Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kodikkaat jyrsijätalot kaikille jyrsijöille
Zoopermarketissa on laaja valikoima erilaisia jyrsijäntaloja ja –mökkejä. Taloon jyrsijäsi voi mennä rentoutumaan ja rauhoittumaan, jos se tuntee olonsa stressaantuneeksi tai uhatuksi. Tarjolla on käsittelemättömästä luonnonpuusta valmistettuja taloja, ruohosta punottuja luolia,  muovisia mökkejä, sekä nailonista valmistettu wigwam. Taloja on monenmuotoisia. Nurkkaan sopivia,  yksikerroksisia ja kaksikerroksisia, kiipeilytelineillä tai kattoterassilla varustettuja. Joissain taloissa on myös erityisen ruokaisa ulkovuoraus esimerkiksi porkkanasta. Meillä on saatavilla jyrsijätalot markkinoiden johtavilta valmistajilta. Kun ostat jyrsijämökin meiltä, toimitamme sen sinulle 2-4 arkipäivän sisällä. Jos epäröit, että millaisen jyrsijätalon sinun lemmikkisi tarvitsee, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi , ja me autamme mielellämme sinua valinnassasi.

Pesäkoppi on aran jyrsijän turvapaikka
Varsinkin kun jyrsijä on vielä uusi tuttavuus perheessä, se saattaa olla arka ja säikky. Silloin se usein menee piiloon pesäkoppiinsa. Jyrsijäntalo tulisikin olla rauhoitettu jyrsijälle ja kun se on kopissaan, sen pitäisi antaa olla siellä rauhassa, eikä koppia saa mennä nostamaan pois jyrsijän päältä. Tämä tekee jyrsijästä vain entistä säikymmän. Kopin sisälle kannattaa laittaa hieman heinää ja puruja, mutta jotkin yksilöt haluavat itse päättää mökkinsä sisustuksesta ja ne saattavatkin tyhjentää mökin kokonaan heinistä, jotka olet sinne laittanut. Jos sinusta tuntuu, että jyrsijä ei muuta teekkään kuin kyhjöttää talonsa sisällä päivät pitkät, voit yrittää houkutella jyrsijän pois talosta esimerkiksi tarjoamalla sille jyrsijänherkkuja. Älä kuitenkaan pakota jyrsijää ulos, vaan käytä lempeitä menetelmiä. Ajan kuluessa jyrsijät usein tulevat rohkeammiksi, eivätkä enää vietä niin paljon aikaa jyrsijätalossaan.

Mukavat kanitalot kanihäkkiisi
Osta Zoopermarketista kanillesi uusi pieni mökki ja se toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kun ostat kanin, on tärkeää, että tiedät vähän siitä, miten kanit luonnossa elävät. Näin pystyt paremmin ymmärtämään kanisi tarpeita ja tapoja. Luonnossa kanit elävät mieluiten avoimessa maastossa ja hiekkamaassa. Kanit ovat saaliseläimiä ja siksi tottuneet pystyttelemään vähäeleisinä ja liikkumattomina sulauten ympäristöön. Kanit rakentavat koloverkostoja, joissa on monia huoneita. Suurin osa koloverkostosta on tyhjä, mutta asutut huoneet on täytetty heinällä ja karvoilla. Kanit lisääntyvät usein ja saavat monta poikasta. Kanit ovat kasvissyöjiä ja syövät luonnossa monipuolisesti erilaisia kasveja ympäristöstä. Vaikka kani onkin vähäeleinen, se on kuitenkin älykäs ja seurallinen eläin. Se kaipaa paljon tekemistä häkkiinsä, sillä tekemisen puutteessa kani passivoituu ja voi huonosti.  Jotta kanisi tuntisi olonsa turvalliseksi, on sille hyvä hankkia pieni mökki kanihäkkiin. Kun mietit parasta paikkaa kanihäkillesi, on muutamia asioita, jotka sinun tulisi ottaa huomioon. Keittiö ei ole hyvä paikka kanihäkille, varsinkaan jos keittiösi on pieni. Sillä kanit (eivätkä muuutkaan eläimet) eivät pidä kokkailusta syntyvistä käryistä. Ei myöskään ole kovin hygieenistä pitää jyrsijää keittiössä. Kanihäkkiä ei myöskään saisi laittaa paikkaan missä on paljon vetoa. Suosittelemme sen sijaan, että laitat kanihäkin paikkaan, missä on elämää päiväaikaan kuten olohuoneeseen. Näin tuet kanin sosiaalista luonnetta, koska kani rakastaa seuraasi. Vaikka kani asuisi pääasiassa kanihäkissä, on silti tärkeää, että annat sille mahdollisuuden päästä ulos luontoon, hankkimalla kanille joko valjaat tai juoksuhäkin. Muista laittaa kanimökki juoksuhäkkiin, niin kani tuntee olonsa turvallisemmaksi myös ulkonaollessaan.

Kodikkaat ja kauniit hamsteritalot luonnonpuusta jyrsijähäkkiisi
Jos sinusta tuntuu, että on sääli, ettei hamsterillasi ole muutakuin olkikasa sänkynä, kun se menee nukkumaan, voit investoida pieneen hamsterimökkiin. Zoopermarketissa on tarjolla monenlaisia suloisia mökkejä hamsterille. Ne on valmistettu luonnonpuusta ja männystä, joten ei haittaa vaikka hamsterisi haluaisi hieman teroittaa hampaitaan ovensuussa. Valikoimassamme on myös tilaa säästäviä taloja, jotka voi laittaa häkin kulmaan.  Ne sopivat hyvin myös muille pienille jyrsijöille. Lisäksi meiltä saa ruoholuolia eri kokoisina ja muotoisina. Hamsterit ovat todella aktiivisia eläimiä, ja siksi on tärkeää, että niillä on jotain tekemistä häkissä. Siksi voi olla hyvä ajatus sijoittaa hamsterimökkiin, jossa on useampia kerroksia ja kiipeilymahdollisuuksia. Kun hamsteri kaipaa omaa aikaa se voi vetäytyä hamsteritalon sisälle rentoutumaan. Kun valitset hamsterillesi taloa, ota huomioon talosta löytyvät ikkuna-aukot, sillä ne saattavat koitua ongelmallisiksi jos reiät ovat sen kokoisia, että hamsteri voi jäädä niihin jumiin. Tarkista siis, että mökin ikkunat ovat sen kokoisia, ettei niistä koidu hamsterillesi ongelmia. Tarjoa myös hamsterillesi hieman kuiviketta hamsterimökkiin, jotta hamsterisi tuntee olonsa kotoisammaksi.


Halvat ja kiinnostavat marsunmökit
Marsut ovat luonnostaan koloissa maan alla eläviä laumaeläimiä. Siksi ne rakastavat piilopaikkoja ja marsumökki käy hyvin sellaisesta. Siellä marsu voi rauhoittua ja rentoutua hiljaisuudessa. Zoopermarketista löydät aina laajan valikoiman marsuille sopivia pieniä taloja luonnonpuusta, muovista tai nailonista. Meillä on marsutaloja kaikissa hintaluokissa ja niissä on paljon tilaa leikkiä, piilotella ja levätä. Jyrsijäsi voi myös kiivetä talon katolle tähyilemään ympäristön tapahtumia. Osta marsuhäkkiin uusi talo Zoopermarketista ja marsusi tulee onnelliseksi. Jyrsijätalot valmistetaan aina käsittelemättömästä luonnonpuusta ja niitä voi siksi purra ja järsiä ilman pelkoa jyrsijän sairastumisesta.

Jyrsijätalot markkinoiden terävimmin hinnoin
Meiltä saat jyrsijätalot ja mökit edullisin hinnoin. Lisäksi meillä on hintatakuu, joka tarkoittaa, että löytäessäsi juuri saman tuotteen toisesta kaupasta (verkko tai kivijalka) halvemmalla, me maksamme sinulle erotuksen. Sinun tarvitsee vain lähettää meille kuva kilpailijan hinnasta tai mainoksesta ja me palautamme sinulle erotuksen verran takaisin. Huomaa myös, että me laskemme mukaan toimituskuluista aiheutuvat kustannukset. Jos haluat, että huomioimme hintatakuun jo tilausvaiheessa, laita informaatiota tilauksesi kommenttikenttään esimerkiksi liittämällä linkki kilpailijan mainokseen tai muuuta sen tyylistä. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 09-42452166 tai asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi , jos haluat lisätietoja hintatakuusta.

Laita pesämökki myös jyrsijän juoksuaitaukseen
Haluatko päästää jyrsijäsi välillä jaloittelemaan häkistä? Hankkimalla Zoopermarketista juoksuaitauksen, voit huoletta pitää jyrsijääsi vapaana aitauksessa niin sisällä kuin pihallakin. Jyrsijäsi saattaa tuntea olonsa turvattomaksi juoksuaitauksessa, ellei siellä ole mitään piilopaikkaa tarjolla. Siksi kannattaa laittaa myös jyrsijäntalo ulkoaitaukseen. Juoskuaitauksessa ulkona pystyt pitämään jyrsijän tietyllä alueella, eikä sinun tarvitse pitää jyrsijääsi valjaissa. Zoopermarketista löydät toki myös valjaat kaneille ja marsuille, jolloin voit ulkoiluttaa jyrsijääsi laajemmallakin alueella. 


Kaikki pienten jyrsijöiden tarvikkeet Zoopermarketista
Jyrsijänhäkin ja pesämökin lisäksi lemmikkisi tarvitsee myös monenlaisia tarvikkeita häkkiinsä. Meiltä löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee häkkiinsä. Ruoka ja juomakupit, herkkupalat, lelut, jyrsijätalot, yms. Kun valitset ruoka- ja juomakulhoa kanillesi, suosittelemme valitsemaan kupit, jotka on asennettu metallipinnoihin. Kaneilla on tapana tippua omiin kulhoihinsa aiheuttaen siten suuren sotkun ja enemmän työtä sinulle. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, hiirellesi, rotallesi, chinchillallesi tai muulle pieneläimelle. Tuotteemme ovat aina parasta laatua edulliseen hintaan.  Meiltä voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti.  


Jyrsijäntalot ja pesämökit toimitettuna kotiovelle
Kun ostat jyrsijällesi tarvikkeita, pesämökin tai häkin Zoopermarketista, toimitamme sen sinulle kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Sinun ei edes tarvitse olla kotona paketin saapuessa, sillä paketin voi myös jättää esimerkiksi autokatokseen tai kuistille. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkokaupasta ja tee tilauksesi jo tänään. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Todella nopea toimitus ja tuotteet…
Todella nopea toimitus ja tuotteet kuvatun laisia!
25.03.2018 - Tiina
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi