Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
ALPPIHEINÄ LOLO PETS TUORE ALPPIH..
800 G
LUONNOLLISIA YRTTEJÄ JA HEINIÄ
LOLO PETS TUORE ALPPIHEINÄ
(5904479710529) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 2,32 
EUR 2,20
VITAKRAFT TUORE ALPPIHEINÄ
(4008239129697)  
Suuntaa-antava markkinahinta 8,57 
EUR 8,14
LÄMPÖKÄSITELTY HEINÄ VEHNÄHEINÄ
140 L
JYRSIJÄN HÄKKIIN
VEHNÄHEINÄ
(8716282600020)  
Suuntaa-antava markkinahinta 8,57 
EUR 8,14
VITAKRAFT NIITTYHEINÄ VITAKRAFT HEINÄ SIS. P..
500 G
LUONNOLLISIA YRTTEJÄ JA HEINIÄ
VITAKRAFT HEINÄ SIS. PIPARMINTTUA
(4008239130686)  
Suuntaa-antava markkinahinta 4,28 
EUR 3,42
Suuri valikoima heiniä ja olkia Zoopermarketissa
Meiltä Zoopermarketista löydät laajan valikoiman niittyheinää, alppiheinää ja olkia. Olemme valinnet valikoimaamme huolellisesti vain parhaita heiniä ja olkia. Saat aina varmasta tasalaatuista heinää, kun ostat sen meiltä. Heinä on välttämätöntä jyrsijän terveydelle ja sen takia sitä tulisi aina olla saatavilla jyrsijän häkissä. Muutoin saattaa olla vaarana, että jysijälle tulee ongelmia vatsan tai hampaiden kanssa. Jyrsijän hampaat kasvavat koko elämän ajan ja jyrsijät käyttävät heinää hioakseen hampaitaan ja pitääkseen ne oikean kokoisina. Mikäli jyrsijälle ei ole tarjolla heinää, saattaa jyrsijä saada hammassairauksia tai vinoon kasvaneen suun. Jos sinulla on jyrsijä, joka sotkee paljon, kannattaa hankkia heinille häkin seinälle asennettava teline. Kun valitset heinätelinettä, on tärkeää valita sellainen, ettei jyrsijä saa työnnettyä päätään reiästä ja jäädä jumiin. Heinätelineessä heinä säilyy kuivana ja herkullisena pidempään. Luonnonheinän rakenne ja pituus takaavat, että heinä pysyy hyvin heinähäkissä eikä tipu häkin pohjalle. Koska kyseessä on luonnon tuote, saattaa heinän väri vaihdella. Se ei silti tarkoita, että heinä olisi huonoa. Kunhan heinän tuoksu on raikas, eikä siinä ole liikaa kovia kasvinosia, se on hyvää jyrsijän syötäväksi. Luonnonheinä lämpökäsitellään varovasti, jotta vitamiinit säilyisivät paremmin. Jos sinulla on nirso kani, voit yhdistää heinän kanssa kuivattuja yrttejä. Helpoimmalla pääset, kun tilaat Zoopermarketista Vitakraft heinää, joka sisältää yrttejä.

Miksi heinä on tärkeää?
Heinä on tärkeä osa kanin, hamsterin, rotan, hiiren chinchillan ja marsun päivittäistä ruokavaliota. Heinä auttaa ylläpitämään suoliston bankteerikantaa ja siten ruoansulatusta. Lisäksi heinä auttaa jyrsijää pitämään hampaansa kunnossa. Jyrsijän pitäisi aina saada tuoretta ja kuivaa heinää koko päivän ajan. Meiltä Zoopermarketista löydät monenlaista heinää pakattuna löysiin pusseihin, josta on helppo ottaa jyrsijälle annoksia. Tarjoamme erimakuisia heiniä, joissa on mukana yrttejä ja kukkia, jotka miellyttävät kanisi tai marsusi makuhermoja. Jyrsijällä on suuri tarve löytää tuoretta heinää, sillä jyrsijät haluavat rakentaa itselleen viihtyisän kodin ja siihen tehtävään luonnonheinä sopii täydellisesti. Samalla jyrsijät haluavat syödä heinää, sillä se sisältää erityisiä ravintoaineita ja vitamiinejä joita pienet eläimet tarvitsevat. Tuore luonnonheinä myös maistuu herkulliselta, jos olet kani, hamsteri, marsu, rotta, hiiri tai chinchilla. Suuremmille jyrsijöille kannattaa varata erityinen paikka häkissä, jonne sijoitat tuoreen luonnoheinän. Voit hankkia tähän tarkoitukseen soveltuvan heinätelineen Zoopermarketista. Näin heinä ei pääse putoamaan lattialle ja sekoittumaan pohjakuivikkeen sekaan, joka saattaa olla märkä jysijän ulosteesta, vedestä tai ruuasta. Jos luonnoheinä pääsee kastumaan, homeitiöt kasvavat nopeasti kosteassa heinässä.

Lämpökäsitelty heinä
Myöhään kesällä ja syksyllä on heinän niittoaika. Silloin heinäniityllä pilvettömän sinisen taivaan alla on monenlaista elämää. Mehiläiset pörisevät kuumeisesti etsien mettä kukista ja syksyn kosteus tuo mukanaan erilaiset sieni ja homeitiöt. Emme tule edes ajatelleeksi, että niittyheinän korsilla on erilaisia pölyhiukkasia, bakteereita, homeitiöitä ja käymistä vastaan. Kun heinä lämpökäsitellään, kuolevat kaikki nämä epäterveelliset elementit. Siksi Zoopermarketissa myydään ainoastaan lämpökäsiteltyä heinää. Heinä käy läpi prosessin, jossa se höyrytetään ja lämmitetään sataan asteeseen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä hoito vähentää bakteerien pitoisuutta 98,8% ja sienet ja käyminen katoavat täydellisesti. Heinän maku ei kuitenkaan muutu lämpökäsittelyssä, joten kani, hamsteri, marsu, rotta, hiiri tai chinchilla voi nauttia samasta herkullisesta mausta. Käyttämällä lämpökäsiteltyä heinää, minimoit riskin, että lemmikillesi kehittyy krooninen yskää joka johtuu hengitysteiden ärsytyksestä. Se myös parantaa sisäilmaa, kun ilmaan ei pääse heinästä haitallisia itiöitä.

Jos jyrsijä ei syö heinää
Jos sinulla on kani, hamsteri, marsu, rotta, hiiri tai chinchilla, joka ei syö heinää, on tärkeää, että selvität mahdollisimman pian, miksi lemmikkisi ei halua syödä heinää. Heinä on tärkä osa jysijän ruokavaliota, ja ellei jyrsijäsi syö heinää, voit tarkistuttaa sen hampaat eläinlääkärillä. Jos jyrsijällä on hammasongelmia, se tyypillisesti alkaa suosia pehmeämpiä ruokia ja heinän jääminen pois ruokavaliosta saattaakin vihjata juuri hammasongelmista. Kannattaa myös koittaa vaihtaa heinä toisenlaiseen ja tarkistaa ettei heinän väri ole himmeän keltainen tai haju outo. Lopuksi kannattaa vielä tarkistaa, ettet anna jyrsijällesi liikaa ruokaa ja vihanneksia. Silloin jyrsijä täyttää vatasansa mielummin näillä herkuilla ja jättää heinän syömättä. Vähennä siinä tapauksessa muun ruuan määrää niin, että löydät sopivan tasapainon, jolloin jyrsijäsi syö myös heinää. Kun jyrsijä on tarpeeksi nälkäinen, se luultavasti huolehtii siitä, että saa herkullista heinää.

Olkia jyrsijälle
Olkia voi käyttää jyrsijän häkin pohjakuivikkeena. Laittamalla paksun kerroksen olkia häkin pohjalle, jyrsijällä on miellyttävä pohja kävellä. Lisäksi useimmat jyrsijät haluavat kaivaa tunneleita pohjakerrokseen ja pelata oljissa. Olkien päällä nukkuminen tuntuu jyrsijästä kuin hän nukkuisi maanpinnalla. Sen lisäksi että olkia voi käyttää pohjakuivikkeena, se sopii myös täydentämään jyrsijän päivittäistä ruokavaliota. Zoopermarketista löydät jyrsijällesi sopivaa olkea. Meiltä saat esimerkiksi lämpökäsiteltyä vehnän olkea.

Heinän ja oljen ero
Heinä ja olki on helppoa erottaa toisistaan. Heinä on ruokaa ja olki on eristettä. Heinä toimii tuoreen ruohon korvikkeena ja on tärkein osa jyrsijän ruokavaliota. Heinä on ruohoa, joka on leikattu pieniksi paloiksi ja laitettu kuivumaan. Heinä on vihertävää ja tuoksuu makealta eikä pölyä. Mitä vihreämpää heinä on, sitä lähempänä se on tuoretta ja ravintorikasta ruohoa. Oljet taas ovat viljan varsia ja ne ovat keltaisia ja täysin onttoja. Olki on parasta eristeenä, sillä sen ravintoarvo on paljon pienempi kuin heinän. Jyrsijä voi kyllä syödä olkia, mutta niiden ei tlisi olla jyrsijän pääasiallista ravintoa. Jos jyrsijä syö suuria määriä olkea, sen maha on täynnä ja se jättää syömättä ravintopitoisempaa ruokaa.

Heinän tarjoilu
Kun tarjoat heinää kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, rotallesi, hiirellesi tai chinchillallesi, on hyvä tarjota sitä erillisestä astiasta. Eri jyrsijät pitävät erilaisista tarjoiluastioista. Kanit syövät mielellään maasta ja siksi heille sopii parhaiten muovinen tai puinen laatikko, jonka voi asettaa häkin pohjalle. Jos olet hankkinut heinätelineen, ole sen kanssa varovainen, sillä kani saattaa hypätä ja juuttua heinähäkkiin. Kanit voivat helposti loukkaantua heinähäkkiin hyppäämisen yhteydessä. Hamsterit haluavat syödä heinänsä häkin nurkasta. Hamsteri on pieni ja kevyt, joten heinää ei tarvitse painella. Voit hankkia heinälle puisen laatikon. Marsut syövät heinää sekä maasta että heinätelineestä, joka ei ole verkosta. Marsut voivat saada helposti luunmurtumia, jos ne jäävät kiinni heinätelineeseen, joten tarkista ettei teline ole marsullesi sopimaton. Yritä myös valita sellainen heinäteline marsullesi, joka on valmistettu kovasta luonnollisesta materiaalista, sillä marsut haluavat pureskella kaiken. Heinäteline voi olla myös pajusta, sillä sitä marsu voi syödä. Rotat pitävät heinästä samalla tavoin kuin hamsteritkin. Rotat kuitenkin tykkäävät pureskella myös heinätelinettä, joten varmistu siitä, että teline on valmistettu luonnon materiaalista. Silloin ei ole niin väliksi, vaikka rotta hieman pureskelee myös telinettä. Hiiret haluavat syödä heinänsä häkin nurkasta tai laatikosta, joka on valmistettu luonnonmateriaalista tai muovista. Chinchillalle voit laittaa heinää tarjolle perinteiseen heinätelineeseen. Chinchillojen ruokavalio koostuu pääosin heinästä, joten voi olla hyvä hankkia useampia heinätelineitä chinchillalle.
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Erittäin nopea toimitus ja edulliset…
Erittäin nopea toimitus ja edulliset hinnat.
19.04.2018 - Jarno Keränen
Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi