Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Jännittäviä tuotteita kissanpennuille ja aikuisille kissoille
Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti, mikä tarkoittaa että löydät aina valikoimastamme uusia ja jännittäviä tuotteita ja tarvikkeita kissallesi. Kissat rakastavat leikkimistä, ja siksi on tärkeää että kissallasi on mahdollisuus pysyä aktiivisena, varsinkin kissasi ollessa yksin kotona. Aktiivinen kissa pysyy myös terveenä ja onnellisena. Ostaessasi oikeat tuotteet, ja varmistaessasi että kissallasi on mahdollisuus leikkiä ja olla aktiivinen, säästät myös esimerkiksi huonekalujasi ja kasvejasi.

Toimitus suoraan koti-ovellesi
Oletko kyllästynyt raahaamaan painavia kissanruokasäkkejä kotiisi? Älä huoli! Me toimitamme kissanruoat, kissanhiekat ynnä muut tuotteet suoraan koti-ovellesi. Enää sinun ei tarvitse seistä jonossa ja raahata painavia tuotteita. Sivuiltamme ostat helposti kaikki tuotteet joita kissasi tarvitsee, ja sinulle jää enemmän aikaa nauttia kissasi seurasta.


Suuri valikoima leluja kissallesi

Yhdessä leikkiminen vahvisaa sinun ja kissasi välistä suhdetta. Leikkiminen on myös tärkeää kissasi terveydelle, sillä kissat ovat luonnostaan erittäin aktiivisia eläimiä, ja kissoilla on luonnollinen tarve telmiä ja olla aktiivisia. Leikkiminen myös vahvistaa kissasi niveliä, sekä pitää kissasi mielen virkeänä ja terveenä. Jos kissasi on sisä-kissa ovat aktivointilelut hyvä tapa pitää kissasi aktiivisena ja tyytyväisenä. Aktivointilelut haastavat kissasi älyllisesti, ja lelujen muotoilu muistuttaa tilanteita ja ongelmia jotka kissasi saattaisi kohdata villinä. Zoopermarketin valikoimasta löydät paljon erilaisia aktivointileluja kissallesi, sekä eri muotoisia että eri vaikeusasteita. Olemme varmoja että löydät juuri sinun kissallesi sopivat lelut helposit. Jos sinulla on kysymyksiä eri tuotteisiin liittyen olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi.
Kissanpennut ovat erittäin aktiivisia ja leikkivät melkein millä tahansa leluilla. Me suosittelemme pieniä palloja sekä pieniä hiiri-leluja kissanpentujen leikkiin. Ethän anna kissanpentusi leikkiä muovipusseilla, pienillä narunpätkillä jotka kissanpentu saattaa nielaista, tai muiden vastaavien tuotteiden kanssa jotka saattavat olla vaaraksi kissanpennullesi. Leikki parantaa kissan kuntoa ja jaksamista ja auttaa kissaasi pitämään painonsa hallinnassa. Jos kissasi esimerkiksi kärsii ylipainosta voi jo 5 minuutin päivittäinen leikki auttaa kissaasii tiputtamaan painoaanm, ja pitämään painonsa ihanteellisena. Valikoimastamme löydät helposti leluja jotka sopivat juuri sinun ja kissasi tarpeisiin. Kokeile esimerkiksi viuhka-leluja, tai naru-leluja, näiden avulla sekä sinä että kissasi voitte leikkiä useita tunteja. Tai pieni vinkuva hiiri-lelu? Vinkulelujen ”vinku” herättää kissasi kiinnostuksen, ja jos suihkautat pienen määrän kissanminttua lelun pinnalle voit olla varma että kissasi kiinnostus on herännyt ja kissasi ryhtyy leikkiikin nopeasti usean tunnin ajan. Lelu-hiiren avulla voit olla varma että kissasi keskittyy leikkiine, eikä huonekalujen raapimiseen tai muuhun vastaavaan. Suosittelemme että et anna kissasi leikkiä ilman valvontaa ja siksi suosittelemmekin että poistat kissanlelut leikin loputtua, ja säilytät niitä kissan ulottumattomilla. 


Kissan hoito
Kissat tarvitsevat oikeanlaisen ruokavalion ja aktivoinnin lisäksi myös hoitoa, esimerkiksi turkin ja kynsien hoito on tärkeää. Zoopermarketin valikoimasta löydät kissashampoot, hoitoaineet, kynsisakset sekä –viilat ynnä muut tarvittavat tarvikkeet kissasi hoitoon.  Inspiroidu laajasta valikoimastamme ja löydä kaikki tarvitsemasi tuotteet helposti.  Jos kissasi liikuskelee paljon ulkona suosittelemme että annat kissallesi kirppu- ja punkki karkoitetta noin neljän viikon välein. Pitkäkarvaisen kissan turkki on hyvä harjata päivittäin, näin vältät takut ja vähennät turkkiin tarttuneen roskan määrää. Päivittäinen turkin harjaus ei pidä vain kissasi turkkia kauniina, vaan vahvistaa myös sinun ja kissasi välistä suhdetta. Siksi suosittelemmekin että teet päivittäisestä turkinhoito hetkestä kissan hemmottelu hetken, ja hemmottelet kissaasi esimerkiksi kissasi lempi herkuilla. Zoopermarketin laajasta kissanherkku valikoimasta läydät varmasti kissasi makuun sopivan herkun hemmotteluhetkiin.
 

Sisäkissa vai ulkokissa?
Kissan tarpeet vaihtelevat kissan aktiivisuuden mukaan, ja usein ulkona liikuskelevat kissat ova huomattavasti sisäkissoja aktiivisempia. Sisäkissa tarvitsee paljon enemmän huomioa ja aktivointia, kompensoimaan puussa kiipeilyä ja metsästystä. Ulkokissa taas vaatii ruokavalioltaan enemmän kuin sisäkissa saadakseen kaiken tarvitsemansa energian. Siksi on tärkeää että valitset tarkasti sisäkissallesi sopivat tuotteet jotka aktivoivat kissaasi, ja pitävät kissasi inpiroituneena ja pirteänä. Jos haluat suoda kissasi mahdollisuuden liikkua ulkona, ja tutkia maailman luontoa, mutta pelkäät kissasi karkaavan ovat kissavaljaat kannattava hankinta. Kissavaljaiden avulla voit antaa kissallesi mahdollisuuden liikkua ulkona ja tutkia, ilman että sinun tarvitsee pelätä että kissasi karkaa.  Zoopermarketin valikoimaan kuuluu monta eri väristä ja mallista kissavaljasta, joten kissallesi löytyy varmasti sopivat valjaat. Suosittelemme että totuttelet kissasi käyttämään valjaita jo kissanpentuna.  Jos kissasi luukkuu paljon ulkona ja on aktiivinen on syytä myäs varmistaa että kissasi ruokavalio on oikeanlainen, ja kissasi saa tarpeeksi energiapitoista ruokaa. Valikoimastamme läydätkin erityisesti ulkona oleskeleville kissoille tuotettua ruokaa. Ulkona olevat kissat ovat myös allttiimpia esimerkiksi kirpuille ja punkeille. Siksi onkin tärkeää että tarkistat kissasi turkin tasaisin väliajoin varmistaakesesi että kissasi ei ole saanut kirppuja tai punkkeja. Valikoimastamme löydät myrkyttömiä tuotteita kirppujen ja punkkien ehkäisyyn, ja asiakasalvelumme auttaa sinua mielellään jos sinulla on kysymyksiä tuotteista, tai jos epäilet että kissallasi on kirppuja.


Maatiaiskissa vai rotukissa?

Uuden kissan valitseminen on aina yhtä jännittävää. Kissat saattavat elää jopa 15 - 20 vuotiaiksi, ja hyvä hoito parantaa kissan elämänlaatua sekä pitää kissan terveänä ja pirteänä myös tämän vanhetessa.  Tietyt kissarodut on jalostettu tuomaan tiettyjä piirteitä esiin. Nämä piirteet ovat esimerkiksi hyvä luonne, tai tietynlainen ulkonäkö. Tietyt kissarodut ovat alttiimpia tietyille sairauksille ja vaivoille, esimerkiksi nivelongelmat tai silmätulehdukset. Siksi on tärkeää että hoidat kissaasi hyvin, sen rodulle vaatimalla tavalla. Nämä rotupiirteet on hyvä ottaa huomioon ennen kissan valitsemista. Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät sopivat tuotteet niin eri rotuisille kissoille kuin maatiaiskissoille. Meiltä löydät myös tuotteet helpottamaan erilaisia vaivoja, kuten virtsakiviä.

Kissanpennusta seniorikis – kissan elämä
Kissan tarpeet vaihtelevat kissan iän mukana. Kissanpennut ovat aktiivisia ja leikkisiä. Kissanpennut tarvitsevat siksi ruokavalion joka sisältää tasapainoisesti kaikkia kissanpennun tarvitsemia ravinteita. Ruokavalion täytyy mukailla kissanpennun kasvuvaiheita.  Esimerkiksi Maine Coon kissanpennunt kasvuvaiheet eivät ole samat kuin maatiais kissanpennun, ja siksi on tärkeää että valitset ravinnon tämän mukaisesi.  Zoopermarketin valikoimasta läydät myös ruokaa iso rotuiselle kissanpennulle, tai pieni rotuiselle kissanpennulle. Mitä vanhemmaksi kissa tulee sen pienemmän määrän energiaa kissan tulee saada ruokavaliostaan. Vanhemmat kissat eivät ole yhtä energisiä kuin nuoret kissat ja kissanpennut, ja siksi heidän energiatarve on alempi kuin esimerkiksi kissanpennun.  Pitämällä kissasi ruokavalion oikeanlaisena ja tasapainoisena voit välttää kissan ylipainon, ja muut ylipainoon liittyvät terveysongelmat.
Zoopermarketin valikoimasta löydät täysruokaa kaiken ikäisille ja kaiken rotuisille kissoille, sekä kuivaruokaa että märkäruokaa. Annosruokia voit käyttää esimerkiksi kissasi palkitsemiseen tai hemmotteluun, jollei se kuulu kissasi jokapäiväiseen ruokavalioon.  Valikoimastamme läydät markkinoiden tunnetuimpia tuotemerkkejä markkinoiden edullisimpiin hintoihin, ja olemmekin varmoja että voit aina läytää valikoimastamme sinun kissallesi sopivaa ruokaa. Jos kuitenkin sattuu että kissasi ei tykkää ruoasta, voit aina palauttaa ruoan meille makutakuun avulla. Tämä vaatii vain että sisällöstä on yli 80% jäljellä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysymyksiä.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Tyytyväinen asiakas
Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja aikatauluun, jolla paketti tuli.Tilaan varmasti uudelleenkin teidän tuotteita.
21.04.2018 - Sarla Koistinen
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi