Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Laaja valikoima käytännöllisiä ja näyttäviä jyrsijänhäkkejä
Jyrsijänhäkki on pienen lemmikkisi koti, ja siksi sinun tulisi varmistaa, että häkki on oikean kokoinen ja varustettu siten, että se sopii kanillesi, hamsterillesi, marsullesi, rotallesi, hiirellesi, gerbiilillesi, chinchillallesi tai muulle pikkujyrsijällesi.  Kannattaa muistaa, että häkki on jyrsijäsi keittiö, makuuhuone, vessa ja olohuone samalla kertaa. Zoopermarketista löydät monenlaisia häkkejä pieneläimille. Meillä on häkkejä eri kokoisina ja mallisina. Meillä on valmiiksi varusteltuja häkkejä ja pelkkiä perushäkkejä. Kaikki pienet jyrsijät ovat erilaisia ja niillä on erilaisia tarpeita.  Löydät meiltä helposti täydellisen häkin pienelle lemmikillesi. Zoopermarketista saatavissa jyrsijänhäkeissä on muovinen pohja ja seininä joko läpinäkyvää muovia tai metalliset pinnoitukset. Monissa häkeissä on lisäksi, jonkin verran varustelua. Esimerkiksi tunneleita ja juoksupyörä.  Häkit on suunniteltu siten, ettei pienelle lemmikillesi voi koitua vahinkoa asuessaan häkissä. Kun sinulla on hankittuna häkki jyrsijällesi, on tärkeää, että annat jyrsijälle mahdollisuuksia rakentaa piilopaikkoja. Voit sijoittaa isoon kulhoon heinää tai luonnollisia oksia, joihin ei ole suihkutettu kemikaaleja. Zoopermarketista löydät myös kaikki jyrisjöiden tarvikkeet, joilla voit sisustaa jyrsijäsi häkkiä. Meillä on valikoimassamme myös pieneläinten häkkejä, jotka sopivat hyvin aloittelijoille, sillä niissä tulee tarvittavat tarvikkeet mukana edullisella hinnalla. Lisäksi häkit ovat näyttävän näköisiä, joten pieni jyrsijäsi voi asua esimerkiksi sirkusta muistuttavassa häkissä.

Jyrsijänhäkki on jyrsijäsi koti, joten on tärkeää, että se on oikean kokoinen. Meille Zoopermarkettilaisille on hyvin tärkeää, että eläimet voivat hyvin ja siksi suosittelemme että valitsemasi häkki täyttää ainakin nämä minimimitat:
Hamsteri 57 cm x 31 cm x 23 cm
Hiiri 57 cm x 31 cm x 23 cm
Marsu  100 cm x 55 cm x 43 cm
Kani  100 cm x 55 cm x 43 cm


Aloitushäkki uudelle jyrsijän omistajalle
Jos olet aikeissa hankkia ensimmäisen jyrsijäsi, voi olla hyvä idea sijoittaa yhteen aloitushäkeistämme. Häkin mukana tulee kaikki tarvittava, jota jyrsijäsi tarvitsee alussa. Näin jyrsijäsi saa hyvän fiiliksen uudessa kodissaan ja tuntee olevansa turvallisessa ja suojaisassa paikassa. Aloitushäkin mukana tulee esimeriksi heinää, kuiviketta, ruokaa, herkkuja ja vesipullo. Aloituspaketilla uuden harrastuksen aloittainen ei voisi olla helpompaa.


Suuri jyrsijänhäkki joka sopii hyvin chinchilloille ja pikkuoraville
Zoopermarketin valikoimassa on aina saatavilla sopivia häkkejä chinchilloille ja maaoraville. Chinchillat ja maaoravat tarvitsevat paljon vapaata tilaa, sillä ne haluavat hyppiä ja kiipeillä ympäriinsä. On tärkeää, että valitset oikeanlaisen häkin jyrsijällesi, koska sillä on suuri vaikutus siihen, miten jyrsijät menestyvät häkissä. Sekä jyrsijänhäkin, että tarvikkeiden tulisi olla sellaisia, että chinchilla tai orava pysyy niissä. Jyrsijänhäkin tulisi olla riittävän suuri, että jyrsijä voi sekä syödä, leikkiä että nukkua siellä. Chinchillan häkissä tulisi olla laatikko nukkumista varten ja toinen hiekalla täytetty laatikko, jossa chinchilla voi peseytyä ja hoitaa turkkiaan. Pieneläinten häkki tulisi sijoittaa valoisaan ja kuivaan paikkaan, jossa ei ole vetoa eikä suoraa auringonpaistetta.  Osta chinchillanhäkki tai maaoravan häkki Zoopermarketista.

Tilava fretinhäkki
Meiltä Zoopermarketista löydät myös häkit freteille. Frettien häkit ovat erittäin tilavia, koska myös fretit pitävät paljon liikkumisesta. Muista, että mitä kauemman aikaa frettisi viettää häkissään, sitä isompi sen pitäisi olla. On tärkeää, että valitset oikeanlaisen häkin alusta alkaen, koska sillä on suuri merkitys, miten frettisi viihtyy häkissään.  Ferplast on tunnettu ja korkealaatuinen merkki, jolta on saatavilla monenlaisia freteille sopivia häkkejä.

Laaja valikoima isoja rotanhäkkejä
Valikoimassamme on myös tilavia rotanhäkkejä, joissa rottasi tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Kun ostat rotanhäkin, on tärkeää, että ostat häkin, joka on suunniteltu oikealla tavalla, jotta rotta ei kyllästyisi siellä oleskeluun. Näin voit välttää sen, että rotta alkaa pureskella häkin pinnoitusta tai pohjaa. Kaikki rotalle sopivat häkit sisältävät aktivoivia tarvikkeita.

Korkealaatuiset, hienot ja värikkäät hamsterinhäkit
Hamstereille Zoopermarketista löytyy monenlaisia värikkäitä ja aktivoivia hamsterinhäkkejä. Häkki on hamsterin koti ja hamsteri pitää erilaisista aktiviteeteista, mutta myös rauhallisista nurkkauksista. Siksi on tärkeää, että panostat hamsterinhäkin sisustukseen alusta alkaen. Kun teet valintaa hamsterisi häkistä, valitse tarpeeksi suuri niin, että hamsterilla on siellä tilaa syödä, leikkiä ja nukkua. Hamsterit rakastavat yleensä liikutella asioita, kaivaa luolia, piilotella ruokia jne. Jos hamsterilla ei ole paikkaa, missä toteuttaa näitä tarpeitaan se kyllästyy ja alkaa pureskella häkin rakenteita.

Hauskat Crittertrail hamsterihäkit
Löydät valikoimastamme hauskoja ja värikkäitä Crittertrail hamsterihäkkejä. Crittertrail hamsterihäkit tunnetaan värikkäästä ja tyylikkäästä ulkoasustaan, mutta myös käytännöllisyydestä ja kiinteistä seinistä. Crittertrail hamsterihäkin etu on, että siihen on mahdollista liittää useita häkkejä käyttämällä erilaisia putki ja tunnelisettejä. Näin voit tehdä hamsterillesi enemmän tilaa helposti. Hamsterilla on Crittertrail häkissä myös runsaasti mielenkiintoista tekemistä.

Valikoima jännittäviä putkia ja tunneleita
Nyt on helppoa tehdä hamsterinhäkistä persoonallisen käyttämällä Zoopermarketista saatavia värikkäitä putki- ja tunnelisettejä.  Näin voit yhdistellä eri hamsterihäkkejä yhteen tai rakentaa hamsterihäkkiisi erilaisia ratoja hamsterillesi.


Etsitkö tyylikästä ja käytännöllistä kanihäkkiä?
Käy löytämässä sinulle ja kanillesi sopiva häkki valikoimastamme. Meillä Zoopermarketissa on monenlaisia laadukkaita kanihäkkejä, joissa on muovinen pohja ja metalliset pinnat tai vaihtoehtoisesti muoviset seinät ja katto. Ennen kuin sijoitat kanihäkkiin, varmista, että kanihäkki on oikean kokoinen kanillesi. Kani tuntee yleensä olonsa turvallisemmaksi ja varmemmaksi isommassa häkissä, missä sillä on tilaa hyppiä ja juosta. Kanin häkin tulisikin olla sen verran iso, että sinne mahtuu kanintalo ja heinää ja muita hauskoja leluja. Meillä on myös valikoimassamme aloitushäkkejä Vitakraftilta, jotka ovat täydellisiä aloittelijalle. Häkin mukana tulee kaikki, mitä tarvitset hyvään alkuun uuden lemmikkisi kanssa.

Juoksuaitaukset jyrsijälle
Haluatko päästää jyrsijäsi välillä jaloittelemaan häkistä? Hankkimalla Zoopermarketista juoksuaitauksen, voit huoletta pitää jyrsijääsi vapaana aitauksessa niin sisällä kuin pihallakin. Jyrsijä ei pääse juoksemaan sohvan alle tai piiloutumaan mihinkään. Pihallakin pystyt pitämään jyrsijän tietyllä alueella, eikä sinun tarvitse pitää kania valjaissa. Zoopermarketista löydät toki myös valjaat kaneille ja marsuille, jolloin voit ulkoiluttaa jyrsijääsi laajemmallakin alueella.

Isot ja pienet häkit toimitettuna kotiovelle
Kun ostat ison kaninhäkin tai minkätahansa häkin jyrsijällesi Zoopermarketista, toimitamme sen sinulle kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Sinun ei siis tarvitse miettiä, miten kuljettaisit ison ja hankalan häkin kotiin kaupasta. Sinun ei edes tarvitse olla kotona paketin saapuessa, sillä paketin voi myös jättää esimerkiksi autokatokseen tai kuistille.

Kaikki pienten jyrsijöiden tarvikkeet Zoopermarketista
Jyrsijänhäkin lisäksi lemmikkisi tarvitsee myös monenlaisia tarvikkeita häkkiinsä. Meiltä löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee häkkiinsä. Ruoka ja juomakupit, herkkupalat, lelut, jyrsijätalot, yms. Kun valitset ruoka- ja juomakulhoa kanillesi, suosittelemme valitsemaan kupit, jotka on asennettu metallipinnoihin. Kaneilla on tapana tippua omiin kulhoihinsa aiheuttaen siten suuren sotkun ja enemmän työtä sinulle. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, hiirellesi, rotallesi, chinchillallesi tai muulle pieneläimelle. Tuotteemme ovat aina parasta laatua edulliseen hintaan.  Meiltä voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti.  

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Kaikki toimii täydellisesti
Kaikki toimii täydellisesti: tilaus, väliaikatiedotteet, toimitus
15.04.2018 - Maiju
Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi