Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
URINE OFF SUIHKE KISSALLE URINE OFF SUIHKE
500 ML
POISTAA EI TOIVOTUT HAJUT JA TA..
URINE OFF SUIHKE
(811665016929) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 21,30 
EUR 17,04
Kaikki hoitotuotteet mitä kissasi tarvitsee
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia kissan hoitotuotteita. Löydät meiltä esimerkiksi vitamiineja, rauhoittavia feromonituotteita, tuotteet tehokkaaseen hammashoitoon, kissanruohoa, kissanminttua ja valeriaanaa (baldrian). Jos sinulla on pitkäkarvainen kissa, voit hyödyntää kissanmallasta edistämään hyvää ruoansulatusta, koska se estää karvapaakkujen kertymistä vatsaan. Zoopermarketista löydät kaiken, millä voit varmistaa kissallesi terveen ja pitkän elämän.

Pidä kissasi kunnossa ja terveenä
Jos haluat varmistaa, että kissasi pysyy terveenä, on tärkeää pitää huolta hyvistä terveystottumuksista. Sen lisäksi että kissasi saa päivittäin tuoretta vettä, ruokaa ja puhtaan hiekkalaatikon, sinun pitäisi olla kosketuksissa kissasi kanssa päivittäin. Siten voit varmistaa, että kaikki on niin kuin pitääkin. Onko turkki hyvä ja kiiltävä? Onko nenä, korvat, silmät ja takapuoli puhdas ja rähmätön? Haiseeko kissasi hengitys? Tarkista myös joka viikko, että kissallasi on ruohoa. Varmista, ruoho saa vettä pari kertaa viikossa ja multa on kostea. Puhdista kissanhiekkalaatikko perusteellisesti vähintään kerran viikossa. Poista kaikki hiekka ja hankaa laatikkoa lämpimällä vedellä ja miedolla hajusteettomalla pyykinpesuaineella. Kampaa säännöllisesti kissan turkki. Tämä auttaa pitämään karvan kiiltävänä ja puhtaana ja samalla irtonaisten karvojen määrä asunnossasi vähenee. Kun kampaat kissasi turkkia, tarkista myös ettei kissasi ole saanut kirppuja. Jos näet pieniä tummia jyviä, ne ovat kirpun ulostetta, joka on juuttunut kissan turkkiin. Tarkista myös paikat missä kissasi nukkuu kuukausittain. Jos löydät pieniä mustia jyviä sieltä, se on merkki että kissasi on saanut kirppuja.

Hermostunut kissa
Kissa tykkää hieroa päätään vasten huonekaluja, oven karmeja ja ihmisiä siirtääkseen ns. kasvoferomoneja näihin. Kissat tekevät näin, kun tuntevat olonsa turvalliseksi ja rennoksi. Kasvojen feromonit ovat tuoksuja, jotka välittävät viestiä mukavuudesta, rauhallisuudesta ja stressittömyydestä. Jos kissan ympäristössä tapahtuu muutoksia esim. muutatte uuteen asuntoon, kissasi voi saada paljon stressiä ja ahdistusta. Tämän huomaa jos kissa alkaa tekemään ei toivottuja virtsamerkkejä, kynsiä paikkoja ja on ruokahaluton. Zoopermarketissa on tuotteita, joissa on synteettistä kasvoferomonia, joka auttaa kissaasi palaamaan takaisin luonnolliseen tasapainoonsa. Meiltä saat myös tuotteita, joissa on valeriaanaa (baldrian) tai kissanminttua. Valeriaana (baldrian) ja kissanminttu aiheuttavat kissalle mielihyvää, koska ne sisältävät kemikaaleja, jotka muistuttavat dominoivan naaraskissan virtsaa. Voit suihkuttaa valeriaanaa kissasi leluihin tai raapimapuuhun, jos haluat kissasi viihtyvän alueella.

Kissanruoho
Kissanruoho auttaa kissan ruuansulatusta toimimaan paremmin. Ulkokissat syövät säännöllisesti ruohoa, sillä se auttaa kissan mahan toimimista ja estää pahoinvointia. Ruoho auttaa karvapaakkuja kulkemaan helposti kissan suoliston läpi. Jos kissalla on paljon karvaa mahassa, se aiheuttaa oksentelua ja siksi kissanruohon syönti on tärkeää kissalle. Jos et voi päästää kissaasi pihalle, niin voit kasvattaa kissanruohoa myös sisällä. Trixie kissan ruoholaatikko on helppo kasvattaa itse. Sinun ei tarvi ostaa erikseen multaa. Kastele ruohoa säännöllisesti ja leikka pois kuivat huiput ja kissasi on erittäin tyytyväinen.  


Käyttääkö naapurin kissa puutarhaasi hiekkalaatikkona?
Onko sinulla ongelmana naapurin kissa, joka pissaa nurmikollesi? Ongelma voi olla jopa niin paha, että nurmikkosi muuttuu keltalaikkuiseksi. Tämä johtuu siitä, että useat kissat ovat pissanneet samaan paikkaan pidemmän aikaa, eikä ruoho enää kasva kunnolla. Get Off –kiteitä käyttämällä, voit sujuvasti estää naapurston koiria ja kissoja käymästä pihallasi. Tuote ei ole haitallinen eläimille tai luonnolle. Kissat eivät voi sietää kiteiden hajua, eivätkä siksi halua mennä lähelle niitä. Zoopermarketista voit myös tilata Green – UM nurmikkosuojaa. Se estää nurmikon kellastumista ja on luonnollinen tuote, joten sitä voi käyttää suojaamaan ruohoa, kasveja ja pensaita. Se neutraloi tehokkaasti kissan pissan voimakkaita vaikutuksia.


Kannattaako kissan hampaita harjata?
Monien kissojen hampaita ei pestä päivittäin. Hampaiden peseminen on kuitenkin hyvä idea mikäli kissasi hampaissa on plakkia tai hammaskiveä ja siksi pahanhajuinen hengitys. Tarjoamme useita tehokkaita hampaidenhoito tuotteita kuten kissan hammasharjoja ja hammastahnaa. Jos kissasi ei missään nimessä halua, että hänen hampaitaan harjataan, suosittelemme Plaque Off pulveria, jota voit sekoittaa suoraan kissanruokaan.  PlaqueOff estää tehokkaasti plakin ja hammaskiven muodostumista kissan hampaisiin. Zoopermarketista löydät kaikki hygieniatuotteet, joita tarvitset varmistaaksesi, että kissasi saa pitkän ja terveen elämän. Kissan hampaiden harjaamisella on etua ja pitkällä aikavälillä voi eläilääkärikuluissa säästää suuria summia. Kissalla, jonka hampaita harjataan säännöllisesti ei ole pahanhajuista hengitystä, plakkia tai hammaskiveä. Kannattaa totuttaa kissa hampaiden harjaukseen jo kun se on pentu.

Kissan vitamiinit ja kivennäisaineet
Saako kissasi kaikki tarpeelliset vitamiinit ja kivennäisaineet ruokavaliostaan? Meillä on monia eri vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita valikoimassamme. Oikea tasapaino vitamiinejä ja kivennäisaineita voi torjua hilsettä ja karvanlähtöä, vahvistaa hampaita, luita ja niveliä, voimistaa kissaasi ja auttaa ruoansulatuskanavan toimintaa, sekä lisäksi antaa kissalle vahvan ja kiiltävän turkin. Zoopermarketista saat myös Esbilac KMR maidonkorviketta kissanpennuille, jotka eivät saa tarpeeksi maitoa emoltaan.

Lohiöljy on hyväksi kissasi terveydelle
Lohiöljy on terveellistä ja herkullista ja täynnä hyviä ominaisuuksia. Kuten me ihmisetkin, niin kissammekin tarvitsevat sekä omega-3, että omega-6 rasvahappoja. Erityisesti omega-3 rasvahapoilla on terveyttä edistävä vaikutus ja se vahvistaa kissan immuunijärjestelmää, lisää sen hedelmällisyyttä ja ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja. Lohiöljyn korkea pitoisuus omega-3 ja omega-6 rasvahappoja estää myös kuivaa ihoa, karvanlähtöä, kutinaa, hilsettä ja kiilloton turkki. Lohiöljy on erityisen hyödyllistä vanhemmille kissoille, koska se vahvistaa ja voitelee niveliä.  


Kissallani on vatsakipuja
Jos huomaat, että kissallasi on mahakipuja, suosittelemme, etä käytät ZooLac Propastea tai kissanmallasta. Merkkinä siitä, että kissallasi saattaa olla mahakipuja voi olla turvonnut ja punainen peräaukko ja/ tai likainen turkki selässä. Kissanmallas autta, jos kissallasi on ummetusta. ZooLac Propaste taas autta, kun kissan vatsa on löysällä. Jos kissasi mahakivut eivät tunnu parantuvan tai oireet ovat voimakkampia ota yhteys eläinlääkäriisi.

Karvapallot
Kun kissat pesevät itseään nuolemalla, he saavat paljon karvaa vatsaansa. Nämä karvat voivat aiheuttaa ongelmia, jos kissa ei käytä ruohoa tai oksenna karvapalloja pois. Paras konsti karvapallojen estoon on kissanruohon syöminen. Ruohon kuidut auttavat kuljettamaan karvaa suoliston läpi ja näin pitävät ruoansulatuskanavan kunnossa. Jos kissa ei saa karvaa poistettua mahasta ruohoa syömällä tai oksentamalla, voi kissa saada ummetusta, koska ruoansulatusjärjestelmä ei pysty käsittelemään isoja karvapaakkuja. Kissat jotka pystyvät käymään vapaasti ulkona, syövät ruohoa tarvittaessa, mutta on tärkeää, että sisäkissalla on myös mahdollisuus syödä ruohoa tarpeeseensa. Jos kissallasi ei ole ruohoa, ovat huonekasvisi vaarassa tulla syödyksi. Kissa ei erota, mitkä kasvit ovat myrkyllisiä, joten ruohon kasvattaminen sisäkissallesi on todella tärkeää.

Kissallani on haava
Varaudu kissasi loukkaantumiseen ja haavoihin tilaamalla tarvittavat tarvikkeet ja hoitovoiteet Zoopermarketista.  Jos kissasi on saanut haavan esimerksi tappelusta toisen kissan kanssa. KW krokotiilibalsami on lempeä hunajasalva haavoille. Meiltä saat myös siteet ja puhdistusaineet haavoille. Älä myöskään unohda puhdistaa kissasi korvia! Jos kissasi on pahasti loukkaantunut tai haavat ovat päässeet tulehtumaan, käy kissasi kanssa eläinlääkärillä. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Tyytyväinen asiakas
Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja aikatauluun, jolla paketti tuli.Tilaan varmasti uudelleenkin teidän tuotteita.
21.04.2018 - Sarla Koistinen
Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
24.05.2018 - Sami Wedman

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi