyneet puutteellisesta hammashoidosta. Aivan kuten meille ihmisille, hampaiden ongelmat voivat olla hyvin tuskallisia myös kissalle. Siksi on tärkeää, että hoidat kissan suun ja hampaat päivittäin ja tutkit hampaat ja ikenet ja kitalaen säännöllisesti. Kun totutat kissasi siihen, että hänen hampaitaat tutkitaan ja hoidetaan jo pentuna, on paljon helpompaa huoltaa hampaat myös tulevina vuosina. On näyttöä siitä, että hampaiden harjaus on tehokkain tapa välttää hampaiden ongelmia kissolla. Jos kissallasi on hammaskiveä voi eläinlääkäri poistaa sen ultraäänellä. Sen jälkeen voit alkaa tehokkaasti estämään uuden hammaskiven syntymistä, harjaamalla kissan hampaita. On aina parempi – ja halvempi – ehkäistä hammaskiveä etukäteen kuin käsitellä sitä sitten, kun ongelmia on jo syntynyt.

Merkkejä, että kissalla on ongelmia hampaiden kanssa
- Kissalla on pahanhajuinen hengitys
- Kissan ikenet ovat tulehtuneet tai turvonneet
- Kissan ruokahalu vähenee
- Kissa syö vain suun yhdellä puolella


Kannattaako kissan hampaita harjata?
Monien kissoen hampaita ei pestä. Hampaiden peseminen päivittäin tai ainakin muutaman kerran viikossa on kuitenkin hyvä idea, varsinkin jos kissasi hampaissa on plakkia tai hammaskiveä ja siksi pahanhajuinen hengitys. Tarjoamme useita tehokkaita hampaidenhoito tuotteita kuten kissan hammasharjoja ja hammastahnaa. Jos kissasi ei missään nimessä halua, että hänen hampaitaan harjataan, suosittelemme Plaque Off pulveria, jota voit sekoittaa suoraan kissanruokaan.  PlaqueOff estää tehokkaasti plakin ja hammaskiven muodostumista kissan hampaisiin. Zoopermarketista löydät kaikki hygieniatuotteet, joita tarvitset varmistaaksesi, että kissasi saa pitkän ja terveen elämän. Kissan hampaiden harjaamisella on etua ja pitkällä aikavälillä voi eläilääkärikuluissa säästää suuria summia. Kissalla, jonka hampaita harjataan säännöllisesti ei ole pahanhajuista hengitystä, plakkia tai hammaskiveä. Kannattaa totuttaa kissa hampaiden harjaukseen jo kun se on pentu.

Tehokas ja miellyttävä hammashoito
Varmista että sinulla on runsaasti aikaa, kun kissasi hampaita täytyy ruveta puhdistamaan. Erityisesti ensimmäisillä kerroilla kannattaa hampaiden puhdistus tehdä mahdollisimman rauhallisesti, että se olisi miellyttävä kokemus kissalle. Jos kissalla on epämukavaa, voit alkaa tottuttelun sillä, että pidät harjaa tai sormea kissan suussa lyhyitä aikoja, kunnes se tietää, että se ei ole vaarallista tai kivuliasta. Muista kehua omaa kissaasi ja puha rauhoittavasti, varsinkin jos kissasi näyttää pelkäävän hampaiden harjausta. Voit myös kokeilla maksan makuista hammastahnaa. Se on erittäin suosittua kissoen keskuudessa. Jos kissa kieltäytyy hampaiden pesusta, voit käyttää muita suuhygieniatuotteita, kuten ruokaan sekoitettava PlaqueOff, jolla on antibakteerinen vaikutus ja vähentää hammaskiveä.

Hammasharjat kissallesi
Zoopermarketista löytyy useita eri versioita kissoen hammasharjoja. Löydät meiltä esimerkiksi hammasharjat kahdella harjapäällä. Suurempaa hammasharjaa käytetään pitämään kissan poskihampaat puhtaana, kun taas pienemmät hammasharjat tavoittavat kaikki pienimmätkin hampaat, jotka ovat takana kissan suussa. Petosan kissan hammasharjat on kehitetty yhteistyössä pohjoismaisten eläinlääkäreiden, hammaslääkäreiden ja johtavien hammasharjavalmistajien kanssa. Kaksiharjainen Petosan hammasharja istuu kulmassa ja on suunniteltu erityisesti poistamaan plakkia ja hammaskiveä lempeällä tavalla. Kissan hammasharjoja on saatavana kolmessa eri koossa. Valikoimastamme löytyy myös mikrokuituiset sormihammasharjat, joilla on helppo puhdistaa sekä kissan hampaat että koko suu ilman hammastahnaa. Mikrokuituinen sormihammasharja on antimikrobinen, kemikaalivapaa ja itsepuhdistuva. Sormihammasharja estää hyvin plakin ja hammaskiven muodostumisen. Tämäntyyppinen hampaiden puhdistus on erittäin sopiva pennuille ja pienille kissolle. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä valikoimassamme on sähköhammasharja kissallesi. Sähköinen hammasharja on paristokäyttöinen ja siinä on vaihdettava harjaspää. Hammasharja tekee 20000 harjausliikettä minuutissa ja on erittäin voimakas plakkia ja hammaskiveä vastaan. Petosan sähköhammasharja on hiljainen ja kissan on helppo hyväksyä se. Harjaspään 45 asteen kulman avulla harjakset tavoittavat kaikki hampaat ja kaikki pinnat helposti ja tehokkaasti.

Hampaidenpuhdistaja
Metallinen hammaspiikki on hyvä työkalu plakin ja hammaskiven poistoon. Hampaidenpuhdistajaa löytyy kulmikkaana ja suorana mallina.

Kissan hammastahna
Meillä on useita erilaisia kissan hammastahnoja valikoimassamme. Pet Clean on maksan makuinen hammastahna. Maku, josta kissasi todennäköisesti pitää. Tämä hammastahna on kehitetty erityisesti lemmikkien hampaiden hoitoon plakin ja hammaskiven ehkäisemiseksi. Sinun ei tarvitse huuhdella kissan suuta harjauksen jälkeen. Aptus Bucadog on kissoen hammastahna entsyymeillä. Se sisältää ainesosia, jotka auttavat säilyttämään mikrobien tasapainon kissan suussa. Hammastahnaseokset toimivat siten, etä ne liuottavat hammaskiveä ja plakkia ja samalla estävät bakteereita, jotka aiheuttavat plakkia, jäämästä kissan suuhun.

Suuvesi ja huuhde kissan suuhun
Meiltä löydät KW suuvettä, joka on erityisesti tunnettu kissan suun puhdistukseen sopivana. Tuote estää tehokkaasti pahanhajuisen hengityksen ja sitä voidaan käyttää sekä kissolle että kissoille. Huomaa, että tuotetta ei saa käyttää, jos kissalla on suutulehdus. Petosan suusuihke poistaa myös hajut ja vähentää jo muodostunutta plakkia. Tuotteessa on raikas mintun maku. Sitä tarvitsee vain suihkauttaa hieman kissan kitalakeen ja näin saavutetaan haluttu vaikutus.

Onko kissallasi pahanhajuinen hengitys
Pet Head piparminttuöljyä sisältävät kosteuspyyhkeet auttavat nopeasti kissan hengitykseen. Pet Head Wipesien avulla voitte nopeasti luoda rutiinin, jota ylläpitämällä kissan hengitys pysyy hyvänä harjauskertojen välllä. Pet Head kosteuspyyhkeet eivät sisällä parabeeneja, bensiiniä, propyleeniglykolia, sulfaattia tai DEA:ta. Aptus Bucadog pureskeltavat laastarit sisältävät kollageenia, joka antaa mekaanista apua kissan hampaille ja ikenille, sekä bioentsyymejä ja bioentsyymejä aktivoivaa ainetta, jotka edistävät suun terveyttä.

Hampaat ovat tärkeät
Muista, että kissan hampaiden harjauksen pitäisi olla rutiini ja hyvä kokemus kissallesi. Jotta tilanne olisi miellyttävämpi ja kissasi oppisi odottamaan hampaiden harjausta positiivisena kokemuksena, voit palkita kissasi jollain sen rakastamalla herkulla (mieluusti hammasystävällisellä) jälkeenpäin. Aina hampaidenharjauksen lopuksi leiki kissasi kanssa ja käytä sen suosikkilelua tai muuta toimintaa, jota kissasi rakastaa. Siten kissa oppii, että hampaiden harjauksen jälkeen on jotain kivaa tiedossa. Paras vaikutus harjauksesta saadaan, jos siitä tehdään säännöllinen päivittäinen rutiini, mutta jo pari kertaa viikossa vaikuttaa positiivisesti kissan suuhygieniaan ja vähentää plakkia ja hammaskiveä. Jos kissan hampaiden harjaus ei vain ala sujumaan sinun ja kissasi välillä. On olemassa myös erilaisia ruokia ja kissanluita,, jotka estävät hammaskiven ja plakin muodostumista. Ota yhteyttä eläinlääkäriisi, jos olet huolissasi kissasi suuhygieniasta tai mietit miten auttaa kissaa välttämään hammassärkyä. Ei ole tekosyitä kissan hampaiden ja suun hygienian huonolle hoidolle ja Zoopermarketista löydät kaiken mitä tarvitset kissan suun ja hampaiden hoitoon. Lisäksi on paljon halvempaa ehkäistä hammaskiveä ja plakkia oikeilla tuotteilla, kun hoidattaa ongelmia eläinlääkärissä sitten kun tilanne on jo paha. 
         

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi