Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Aktivoivat lelut kaneille ja marsuille
Sekä kanit että marsut ovat hyvin uteliaita ja aktiivisia eläimiä, jotka vaativat paljon kannustusta ja liikuntaa päivittäin kehittyäkseen parhaimmalla mahdollsella tavalla. Mitä valitsetkin kanisi tai marsusi leikkikaluiksi, niiden tulisi olla jyrsijöille sopivia leluja. Niin kanit kuin marsutkin pitävät luolista ja tunneleista ja kaikesta mihin ne voivat upottaa hampaansa. Kun kanillasi tai marsullasi on tarpeeksi erilaisia leluja ne eivät tylsisy ja ala pureksimaan sellaisia asioita, jotka eivät ole niiden purtavaksi tarkoitettuja. Zoopermarketista löydät monenlaisia leluja jyrsijöille ja myös erityisesti kaneille tai marsuille suunniteltuja leluja. Olipa kanisi tai marsusi millainen lajiltaan ja iältään, meiltä löydät sille varmasti sopivia leluja.

Näin aktivoit kaniasi tai marsuasi
Monet kanit ja marsut viettävät suurimman osan ajastaan jyrsijähäkissä sisällä tai ulkona. On erittäin tärkeää, että häkki ei ole liian pieni ja että sinne on laitettu tarpeeksi aktivoivaa tekemistä kanille tai marsulle. Voit lisätä jyrsijän häkkiin kanin tai marsun leluja, joita voit tilata Zoopermarketista. Tärkeintä on, että jyrsijänhäkissä on jonkinlainen luola, johon kanisi tai marsusi voi ryömiä, kun tarvitsee omaa rauhaa. Lisäksi häkissä tulisi olla erilaisia luonnonpuisia leluja, joihin kani tai marsu voi upottaa hampaansa. Se voi olla myös esimerkiksi omenapuusta leikattu oksa, mutta Zoopermarketin valikoimasta on saatavilla myös monenlaisia puisia leluja edulliseen hintaan. Voit myös aktivoida kaniasi tai marsuasi hankkimalla lelun, jonka sisältä tippuu herkkupaloja, kun sitä liikuttaa. Voit antaa kanin tai marsun päivittäisen ruoka-annoksen aktiviteettileluun laitettuna ja näin jyrsijäsi joutuu näkemään enemmän vaivaa päivällisensä eteen. Voit myös hankkia ruokintapallon ja kiinnittää sen häkin kattoon. Näin kanisi tai marsusi saa venyttellä takajalkojaan samalla kun se syö.  Myös porkkanan laittaminen häkkiin roikkumaan sopivalle korkeudelle aktivoi jyrsijääsi pitkän aikaa. Erityisesti kanit pitävät kaivamisesta ja niille tulisi antaa siihen mahdollisuus tasaisin väliajoin. Vie siis kanisi välillä ulos juoksuaitaukseen, jotta se saa kaivella ja hyppiä ympäriinsä. Voit myös piilottaa hieman herkkuja maahan, jota kani saa löytää ne kaivelemalla.

Lelut auttavat lemmikkiäsi kuntoilemaan ja liikkumaan
On pienelle eläimelle tärkeää, että se saa tarpeeksi liikuntaa, jotta se voi pysyä terveenä, elinvoimaisena ja onnellisena. Kun lemmikilläsi on tarpeeksi leluja häkissään, se myös liikkuu ympäriinsä paljon enemmän. Voit myös opettaa kanillesi tai marsullesi lelujen  noutamista, jolloin ne saavat entistäkin enemmän liikuntaa. Olisi hyvä myös antaa kanin tai marsun olla vapaana häkin ulkopuolella aina, kun se on mahdollista, näin sinulla on myös enemmän tilaa leikkiä lemmikkisi kanssa. Voit myös ostaa kanillesi tai marsullesi valjaat ja lähteä ulos seikkailemaan. Nykyään kanien kanssa voi myös harrastaa agilityä. Se on erittäin hyvä keino pitää eläin hyvässä kunnossa.

Aktiivisuuslelut ruualle ja herkkupaloille
Luonnossa kanit ja marsut kuluttavat paljon aikaa ruuan hankkimiseen. Siksi on hyvä idea laittaa kanisi tai marsusi työskentelemään ruokansa eteen myös häkkiolosuhteissa. Voit laittaa niin tuoreruokaa kuin kuivaruokaakin aktiviteettipalloon ja kanisi tai marsusi voi sitten pyöritellä sitä ympäriinsä häkissä, jotta ruoka tippuisi ulos pallosta. Lemmikkisi saattaa tarvita hieman apua ensimmäisillä kerroilla, ennen kuin se ymmärtää miten pallo toimii. Zoopermarketista voit tilata jyrsijällesi myös herkkupöydän kanillesi tai marsullesi. Siinä on monia pieniä luukkuja, mihin voit piilottaa ruokaa tai herkkuja. Sitten kanisi tai marsusi voi kaivella luukut auki ja löytää kaikki herkulliset ruokakätköt.

Pieneläinten lelut Trixieltä
Jos etsit jyrsijäntunnelia, aktiivisuuspalloa, riippukeinua tai kulkuspalloa jyrsijällesi, löydät ne varmasti Zoopermarketista. Trixie on yksi euroopan tunnetuimmista lemmikkieläinten tarvikkeiden ja lelujen toimittajista. Heidän tuotteensa ovat laadukkaita ja valikoimansa todella laaja. Jos et ole varma, mitä laittaisit lemmikkisi häkkiin niin, että sillä olisi kaikki mitä se tarvitsee, voit aina kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme sähköpostiosoitteella asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi tai soittamalla numeroon 09-42452166. Me teemme parhaamme auttaaksemme sinua saamaan jyrsijällesi parhaat mahdolliset lelut ja tarvikkeet.

Herkulliset jyrsijäntunnelit
Zoopermarketista löydät monenlaisia jyrsijäntunneleita, jotka on valmistettu muovista, oljista, pajusta tai muusta luonnonpuusta. Kun valitset luonnonpuisen tunnelin, sinun ei tarvitse olla huolissasi, jos jyrsijäsi haluaa teroittaa hampaitaan tunnelin pintaan. Näin jyrsijäsi pystyy myös pitämään huolta hampaistaan ja kynsistään helposti. Osassa valikoimamme tunneleista on kiinnitettynä herkullisia kasviksia ja olkia, joita hamsteri voi järsiä. Pajuiset tunnelit käyvät sisätilojen lisäksi myös ulkotiloihin. Meillä on myös jyrsijätunneleita, jotka on valmistettu ontosta luonnonpuusta ja täytetty heinällä, porkkanoilla ja herneillä. 

Kodikkaat ja pehmeät riippumatot ja riippusillat 
Zoopermarketista löydät myös monenlaisia riippumattoja ja riippusiltoja pienelle jyrsijällesi. Riippumatot lisäävät kodikkuutta jyrsijänhäkkiin ja ne sopivat kaikkiin häkkeihin. Riippumatot ja riippusillat voi kiinnittää koukuilla kattoon ja useimmat voi myös pestä pesukoneessa. Riippumatot on valmistettu kestävistä ja värikkäistä materiaaleista. Riippusillat on valmistettu luonnopuusta ja ne voidaan taivutella erilaisiin asentoihin, riippuen siitä millaisen verkoston rakennat häkkiin. 

Lelut pitävät jyrsijän aktiivisena
Kaiken tämän lisäksi voit hankkia häkkiin roikkuvia leluja jyrsijällesi. Nämä on usein valmistettu heinästä, kuivatuista kasviksista ja muista luonnonmateriaaleista. Kun olet hankkinut pienen lemmikkisi häkkiin tunneleita, juoksupyöriä, tikkaita ja torneja ja ripustanut katosta leluja ja riippumattoja voit olla varma, että lemmikkisi viihtyy häkissä ja on tarpeeksi aktiivinen. Vaihtele myös leluja aika ajoin uuteen järjestykseen tai kokonaan uusiin leluihin, niin jyrsijän mielenkiinto säilyy paremmin. 

Jyrsijä haluaa aina syödä lelujaan
Jyrsijälle ominaista on jyrsiminen, ja mitä tahansa häkkin laitatkin, voit olla varma, että lemmikkisi yrittää upottaa siihen hampaansa lähes välittömästi. Pidä tämä mielessä, kun suunnittelet leluja lemmikillesi. Älä koskaan hanki jyrsijällesi sellaisia leluja, joihin lemmikkisi voi tukehtua. Varo ainakin teippiä, liimaa ja sinitarraa, kissanhiekkaa, paperia, pumpulia, lasten leluja, koristeita, karkkeja ja sipsejä. Suositeltavaa on, että annat jyrsijällesi vain jyrsijälle sopivia luonnollisista materiaaleista valmistettuja leluja. 

Laita leluja myös jyrsijän juoksuaitaukseen
Haluatko päästää jyrsijäsi välillä jaloittelemaan häkistä? Hankkimalla Zoopermarketista juoksuaitauksen, voit huoletta pitää jyrsijääsi vapaana aitauksessa niin sisällä kuin pihallakin. Jyrsijäsi saattaa tuntea olonsa turvattomaksi juoksuaitauksessa, ellei siellä ole mitään piilopaikkaa tarjolla. Siksi kannattaa laittaa myös jyrsijäntalo ulkoaitaukseen. Voit myös sisustaa juoksuaitauksen erilaisilla kiipeilytelineillä, tunneleilla ja leluilla, jotta lemmikilläsi olisi mahdollisimman paljon tekemistä. Juoskuaitauksessa ulkona pystyt pitämään jyrsijän tietyllä alueella, eikä sinun tarvitse pitää jyrsijääsi valjaissa. Zoopermarketista löydät toki myös valjaat kaneille ja marsuille, jolloin voit ulkoiluttaa jyrsijääsi laajemmallakin alueella.   

Kaikki pienten jyrsijöiden tarvikkeet Zoopermarketista
Jyrsijänhäkin ja pesämökin lisäksi lemmikkisi tarvitsee myös monenlaisia tarvikkeita häkkiinsä. Meiltä löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee häkkiinsä. Ruoka ja juomakupit, herkkupalat, lelut, jyrsijätalot, yms. Kun valitset ruoka- ja juomakulhoa kanillesi, suosittelemme valitsemaan kupit, jotka on asennettu metallipinnoihin. Kaneilla on tapana tippua omiin kulhoihinsa aiheuttaen siten suuren sotkun ja enemmän työtä sinulle. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, hiirellesi, rotallesi, chinchillallesi tai muulle pieneläimelle. Tuotteemme ovat aina parasta laatua edulliseen hintaan.  Meiltä voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti.   


 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville
Olen useasti tilannut ja olen todella…
Olen useasti tilannut ja olen todella tyytyväinen :)
29.03.2018 - Paavo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi