Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Laaja valikoima ruokakulhoja ja juomapulloja pienille jyrsijöille
Zoopermarketissa meillä on aina monenlaisia käytännöllisiä ja kivoja ruokakulhoja ja juomapulloja kaneille, hamstereille, marsuille, rotille, hiirille, chinchilloille ja muille pieneläimille. Meiltä löytyy häkin pohjalle sopivia muovikuppeja monissa eri väreissä, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kulhoja, jotka voi laittaa roikkumaan häkin sivupinnoista ja tyylikkäitä keraamisia kulhoja, jotka ovat sen verran painavia, etteivät ne kaadu helpolla. Meillä on myös monenlaisia vaihtoehtoja pieneläinten juomapulloiksi. Meiltä löytyy niin muovisia kuin lasisiakin juomapulloja. Ne on helppo kiinnittää häkin sivulle ja näin jyrsijälläsi on aina helppo pääsy puhtaan veden äärelle.

Sisusta jyrsijänhäkki kahdella ruokakupilla
On tärkeää, että jyrsijänhäkki on sisustettu oikein, jotta se palvelee niin sinua kuin sinun kaniasi, hamsteriasi, marsuasi, rottaasi, hiirtäsi tai chinchillaasi. Kun hankit sisustusta jyrsijänhäkkiin on tärkeää muistaa, että ruokakuppeja tarvitaan vähintään kaksi. Yksi kuivalle siemen tai pellettiruualle ja toinen tuoreruualle kuten hedelmille ja vihanneksille. Kun valitset ruokakulhoja, kannattaa sinun valita tukevia ja raskaita ruokakulhoja, joita on vaikea saada kaatumaan. Pienet jyrsijät tykkäävät usein leikkiä ruokakulhoillaan ja siirtelevät niitä paikasta toiseen häkissä, jonka seurauksena jyrsijänruoka leviää ympäri häkkiä. Ruokakulhojen lisäksi sinulla voi olla ruokintapallo, se on sopiva aktivoimaan jyrsijääsi ja sitä he voivat pyöritellä ympäri häkkiä niin paljon kuin jaksavat.

Tulisiko minun valita vesikulho vai vesipullo jyrsijälleni?
Voi olla vaikeaa valita, haluaisiko pieni jyrsijä juoda vetensä juomapullosta vai juomakulhosta. Molemmissa vaihtoehdoissa on hyötyjä ja haittoja. Useimmat pieneläimet pitävät veden juomisesta juomakulhosta. Jos valitset tämän vaihtoehdon, kannattaa valita juomakulhoksi iso ja painava kulho, jota jyrsijä ei jaksa kaataa tai liikutella ympäriinsä häkissä. Zoopermarketista löydät monelaisia keraamisia kulhoja, jotka sopivat erittäin hyvin jyrsijänhäkkiin, sillä ne ovat tarpeeksi painavia. Toinen vaihtoehto on antaa jyrsijälle juomapullo, joka kiinnitetään roikkumaan häkin seinälle. Tämän vaihtoehdon hyvä puoli on, että vesi pysyy puhtaana pullossa. Vesikulho taas kerää helposti heinää, pohjakuiviketta ja ruokaa veden sekaan. Juomapullon haittapuoli on, että se saattaa suhteellisen nopeaa kehittää bakteerikantaa juomaputkeen. Siksi juomapullo pitää pestä pulloharjalla tasaisin välein. Lisäksi sinun tulisi päivittäin varmistaa, ettei juomapullon suutin ole tukossa. Juomapullo on erityisen kätevä silloin, kun joudut siirtämään kaneja, hamstereita, marsuja, rottia, hiiriä tai chinchilloja paikasta A paikkaan B. Toisinsanoen kannattaa sijoittaa hyviin kiinteisiin ja tarpeeksi painaviin ruoka- ja juomakulhoihin sekä laadukkaaseen juomapulloon. Zoopermarketista löydät aina laadukkaan ja monipuolisen valikoiman ruokakulhoja ja juomapulloja.

Jyrsijän ruokakulhot ja juomapullot, jotka sopivat kaikille jyrsijöille
Zoopermarketista löydät  hyvin varustellun valikoiman käytännöllisiä jyrsijän ruokakulhoja ja juomapulloja, jotka ovat korkeaa laatua ja sopivat kaikille pieneläimille. Kun hankit ruokakulhot ja juomapullot Zoopermarketista, voit olla varma, että ne kestävät käytössä pitkänkin aikaa ja ne sopivat  kaikenlaiselle ruualle, jota jyrsijällesi haluat tarjota. Samaan aikaan kanillasi, marsullasi, hamsterillasi, rotallasi, hiirelläsi tai chinchillallasi on helppo pääsy syömään ja juomaan milloin se haluaa. Meillä on Suomen parhaat hinnat , ja jos satut löytämään saman tuotteen jostain toisesta suomalaisesta kaupasta halvemmalla, me maksamme takaisin hintaerotuksen. Tutustu laajaan valikoimaamme jyrsijän ruoka- ja juomakulhoja sekä juomapulloja verkkokaupassamme. Jos olet juuri tullut pienen jyrsijän omistajaksi tai jos kanisi, hamsterisi, marsusi, rottasi, hiiresi tai chinchillasi tarvitsee uudistusta häkkiinsä, löydät uudet hienot juoma- ja ruokakulhot meiltä.

Ruokakulho, jonka voit ripustaa häkin seinälle
Haluaisitko mielummin, että jysijän ruokakulhot roikkuvat häkin seinällä? Zoopermarketista löydät myös erikokoisia häkin seinäpinnoihin kiinnitettäviä ruokakulhoja monissa eri väreissä. Samalla voit  tilata myös seinään kiinnitettävän juomapullon jyrsijällesi.

Kauniit ja värikkäät muoviset jyrsijänkulhot
Meillä on valikoimassamme monenlaisia värikkäitä jysijän muovikulhoja, jotka ovat sopivia sijoitettavaksi jyrsijänhäkin pohjalle. Meiltä löydät juuri sellaisen ruokakupin jyrsijällesi, joka sopii sen häkin sisustukseen ja jyrsijän persoonallisuuteen, ja on lisäksi käytännöllinen ja helppokäyttöinen.

Tyylikkäät keraamiset jyrsijän ruokakulhot
Zoopermarketista löydät monenlaisia värikkäitä ja tyylikkäitä keraamisia ruokakuppeja kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, rotallesi, hiirellesi, chinchillallesi tai muulle pienelle jyrsijällesi. Meiltä löydät keraamisia ruokakulhoja, joissa on kaunis ja aiheeseen sopiva kuviointi ja mukava väritys. Keraamiset kulhot ovat erittäin vakaa, kestävä ja hygieeninen vaihtoehto jyrsijän ruokakulhoksi, sillä se on helppo pestä. Useimmat keraamisista kulhoista voi pestä astianpesukoneessa. Meidän keraamiset ruokakulhomme sopivat täydellisesti kuiva ja tuoreruuan tarjoiluun jyrsijällesi, sekä halutessasi myös vesikulhoksi.

Käytännölliset ruoka- ja juomakulhot ruostumattomasta teräksestä
Muovisten ja keraamisten kulhojen lisäksi, meillä on valikoimassamme myös monelaisia ruokakuppeja ruostumattomasta teräksestä. Ne voi helposti asentaa roikkumaan jyrsijänhäkin sivupinnoista. Silloin ei myöskään tarvitse pelätä, että jyrsijäsi kaataisi kulhot tai jyrsivät kulhon rikki. Metallinen ruoka- tai juomakulho on helppo puhdistaa ja sen voi myös pestä astianpesukoneessa.

Käytännölliset jyrsijän juomapullot
Juomapullon käyttämisessä jyrsijän juomapaikkana on monia etuja. Zoopermarketista löydät juomapulloja, jotka voidaan helposti kiinnittää häkin sivupinnoihin mukana tulevalla rautalangalla. Juomapullot ovat helppokäyttöisiä jyrsijän kokoaikaisena tuoreen veden lähteenä. Zoopermarketissa on saatavilla esimerkiksi suosittu ja värikäs Sippy juomapullo kolmessa eri koossa. Voit siis helposti löytää juuri sinun jyrsijäsi juomatarpeisiin sopivan koon. Sippy juomapullo on tehty erittäin kovasta muovista, ja siinä on erityinen metallinen suutin, joka takaa ettei suutin putoa. Voit myös helposti avata juomapullon kannen, jotta voit lisätä tuoretta vettä. Sippy vesipullossa on säädettävät ruuvit ja imukupit, jotta voit helposti kiinnittää juomapullon jyrsijän häkin seinään tai lasilevylle haluamallasi tavalla. Sippy vesipullossa on mitta-asteikko, joten voit helposti lisätä juoman sekaan esimerkiksi vitamiinilisää tai lääkettä. Jos valitset juomapullon jyrsijällesi, on tärkeää että huolehdit juomapullon pesusta tarpeeksi usein ja mieluiten pulloharjalla.  Mikäli sinulla ei vielä ole juomapullon puhdistukseen sopivaa pulloharjaa, voit tilata myös sen meiltä Zoopermarketista. Meidän valikoimassamme on pulloharja, jonka kärki on erityisesti suunniteltu juomapullojen pesuun. Mukana on myös pieni harjanen, jolla voi pestä juomapullon suuttimen. Zoopermarketin valikoimasta löytyy myös Trixie thermodrink lämpöhupulla. Näin voit varmistaa, että juomavesi pysyy raikkaana pitkään.

Mitä tarjoan jyrsijälleni?
Kanit tarvitsevat tasapainoisen ruokavalion, johon sisältyy heinää, kuivaruokaa ja tuoreruokaa. Kesyrotta tarvitsee hedelmiä, vihanneksia ja eläinproteiineja saadakseen täysipainoisen ja terveen elämän. Chinchilla tarvitsee tasapainoisen ja kuitupitoisen ruokavalion, johon sisältyy heinää, viherruokaa ja hedelmiä, sekä lisäksi päivittäisen annoksen eläinproteiineja. Marsujen tulisi saada päivittäin tuoretta vihreää heinää, sillä se on marsun ruokavalion perusta. Marsulle voi lisäksi antaa muita kasviksia, mutta marsulle ei saa antaa eläinproteiineja, sillä marsu on kasvissyöjä. Zoopermarketissa onkin laaja valikoima kanin, kesyrotan, chinchillan, hamsterin ja marsun ruokia, niin lisäravinteita kuin perusruokaa. Kun valitset valikosta eri eläinryhmiä, voit helposti löytää sopivimmat ruuat jyrsijällesi. 


Löydät kaiken tarvitsemasi Zoopermarketista

Täältä Zoopermarketista löydät laajan valikoiman ruokakulhoja ja juomapulloja kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, hiirellesi, rotallesi, chinchillallesi tai muulle pieneläimelle. Tuotteemme ovat aina parasta laatua edulliseen hintaan.  Meiltä voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti. Toimitamme tuotteet kotiovellesi 3 - 5 arkipäivässä. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Erittäin nopea toimitus ja edulliset…
Erittäin nopea toimitus ja edulliset hinnat.
19.04.2018 - Jarno Keränen
Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi