Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
SÄÄDETTÄVÄ ILMAPUMPPU 400 L/T EHEIM ILMAPUMPPU
4 W
2 X VENTTIILIÄ X 200 L/T
EHEIM ILMAPUMPPU
(4011708370018)  
Suuntaa-antava markkinahinta 35,94 
EUR 34,14
Laadukkaat akvaarion ilmapumput
Erilaiset kalat ja akvaariot tarvitsevat lisähappea varsinkin, jos veden lämpötilaa aiotaan nostaa tai vähentää akvaariokasvien määrää. Kalat tuntevat olonsa mukavaksi kun akvaarioveden happimäärä on tasapainossa. Lisähappi auttaa myös pitämään kalat kauniin värisinä, eivätkä ne stressaannu niin helposti.  Toisin sanoen, on välttämätöntä lisätä ilmapumppu akvaarioon. Valikoimastamme löytyvät ilmapumput ovat Eheim jja AM-Top merkkisiä ja ne ovat lähes äänettömiä jatkuvan ilman lähteitä. Eheim akvaarion ilmapumput on valmistettu yksinomaan laadukkaista materiaaleista. AM-Top ilmapumut ovat edullisempia kuin Eheim ilmapumput. Ilmapumppuja käytetään yhdessä suodattimen tai happikiven kanssa. AM Top ilmapumppuun tarvitsee ostaa ilmaletku erikseen. Suosittelemme, että ostat letkun, jonka paksuus on 4,6 mm. Ilmapumppu auttaa hapettamaan vettä ja sitä voidaan käyttää yhtäaikaa sisäisen tai ulkoisen akvaariopumpun kanssa, sillä se parantaa akvaarioveden virtausta. Akvaarion ilmapumppua tulisi käyttää yhdessä happikiven kanssa.

Akvaarion käynnistäminen
Kun olet valinnut akvaarion ja olet valmis aloittamaan akvaarioharrastuksen, tarvitset joitakin lisävarusteita, ennen kuin voit täyttää akvaariosi kaloilla. Zoopermarketista löydät tarvittavat varusteet akvaarioosi. Tarvitset ainakin Akvaariopumpun, suodattimen, lämmittimen ja ilmapumpun. Lisäksi tarvitset akvaarioosi sisustusmateriaaleja, kuten hiekkaa, kasveja ja koristeita. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et ole varma, mitä kaikkea sinun täytyy akvaarioosi hankkia. Me neuvomme mielellämme niin puhelimitse kuin sähköpostillakin. Kun lisäät vettä akvaarioon, suosittelemme että valutat vettä kiven tai vastaavan esineen päälle, ettei akvaariohiekka pyöri ympäriinsä akvaariossa. Suosittelemme käyttämään aina kylmää vesijohtovettä, koska kuuma vesi voi sisältää bakteereja ja aineita, jotka ovat haitallisia kaloille ja katkaravuille. Voit halutessasi lisätä Aqua Safe tai vastaavaa tuotetta, koska se lisää akvaarioveteen ”hyvää” bakteerikantaa. Lisää akvaariokoristeet ja kasvit akvaarioosi ja kytke lämmitin ja pumppu akvaarioon.  Useimmat trooppiset kalat elävät parhaiten noin 25-asteisessa vedessä. Kannattaa antaa akvaarioveden olla akvaariossa noin 10 – 14 päivää ennen kuin laitat kaloja akvaarioon. Kun akvaariossa on vain vesi ja akvaariokasvit, vesi voi saavuttaa juuri oikeanlaisen bakteerikannan säiliössä ennen kalojen tulemista. Sinulla on siis suurempi mahdollisuus säilyttää kalat hengissä kun kalat siirtyvät akvaarioliikkeen akvaarioista omaasi. 


Tunnetko jonkun toisen akvaarioharrastajan, joka olisi valmis antamaan sinulle hieman heidän akvaariovedestään. Etuna on, että saat nopeammin terveen akvaarioympäristön, kun voit käyttää jo valmiiksi oikeanlaisia bakteereja sisältävää vettä. Tällaisessa tapauksessa voit lisätä kalat akvaarioosi jo viiden päivän kuluttua perustamisesta. Kun laitat kaloja akvaarioon suosittelemme, ettet osta liikaa akvaariokaloja kerrallaan. Aloita hitaasti ja laita akvaarioon lisää kaloja myöhemmin, kun akvaario toimii jo optimaalisesti. Tungos akvaariossa saattaa aiheuttaa kaloille stressiä ja se saattaa aiheuttaa sientä, valkoisia täpliä tai kuolemantapauksia akvaariossasi. Hyvä nyrkkisääntö on 1 cm kalaa kohden on 1 litra vettä.  Muista kuitenkin, että kalat kasvavat ajan myötä, joten kalojen valinnassa kannattaa käyttää tarkkaa harkintaa.  
 


Tärkeä happi
On tärkeää, että akvaarion vedessä on hyvä happipitoisuus. Kalat hengittävät kiduksiensa kautta ja ellei vedessä ole tarpeeksi happea kalat tulevat pinnalle haukkomaan ilmaa. Tämä on huono merkki ja akvaarioveden happipitoisuutta tulisi välittömästi parantaa. Jos olet tilanteessa missä kalat eivät selvästikään saa tarpeeksi happea vedestä, voit korjata tilanteen asentamalla ilmapumpun akvaarioosi. Se lisää veden happipitoisuutta nopeasti. Happipitoinen vesi vauhdittaa myös suodattimen biologista prosessia ja siten parantaa akvaariokalojen optimaalista elinympäristöä. Ilmapumppu auttaa parantamaan veden happipitoisuutta ja se myös näyttää hyvältä kun ylimääräiset ilmakuplat nousevat pohjasta akvaarion pintaan. Ilmapumppua ei saisi poistaa veden vaihdon yhteydessä vaan se täydentää akvaarion koristelua.  Jos haluat enemmän happea akvaarioveteen, mutta et ole kiinnostunut ilmapumpusta, happikivet ja akvaariokasvit ovat myös suuri apu akvaarioveden happipitoisuuden lisäämiseen.  Veden happipitoisuuden kanssa ei kuitenkaan kannata liioitella, sillä myös liian korkea happipitoisuus voi olla vaarallista kaloille ja voi myös aiheuttaa kaloille stressiä. Akvaarioveden happipitoisuuden tulisi pitää välillä 4 – 10 mg/l

Happi akvaarioon voidaan luoda usealla eri tavalla. Yksi tapa on käyttää ilmapumppua. Pumppu pumppaa ilmaa alas ilmaletkua pitkin, joka sitten jakaa ilman ulos ilmakuplina, jotka nousevat pinnalle ja vapauttavat ilman. Voit myös hankkia diffuusorin, joka liitetään akvaariopumppusi poistoputkeen tai voimayksikköön. Ilma jaetaan tässä tapauksessa samalla tavalla, mutta et tarvitse erillistä pumppua tähän tarkoitukseen. Jos käytät pumpun poistoputkea ilman luomiseen, putki käännetään siten, että se osoittaa hieman ylöspäin ja silloin se luo pieniä väreitä veden pinnalle. Et saa ilmakuplia tällä menetelmällä, mutta veden pinta on rikki ja vesi voi absorboida happea ilmasta. Useimmissa tapauksissa ei ole tarpeen hankkia erillistä ilmapumppua akvaarioon, mutta jos sinulla on paljon kaloja, jotka vaativat akvaarioveden korkean happipitoisuuden, silloin kannattaa hankkia ilmapumppu tai diffuusori. Emme suosittele käyttämään ilmapumppua akvaariossa, jossa on paljon kasveja.  Koska kasvit täyttävät jo veden hapella ja ilmapumppu vain häiritsee hapen luonnollista kulkua ja ylimääräinen happi menee hukkaan. Akvaariokasvien tulisi luoda tarpeeksi happea akvaarioon. Akvaarion kalat viihtyvät yhtä hyvin riippumatta siitä tuleeko happi akvaarioon kasveista, ilmapumpusta, suodattimesta vai happikivistä. Muistathan, että happipitoisuuden akvaariossa tulee olla tasapainossa. Kalat stressaantuvat happimäärän suuresta vaihtelusta. On tärkeää että akvaariossa on hyvä happitasapaino. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joilla saadaan akvaario toimimaan optimaalisesti. Zoopermarketista löydät sekä ilmapumput, että akvaariopumput, jotka kattavat suurimmat akvaarion happitarpeet.

Osta akvaarion ilmapumppu Zoopermarketista
Me toimitamme sen suoraan kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Onko sinun vaikea päättää millaisen systeemin hankkisit akvaariosi happitasapainon ylläpitämiseksi? Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja me neuvomme sinua, millaisen akvaariotekniikka kokonaisuuden sinun kannattaa akvaarioosi valita. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman akvaariotarvikkeita. Meillä on myös laaja valikoima erilaisia ilmapumppuja ja niihin liittyviä tarvikkeita. Löydät valikoimastamme ilmapumput niin suuriin kuin pieniinkin akvaarioihin. Zoopermarketti myy vain laadukkaita tuotteita. Kun tilaat ilmapumpun Zoopermarketista, voit olla varma että saat laadukkaan tuotteen kohtuulliseen hintaan. Voit löytää muut happilaitteet, ilmaletkut, happikivet ryhmästä Lisävarusteet akvaariopumppuihin.

Akvaariotuotteiden hintatakuu
Me haluamme Zoopermarketissa pitää hinnat edullisella tasolla. Siksi tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden hintatakuuseen. Jos löydät saman tuotteen jostain toisesta suomalaisesta kaupasta halvemmalla, voit lähettää siitä ilmoituksen meille asiakaspalveluun ja me myymme tuotteen sinulle samalla hinnalla. Sinun täytyy tehdä hintavertailu enintään 14 päivää tuotteen ostosta. Hintatakuumme koskee kaikki suomalaisia eläintarvikkeita myyviä kauppoja. Niin verkkokauppoja kuin kivijalkaliikkeitäkin. Sinun tarvitsee lähettää meille kuva tai linkki tuotteen halvemmasta hinnasta ja oma ostotositteesi asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi Meiltä saat aina tuotteet Suomen halvimmalla hinnalla. 

Club Zoopermarketissa bonusta kaikista ostoksistasi
Zoopermarketti haluaa palkita uskollisia asiakkaita. Liittymällä Club Zoopermarketin jäseneksi, saat 4% bonusta kaikista ostoksistasi. Voit käyttää keräämäsi bonukset verkkokaupassamme kahdesti vuodessa. Mitä enemmän ostat, sitä parempi on bonuskuponki jonka lähetämme sinulle tammikuun ja heinäkuun alussa. Keskitä siis akvaariotarvikeostoksesi Zoopermarkettiin ja aloita bonuksen kerääminen. Lisäksi Zoopermarketti tarjoaa jäsenilleen muitakin etuja ja alennuksia. 


Kysymykset ja neuvot
Jos tarvitset neuvoja akvaarion pumppuihin ja suodattimiin liittyvissä kysymyksissä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessaasiakaspalvelu@zoopermarketti.fi Meidän henkilökunnastamme löytyy monia kokeneita akvaarioharrastajia, joita voimme konsultoida kiperissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kyselyihin 24 tunnin kuluessa arkipäivinä.   

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
24.05.2018 - Sami Wedman
Asiallisesti toimitettu.
Asiallisesti toimitettu. Suomenkielellä olevia asennusohjeita olisi helpottanut ulkopuolisen asentajan työtä.
28.03.2018 - Dr John Nelson

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi