Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kaikenlaisia jyrsijän makupaloja
Vaikka makupala yleensä johtaa ajatukset johonkin epäterveelliseen ja hyödyttömään, se ei ole niin kun puhutaan kanin, hamsterin, marsun, rotan, hiiren tai chinchillan makupaloista. Kaikki pieneläimet ja jyrsijät haluavat syödä monipuolisesti. Voi olla vaikeaa vaihdella ruokavaliota, kun parhaan hinnan saadakseen täytyy ostaa isoja määriä samaa ruokaa. Siksi jyrsijänmakupalat ovat paras keino monipuolisemman ruokavalion aikaansaamiseksi. Jyrsijänmakupalat on valmistettu esimerkiksi marjoista, hedelmistä, pähkinöistä, hunajasta, viljasta, vihanneksista, lehdistä ja siemenistä. Makupalat on muotoiltu eritavoin, jotta ne auttaisivat jyrsijöitä erilaisissa pienissä puutteissa, joita jyrsijällä voi olla kun ne asuvat yhdessä ihmisten kanssa, eivätkä niiden luonnollisessa elinympäristössä. On erittäin tärkeää, että jyrsijät voivat hioa hampaitaan tarpeeksi.  Esimerkiksi marsun hampaat kasvavat  todella nopeasti, ja elleivät he ehdi hioa hampaitaan samaan tahtiin ne täytyy leikkauttaa eläinlääkärillä.
Meiltä löydät:
  • Jyrsijäntangot, jotka aktivoivat lemmikkejä aivan uudella tavalla. Ne voi ripustaa häkin kattoon niin, että jyrsijät voivat kiivetä ylös ja aktivoitua syödessään herkkutankoa. Tangot ovat rapeita ja maukkaita ja saatavilla on erilaisia makuja ja eri siemen-, marja- ja hedelmäyhdistelmiä.
  • Kuivatut kasvikset ja hedelmät pakataan helppoihin annospusseihin. Vita Verde on sekoittanut yhteen kaikki sellaiset kasvikset ja marjat, joiden syömisestä jyrsijät pitävät.
  • Rollinis ovat pieniä palloja, jotka on valmistettu kuivatuista hedelmistä ja siemenistä, joista jyrsijäsi varmasti pitää. Rolliniseja on myös helppo käyttää, jos lemmikkisi ei vielä ole kesy. Kun laitat Rollinis herkkupallon tasaiselle pinnalle, joutuu lemmiksi tekemään töitä pitääkseen sen paikallaan, kun se syö.
  • Hedelmäpalat ovat helppoja annostella ja lemmikkisi pitää niistä varmasti. Hedelmäpalat ovat kokonaan kasviksta ja suurin osa on hedelmiä.
  • Drops on sekoitus herkkuja ja ravintolisiä. Jos epäilet että kanisi, marsusi, rottasi, hiiresi tai chinchillasi ei saa tarpeeksi terveellistä ravintoa, voit antaa sille näitä dropseja. Ne ovat valmistettu luonnon raaka-aineista ja niihin on lisätty ravintoaineita ja vitamiineja, joita jyrsijät eivät aina saa tarpeeksi.
  • Mini-pop  - jyrsijänherkut ovat pieniä maissitähkiä. Voit valmistaa niistä mikrossa lemmikillesi popcornia. Muista, että jyrsijät eivät halua suolaa, voita tai öljyä popcorneihinsa.
  • Natur-snackit ja omenaoksat on valmistettu oksista, jotka on kastettu hedelmien ja porkkanan seokseen ja rullattu heinässä. Sitten ne on koristeltu kuivatuilla herkullisilla kukilla tai porkkananpaloilla.
  • Life Power on suostittu tuote Vitakraftilta, joka koostu raakatuotteista, jotka tulevat kanien alkuperämaista Välimeren ympäristöstä.

Herkullisia jyrsijänherkkuja kaikissa hintaluokissa
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman herkullisia makupaloja jyrsijällesi. Jyrsijänherkuilla täydennät jyrsijän päivittäistä ruokavaliota. Antamalla jyrsijällesi erilaisia herkkupaloja täytät kaksi kanille, marsulle, rotalle, hiirelle, chinchillalle ja mille tahansa muulle pienelle jyrsijälle tärkeää asiaa. Syömällä jyrsijänherkkuja lemmikkisi voi pitää huolta hampaidensa pituudesta ja kunnosta. Jyrsijäsi saa myös aktiivista tekemistä jokapäiväiseen elämäänsä ja tämä estää jyrsijän tylsistymistä. Jyrsijänherkut ovat myös erinomaisia apuvälineitä, jos harrastat kanisi kanssa agilityä.

Hemmottele ja aktivoi jyrsijääsi herkkupaloilla
Lähes kaikki jyrsijät arvostavat sitä, että heillä on jotain aktiivista tekemistä päivittäin. Sen sijaan, että ne saavat aina ruokansa tarjottuna kulhosta, olisi hyvä, jos jyrsijä joutuisi hieman näkemään vaivaa ruokansa eteen. Aktiviteettipallo toimii siten, että jyrsijäsi työnnellessä palloa ympäriinsä, sen sisältä tippuu ruokaa. Tällä tavoin estät myös jyrsijääsi ylensyömästä, sillä se joutuu käyttämään päätään ja vartaloaan ruokansa hankkimiseksi. Arkielämän aktivointi parantaa paljon jyrsijän elämänlaatua. Jos jyrsijälläsi on tarpeeksi suuri häkki, voit asettaa johonkin nurkkaan pienen kylpyammeen ja täyttää sen kylpyhiekalla. Voit sitten piilottaa hiekkaan jyviä, joita jyrsijäsi voi sitten kaivaa ylös. Jos kanisi, marsusi, hamsterisi tai muu pieni jyrsijälemmikkisi tarvitsee hemmottelua, tämä on paras mahdollinen vaihtoehto hemmotteluun. On aina hienoa nähdä, kun pieni jyrsijä on innoissaan herkkupalastaan. Markkinoilla on tänäpäivänä valtavasti erilaisia herkkupaloja jyrsijöille. Niitä valmistetaan mustikoista, omenoista, persikoista, hunajasta, pähkinöistä, vihanneksista, popcornista ja niin edelleen. Zoopermarketista löydät aina kiinnostavia ja maukkaita herkkupaloja lemmikillesi. Voit esimerkiksi tilata lemmikillesi oman hampurilaisen tai jäätelön, jotka on valmistettu maukkaista siemenistä ja kuivatuista vihanneksista.

Vitaaminilisä lemmikillesi
Jos pelkäät, että kanisi, hamsterisi, marsusi, rottasi, hiiresi tai chinchillasi ei saa tarpeeksi ravinteita tai vitamiineja päivittäisestä ruokavaliostaan, voit täydentää ruokavaliota jyrsijänherkuilla, jotka sisältävät paljon vitamiineja. Vitamiinien saanti on erittäin tärkeää erityisesti maruslle, sillä ne eivät voi tuottaa c-vitamiinia itse, ja tarvitsevat siksi c-vitamiinipitoisia ruokia. Muuten on vaarassa, että marsu saa keripukin. Kaikissa jyrsijän täysravinnoissa on ihanteellinen c-vitamiinitaso hamsterille, mutta jos hamsterin ruokavalio koostuu pääasiassa heinistä ja vihanneksista, silloin c-vitamiinin saanti on liian vähäistä. Jos elämässä on muuta stressiä, saattaa oikeanlaisten vihannesten osto unothua. Siksi on hyvä, että varastosta löytyy c-vitamiinipitoisia herkkupaloja. Hemmottele jyrsijääsi ja varmistu samalla, että he saavat tarvitsemansa vitamiinit.

Käytä jyrsijänmakupaloja kun koulutat pientä lemmikkiäsi
Kun leikit ja koulutat jyrsijääsi, esimerkiksi kun haluat opettaa jyrsijän hyväksymään käsittelysi,  voit käyttää jyrsijänmakupaloja kannustimena. On tärkeää, ettet käsittele jyrsijääsi liian kovakouraisesti, vaikka lemmikkisi olisikin jo tottunut käsittelyyn. Käsittelyn tulisi aina sujua jyrsijän tahtiin. Voi olla, että kestää pitkänkin aikaa, ennen kuin jyrsijäsi antaa sinun nostaa itseään. Jyrsijöiden luonnolliset viholliset ovat lintuja ja matelijoita, jotka yleensä saalistavat ilmasta käsin. Siksi jyrsijä saattaa tuntea niskasta nostelun uhkana. Yritä aina nostaa jyrsijääsi alapuolelta, jotta se ei pelästyisi.  Makeisilla saat aikaan tuloksia nopeammin, sillä lemmikkisi rakastaa saada sinulta pieniä palkintoja. Kun sinun ja jyrsijäsi välille on muodostunut lämmin ja vahva side, lemmikkisi on valmis tekemään erityisiä liikkeitä saadakseen sinulta palkintoja. Kanista ja masusta voidaan esimerkiksi kouluttaa sisäsiisti siten, että se ymmärtää mennä takaisin häkkiin kun sille tulee tarpeiden teon aika. Tässä ”pottakoulutuksessa” kaninherkkupalat ja marsunherkkupalat ovat täydellinen koulutusta helpottava elementti.

Jyrsijänmakupalat yhdistettynä leluihin                 
Trixie on merkittävä pieneleäinten tarvikkeiden tuottaja ja heidän valikoimassaan on monia tuotteita, joissa voi sekoittaa leluja ja makupaloja. Zoopermarketissa on myynnissä puisia rakennelmia ja tunneleita, joihin on kiinnitetty kuivattuja vihanneksia ja heinää. Jyrsijät rakastavat kaiken näkemänsä jyrsimistä. Kun jyrsijän aktivointileikkeihin on yhdistetty jotain herkullista, jyrsijäsi voi nakerrella leikkipaikkojaan hyvällä ruokahalulla.  Meiltä löydät myös erilaiset jyrsijöiden aktivointilelut, joiden sisälle voi laittaa herkkupaloja ja jyrsijä joutuu tekemään töitä saadakseen herkut ulos.

Kaikki jyrsijänherkut Zoopermarketista
Meiltä Zoopermarketista löydät monenlaisia herkkupaloja omalle pienelle jyrsijällesi. Valikoimassamme on herkkupaloja niin kaneille, rotille, hiirille, hamstereille, marsuille kuin chinchilloillekin. Zoopermarketin valikoimassa on vain laadukkaita jyrsijänmakupaloja. Löydät myös meiltä vitamiinipitoiset jyrsijänmakupalat, sekä hampaita hoitavat tuotteet .Vaikka panostammekin laatuun Zoopermarketissa, pyrimme myös pitämään hinnat sellaisina, että jokaisella jyrsijänomistajalla on niihin varaa. Kun tilaat  Zoopermarketista, toimitamme makupalat 2-4 arkipäivässä suoraan kotiovellesi. Voimme myös toimittaa jyrsijänherkkupaloja lahjaksi johonkin toiseen osoitteeseen. Lisäät vain toimitusosoitteen tilaukseesi ja viemme tuotteet perille sinne, missä jyrsijä niitä tarvitsee. Jos sinulla on kysyttävää jyrsijänmakupaloista, voit aina ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi, tai soittamalla 09-42452166. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville
Olen useasti tilannut ja olen todella…
Olen useasti tilannut ja olen todella tyytyväinen :)
29.03.2018 - Paavo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi