Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!


Ovh. 30,55
EUR 28,26
Säästä 8%

  Toimitusaika: Lähetämme 48 tunnin sisällä

  Ilmainen toimitus Ostosten ylittäessä 69€

  Asiakaspalvelu: Puhumme suomea

  Lasku – Osta nyt, maksa myöhemmin


Tämän tuotteen ostamalla keräät:
EUR 1,13
bonusta

Suosittelemme myös

MUSTAT KOIRANKAKKAPUSSIT
4 RULLAA / 20 KPL PUSSIA/RULLA
LUONNOLLINEN KOIRANHERKKU
100 KPL MAUKASTA TIKKUA
Tuoteseloste
HAPPY DOG Piemonte on herkullinen koiranruoka, joka on ottanut vaikutteita Välimeren ruokakulttuurista. Ruoka on kehitetty vastaamaan pienen koiran ravintotarpeita.

Koirat tarvitsevat hyviä proteiineja kehon lihasten ylläpitämiseksi. Täysravinnon ainesosiin kuuluu ankkaa ja merikalaa, jotka ovat helposti sulava proteiinin lähde. Lisäksi koiranruokaan on lisätty herkullisia italialaisia kastanjoita, jotka ovat täynnä vitamiineja ja lisäksi myös gluteenittomia. Koiranruoassa käytetyt kastanjat eivät ole vaarallisia koirille.  Lisäksi ruokaan on lisätty uusi-seelantilaisia vihersimpukoita. Koiranruoka ei sisällä viljaa, riisiä tai perunoita.  

Koiranruoka on täysin viljatonta ja siksi se sopii hyvin herkille ja allergisille koirille, joilla on ongelmia ruoansulatuksen tai ihon kanssa. Happy Dog ei käytä tuotteissaan keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita tai geneettisesti manipuloituja (GMO) ainesosia. 

Tärkeät edut

  • Hyvä herkälle vatsalle. Ankanliha ja merikala ovat helposti sulavia ja sopivat erityisesti herkille koirille. Useat ainesosat varmistavat, että suolistofloora ja maha eivät stressaannu ruoansulatuksen yhteydessä. 
  • Kaunis turkki. Kalat, äyriäiset ja pellavansiemenet takaavat, että koirasi saa ruoasta tarvitsemansa Omega3- ja Omega6-rasvahapot, jotka antavat terveen ihon ja kiiltävän turkin. 
  • Terveet nivelet. Arvokkaat uusi-seelantilaiset vihersimpukat vähentävät nivelten tulehuksia ja nivelrikkoa. Simpukkojen sisältämä luonnollinen glukosamiini pitää koirasi nivelet kunnossa. 
  • Hampaita hoitava. Nappuloiden pieni koko ja muoto ovat täydellisiä pienille koirille. Niitä järsimällä koirasi hampaat ja ikenet pysyvät terveinä. 
  • Kastanjasta runsaasti kuituja, mitkä vahvistavat suolistoflooraa.
Tuotetiedot
TUOTENUMERO 4001967102086
PAINO 4,00 kg
TUOTEMERKKI happy dog
ELÄINRYHMÄ koira
KOKO small 0 - 10 kg
MAKU siipikarja
OMINAISUUS viljaton
KOOSTUMUS kuiva
IKÄ aikuinen
Ainesosat


Video
Tuotetta saatavilla seuraavissa eläinkaupoissa:

- NOT Active in FI -
´