Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
ORAVASEKOITE LUX KING ORAVASEKOITE
15 KG
MAUKAS RUOKA SEKOITE
KING ORAVASEKOITE
(5420010081595)  
 
EUR 85,77
Mitä jyrsijäni tarvitsee?
Kanit tarvitsevat tasapainoisen ruokavalion, johon sisältyy heinää, kuivaruokaa ja tuoreruokaa. Kesyrotta tarvitsee hedelmiä, vihanneksia ja eläinproteiineja saadakseen täysipainoisen ja terveen elämän. Chinchilla tarvitsee tasapainoisen ja kuitupitoisen ruokavalion, johon sisältyy heinää, viherruokaa ja hedelmiä, sekä lisäksi päivittäisen annoksen eläinproteiineja. Marsujen tulisi saada päivittäin tuoretta vihreää heinää, sillä se on marsun ruokavalion perusta. Marsulle voi lisäksi antaa muita kasviksia, mutta marsulle ei saa antaa eläinproteiineja, sillä marsu on kasvissyöjä. Zoopermarketissa onkin laaja valikoima kanin, kesyrotan, chinchillan, hamsterin ja marsun ruokia, niin lisäravinteita kuin perusruokaa. Kun valitset valikosta eri eläinryhmiä, voit helposti löytää sopivimmat ruuat jyrsijällesi.

Ravinteikkaat ruuat kaneille ja kääpiökanille
Kanilla on erittäin herkkä ruuansulatuskanava, ja siksi kanin ruokavaliota ei kannata muuttaa liian usein. Ei myöskään kannata antaa kanille liikaa erilaisia herkkuja. Kaikki kanit ovat hieman erilaisia, joten sinun täytyy soveltaa kanin ruokintaohjeita omalle kanillesi sopivaksi. Jos sinulla on useampi kuin yksi kani, voit huomata, että toinen pystyy syömään enemmän vihreitä kuin toinen. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman kääpiökaninruokaa. Tarjolla on kaninruokaa johtavilta tuotemerkeiltä kuten Vitakraftilta edullisin hinnoin. Kanin pelletit ovat hyviä siksi, että ruoka on tiivistetty yhteen, eikä kanisi voi siksi valikoida vain parhaita paloja ruuasta ja jättää muita syömättä. Näin kanisi saa kaikki tarvitsemansa vitamiinit ja mineraalit, koska se ei voi jättää mitään tiettyä ruokalajia syömättä. Jos valitset kanin pellettiruokaa, on tärkeää että ruuassa on korkea kuitupitoisuus, jotta se pitää kanisi hampaat kunnossa. Vitakraft Vita Special on todella tuhti kaninruoka. Meiltä löydät kanin ja kääpiökaninruuat erikseen myös junioreille ja senioreille, sekä lisäksi valikoiman gluteenittomia kaninrehuja, jotka edistävät ruuansulatusta ja estää kanien lihomista.

Hamsterin ravitseva täysravinto
Hamsteria kuvallain usein kasvissyöjäksi, mutta se on itseasiassa kaikkiruokainen. Hamsterilla on tarve saada proteiinia ja siksi sitäa tulisi sisällyttää hamsterin ruokavalioon. Hamsteri ei aina syö kaikkea ruokaansa yhdellä kerralla, vaan säilöö sitä myös poskipusseihin. Voi olla vaikea arvioida, onko hamsteri syönyt kaikkia tarvitsemaansa. Siksi helpoin vaihtoehto on syöttää hamsterille täysravinto pillereitä. Kun ostat hamsterillesi ruokaa Zoopermarketista, saat hyvää ja ravitsevaa ruokaa, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja. Meillä on aina laaja valikoima täysravintoa hamstereille, niin että hamsteri voi elää pitkän ja terveen elämän. Kun vaihdat hamsterisi ruokamerkkiä uuteen, sinun kannattaa tehdä siirtyminen asteittain, sillä nopea ruokalajin vaihto saattaa aiheuttaa ongelmia hamsterisi vatsalle ja suolistolle. Muista myös säilyttää käyttämätöntä hamsterinruokaa kuivassa ja pimeässä paikassa, jotta ravintoaineet säilyvät ruuassa mahdollisimman pitkään.

Vitamiinipitoinen marsunruoka
Ylläpitääksesi optimaalista ruoansulatusta ja hyvää suoliston terveyttä, marsulla on oltava mahdollisuus saada kuivaa ja puhdasta heinää koko päivän ajan. Heinän lisäksi marsut tarvitsevat hyvänlaatuista marsunruokaa. Valikoimassamme on monenlaista ravitsevaa ja vitamiinipitoista marsunruokaa riippumatta siitä haluatko syöttää marsullesi rehusekoitusta vai pellettejä. Marsun ruuan rasvapitoisuuden tulisi olla maksimissaan 3%. Jos sinulla on nirso marsu, suosittelemme, että annat sille pellettejä ruuaksi. Pelletit ovat täysipainoista marsunruokaa pursitettuna pieniksi paloiksi. Näin voit olla varma, että marsusi saa tarvitsemansa vitamiinit ja kivennäisaineet. Näin marsusi ei voi valikoida mitä hän haluaa siemenseoksesta syödä ja mitä ei. Kun valitset marsullesi pellettejä, tarkista että niistä löytyy tarpeeksi kuitua, jotta marsusi hampaat pysyvät hoidettuina. Meillä on myös valikoimassamme viljatonta marsun täysravintoa, se sisältää erityisen sekoituksen laadukkaita aineksia, jotka parantavat ruuansulatusta ja ehkäisevät marsujen ylipainoa. Marsu on puhtaasti kasvissyöjä, joten vältä antamasta sille eläinperäisia tuotteita. 

Laaja valikoima täysravintoa chinchillalle
Chinchilla on kotoisin Andeilta Etelä-Amerikasta ja sen elinympäristö tarjoaa vähän, ravintoköyhää ja kuivaa ruokaa. Chinchilla on erikoistunut hyödyntämään hyvin kuivaa ja kuitupitoista ruokaa. Siksi on tärkeää, että chinchillan ruoka ei sisällä paljon nestettä, proteiinia ja rasvaa. Suurin osa Chinchillan päivittäisestä ruuasta tulisi olla heinää. Zoopermarketista löydät aina halvat mutta laadukkaat ruokasekoitukset chinchilloille. Ne sisältävät kaikki chinchillalle hyödylliset vitamiinit ja kivennäisaineet. Meillä on laaja valikoima chinchillanruokia parhailta valmistajilta. Chinchillanruoka on kehitetty kovan laadunvalvonnan alaisena ja sen ravintosisältö on testattu tieteellisesti. Kun ostat chinchillanruuan Zoopermarketista, saat lajille sopivimman täysravinnon, joka täyttää kaikki chinchillojen ravitsemukselliset tarpeet.

Täysravinto rotille
Rotta on kaikkiruokainen ja se tarkoittaa sitä, että rotta tarvitsee niin lihaa kuin kasviksiakin ruokavalioonsa. Kun valitset täysravintoa rotallesi, valitse sellainen jossa on 11-16% proteiinia ja noin 5-6% rasvaa. Täysravinnon lisäksi voit antaa rotallesi erilaisia siemenseoksia. Varo kuitenkin sellaisia seoksia, missä on paljon energiapitoisia siemeniä ja pähkinöitä, koska ne saattavat lihottaa rottaasi. Rotat lihovat herkästi ja siksi niiden ruokavalion tulisio olla mahdollisimman tasapainoinen. Valikoimastamme löydät laadukasta rotanruokaa. Rehu sisältää hedelmiä, vihanneksia ja eläinproteiineja, sekä tarvittavat vitamiinit ja mineraalit, jotta rotallasi olisi mahdollisimman tasapainoinen ruokavalio. Saat Zoopermarketista monenlaista ruokaa rotallesi. Meillä on valikoimassamme niin hajutonta rehua, kuin pillereitäkin. Jos valitset rotallesi pilleriruokaa, estät rottaasi valikoimasta parhaita paloja täysravinnosta ja jättämästä muut syömättä. Näin voit olla varma, että rottasi saa kaiken tarvitsemansa terveelliset ja vitamiinipitoiset ainekset elääkseen pitkän ja terveen elämän.

Junioriruoka
Onko kanisi, hamsterisi, marsusi tai muu jyrsijäsi alle 20 viikkoa vanha? Silloin sinun kannattaa antaa junioriruokaa. Koska jyrsijät ja pieneläimet kasvatetaan normaalisti sisätiloissa, on säännöllinen ravinnon saanti niille tärkeää. Ulkona luonnollisessa ympäristössään pieneläinten ruokavaliota ohjaavat luonnolliset vaistot ja tarpeet. Nyt pieni eläin tarvitsee ihmisen hoitoa ja junioriruoka on pienille jyrsijöille ihanneravintoa. Junioriruuassa on korkeampi proteeiinin ja rasvan määrä ja se on niin terveellistä kuin mahdollista. Junioriruoka sisältää myös paljon vitamiineja ja kivennäisaineita sekä omega3-rasvahappoja, jotka antavat kanille, hamsterille, marsulle tai muulle pieneläimelle kiiltävän turkin sekä vahvemman hermoston . Zoopermarketista junioriruokaa jyrsijöille voi tilata edulliseen hintaan.

Vitakraft
Mikä jyrsijänruokamerkki ja versio minun pitäisi valita? Vita Special, Menu Vital, Emotion Beauty vai Prebiotic?
  • Menu Vital on klassinen täysrehu, joka sopii useimmille pieneläimille aloitusruuaksi. Se ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, säilöntäaineita tai sokeria. Vain kuivattuja luonnontuotteita!
  • Vita Special on tunnettu rehupilleri, joka sisältää kaiken mitä kani, hamsteri, marsu tai chinchilla tarvitsee. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, että lemmikkisi syö valikoivasti vain tietynlaisia siemeniä eikä siksi saa kaikkia tarvitsemiaan ravinteita.
  • Emotion Beauty tuo ylimääräistä kiiltoa jyrsijän turkkiin, koska se sisältää ylimääräisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja. Nämä välttämättömät rasvahapot auttavat pehmentämään niveliä ja estävät ihon kuivumista.
  • Only For Kids takaan terveen luuston ja hampaiden kasvun, sillä siinä on optimaalinen kalsiumin ja fosforin tasapaino.
  • Prebiotic on viljaton vaihtoehto, johon on lisätty prebiottista insuliinia, joka tukee suoliston toimintaa.

Vitapol
Vitapol Karma on täysravinto, joka koostuu tiivistetystä ravinnosta (ravintopilleri), maissista ja vihanneksista. Ruuassa on kaikki mitä kani, hamsteri, marsu tai chinchilla voi ajatella tarvitsevansa ja jyrsijänruoka sisältää vain luonnollisia vitamiineja ja kivennäisaineita.

Muut ruuat kanille, hamsterille, marsulle tai chinchillalle
Syöttämällä kanillesi kuivaa pelletti- tai pilleriruokaa, voit olla varma, että lemmikkisi saa kaiken tarvitsemansa. On kuitenkin suositeltavaa, että annat jyrsijällesi myös paljon erilaisia tuoreita vihanneksia silloin tällöin. Pieni pala kurkkua voi tuottaa suurta iloa pienelle lemmikillesi. Anna siis jyrsijällesi pala porkkanaa, viinirypäle, salaattia, voikukka, piharatamo tai pajun taimi (tämän vuotinen) ja lemmikkisi on iloinen ja voi hyvin.


 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi