Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
JYRSIJÄN JUOKSUHÄKKI JUOKSUHÄKKI
63 X 116 X 53 CM
LÄMPÖKÄSITELTYÄ MÄNTYÄ
JUOKSUHÄKKI
(5701883294795)  
Suuntaa-antava markkinahinta 59,97 
EUR 53,97
PUUNVÄRINEN KANIHÄKKI JYRSIJÄHÄKKI
52 X 104 X 92 CM
LÄMPÖKÄSITELTYÄ MÄNTYÄ
JYRSIJÄHÄKKI
(5701883294788)  
Suuntaa-antava markkinahinta 119,81 
EUR 107,83
PUUNVÄRINEN KANIHÄKKI JYRSIJÄHÄKKI
63 X 116 X 92 CM
LÄMPÖKÄSITELTYÄ MÄNTYÄ
JYRSIJÄHÄKKI
(5701883294801)  
Suuntaa-antava markkinahinta 106,57 
EUR 95,91
VALKOINEN/HOPEA/HARMAA KANIHÄKKI JYRSIJÄNHÄKKI
160 X 67,5 X 110 CM
LÄMPÖKÄSITELTYÄ MÄNTYÄ
JYRSIJÄNHÄKKI
(5701883278870)  
Suuntaa-antava markkinahinta 226,57 
EUR 203,91
VALKOINEN / HARMAA KANIHÄKKI KELLY JYRSIJÄHÄKKI
123 X 76,5 X 96 CM
LÄMPÖKÄSITELTYÄ MÄNTYÄ
KELLY JYRSIJÄHÄKKI
(5701883268635)  
Suuntaa-antava markkinahinta 186,59 
EUR 167,93
VALKOINEN KANIHÄKKI JYRSIJÄHÄKKI
116 X 63 X 92 CM
LÄMPÖKÄSITELTYÄ MÄNTYÄ
JYRSIJÄHÄKKI
(5701883268598)  
Suuntaa-antava markkinahinta 106,50 
EUR 95,85
VALKOINEN / HARMAA KANIHÄKKI JYRSIJÄHÄKKI
114 X 61,5 X 92 CM
LÄMPÖKÄSITELTYÄ MÄNTYÄ
JYRSIJÄHÄKKI
(5701883268611)  
Suuntaa-antava markkinahinta 146,60 
EUR 131,94
Ulkoiluhäkit pieneläimille
Voi olla haasteellista valita ulkoilutiloja jyrsijälle. Yksi suurimmista kysymyksistä on, kuinka suuri häkin pitäisi olla ja minkä muotoinen sen tulisi olla. Ihmiset sanovat yleensä, että isompi on parempi. Erityisesti kanien täytyy liikkua paljon, joten sinun kannattaa valita niin suuri häkki kuin vain mahdollista. Yleisesti hyvä ohjenuora on, että mitä kauemman jyrsijäsi joutuu häkissä viettämään aikaa, sitä isompi sen tulisi olla. Kanit ovat hyvin aktiivisia eläimiä ja ne ovatkin jatkuvasti liikkeessä. Suosittelemme, että kania pidettäisiin ulkona myös häkin ulkopuolella esimerkiksi valjaissa, jolloin se saa enemmän liikkumatilaa ja erilaisia kokemuksia ulkoilusta. On välttämätöntä pitää kania myös ulkona häkissä. Suosittelemme valitsemaan kanille niin suuren häkin kuin mahdollista. Ellei tilaa pihalla ole paljoa, voit hankkia häkin joka on kahdessa kerroksessa. Varsinkin, jos sinulla on enemmän kuin yksi kani, häkin koko on ratkaiseva, jotta kaneista ei tulisi keskenään vihollisia liian ahtaassa tilassa. Marsut tarvitsevat ison häkin aivan niinkuin kanitkin tarvitsevat. Jos marsu viettää aikaa ulkona ympärivuotisesti, on erittäin tärkeää, että häkki pitää tuulen ja sään ja on vedenpitävä. Marsut ovat sosiaalisia eläimi, ja ovat mieluiten toisen saman rodun edustajan seurassa kuin yksin. Kun valitset ulkoiluhäkkiä marsullesi, mieti montako marsua olet ajatellut laittaa häkkiin. Valitse häkki, jossa on runsaasti tilaa ja virikkeitä aktivoimaan ja pitämään marsun mielenkiintoa yllä. Varmista myös että jyrsijän ulkoiluhäkissä on myös lämmin ja turvallinen paikka lemmikille levätä ja rentoutua.

Pesäkoppi jyrsijän ulkohäkkiin
Luonossa jyrsijät usein kaivavat tunneleita ja luolia kun haluavat levätä tai nukkua. Jyrsijöiden voi kuitenkin olla vaikeaa tehdä maanalaisia tunneleita ja luolia tavallisen asuinlähiön puutarhassa. Siksi kannattaa hankkia jyrsijän ulkohäkkiin tunneli tai jyrsijätalo, jossa jyrsijäsi voi nukkua. Makuupaikan tulisi olla tiivis ja sen sisälle tulisi laittaa pesämateriaalia, jotta jyrsijä voi muodostaa itselleen pesän, joka pysyy lämpimänä ja kuivana vaikka ulkona olisi kylmä. Makuupaikassa tulisi olla vain yksi sisäänkäynti ja sen pitäisi sijaita häkin kulmassa niin, että tuuli ei pääse puhaltamaan makuupaikkaan. Pesämateriaaliksi suosittelemme olkia, koska olki eristää hyvin ja pienet jyrsijät voivat rakentaa siitä omanlaisiaan pesiä. Hyvä idea on laittaa huopa pesäkopin pohjalle, jotta lemmikkisi ei tule kylmä jos hän kaivaa hieman liian syvälle olkikasaan. Pienempikokoinen pesäkoppi on helpompi pitää lämpimänä kuin suuri pesäkoppi.  Pesäkopin tulisikin olla pienempi kuin muiden jyrsijän oleskelutilojen.  Ulkoiluhäkkiä voi myös laajentaa juoksuhäkillä, jolloin kanin liikkuma-alue kasvaa entisestään. Tämä on erittäin hyvä ratkaisu, sillä jyrsijäsi voi näin jaloitella suurella alueella, mutta levätä pienemmässä ja kotoisammassa häkissä. Muistathan, ettei jyrsijän ulkohäkkiä saa sijoittaa suoraan auringonvaloon. Pieneläinten ulkohäkit tulisi sijoittaa aina siten, että ne ovat suojassa auringolta, tuulelta ja sateelta. Zoopermarketista löydän monenlaisia ulkoiluhäkkejä lemmikillesi.

Jyrsijän ulkohäkin sijoittaminen
Missä jyrsijöiden ulkohäkin tulisi olla? Jos sinulla on oma puutarha, se on paras paikka jyrsijänhäkille. Mitä muita tekijöitä sinun tulisi huomioida? Tämä kysymys tulee ensimmäisenä mieleen, kun aloittaa suunniittelemaan ulkohäkin laittamista jyrsijälle. Yksi tärkeimmistä huomioitavista tekijöistä ulkohäkin sijoittamisessa on sade. Ulkohäkin pitäisi olla hyvin suojattuna sateelta. Useimmat pieneläimet eivät pidä siitä, että joutuvat oleman märkiä, varsinkaan jos ulkona on kylmä. Siksi on tärkeää, että ulkohäkissä on pulpettikatto tai häkki on sijoitettu esimerkiksi terassin räystään alle tai katokseen. Tarkista myös, ettei vettä valu maata pitkin häkkiin sateella. Häkki kannattaa suojata myös kovalta tuulelta ja viimalta ja suoralta auringonpaisteelta. Suosittelemmekin, että laitat jyrsijän ulkohäkin esimerkiksi autokatokseen, jossa se on suojassa sateelta, tuulelta ja suoralta auringopaisteelta.

Liikunta-alue ulkohäkin yhteyteen
Paras yhdistelmä lemmikillesi on, jos ulkohäkin välittömässä läheisyydessä on myös aidattu alue, jossa jyrsijäsi voi liikkua vapaasti. Se antaa pienelle jyrsijälle enemmän vapauden tunnetta ja kattavat jyrsijän liikuntatarpeet. Kun jyrsijällä on tarpeeksi tilaa liikkua ja jaloitella, parantaa se huimasti jyrsijän elämänlaatua ja jyrsijäsi pysyy myös paremmassa kunnossa fyysisesti ja henkisesti. Kun yhdistät juoksuhäkin jyrsijän ulkohäkin yhteyteen, huomaat nopasti kuinka jyrsijäsi muuttuu onnellisemmaksi. Sen lisäksi että heillä on vapautta liikkua ympäriinsä, pääsevät he myös syömään tuoretta vihreää ruohoa nurmikolta. Pienet jyrsijät syövät mielellään tuoretta vihreää ruohoa. Zoopermarketista löydät juoksuhäkit jyrsijällesi edulliseen hintaan.

Juoksuhäkin optimaalinen sijoittaminen
Kun valitset juoksuhäkin sijaintia, suosittelemme, että valitset paikan, joka on suojassa tuulelta ja sateelta. Varsinkin talvella on tärkeää, että pieneläimet voivat halutua suojaan tuulelta. Siksi laidunalue / juoksuhäkki on hyvä laittaa suojaisaan paikkaan, tai voit rakentaa häkin ympärille tuulensuojan. Suosittelemme, että ainakin osa juoksuhäkistä olisi katettu ja suojattu sivusta, että jyrsijällä on paikka mihin mennä suojaan sateelta ja tuulelta. On myös tärkeää, että jyrsijäsi pääsee varjoon auringonpaisteesta kesällä. Erittäin käytännöllistä on, jos jyrsijäsi pääsee ulkohäkistä suoraan laidunalueelle omatoimisesti kulkuväylän kautta.
Juoksuhäkin suojaverkko
Kun maa on kosteaa ja varsinkin talvella, suosittelemme, että ainakin osa juoksuhäkin pohjasta on katettu. Sisäksi voit laittaa häkin katoksi suojaverkon. Se auttaa suojaamaan sekä sateelta että auringonpaisteelta kesällä. Lisäksi se estää kaniasi hyppäämästä ulos juoksuhäkistä. Näin pienet jyrsijäsi eivät pääse katoamaan juoksuhäkistään vaan voit turvallisin mielin luottaa siihen, että lemmikkisi nauttivat olostaan ulkona häkissä. Suojaverkko estää myös kissoja ja lintuja vierailemasta häkissä, jotta jyrsijäsi voi rentoutua rauhassa ja hiljaisuudessa. Voit tilata suojaverkon juoksuhäkkiisi Zoopermarketista. Suojaverkot ovat yhteensopivia niiden juoksuhäkkien kanssa, joita voit löytää valikoimastamme.

Laita myös tarvikkeita jyrsijän juoksuaitaukseen
Haluatko päästää jyrsijäsi välillä jaloittelemaan häkistä? Hankkimalla Zoopermarketista juoksuaitauksen, voit huoletta pitää jyrsijääsi vapaana aitauksessa niin sisällä kuin pihallakin. Jyrsijäsi saattaa tuntea olonsa turvattomaksi juoksuaitauksessa, ellei siellä ole mitään piilopaikkaa tarjolla. Siksi kannattaa laittaa myös jyrsijäntalo ulkoaitaukseen. Voit myös sisustaa juoksuaitauksen erilaisilla kiipeilytelineillä, tunneleilla ja leluilla, jotta lemmikilläsi olisi mahdollisimman paljon tekemistä. Juoskuaitauksessa ulkona pystyt pitämään jyrsijän tietyllä alueella, eikä sinun tarvitse pitää jyrsijääsi valjaissa. Zoopermarketista löydät toki myös valjaat kaneille ja marsuille, jolloin voit ulkoiluttaa jyrsijääsi laajemmallakin alueella.   


Isot ja pienet häkit toimitettuna kotiovelle
Kun ostat ison kaninhäkin tai minkätahansa häkin jyrsijällesi Zoopermarketista, toimitamme sen sinulle kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Sinun ei siis tarvitse miettiä, miten kuljettaisit ison ja hankalan häkin kotiin kaupasta. Sinun ei edes tarvitse olla kotona paketin saapuessa, sillä paketin voi myös jättää esimerkiksi autokatokseen tai kuistille. 

Kaikki pienten jyrsijöiden tarvikkeet Zoopermarketista
Jyrsijänhäkin lisäksi lemmikkisi tarvitsee myös monenlaisia tarvikkeita häkkiinsä. Meiltä löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee häkkiinsä. Ruoka ja juomakupit, herkkupalat, lelut, jyrsijätalot, yms. Kun valitset ruoka- ja juomakulhoa kanillesi, suosittelemme valitsemaan kupit, jotka on asennettu metallipinnoihin. Kaneilla on tapana tippua omiin kulhoihinsa aiheuttaen siten suuren sotkun ja enemmän työtä sinulle. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, hiirellesi, rotallesi, chinchillallesi tai muulle pieneläimelle. Tuotteemme ovat aina parasta laatua edulliseen hintaan.  Meiltä voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti.  

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi