Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Kaikki jyrsijävarusteet ja jyrsijätarvikkeet
Zoopermarketista löydät suuren valikoiman varusteita ja tarvikkeita jyrsijöille. Jyrsijöiden etuhampaat kasvavat koko heidän ikänsä ajan ja siksi on tärkeää että jyrsijöillä on mahdollisuus hioa hampaitaan, jotta hampaat eivät kasva liian pitkiksi. Siksi löydätkin aina Zoopermarketin valikoimasta paljon esimerkiksi mineraalikiviä ja jyrsijänherkkupaljoja jotka auttavat jyrsijääsi pitämään hampaansa kunnossa.
Jyrsijänhäkki on tärkein jyrsijälle ostamasi tuote. Jyrsijähäkki on lemmikkisi koti, ja lemmikkisi viettää suurimman osan ajastaan häkissä. Siksi on tärkeää että häkki on tarpeeksi suuri jotta lemmikkisi mahtuu leikkimään, liikkumaan ja oleskelemaan. Jyrsijähäkin tulee olla helppo puhdistaa ja pitää siistinä. Eikä haittaa jos häkki on hieno ja sopii kotisi sisustukseen. Siksi meillä Zoopermarketissa on paljon erilaisia jyrsijähäkkejä, leluja sekä muita jyrsiijänpitoon vaadittavia tuotteita. Näin voit olla varma että löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdestä paikasta eikä sinun tarvitse etsiä turhaan. Toimitamme tilaamasi tuotteet suoraan koti-ovellesi – helppoa! Jos sinulla on kysyttävää jyrsijätuotteistamme ota yhteyttä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme, me autamme mielellämme


Jyrsijä lemmikkinä

Jos sinulla on jyrsijä lemmikkinä, tai jos harkitsen jyrsijän hankkimista, on pari asiaa jotka sinun tulee ottaa huomioon. Jyrsijät ovat esimerkiksi hyvin herkkiä ja vaativat erittäin hellävaraista käsittelyä. Kovakourainen käsittely, tai jos jyrsijä tipahtaa, voi johtaa vakaviin loukkaantumisiin. Jos haluat että jyrsijäsi ei pelkää ja nauttii silityksistä tulee sinun käyttää erittäin paljon aikaa lemmikkisi kanssa, ja olla erittäin kärsivällinen. methodKoska jyrsijät ovat saaliseläimiä he ovat luonnostaan hyvin varovaisia. Korkeat äänet ja vastaavat saattavat säikyttää lemmikkisi. Vaikka jyrsijä asuukin häkissä , tekee sille hyvää päästä häkistä ulos, tietysti valvovan silmän alla.  Useimmat jyrsijät rakastavat mahdollisuutta juoksennella vapaana. Siksi meillä Zoopermarketissa onkin aina suuri valikoima häkkejä sekä sisäkäyttöön että ulos, sekä juoksuaitauksia jotka antavat lisävapautta jyrsijällesi. Jyrsijät tarvitsevat myös paljon aktiviointia, ja siksi valikoimaamme kuuluukin paljon erilaisia jyrsijäleluja.
Jyrsijähäkkiä sisustaessa on hyvä yrittää mahdollisuuksien mukaan mukailla jyrsijän luonnollista ympäristöä. Zoopermarketin valikoimasta löydät erilaisia heiniä, olkia sekä jyrsijätunneleita. Jyrsijähäkin tulee myös olla tarpeeksi suuri jotta jyrsijäsi mahtuu leikkimään lelujensa kanssa. Jyrsijät aikuistuvat hyvin nuorena, ja voivat jo hyvin nuorena saada pentuja. Jyrsijöiden sukupuoli on vaikea arvioida ja siksi on suositeltavaa neutralisoida jyrsijänsä jos se asuu muiden saman rotuisten jyrsijöiden kanssa.


Jyrsijän valitseminen lemmikiksi
Jyrsijöitä on monta erilaista, ja kaikilla on omat tarpeensa ja tapansa. Siksi on tärkeää että valitset tarkoin, ja perehdyt eri jyrsijöiden hoitoon, ennen jyrsijän valitsemista lemmikiksi. On tärkeää että valitset lemmikiksi hyrsijän joka sopii sinun elämäntapaasi, ja tottumuksiisi. Osa jyrsijöistä ovat hyvin aktiivisia öisin, muun muuassa hamsterit, rotat ja chinchillat. Toiset jyrsijät, kuten esimerkiksi marsut ovat hyvin aktiivisia päivisin.  On myös tärkeää ottaa huomioon että osa jyrsijöistä, kuten esimerkiksi marsut, chinchillat, kanit ja hiiret, ovat laumaeläimiä ja nämä jyrsijät vaativat toisen lajotoverin seurakseen voidakseen hyvin. Toiset jyrsijät, varsinkin hamsterit ja kääpiöhamsterit, riiteleveät helposti keskenään, vaikka olisivatkin eri sukupuolta, ja siksi nämä rodut sopeutuvat hyvin yksin asumiseen

Energiarikasta jyrsijäruokaa kaikille jyrsijöille
Aivan kuten ihmisetkin niin jyrsijät tarvitsevat monipuolisen ruokavalion pysyäkseen iloisena ja terveenä. Siksi meillä Zoopermarketissa on aina tarjolla suuri valikoima jyrsijäruokaa jonka ravintoarvon on tarkoin mitattu sopimaan eri jyrsijöille. Valikoimastamme löydät oikeanlaiset jyrsijäruoat kaikille jyrsijöille. Tuoreiden vihannesten tulee myös olla osa jyrsijäsi ruokavalioa, samon tuoreet hedelmät pienissä määrissä. Tarkistathan aina että vihannes tai hedelmä sopii jyrsijällesi ennenkuin annat lemmikkisi syödä. Zoopermarketin valikoimasta löydät terveellisten jyrsijäruokien lisäksi paljon herkkuja eri jyrsijöille. Parhaat jyrsijäherkut ovat maukkaita ja sokerittomia.

Pohjakuivike jyrsijähäkkiin
Me suosittelemme että käytät olkia, heinää tai puulastuja pohjakuivikkeena jyrsijähäkissäsi. Heinä, olki ja puulastut ovat pehmeitä ja mukavia jyrsijällesi, sekä hyvin imukykyisiä ja eristäviä. Käyttämällä näitä pohjakuivikkeena voit taata että jyrsijälläsi on pehmeä, kuiva, hajutom ja lämmin paikka olla. Useimmat jyrsijät nukkuvat hyvin paljon, ja siksi on tärkeää että pohjakuivike on mukavan pehmeää. Tämä myös vaatii jyrsijän elintilalta paljon sillä nukkumapaikan tulee olla rauhallinen, turvallinen, kuiva ja lämmin jotta se mukaillee mahdollisimman todentuntuisesti jyrsijän luonnollista elinympäristöä. On tärkeää että valitset tarkoin mitä pohjakuiviketta käytät jyrsijäsi häkin pohjalla, koska vääränlainen pohjakuivike voi haista. Pohjakuivike on hyvä vaihtaa kokonaan tasaisin väliajoin, ja pitää siistinä poitamalla likaantuneet oljet tai lastut päivittäin. Vääränlainen pohjakuivike voi myös aiheuttaa terveyshaittoja jyrsijällesi. Zoopermarketin laajasta jyrsijätarvike valikoimasta löydät muun muuassa Carefresh pohjakuivikkeet jotka on tuotettu luonnonkuidusta, eivätkä pölyä.


Raapimisalusta jyrsijälle

Saattaa kuullostaa oudolta että jyrsijä tarvitsee raapimisalustan, mutta koska useimmat jyrsijät kaivavat paljon luonnossa auttaa raapimisalusta jyrsijöitä pysymään terveenä, ja seuraamaan luonnollisia aistejaan. Jyrsijät nauttivat kaivamisesta ja raapimisesta, ja siksi on tärkeää että annat jyrsijällesi mahdollisuuden raapia ilman että jyrsijäsi raapii häkin pohjan rikki. Raapimisalusta myös auttaa hiomaan jyrsijäsi kysiä. Myös raapimistolppa joka on valmistettu esimerkiksi sisalasta on oiva ratkaisu jyrsijälle.


Laaja valikoima leluja jyrsijöille
Useimmat jyrsijät rakastavat leikkimistä. Siksi meillä Zoopermarketissa on laaja valikoima leluja jyrsijäille. Valikoimastamme löydäät muun muuassa purulelut, juoksupyörät, riippukeinut ja tunnelit jyrsijällesi. Korkea laatuiset jyrsijälelut kestävät pitkään, mutta on tärkeää että tarkistat lelut tasaisin väliajoi. Tarkistamalla lelut tasaisin väliajoin, ja vaadittaessa vaihtamalla kuluneet tai rikkinäiset osat uusiin, voit olla varma että jyrsijäsi ei loukkaannu leikkiessää, vaan voi nauttia leikistä turvallisesti. On tärkeää että annat jyrsijälle erilaisia leluja, jyrsijän terveydestä riippuen. Haastavat lelut tuovat jyrsijäsi päivään jännitystä – vaikka sinä et olisikaan kotona tai jos sinulla ei ole mahdollisuutta olla yhdessä jyrsijäsi kanssa. Jyrsijä jolla ei ole mitään tekemistä voi kyllästyessään käyttäytyä huonosti, tai jopa masentua. Juoksupyörä on helppo ja tehokas tapa aktivoida jyrsijä. Varsinkin hamsterit ovat tunnettuja rakkaudestaan juoksupyöriin. Siksi löydätkin aina Zoopermarketin laajasta valikomasta paljon erilaisia korkealaatuisia ja turvallisia juoksupyöriä joilla voit pitää lemmikkisi aktiivisena. Monet jyrsijät rakastavat myös riippumattoja, varsinkin rotat rakastavar riippumatossa rentoilua. Zoopermarketin valikoimasta löydätkin paljon erialaisia ja erivärisiä riippumattoja jyrsijöille.


Jyrsijän turkin hoito

Zoopermarketin valikoimasta löydät paljon erilaisia tuotteita jyrsijäsi turkin hoitoa varten. Meiltä löydät esimerkiksi paljon turkinhoitotuotteita jotka sopeutuvat erinomaisesti jos käyt jyrsijäsi kanssa näyttelyissä. Nämä tuotteet puhdistavat turkkia, helpottavat turkin hoitoa ja tuovat turkin piirteitä esiin. Valikoimaamme kuuluu myös säännölliseen käyttöön sopivat shampoot ja hoitoaineet. Näitä tuotteita voi käyttää päivittäin jos jyrsijäsi turkki on likainen tai takkuuntunut. Löydät muut tuotteet jotka auttavat jos jyrsijäsi kärsii esimerkiski hilseestä, hajusta tai muista iho- tai turkki ongelmista.

Osta jyrsijätarvikkeesi turvallisesti Zoopermarketista

Zoopermarketissa asioiminen on turvallista ja helppoa. Käytämme Pensio Gatewayta maksujen käsittelyyn, joten järjestelmäämme ei tallennu henkilökohtaisia tietoja, kuten esimerkiksi henkilötunnusta tai maksukorttitietoja. Toimitamme tilauksesi suoraan kotiovellesi asti, joten sinun ei tarvitse raahata suuria jyrsijähäkkejä kaupasta kotiin. Näin sinulle jää enemmän aikaa leikkiä jyrsijäsi kanssa ja nauttia yhteisestä ajastanne.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Totteet vastasivat odotuksia ja olivat…
Totteet vastasivat odotuksia ja olivat hinta-laatusuhteelta erinomaisia 😊
22.03.2018 - Minna Strömberg
Tyytyväinen asiakas
Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja aikatauluun, jolla paketti tuli.Tilaan varmasti uudelleenkin teidän tuotteita.
21.04.2018 - Sarla Koistinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi