Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!


Ovh. 26,57
EUR 21,26
Säästä 20%

  Toimitusaika: Lähetämme 48 tunnin sisällä

  Ilmainen toimitus Ostosten ylittäessä 69€

  Asiakaspalvelu: Puhumme suomea

  Lasku – Osta nyt, maksa myöhemmin


Tämän tuotteen ostamalla keräät:
EUR 0,85
bonusta

Suosittelemme myös

Tuoteseloste
Hammaskivi on sekä kissojen että koirien ongelma ja sitä esiintyy kaikilla roduilla. Kun plakki jää hampaan pinnalle se kivettyy ja muuttuu hammaskiveksi. Hammaskiveä ei pysty poistamaan hammasharjalla ja monissa tapauksissa hammaslääkäri joutuu poistamaan hammaskiven nukutuksen aikana. 

Hammaskivi voi aiheuttaa infektioita ikenissä ja sen myötä pahan hajuisen hengityksen. 

Jos hammaskivelle annetaan mahdollisuus kiinnittyä hampaisiin, aiheuttaa se ongelmia koiralle tai kissalle tulevaisuudessa. Erityisesti vanhemmilla koirilla ja kissoilla hammaskivi on tavallinen ongelma. Hammaskiven aiheuttama ientulehdus voi olla kivulias ja aiheuttaa kasvojen turvotusta. Eläin saa usein myös kuumetta. Lemmikki tuntee olonsa epämukavaksi ja varsinkin syöminen tuottaa kipua. 

Siksi tulisikin pitää huolta, ettei hammaskiveä ehdi muodostua. Tämä onnistuu harjaamalla lemmikin hampaita tasaisin muutaman kerran viikossa, mutta mieluiten päivittäin. Voit helpottaa tehtävää käyttämällä PlaqueOff Animal levävalmistetta, joka estää plakin muodostumista. PlaqueOff-valmistetta voi ripotella lemmikin ruoan sekaan kerran päivässä. Seuraa myös hammaskiven muodostumista vähintään kerran viikossa. Voit myös hankkia lemmikillesi leluja, jotka auttavat pitämään hampaat ja ikenet kunnossa. 

PlaqueOff Animal torjuu plakin ja hammaskiven helposti. Ripottele jauhetta ruokaan kerran päivässä. Tuotteen mukana toimitetaan annosteluohjeet. 60 gramman pakkaus kestää noin vuoden kissalla tai pienellä koiralla. Suuremmilla koirilla pakkaus kestää 3-6 kuukautta koiran koosta riippuen. 
Tuotetiedot
TUOTENUMERO 5703188210234
PAINO 60 g
Tuotemerkki swedencare
Eläinryhmä koira
Koko kaikki
Muoto pulveri
Ainesosat


Video
Tuotetta saatavilla seuraavissa eläinkaupoissa:

- NOT Active in FI -
´