Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
LOHIÖLJY OMEGA 3 & 6 RASVAHAPOILLA LOHIÖLJY
1000 ML
ANTAA HIENON JA KIILTÄVÄN TURKIN
LOHIÖLJY
(5710303001639) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 13,32 
EUR 10,66
URINE OFF SUIHKE KOIRALLE URINE OFF SUIHKE
500 ML
POISTAA EI TOIVOTUT HAJUT JA TA..
URINE OFF SUIHKE
(811665016943) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 21,30 
EUR 17,04
Huolehdi parhaasta ystävästäsi
Voit tehdä paljon huolehtiaksesi koirastasi parhaalla mahdollisella tavalla ja estää epämukavuutta ja sairauksia. Meiltä saatavia terveydenhuoltotuotteita koirallesi ovat esimerkiksi ravintolisä ja ihonhoitotuotteet, sekä silmien, korvien ja tassujen hoitotuotteet. Zoopermarketista löydät huolella valittuja tuotteita, jotka auttavat sinua edesauttamaan koiran terveyttä ja ehkäisemään mahdollisia haittoja. Meiltä saat kaikki hygieniatuotteet, joita tarvitset koirallesi. Valikoimastamme löytyy myös tuotteita, joilla voit vaikuttaa koiran ongelmalliseen käyttäytymiseen. Lisäksi saat meiltä koirankakkapussit, juoksusuojat ja paljon muuta. Mikäli koirasi on selkeästi sairas tai esimerkiksi korvat ovat todella kipeät, suosittelemme ensin käyntiä eläinlääkärillä, jotta koirasi saa parhaan mahdollisen avun. Kun koirasi on jälleen terve, voit tilata hoitotuotteitamme terveyden ylläpitämiseksi. Mikäli olet epävarma koirasi terveydentilasta, kysy aina mieluiten eläinlääkäriltäsi. Asiakaspalvelustamme saat kuitenkin neuvoja, jos sinulla on kysyttävää hoitotuotteistamme ja ravintolisistämme.

Adaptil tuotteet lisäävät turvallisuudentunnetta

Zoopermarketista löydät suositut Adaptil tuotteet, jotka sisältävät rauhoittavia feromoneja. Nämä keinotekoiset välittäjäaineet muistuttavat feromoneja, joita naaras erittää kun hänellä on pentuja, ja rauhoittavaa siten koiran pelkotiloja. Tuotteita on saatavilla suihkeina, tabletteina ja kaulapantoina. Tuotteet sopivat erityisen hyvin koirille, jotka reagoivat voimakkaasti ukkoseen, ilotulitukseen tai meteliin. Niitä voidaan käyttää myös rauhoittamaan koiria, jotka eivät halua olla yksin kotona. Käytä feromonituotteita vähintään neljä viikkoa parhaan tuloksen saamiseksi. Vaikeammissa ongelmissa aika voi olla myös pidempi. Mikäli feromonituotteet eivät tunnu vaikuttavan koiraasi tai vaikutus on negatiivinen, ota yhteyttä eläinlääkäriisi. Jos sinulla on useampi kuin yksi koira, kannattaa panta hankkia kaikille koirille, vaikka vain yhdellä on häiriökäyttäytymistä.

Muodikkaat ja värikkäät koirankakkapussit

Pidä naapurit onnellisena ja ympäristösi puhtaana keräämällä koirasi jätökset värikkäisiinn pusseihin. Järjestyslaki (27.6.2003/612) koirakurista (§14) määrää, että koiran jätökset tulee kerätä pois hoidetulla alueella taajamassa.  Zoopermarketista löydät kaiken värisiä koirankakkapusseja, joilla on helppoa ja hygieenistä siivota koiran jätöksiä. Valikoimastamme löytyy myös pusseja, jotka tuoksuvat laventelilta ja siten peittävät koiran kakan hajun. Löydät valikoimastamme myös kätevät jakelulaitteet, jotka voi helposti liittää talutusnuoraan. Näin sinulla on aina mukanasi pussi koiran jätöksille. Kun jakelulaitteen pussit loppuvat, voit helposti ja nopeasti tilata täyttöpusseja Zoopermarketti.fi:stä.

Pidä naapurin koira poissa nurmikoltasi

Onko sinulla ongelmana naapurin koira, joka ulostaa nurmikollesi? Get Off –kiteitä käyttämällä, voit sujuvasti estää naapurston koiria ja kissoja käymästä pihallasi. Tuote ei ole haitallinen eläimille tai luonnolle. Koirat eivät pidä kiteiden hajusta, eivätkä siksi halua mennä lähelle niitä. Jos koiralla on ärsyttävänä tapana merkata reviiriään sisällä, meillä on myös sisäkäyttöön tarkoitettu KW Hold Dig Vaek-suihke valikoimassamme. Tämä on myös erittäin hyödyllinen suihke, jos koiranpentusi on löytänyt sisältä epäsopivan pissapaikan esimerkiksi karvamaton.

Poista koirasi pienet virheet

Onko koirasi vahingossa tehnyt tarpeensa sisälle? Zoopermarketista löydät mm. Piss Off puhdistus- ja desinfiointiaineita, jotka poistavat nopeasti ja tehokkaasti virtsatahrat ja hajut ja desinfioi alueen. Tuotteet toimivat tehokkasti ja hellävaraisesti. Suihketta voi käyttää  tekstiili-, huopa-, muovi- ja metallipinnoille. Turvallisinta on kuitenkin ensin testata pieni vähemmän näkyvä alue, niin voit olla aivan varma ettei suihke värjää pintaa. Tuotetta voidaan käyttää myös desinfioimaan pentulaatikot ja koiran häkit. Tuote on erittäin tehokas bakteereita vastaan ja se on myös biohajoava.

Tehokkaat KW hoitotuotteet

Zoopermarketti tarjoaa laajan valikoiman kuuluisan terveydenhuoltotuotemerkiltä KW, jolle on ominaista erittäin korkea laatu. Tehokkaaseen ja lempeään koiran korvien puhdistukseen voitte kokeilla KW korvienpuhdistus tippoja. Siitä on saatavana myös versio, joka sisältää aloe veraa. Jos koirasi tassut ovat usein suttuiset, voit tilata Zoopermarketista KW tassunpuhdistusaineet. Tassun hoitotuotteita on saatavilla suikeena ja vahana. Ne lievittävät kipua ja suojaavat tassuja. Vahaa on saatavilla sekä voiteena että puikkona.

Suojasaappaat – Tarvitaanko sellaisia?
 
Suojasaappaat suojaavat koiran tassuja kylmää ja kuumaa vastaan. Ne vähentävät tulehdusta ja edistävät samalla tassussa olevan haavauman parantumista. Haava pysyy myös paremmin puhtaana liasta ja pölystä. Saappaat ovat myös hyviä, kun tehdään pitkiä kävelyretkiä maastossa, joka on kuluttavaa koiran tassoille. Esimerkiksi soratiet ja asfaltti. Myös tiesuola voi aiheuttaa kipua koiran tassuissa, joten turvasaappaiden käyttö talvikuukausina on erittäin suositeltavaa. Zoopermarketissa on monenlaisia malleja turvasaappaita, joten olemme varmoja, että löydät parin, joka sopii koirasi jaloille. Saappaat on helppo puhdistaa kostealla liinalla.

Koiran juoksusuojat kaiken kokoisille

Koiran juoksusuojalla vältät ikävät tahrat lattioilla ja huonekaluissa, kun koirallasi on juoksuaika. Zoopermarketista on saatavilla useita eri kokoja juoksusuojia. Suojassa on reikä hännälle ja se on valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka on mahdollisimman mukava koirasi käyttää. Kun käytät juoksusuojaa, on tärkeää, että valrmistat hyvän hygienan pesemällä suojat 30 asteen lämpötilassa ja varmistat että alue nartun sukuelinten ympärillä pysyy puhtaana. Voit selvittää mikä juoksusuojan koko on paras koirallesi mittaamalla koiran vyötärön ympärystän takajalkojen edestä. Onko koirallasi vatsavaivoja?
Kärsiikö koirasi ripulista tai ummetuksesta? ZooLac Propaste on ainutlaatuinen tahna, jossa on luonnollisia ainesosa, jotka helposti ja nopeasti palauttaa ja pitää yllä luonnollista bakteeritasapainoa koiran vatsassa ja suolistossa. Näin tuote auttaa sekä ripuli- että ummetusoireisiin. Jos koirallasi on usein ongelmia vatsan kanssa, sinun kannatta tarkistaa myös koiran ruokavalio. Löydät erityistä ruokaa monilta eri merkeiltä Zoopermarketin valikoimasta herkkä maha – kategoriasta. Kysy lisää koirasi ravinnosta asiakaspalvelustamme.

Koiran vitamiinit ja kivennäisaineet

Saako koirasi kaikki tarpeelliset vitamiinit ja kivennäisaineet ruokavaliostaan? Meillä on monia eri vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita valikoimassamme. Oikea tasapaino vitamiinejä ja kivennäisaineita voi torjua hilsettä ja karvanlähtöä, vahvistaa hampaita, luita ja niveliä, voimistaa koiraa ja auttaa ruoansulatuskanavan toimintaa, sekä lisäksi antaa koiralle vahvan ja kiiltävän turkin.

Lohiöljy on hyväksi koirasi terveydelle

Lohiöljy on terveellistä ja herkullista ja täynnä hyviä ominaisuuksia. Kuten me ihmisetkin, niin koirammekin tarvitsevat sekä omega-3, että omega-6 rasvahappoja. Erityisesti omega-3 rasvahapoilla on terveyttä edistävä vaikutus ja se vahvistaa koiran immuunijärjestelmää, lisää sen hedelmällisyyttä ja ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja. Lohiöljyn korkea pitoisuus omega-3 ja omega-6 rasvahappoja estää myös kuivaa ihoa, karvanlähtöä, kutinaa, hilsettä ja kiilloton turkki. Lohiöljy on erityisen hyödyllistä vanhemmille koirille, koska se vahvistaa ja voitelee niveliä.  

Onko koirasi loukkaantunut?

Onnettomuuksia tapahtuu helposti aktiiviselle koiralle, joka rakastaa juosta vauhdikkaasti ja tutkia jännittävää maailmaa ympärillään. Zoopermarketista löydät kaikki laastarit, siteet ja ensiaputarvikkeet, joita tarvitset koirasi paikkaamiseen onnettomuuden sattuessa. Meillä löytyy myös erikokoisia kaulureita koirallesi, ettei hän pääse nuolemaan haavaansa ja se voi parantua rauhassa ilman infektioita. Meiltä saat myös haavoihin levitettävää Kruuse Manuga hunajavoidetta, joissa on käytetty Uuden-Seelannin Manuka hunajaa. Manuka hunajalla on antimikrobisia ja tutkitusti haavan ja tulehdusten parantumista edistäviä vaikutuksia. Sopii myös hankaumille ja palovammoille.

Onko koirallasi pentuja?

Mikäli emon maito ei riitä, voit tilata Zoopermarketista maidonkorviketta ja pienen tuttipullon.  Valikoimastamme löydät myös pennuille sopivia pentuvessoja tai pissausalustoja. Pentuvessassa on irroitettava pohja ja se on siksi hygieeninen vaihtoehto pennullesi, ennen kuin hän on oppinut sisäsiistiksi. Voit myös tilata Zoopermarketista pennullesi suloisen fleecehuovan ja ensilelun.    

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi