Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Laaja valikoima lintualtaita
Linnut ovat suosittuja lemmikkejä, koska ne ovat hyvin kauniita katsella ja myös hyvin viihdyttäviä. Riippumatta siitä millaisen linnun valitset lemmikiksesi, sinun pitää aina ottaa perusteellisesti selvää siitä, mitä lintusi tarvitsee voidakseen hyvin ja viihtyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla. Useimmat linnut haluavat kylpeä ainakin yhden mutta monesti useammankin kerran päivässä. Siksi sinun kannattaa hankkia lintuhäkkiin hyvä kylpyamme, ja pitää huolta, että siellä on aina puhdasta vettä. Zoopermarketista löydät paljon erilaisia ja kokoisia lintujen kylpyammeit eri väreissä. Löydät taatusti sellaisen kylpyammeen joka sopii linnullesi ja lintuhäkin sisustukseen. Lintualtaat on suunniteltu siten, että vettä loiskuu mahdollisimman vähän muualle häkkiin, kun lintusi kylpee siinä. Joissakin lintualtaissa on läpinäkyvä katto, jotta voit ihailla lintuasi myös kylvyn aikana. Isot linnut, kuten papukaijat tulisi pestä erikseen suihkussa.

Käytännölliset kaukalot lintusi ruualle ja vedelle
Zoopermarketissa on laaja valikoima kaukaloita eri väreissä ja malleissa. Jotkut on räätälöity tietylle häkkimallille, kun toiset taas sopivat jokaiseen häkkiin. Jotkut kaukaloista voi asentaa häkin sisäpuolelle ja toiset taas häkin ulkopuolelle. Näin ruuan lisääminen kulhoon on helpompaa, kun sinun ei tarvitse avata häkkiä sitä varten. Lisäksi meillä on tarjolla erilaisia vesi-automaatteja, jotka estävät lintuja kakkaamasta juomaveteensä. Vesiautomaattien lisäksi meiltä saa myös siemenautomaatteja. Ne estävät siementen leviämisen ympäri häkkiä, kun linnut räpyttelevät siipiään. Kun sijoittelet ruokintalaitteita ja lintualtaita lintuhäkkiin, harkitse niiden paikat tarkkaan.  Ruokakuppeja ei kannata sijoittaa orren alapuolelelle, sillä lintujen ei saisi päästä ulostamaan ruoka-astioihin. Jos lintusi on sairas, on hyvä idea sijoittaa ruoka-astiat matalalle häkin nurkkaan, jotta lintusi on helpompaa päästä ruokakuppeihin käsiksi. Muista siivota lintusi vesi ja ruokakupit päivittäin välttääksesi  vahingollisia bakteereja.

Orret lintuhäkkiin
Orsia on monenlaisia ja Zoopermarketista löydät parhaimmat vaihtoehdot lintuhäkkiisi. Useimmat linnut eivät tykkää istua häkin pohjalla kaiken aikaa vaan viihtyvät paremmin korkeammalla. Meiltä löydät valikoiman tukevia luonnonpuisia orsia, jotka ovat erityisen hyviä linnuille, sillä niitä lintu voi myös nokkia vapaasti. Toisinsanoen lintusi löytävät luonnollisen istumapaikan häkistään, kun voivat istua luonnollisella oksalla. Orsien koko vaihtelee , koska kyseessä on luonnontuote. Jos valitset luonnonpuisen orren linnullesi, suosittelemme päärynäpuiden, omenapuiden, pyökkien, pajujen tai poppeleiden oksia.  Luonnollinen oksa on hyvä hankinta, sillä se auttaa myös lintua teroittamaan kynsiään ja treenaa lintujen jalkalihaksia. Orret olisi hyvä vaihtaa säännöllisesti bakteerien kertymisen välttämiseksi.  Huomioi myös, että linnun kynsien ei saisi päästä oksan ympäri, sillä se vahingoittaa linnun jalkalihaksia. Jos käytät luonnollisia oksia lintujesi orsina, pidä huoli ettei oksia ole suihkutettu millään aineilla. Meiltä löydät myös erilaisia puuvillaisia nyöriorsia. Monet linnut rakastavat tällaisia köysiorsia, sillä ne liikkuvat enemmän. Ne muistuttavat tuulessa heiluvia puidenoksia. Kaiken lisäksi valikoimastamme löytyy papukaijan orret, joihin on lisätty kalkkia ja jodia. Nämä orret on aallotettu ja siksi ne auttavat aktivoimaan lintua ja ylläpitämään sen nokkaa ja kynsiä. Kun sijoitat orsia lintuhäkkiin, kannattaa oksat laittaa porrastetusti. Näin lintu voi hyppiä oksalta toiselle, kuten luonnossa.Ylimpien orsien tulisi olla ihmisiä korkeammalla, jotta papukaija tuntisi olonsa turvalliseksi. Lintuhäkissä ei saa myöskään olla liikaa orsia, koska linnut tarvitsevat myös tilaa siipiensä venyttelyyn ja lentämiseen. Liiallinen orsien määrä saattaa myös vaarantaa lintusi höyhenet.


Laatutarvikkeet kanoille
Sen lisäksi, että tarjoamme tarvikkeet ja laitteet undulaateille, kanarialinnuille, papukaijoille ja muille lemmikkilinnuille, meillä on myös laaja valikoima tarvikkeita siipikarjalle. Meiltä löytyy esimerkiksi Hapseflagh juoma-automaatteja ja laaja valikoima Haspeflagh ruokinta-automaatteja. Lisäksi meillä on valikoimassamme myös Duvo kaukalot ja juomaämpärit. Kanat voivat nykyään elää maaseudun lisäksi myös kaupunkikodeissa. Jos päätät ottaa kanoja kaupunkikotiisi, sinun tulee muistaa, että taajama-alueilla on tiukemmat säännöt kanojen pitämiseen. Nykyään on trendikästä pitää kanoja ja siihen on hyvät syynsä. Monet pitävät siitä, että saavat luomukananmunia aamiaiselle suoraan omasta puutarhasta. Lapset myös rakastavat kanoja ja auttavat mielellään kanalan päivittäisissä töissä. Zoopermarketista löydät kaiken mitä tarvitset kanalaasi. Kun aloitat kanalaprojektin, sinun täytyy ensin päättää millaisen kanalarakennuksen hankit. Kanalan tulee olla suljettu alue ja siellä täytyy olla tarpeeksi orsia ja pesälaatikoita. Lisäksi sieltä täytyy löytyä tarpeeksi astioita ruuille ja juomille. Lisäksi kanat tarvitsevat pääsyn hiekkakylpyyn. Jos olet ajatellut kanalan perustamista takapihallesi, pidäthän mielessä, että kanoja tulisi olla minimissään kolme, koksa kanat ovat laumaeläimiä ja tarvitsevat toisten kanojen seuraa. Olethan myös ajatellut kanojesi talvisijoituksen kuntoon, sillä ne tarvitsevat talveksi lämpimät ja kuivat sisätilat, vaikka ne voivat kyllä käydä ulkonakin talvella.

Lintuhäkin sijoittaminen ja sisustaminen
Kun valitset paikkaa lintuhäkille, valitse rauhallinen paikka. Paikan tulisi olla esimerkiksi huoneen nurkassa, mistä lintu pystyy näkemään paljon, mutta liikenne ei ole liian stressaavaa. Laita ainakin yksi häkin seinä huoneen seinää vasten, jotta lintusi tuntisi olonsa turvallisemmaksi. Muista kuitenkin, että lintusi tarvitsee myös kontaktia ihmisten kanssa varsinkin, jos lintusi asuu häkissä yksin. Älä siis unohda lintuasi yksin talon rauhalliseen nurkkaan vaan käy tervehtimässä häntä usein. Hanki vaikka mukava lepotuoli häkin lähelle, jossa voit viettää laatuaikaa lintusi kanssa. Useimmat linnut tarvitsevat 12 tuntia valoa ja 12 tuntia pimeyttä. Älä siis sijoita häkkiä sellaiseen paikkaan, mikä on todella kirkkaasti valaistu ja jossa on paljon hälinää myös iltaisin. Älä myöskään laita häkkiä sellaiseen paikkaan missä vetää tai mihin aurinko paistaa suoraan ikkunasta niin, ettei lintusi pääse halutessaan varjoon. Kesäaikaan sinä voit myös siirtää lintuhäkkisi ulos, kunhan pidät huolen ettei linnullesi tule liian kuuma auringon paahteessa. Linnut jotka vierailevat ulkona kesäisin saavat myös kauniimman ja runsaamman höyhenpeitteen. Kesäillat ovat suomessa valoisia ja siksi lintuhäkki tulee sijoittaa paikkaan, minkä voit helposti pimentää yön ajaksi esimerkiksi pimennysverholla. Kun sisustat lintuhäkkiä, muista että tärkeintä on linnun viihtyvyys eikä niinkään häkin ulkonäkö. Laita riittävästi, mutta ei liikaa orsia eri korkeuksille häkkiin ja kiinnitä leluja hyviin paikkoihin niin, että linnullasi on tarpeeksi tekemistä. Varsinkin, jos sinulla on enemmän kuin yksi lintu häkissä. Juoma- ja ruoka-astiat kannattaa sijoittaa niin, etteivät linnut pääse helposti ulostamaan ruokakuppeihin ja siten, että linnun on helppo käydä syömässä myös heikkokuntoisena. Muista, että linnut pitävät ruualla leikkimisestä ja vaikka lintuhäkit ovatkin yleensä suunnieltu roskaamisen minimoimiseksi, siemeniä löytyy silti usein myös lintuhäkin ympäristöstä. Valitse siis lintuhäkille ja ruoja ja juomakupeille sellaiset paikat, että minimoit lintujen aiheuttaman ruokasotkun. Muista myös tarjota tuoreruuat aina erillisestä ruokakupista. Lintuhäkin pohjalle täytyy laittaa myös kuivikkeita, joita pitää myös muistaa vaihtaa aika ajoin. Kannattaa välttää pölyäviä materiaaleja ja käyttää mieluiten esimerkiksi hamppua, kankaita tai sanomalehtiä.  

Oletko epävarma mitä lintusi tarvitsee?
Älä tuhlaa aikaa, vaan ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme sinua valintaongelmissa. Meiltä saat neuvoja erilaisten lintutarvikkeiden, linnunruokien, lintuhäkkien, lintualtaiden ja lelujen hankinnassa. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi tai soita 09-42452166.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Kaikki toimii täydellisesti
Kaikki toimii täydellisesti: tilaus, väliaikatiedotteet, toimitus
15.04.2018 - Maiju
Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi