Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!


Ovh. 31,91
EUR 25,53
Säästä 20%

  Toimitusaika: Lähetämme 48 tunnin sisällä

  Ilmainen toimitus Ostosten ylittäessä 69€

  Asiakaspalvelu: Puhumme suomea

  Lasku – Osta nyt, maksa myöhemmin


Tämän tuotteen ostamalla keräät:
EUR 1,02
bonusta

Suosittelemme myös

Tuoteseloste

Adaptil Calm On-The-Go on kaulapanta, josta erittyy ainetta, joka jäljittelee rauhoittavaa feromonia. Feromoni on aine, jota koira erittää ilmoittaakseen toisille koirille samasta lajista. Pennut ovat tottuneet aineeseen, sillä emo erittää runsaasti feromonia rauhoittaakseen pentujaan. Kun koiralla on kaulapanta päällä, rauhoittava feromoni seuraa koiraa joka paikkaan.

Adaptil Calm On-The-Go auttaa alentamaan koiran stressiä tilanteissa, joissa koira kaipaa rauhallista ilmapiiriä. Se on optimaalinen, jos koira tulee uuteen perheeseen tai jos koko perhe muuttaa uuteen kotiin. Siitä on myös apua, jos koirasi ei pidä yksin kotona olemisesta. 

Onko sinulla koira tai koiranpentu, joka pelästyy helposti tai on ujo? Pennut pelästyvät helposti, sillä maailma on suuri ja uuteen elinympäristöön ja perheenjäseniin tottuminen vie aikansa. Adaptil Calm Home haihdutin auttaa koiraa tuntemaan olonsa turvalliseksi uudessakin ympäristössä. 

Adaptil Calm On-The-Go sisältää jäljitelmää luonnollisesta aineesta D.A.P (Dog Appeasing Feromone), jota emo tuotta, kun hän imettää pentujaan. Adaptil on pyrkinyt luomaan saman vaikutuksen käyttämällä analogista vaikuttavaa ainesosaa, joka rauhoittaa samalla tavalla kuin koiraemon erittämät feromonit. 


Tärkeät edut

  • Kehitetty sopimaan kaikille koirille
  • Ei ikärajoitusta tai määriteltyä rotua
  • Antaa turvallisuudentunnetta
  • Toimii n. 4 viikkoa
  • Ei tuoksu
  • Voidaan käyttää pitkään
  • Ei vaikuta ihmisiin tai muihin eläimiin


Käyttöohje

Kaulapanta laitetaan koiran kaulaan noin tuntia ennen tilannetta, jossa rauhoittavaa vaikutusta tarvitaan. On tärkeää, että kaulapanta on lähellä koiran ihoa (1-1½ sormea mahtuu kaulapannan ja koiran ihon väliin). Koiran ruumiinlämpö aktivoi kaulapannan vapauttamaan feromonia. Kaulapanta toimii noin 4 viikkoa. Kaulapanta suositellaan poistettavaksi ennen kuin koira pestään tai se menee uimaan. Kaulapanta voidaan kiinnittää uudelleen sen jälkeen. 

Tuotetiedot
TUOTENUMERO 3411112116614
PAINO 67 g
LENGTH 70
Tuotemerkki adaptil
Eläinryhmä koira
Muoto kaulapanta
Koko medium 11 - 25 kg
Ongelma hermostuneisuus
Funktio rauhoittava
Ainesosat


Video
Tuotetta saatavilla seuraavissa eläinkaupoissa:

- NOT Active in FI -