Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kuljetuslaatikon valinta
Kun sinun pitää matkustaa pienen eläimen kanssa, on todella tärkeää, että sijoitat turvalliseen kuljetuslaatikkoon. On myös tärkeää, että pieni jyrsijä tuntee olonsa turvalliseksi ja luottavaiseksi kuljetuslaatikossa. Zoopermarketista löydät korkealaatuiset ja vankat kuljetuslaatikot pieneläimille todella edullisin hinnoin. Kun valitset kuljetuslaatikkoa, on tärkeää, että kuljetuslaatikko sopii sinun ja lemmikkisi tarpeisiin. Lisäksi kuljetuksen tulee turvallisuuden lisäksi olla miellyttävä kokemus lemmikillesi. Jyrsijällä tulisi olla mahdollisuus liikkua kuljetuslaatikossa. Siellä pitäisi olla sen verran tilaa, että saat laitettua sinne pinen huovan tai hieman heiniä tai olkia patjaksi. Kuljetuslaatikko ei myöskään saisi olla liian suuri, ettei jyrsijäsi rasita itseään liikaa kulkemalla ympäri laatikkoa. Suosittelemme, että ennen matkustamista annat jyrsijäsi tutustua kuljetuslaatikkoon rauhassa. Kun jyrsijä on tottunut kuljetuslaatikkoon jo etukäteen, se tuntee olonsa turvallisemmaksi ja rauhallisemmaksi matkustuksen alkaessa. Kun jyrsijäsi on asettunut mukavasti kuljetuslaatiikkoon, voit sulkea sen varovasti ja liikuttaa sitä tasaisesti paikasta toiseen. Voit antaa lemmikillesi jotain positiivista kuten herkkupalan palkinnoksi niin se oppii yhdistämään positiivisen tuloksen kuljetuslaatikossa oloon.

Monenlaiset heinäkehikot jyrsijän häkkiin
Useimmat jyrsijät syövät heinää pitäakseen vatsansa kunnossa ja hioakseen hampaitaan. Heinä on siis erittäin tärkeä osa jyrsijöiden päivittäistä ruokavaliota ja sitä on oltava aina saatavilla jyrsijän häkissä. Pieneläinten hampaat kasvavat koko ajan ja niiden pitää hioa hampaitaan koko ajan pitääkseen ne kasvamasta liian pitkiksi. Kun sisustat jyrsijänhäkkiä, heinäkehikko on yksi  tärkeimmistä yksityiskohdista. Kun heinä on heinäkehikossa, se pysyy kuivana ja jyrsijä ei voi käyttää heinää vessanaan. Myös jyrsijähäkin pohja pysyy puhtaampana. Vaikka käyttäisit lemmikkisi pääasiallisena ravintona pellettejä tai siemensekoituksia, on tärkeää siitä huolimatta antaa jyrsijälle myös tuoretta heinää. Jos ripustat heinäkehikon häkin seinälle, varmista ettei jyrsijäsi voi jäädä päästään jumiin heinäkehikkoon. Zoopermarketista löydät monenlaisia heinäkehikoita ja –telineitä, jotka sopivat pieneläinten tarpeisiin ja vaatimuksiin. Me suosittelemme, että valitset laadukasta heinää jyrsijällesi. Heinä toimii tuoreen ruohon korvikkeena. Heinä on tuoretta ruohoa, joka on leikattu palasiksi ja sen jälkeen kuivattu. Heinässä pitäisi aina olla tuore, hieman vihreä väri ja makea haju. Sen ei saisi pölytä. Mitä vihreämpää heinä on sitä parempaa se myös on. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman laadukasta heinää edullisin hinnoin.

Hamsterivanu ja muut pesämateriaalit hamsterintaloon
Hamsterit rakastavat luontoa ja pesänrakentamista ja siksi ne haluavatkin mielellään rakentaa pesän. Hamsterit arvostavat pehmää, lämmintä ja puhdasta asumista, ja voitkin tarjota hamstereille monia erilaisia materiaaleja, joista se voi rakentaa pesäänsä. Siten saat myös selville, mitä materiaalia hamsterisi arvostaa ja mitä ei. Suosittelemme, että tarjoat hamsterillesi pesämateriaaliksi heinää, hamsterivanua tai Carefresh Hide N’Seek pesämateriaaleja.  Hide N’Seek on valmistettu 100% kierrätetystä paperista, jota on saatavilla niin neutraalin värisenä kuin monissa eri väreissä. Tuote ei sisällä myrkyllisiä eikä jyrsijälle vaarallisia aineita. Luonnossa hamsterit asuvat luolissa maanalla ja voitkin tarjota hamsterille hamsteritalon, johon se voi rakentaa pesänsä. Kun valitset hamsterille pesää, kiinnitä huomiota sen kokoon ja valmistusmateriaaliin. Sinun kannattaa valita hamsteritalo, jossa ei ole pohjaa tai siinä on enemman reikiä kuin vain sisäänkäynti. Siten voit olla varma, että ilma vaihtuu tarpeeksi pesässä, eikä kosteus kondensoidu. Tarjoamme monia erilaisia hamsteritaloja Zoopermarketista. Meiltä saat tilattua myös hamsterivanua ja muita pesänrakennusmateriaaleja jyrsijällesi.

Suuri valikoima wc-nurkkauksia
Zoopermarketista löydät monta erilaista nurkkavessaa jyrsijän häkkiin. Valikoimassamme on nurkkaan asetettavia vessakoppeja, joissa on kattoo ja lisäksi malleja, joissa ei ole kattoa. Useimmat pieneläimet ovat luonnostaan erittäin puhtaita ja valitsevat itselleen yleensä nurkan, jota käyttävät tarpeidensa tekoon. Nurkka-wc  helpottaa häkin puhdistusta ja suosittelemme lämpimästi hankkimaan jonkinlaisen vessan jyrsijän häkkiin. Nurkkavessa on helppo ottaa ulos häkistä puhdistusta varten, eikä se vie häkin nurkassa niin paljon tilaa. On suositeltavaa, että annat lemmikillesi runsaasti aikaa tottua vessaan, jotta se oppii käyttämään sitä. Kaikki jyrsijät eivät kuitenkaan halua käyttää vessaa asioidensa hoitamiseen. Suosittelemme käyttämään joko heinää, sahanpurua tai kissanhiekkaa nurkkavessan pohjalla.  Zoopermarketissa on laaja valikoima jyrsijöiden wc –astioita. Olemme varmoja, että löydät meiltä sopivan vessan jyrsijäsi tarpeisiin.


Sängyt pienille jyrsijöille
Kaipaako jyrsijäsi pehmeää, lämmintä, turvallista ja mukavaa sänkyä jossa nukkua? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä Zoopermarketista löydät laajan valikoiman jyrsijänpetejä. Meillä on monia eri malleja monissa eri väreissä valmistettuna monista eri materiaaleista, jotka on kuitenkin helppoja puhdistaa. Meidän jyrsijänpedit ovat lemmikillesi turvallinen ja mukava paikka levätä. Monet pienet jyrsijät haluavat rakentaa luolia ja siksi heinä tai vanu saattaa olla hyvä vaihtoehto sängylle, koska niistä on helpompi rakentaa mukavia pesiä.

Erilaiset pidikkeet
Kun haluat hemmotella jyrsijääsi antamalla sille herkkupaloja, hedelmiä tai vihanneksia sen häkkiin,  on hyvä saada herkkupalat esille nätisti ja niin, ettei jyrsijä pääse raahaamaan niitä pitkin häkin lattiaa. Häkin lattialla herkkupalat likaantuvat ja saattavat pahimmassa tapauksessa jopa lojua jyrsijän ulosteessa. Siksi voit hankkia meiltä erilaisia pidikkeitä, joilla voit laittaa herkkupalat roikkumaan häkin seinästä tai katosta.  Meillä on myös valmiita herkkutankoja, joita voi laittaa roikkumaan katosta.  Meiltä löydät myös häkin kulmaan helposti kiinnitettävän hyllyn, jolla voit rakentaa uusia ulottuvuuksia jyrsijällesi.

Jyrsijä haluaa aina syödä lelujaan
Jyrsijälle ominaista on jyrsiminen, ja mitä tahansa häkkin laitatkin, voit olla varma, että lemmikkisi yrittää upottaa siihen hampaansa lähes välittömästi. Pidä tämä mielessä, kun suunnittelet leluja lemmikillesi. Älä koskaan hanki jyrsijällesi sellaisia leluja, joihin lemmikkisi voi tukehtua. Varo ainakin teippiä, liimaa ja sinitarraa, kissanhiekkaa, paperia, pumpulia, lasten leluja, koristeita, karkkeja ja sipsejä. Suositeltavaa on, että annat jyrsijällesi vain jyrsijälle sopivia luonnollisista materiaaleista valmistettuja leluja. 

Laita tarvikkeita myös jyrsijän juoksuaitaukseen
Haluatko päästää jyrsijäsi välillä jaloittelemaan häkistä? Hankkimalla Zoopermarketista juoksuaitauksen, voit huoletta pitää jyrsijääsi vapaana aitauksessa niin sisällä kuin pihallakin. Jyrsijäsi saattaa tuntea olonsa turvattomaksi juoksuaitauksessa, ellei siellä ole mitään piilopaikkaa tarjolla. Siksi kannattaa laittaa myös jyrsijäntalo ulkoaitaukseen. Voit myös sisustaa juoksuaitauksen erilaisilla kiipeilytelineillä, tunneleilla ja leluilla, jotta lemmikilläsi olisi mahdollisimman paljon tekemistä. Juoskuaitauksessa ulkona pystyt pitämään jyrsijän tietyllä alueella, eikä sinun tarvitse pitää jyrsijääsi valjaissa. Zoopermarketista löydät toki myös valjaat kaneille ja marsuille, jolloin voit ulkoiluttaa jyrsijääsi laajemmallakin alueella.   

Kaikki pienten jyrsijöiden tarvikkeet Zoopermarketista
Jyrsijänhäkin ja pesämökin lisäksi lemmikkisi tarvitsee myös monenlaisia tarvikkeita häkkiinsä. Meiltä löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee häkkiinsä. Ruoka ja juomakupit, herkkupalat, lelut, jyrsijätalot, yms. Kun valitset ruoka- ja juomakulhoa kanillesi, suosittelemme valitsemaan kupit, jotka on asennettu metallipinnoihin. Kaneilla on tapana tippua omiin kulhoihinsa aiheuttaen siten suuren sotkun ja enemmän työtä sinulle. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, hiirellesi, rotallesi, chinchillallesi tai muulle pieneläimelle. Tuotteemme ovat aina parasta laatua edulliseen hintaan.  Meiltä voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti. Kun ostat jyrsijällesi tarvikkeita  Zoopermarketista, toimitamme ne sinulle kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Sinun ei edes tarvitse olla kotona paketin saapuessa, sillä paketti voidaan myös jättää esimerkiksi autokatokseen tai kuistille.  

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi