Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Jännittävä valikoima värikkäitä leluja hamstereille ja muille pienjyrsijöille
Hamsterit ja muut pienet jyrsijät kuten hiiret ja gerbiilit, ovat erittäin aktiivisia eläimiä. Siksi on tärkeää, että annat hamsterillesi aktivoivia leluja, joilla se voi leikkiä. Kun jyrsijää aktivoi ja stimuloi tarpeeksi, siitä tulee paljon rauhallisempi ja kesympi ja helposti käsiteltävä. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman pienille jyrsijöille suunniteltuja leluja ja kiipeilytelineitä. Hamsterin ja muiden pienten jyrsijöiden lelut koostuvat monenlaisista asioista. Ne rakastavat yleensä kaikkea sellaista, jonka sisällä tai päällä ne voivat ryömiä ja kiipeillä. Lisäksi he pitävät luolista, joissa voivat piileskellä. Pienet jyrsijät myös mielellään jyrsivät lelujaan, joten on hyvä, jos lelu on luonnonmateriaaleista valmistettu ja kestää jyrsimistä. Parhaassa tapauksessa lelu on koristeltu porkkanalla ja heinillä, jotta hamsteri saa jyrsimällä herkkuja irti lelustaan. Zoopermarketista aat lelut jyrsijällesi parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Hauskat ja värikkäät juoksupyörät hamstereille
Hamsteri tuntee liikkuvansa paikasta toiseen, kun se käyttää juoksupyörää. Jos se pelästyy, se saattaa hypätä juoksupyörään ja pinkoa pakoon kovaa vauhtia. Varsinkin nuoret hamsterit käyttävät juoksupyörää paljon ja se onkin hamsterihäkin tärkein sisustuselementti. Juoksupyörä työllistää hamsteriasi monia tunteja päivässä ja antaa niille enemmän mahdollisuuksia liikkua. Hamsterin juoksupyörä on lähes pakollinen ostos, jokaiseen pienen jyrsijän häkkiin. Hamsterin juoksupyörä on yksi hyvä keino hamsterin kuluttaa aikaansa häkissään. Hamsterit ovat yöeläjiä, joten jos olet sijoittanut hamsterisi häkin makuuhuoneeseen, on hyvä idea sijoittaa mahdollisimman hiljaiseen juoksupyörään.  Zoopermarketista löydät monenlaisia erivärisiä juoksupyöriä johtavilta pieneläintarvikkeiden valmistajilta. Juoksupyöriä on monen mallisia ja niitä on valmistettu eri materiaaleista kuten puusta, muovista ja metallista. Meidän juoksupyörämme on suunniteltu ja valmistettu siten, etteivät ne vahingoita hamsteria. Luonnonpuusta valmistettu juoksupyörä on lähes täysin äänetön, kun hamsteri käyttää sitä. Se on siis varma valinta, jos hamsterin kanssa samassa tilassa nukkuu joku. Hamsterin juoksupyörät on myös suunniteltu nimienomaan hamsterin kokoisille jyrsijöille ja ne voivat joko seistä itsenäisesti häkin pohjalla tai juoksupyörä voidaan kiinnittää osaksi suurempaa kokonaisuutta. Tavallisten juoksupyörien lisäksi tarjolla on juoksulevyjä. Ne ovat puusta tai muovista valmistettuja lähes vaakatasossa pyöriviä levyjä, joilla hamsterisi voi juosta. Juoksulevy minimoi hamsterin selkärankaan kohdistuvan paineen. Juoksulevy on kallellaan, jotta hamsterin on helppoa juosta siinä samalla tavalla kuin juoksupyörässäkin. Juoksulevyt ovat yleensä äänettömämpi vaihtoehto kuin juoksupyörät. Juoksulevy on myös jykevämpi, joten sitä on vaikea kaataa.

Jyrsijäntunnelit hamstereille
Luonnossa hamsterit elävät maanalaisissa luolaverkostoissa, voit jatkaa samaa ideaa myös hamsterin häkissä, asentamalla häkkiin erilaisia tunneleita, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista. Zoopermarketista löydät monenlaisia jyrsijäntunneleita, jotka on valmistettu muovista, oljista, pajusta tai muusta luonnonpuusta. Kun valitset luonnonpuisen tunnelin, sinun ei tarvitse olla huolissasi, jos jyrsijäsi haluaa teroittaa hampaitaan tunnelin pintaan. Näin jyrsijäsi pystyy myös pitämään huolta hampaistaan ja kynsistään helposti. Osassa valikoimamme tunneleista on kiinnitettynä herkullisia kasviksia ja olkia, joita hamsteri voi järsiä. Pajuiset tunnelit käyvät sisätilojen lisäksi myös ulkotiloihin. Meillä on myös jyrsijätunneleita, jotka on valmistettu ontosta luonnonpuusta ja täytetty heinällä, porkkanoilla ja herneillä. Hamsterit rakastavat kaivamista ja siksi on todella hyvä idea sisustaa häkin pohja siten, että  ne voivat kaivaa tunneleita samaan tapaan kuin luonnossakin. Zoopermarketista löydät myös roikkuvia tunneleita, sillä hamsterit tykkäävät rentoutua, piilotella ja ottaa nokosia päivisin. Pehmeä, mutta kestävä tunneli sopii tähän tarkoitukseen todella hyvin.

Jännittäviä aktiviteettileluja pienille jyrsijöille
Tunneleiden ja juoksupyörän lisäksi löydät meiltä myös monet muut hamstereille ja muille pienille jyrsijöille kuten hiirille. Zoopermarketin valikoimasta löydät tikkaat, köydet, hyllyt, sillat, riippumatot ja muut kiipeilytarvikkeet, joilla voit sisustaa jyrsijäsi häkkiä. Näiden lisäksi valikomassamme on myös kiipeilyseinät, tornit ja puiset leikkipaikat, joissa lemmikkisi viihtyy hyvin. Jyrsijöiden tarvitsee pitää itsensä aktiivisena ja kehittää itselleen tekemistä oleskellessaan häkissään. Hankkimalla häkkiin esimerkiksi Trixie leikkipaikan, lemmikilläsi riittää tekemistä moneksi tunniksi. Leikkipaikalla jyrsijä voi kiipeillä, järsiä, pelata ja rentoutua. Monissa leikkipaikoissa ja torneissa on pleksilaatikko, jotta voit seurata mitä lemmikkisi puuhailee. Näin teille kummallekin riittää iloa jyrsijän leikkiessä.

Kodikkaat ja pehmeät riippumatot ja riippusillat
Zoopermarketista löydät myös monenlaisia riippumattoja ja riippusiltoja pienelle jyrsijällesi. Riippumatot lisäävät kodikkuutta jyrsijänhäkkiin ja ne sopivat kaikkiin häkkeihin. Riippumatot ja riippusillat voi kiinnittää koukuilla kattoon ja useimmat voi myös pestä pesukoneessa. Riippumatot on valmistettu kestävistä ja värikkäistä materiaaleista. Riippusillat on valmistettu luonnopuusta ja ne voidaan taivutella erilaisiin asentoihin, riippuen siitä millaisen verkoston rakennat häkkiin.

Lelut pitävät jyrsijän aktiivisena
Kaiken tämän lisäksi voit hankkia häkkiin roikkuvia leluja jyrsijällesi. Nämä on usein valmistettu heinästä, kuivatuista kasviksista ja muista luonnonmateriaaleista. Kun olet hankkinut pienen lemmikkisi häkkiin tunneleita, juoksupyöriä, tikkaita ja torneja ja ripustanut katosta leluja ja riippumattoja voit olla varma, että lemmikkisi viihtyy häkissä ja on tarpeeksi aktiivinen. Vaihtele myös leluja aika ajoin uuteen järjestykseen tai kokonaan uusiin leluihin, niin jyrsijän mielenkiinto säilyy paremmin.

Jyrsijä haluaa aina syödä lelujaan
Jyrsijälle ominaista on jyrsiminen, ja mitä tahansa häkkin laitatkin, voit olla varma, että lemmikkisi yrittää upottaa siihen hampaansa lähes välittömästi. Pidä tämä mielessä, kun suunnittelet leluja lemmikillesi. Älä koskaan hanki jyrsijällesi sellaisia leluja, joihin lemmikkisi voi tukehtua. Varo ainakin teippiä, liimaa ja sinitarraa, kissanhiekkaa, paperia, pumpulia, lasten leluja, koristeita, karkkeja ja sipsejä. Suositeltavaa on, että annat jyrsijällesi vain jyrsijälle sopivia luonnollisista materiaaleista valmistettuja leluja.

Laita leluja myös jyrsijän juoksuaitaukseen
Haluatko päästää jyrsijäsi välillä jaloittelemaan häkistä? Hankkimalla Zoopermarketista juoksuaitauksen, voit huoletta pitää jyrsijääsi vapaana aitauksessa niin sisällä kuin pihallakin. Jyrsijäsi saattaa tuntea olonsa turvattomaksi juoksuaitauksessa, ellei siellä ole mitään piilopaikkaa tarjolla. Siksi kannattaa laittaa myös jyrsijäntalo ulkoaitaukseen. Voit myös sisustaa juoksuaitauksen erilaisilla kiipeilytelineillä, tunneleilla ja leluilla, jotta lemmikilläsi olisi mahdollisimman paljon tekemistä. Juoskuaitauksessa ulkona pystyt pitämään jyrsijän tietyllä alueella, eikä sinun tarvitse pitää jyrsijääsi valjaissa. Zoopermarketista löydät toki myös valjaat kaneille ja marsuille, jolloin voit ulkoiluttaa jyrsijääsi laajemmallakin alueella.  

Kaikki pienten jyrsijöiden tarvikkeet Zoopermarketista
Jyrsijänhäkin ja pesämökin lisäksi lemmikkisi tarvitsee myös monenlaisia tarvikkeita häkkiinsä. Meiltä löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee häkkiinsä. Ruoka ja juomakupit, herkkupalat, lelut, jyrsijätalot, yms. Kun valitset ruoka- ja juomakulhoa kanillesi, suosittelemme valitsemaan kupit, jotka on asennettu metallipinnoihin. Kaneilla on tapana tippua omiin kulhoihinsa aiheuttaen siten suuren sotkun ja enemmän työtä sinulle. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, hiirellesi, rotallesi, chinchillallesi tai muulle pieneläimelle. Tuotteemme ovat aina parasta laatua edulliseen hintaan.  Meiltä voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti.   

Kaikki jyrsijän tarvikkeet toimitettuna kotiovelle
Kun ostat jyrsijällesi tarvikkeita, pesämökin tai häkin Zoopermarketista, toimitamme sen sinulle kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Sinun ei edes tarvitse olla kotona paketin saapuessa, sillä paketin voi myös jättää esimerkiksi autokatokseen tai kuistille. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkokaupasta ja tee tilauksesi jo tänään. 
  

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli…
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen ja aivan varmasti tulen jatkossakin hankkimaan tarvittavat tuotteet zoopermarketista. Täysi kymppi
20.03.2018 - Piia k.

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi