Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Tyylikkäät ja mukavat jyrsijänvaljaat
Zoopermarketissa on saatavilla monenlaisia valjaita, jotka sopivat hyvin kaneille, marsuille ja rotille. Jyrsijänvaljaiden kanssa  voit viedä kanisi, marsusi tai rottasi ulos näkemään maailmaa. Kun ostat jyrsijänvaljaat, varmista, että se on oikean kokoinen lemmikillesi. Valjaiden tulisi ylettyä kaulasta vatsaan, eikä se saa olla liian tiukka tai liian löysä. Valjaat ovat hyvän kokoiset, jos kaulan tai mahan ja valjaan väliin mahtuu kaksi sormea. On tärkeää, että jyrsijänvaljaat ovat oikean kokoiset, jolloin paine jakautuu tasaisesti koko vartalolle eikä vain kaulan ympärille. Jyrsijän pitäisi tuntea olonsa mukavaksi valjaissa, että nauttisi mahdollisimman paljon seikkailuista luonnossa.

Jyrsijänvaljaat marsulle
Marsut ovat sosiaalisia eläimiä, joilla on tarve kontaktiin muiden kanssa. Marsusta voi tulla erittäin kesy, jos se on säännöllisesti yhteydessä ihmisten kanssa. Ne voidaan kouluttaa käyttämällä erilaisia ääniä ja jyrsijän herkkuja.  Ne voivat oppia esimerkiksi tulemaan luokse, kun soitat kelloa. Jos marsut asuvat pienissä häkeissä, on päivittäinen jaloittelu erittäin tärkeää marsun hyvinvoinnille.  Marsun voi laittaa juoksuhäkkiin, jolloin ei itse tarvitse olla mukana kävelyllä, mutta erittäin suotavaa on silloin tällöin lähteä marsun kanssa kävelylle, jolloin marsu voi liikkua laajemmalla alueella. Kaikki marsut voivat oppia kävelemään valjaissa ja ne myös nauttivat siitä. Ei voi kuitenkaan odottaa, että marsu osaisi kävellä valjaissa yhtä hyvin kuin esimerkiksi koira kävelee kytkettynä. Tämä johtuu siitä, että marsut kävelevät luonnostaan nykivästi. Siksi kävelyn onkin tapahduttava marsun tahtiin ja omistaja seuraa mihin marsu haluaa mennä. Varo nykimästä marsuasi, sillä se saattaa pelästyä nykäisyä. Myös äkillinen kumartuminen marsua kohti saattaa pelottaa sitä. Alussa voi olla hyvä idea antaa marsulle herkkupaloja, kun olette ulkona kävelyllä. Näin marsu oppii pitämään kävelyä positiivisena asiana. Kiva leikki marsun kanssa on myös vihannesten ja herkkujen piilottaminen eripuolille puutarhaa. Näin marsu aktivoituu, kun se etsii herkkuja puutarhasta.  Marsut tunnetaan luonnostaan uteliaina eläiminä, kun niitä aktivoidaan tarpeeksi usein. Meillä Zoopermarketissa on monenlaisia valjaita, jotka sopivat marsuille.

Hyvin istuvat valjaat kaneille
Hyvin varustetusta valikoimastamme löydät myös monelaiset valjaat kaneille. Varmista, että kanisi saa tarpeeksi liikuntaa ja hanki valjaat, jotta voitte käydä yhdessä ulkona kävelyretkillä. Kanin fysiikka vaatii paljon liikuntaa päivittäin. Sen tulisi saada hyppiä ja kaivaa ja siksi on suositeltavaa, että varaat aikaa päivittäiselle ulkoilulle kanisi kanssa. Kania voi pitää juoksuhäkissä, jossa se voi vapaasti liikkua ympäriinsä ja kaivella koloja maahan. Kanin kanssa voi kuitenkin mennä myös kävelylle tai harrastaa erilaisten agilitytemppujen opettelua kanin kanssa. Kanit ovat hyviä juoksemaan nopeasti ja niillä on todella voimakkaat takajalat. Se tarkoittaa myös sitä, että suurilla nopeuksilla kani voi nopeasti vaihtaa suuntaa.  Sinun tulisi olla tietoinen tästä, kun menet kanisi kanssa kävelylle. Kani saattaa myös alussa pelästyä, kun seuraat sitä hihnan päässä. Kun se lähtee karkuun ja sinä seuraat perässä se saattaa tuntea sinun saalistavan sitä. Koita siis toimia rauhallisesti ja niin, ettei kani pelästy sinua.  Kani rakastaa kävelemistä valjaissa, mutta sen pitää ensin tottua niihin. Alussa onkin hyvä, jos sinulla on herkkupaloja mukana taskussa. Näin voit motivoida kania kulkemaan valjaissa. Luonnossa kanit viettävät useita tunteja etsien ruokaa, joten sinun kannattaa sijoittaa herkkupaloja sinne tänne puutarhaan, jotta kani voi etsiä herkkuja ja kokea valjaissa olon positiivisena. Zoopermarketista löydät useita erilaisia kaneille sopivia valjaita johtavilta valmistajilta. Saatavilla on monenvärisiä ja erikokoisia valjaita, jotka ovat laadukkaita ja sopivat hyvin kanille. Valjaat ovat yleensä valmistettu nailonista ja niihin tulee mukana talutushihna. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi Trixie nailonvaljaat ja talutushihna, jotka sopii erittäin hyvin kaneille, jos aikomuksenanne on alkaa harrastamaan trendikästä kaniagilityä. Kun tilaat meiltä valjaat ja talutushihnan kanillesi, voitte yhdessä tutustua suureen maailmaan kanihäkin ulkopuolella. Kanivaljaat on helppo pukea kanin päälle, helpon klik-sulkimen avulla. Alussa kani saattaa vieroksua valjaita ja jopa yrittää päästä niistä irti, mutta monet kanit tottuvat valjaisiin kuitenkin nopeasti. Joustava nailon on hyvä materiaali, sillä se muotoutuu hyvin kanin vartalon ympärille, eikä tuota hankaumia kanille. Kanin valjaat ovat säädettävissä ja sopivat useimmille kaneille.

Kätevät valjaat rotille
Kesyrotat ovat hyvin rauhallisia ja mukavia lemmikkejä ja ne tottuvat helposti ihmisiin ja purevat vain harvoin. Rotat tunnetaan myös siitä, että ne oppivat uusia asioita todella nopeasti ja ne ovat älykkäitä ja aktiivisia pieniä kavereita. Rotat kaipaavatkin päivittäin jotain aktiivista tekemistä ja lähtevät mielellään tutustumaan ympäristöönsä. Rotat tykkäväät myös uimisesta, joten voit laittaa rotalle pienen uima-altaan, jossa se voi uida ympäriinsä. Voit myös piilottaa rotalle namupaloja ympäri puutarhaa tai sisätiloissa, jotta rottasi voi etsiä niitä. Zoopermarketista löydät rotallesi sopivat valjaat, jolloin pystyt pitämään huolta siitä, ettei rottasi kipitä karkuun ulkona ollessanne. Rotan valjaat ovat todella kestävät ja muodikkaat ja sopivat hyvin rotallesi.


Kuinka löydän oikeankokoiset valjaat jyrsijälleni?
Kun etsit kanillesi, marsullesi tai rotallesi sopivia valjaita, suosittelemme, että ensin mittaat kanisi, marsusi tai rottasi ympärysmitan. Näin voit olla varma, että tilaamasi valjaat sopivat kanillesi, marsullesi tai rotallesi. On tärkeää, että muistat jättää vähän ilmaa lemmikkisi rinnan ja valjaiden väliin, jotta se ei tunnu liian tiukalta ja epämukavalta lemmikkisi käyttää. Älä kuitenkaan tilaa liian isoja jyrsijän valjaita, silloin valjaat hinkkaavat ikävästi kanin tai marsun selkää, koska ne liikkuvat eläimen liikkuessa. Kani, marsu tai rotta saattaa jopa luiskahtaa ulos valjaista, jos ne ovat liian suuret. Kaikkia tarjoamiamme jyrsijänvaljaita voi säätää oikean kokoiseksi. Tämä tarkoittaa että kaikilla valjailla on minimi ja maksimikoko. Kanisi, marsusi tai rottasi ympärysmitta tulisi olla näiden kahden koon välissä.


Zoopermarketista saat myös juoksuaitauksen jyrsijällesi
Haluatko päästää jyrsijäsi välillä jaloittelemaan häkistä? Hankkimalla Zoopermarketista juoksuaitauksen, voit huoletta pitää jyrsijääsi vapaana aitauksessa niin sisällä kuin pihallakin. Jyrsijäsi saattaa tuntea olonsa turvattomaksi juoksuaitauksessa, ellei siellä ole mitään piilopaikkaa tarjolla. Siksi kannattaa laittaa myös jyrsijäntalo ulkoaitaukseen. Juoskuaitauksessa ulkona pystyt pitämään jyrsijän tietyllä alueella, eikä sinun tarvitse pitää jyrsijääsi valjaissa. Zoopermarketista löydät myös valjaat kaneille ja marsuille, jolloin voit ulkoiluttaa jyrsijääsi laajemmallakin alueella.  

Kaikki pienten jyrsijöiden tarvikkeet Zoopermarketista
Jyrsijänhäkin ja pesämökin lisäksi lemmikkisi tarvitsee myös monenlaisia tarvikkeita häkkiinsä. Meiltä löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee häkkiinsä. Ruoka ja juomakupit, herkkupalat, lelut, jyrsijätalot, yms. Kun valitset ruoka- ja juomakulhoa kanillesi, suosittelemme valitsemaan kupit, jotka on asennettu metallipinnoihin. Kaneilla on tapana tippua omiin kulhoihinsa aiheuttaen siten suuren sotkun ja enemmän työtä sinulle. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, hiirellesi, rotallesi, chinchillallesi tai muulle pieneläimelle. Tuotteemme ovat aina parasta laatua edulliseen hintaan.  Meiltä voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti. Kun ostat jyrsijällesi tarvikkeita  Zoopermarketista, toimitamme ne sinulle kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Sinun ei edes tarvitse olla kotona paketin saapuessa, sillä paketin voi myös jättää esimerkiksi autokatokseen tai kuistille. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Nopea ja halpaa!
Nopea ja halpaa!
17.05.2018 - Stefan W
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi