Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!


Ovh. 31,91
EUR 25,53
Säästä 20%

  Toimitusaika: Lähetämme 48 tunnin sisällä

  Ilmainen toimitus Ostosten ylittäessä 69€

  Asiakaspalvelu: Puhumme suomea

  Lasku – Osta nyt, maksa myöhemmin


Tämän tuotteen ostamalla keräät:
EUR 1,02
bonusta

Suosittelemme myös

Tuoteseloste

Adaptil Calm Home Haihdutin on tuote, joka jäljittelee rauhoittavaa feromonia. Feromoni on aine, jota koira erittää ilmoittaakseen toisille koirille samasta lajista. Pennut ovat tottuneet aineeseen, sillä emo erittää runsaasti feromonia rauhoittaakseen pentujaan. 

Adaptil Calm Home auttaa alentamaan koiran stressiä tilanteissa, joissa koira kaipaa rauhallista ilmapiiriä. Se on optimaalinen, jos koira tulee uuteen perheeseen tai jos koko perhe muuttaa uuteen kotiin. Siitä on myös apua, jos koirasi ei pidä yksin kotona olemisesta. 

Onko sinulla koira tai koiranpentu, joka pelästyy helposti tai on ujo? Pennut pelästyvät helposti, sillä maailma on suuri ja uuteen elinympäristöön ja perheenjäseniin tottuminen vie aikansa. Adaptil Calm Home haihdutin auttaa koiraa tuntemaan olonsa turvalliseksi uudessakin ympäristössä. 

Adaptil Calm Home haihdutin sisältää jäljitelmää luonnollisesta aineesta D.A.P (Dog Appeasing Feromone), jota emo tuotta, kun hän imettää pentujaan. Adaptil on pyrkinyt luomaan saman vaikutuksen käyttämällä analogista vaikuttavaa ainesosaa, joka rauhoittaa samalla tavalla kuin koiraemon erittämät feromonit. 

Tärkeät edut:

  • Kehitetty sopimaan kaikille koirille
  • Ei ikärajoitusta tai määriteltyä rotua
  • Asetetaan pistorasiaan
  • Feromonit jakautuvat huoneilmaan
  • Antaa turvallisuudentunnetta
  • Ei tuoksu
  • Voidaan käyttää pitkään
  • Ei vaikuta ihmisiin tai muihin eläimiin


Käyttöohje: 

Ennen käyttämistä, aseta haihdutin pistorasiaan 24 tuntia ennen tarvetta, ja feromonit alkavat kiertää huoneilmassa. Haihdutin toimii n. 50-70 m2 alueella. 1 pullo kestää noin neljä viikkoa.

HUOM! Mikäli haluat käyttää haihdutinta ilotulitteiden aiheuttamaan stressiin. Aseta haihdutin toimintaan 2 viikkoa ennen ilotulitusta. 

Tuotetiedot
TUOTENUMERO 3411112169283
PAINO 154 g
Tuotemerkki adaptil
Eläinryhmä koira
Funktio rauhoittava
Koko kaikki
Muoto suihke
Ongelma hermostuneisuus
Ainesosat


Video
Tuotetta saatavilla seuraavissa eläinkaupoissa:

- NOT Active in FI -