Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kissankuljetus – kassi, laatikko tai kori
Nykyään on monia erilaisia vaihtoehtoja kissan kuljettamiseksi paikasta A paikkan B. Zoopermarketista löydät nailoniset kantolaukut, muoviset kuljetuslaatikot ja pajukorit. Meiltä löydät nopeasti kuljetusratkaisun kissallesi. Meillä on laaja valikoima kantokasseja, -laatikoita ja kuljetuskoreja, jotka sopivat hyvin kissan kuljettamiseen autossa, bussissa, junassa tai polkupyörän ohjaustangossa. Tutki eri kategorioita verkkokaupassamme ja löydä sinun ja kissasi tarpeisiin parhaiten sopiva kuljetusratkaisu.  Kun sinulla on hyvä kuljetuskori kissallesi, myös kissasi pitää matkustamisesta.

Turvallinen kuljetus on tärkeää
Kissaa tulisi aina kuljettaa sopivassa kuljetuslaatikossa tai –laukussa, niin että kissa tuntee olonsa turvalliseksi eikä sillä ole loukkaantumisvaaraa. Kuljetuslaatikossa tai laukussa on oltava runsaasti ilmareikiä, jotta kissa saa tarpeeksi raitista ilmaa. Tavalliset olkalaukut tai kassit tai kissojen wc-kopit eivät sovellu kissojen kuljetukseen. Siksi suosittelemme, että käytät sopivaa kantolaukkua kissan kuljettamiseen. Löydät meiltä laajan valikoiman kuljetuslaatikoita.


Kuljetuslaukut kestävästä nailonista
Nailoninen kuljetuslaukku on täydellinen ratkaisu silloin, kun sinun täytyy viedä kissasi eläinlääkärille, kuljettaa kissaasi autossa tai matkustaa kissasi kanssa junassa tai bussissa.  Zoopermarketista voit löytää monia erilaisia käytännöllisiä ja käteviä kantokasseja. Nailoniset kuljetuslaukut on valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä laatumateriaalista joka suojelee kissaasi kaikenlaiselta säältä.  Nailonisia kantokasseja on saatavilla montaa eri kokoa, väriä ja mallia. Niistä löytyy myös erilaisia toiminnallisuuksia ja löydät varmasti sellaisen, joka parhaiten vastaa kissasi tarpeita. Esimerkiksi Trixie Alina kissankuljetuslaukku on valmistettu nailonista, mutta siinä on vakaa kehikko, joka pitää laukun muodossa. Laukku on pehmustettu ja sen voi avata edestä. Sivussa on taskut ja verkko, jonka läpi kissa näkee mitä ympärillä tapahtuu.  Mukana tulee myös olkahihna. Trixie Tbag Deluxe on iso nailoninen kantokassi, joka avautuu päältä. Näin kissa on helppo nostaa kassiin. Trixie Jacob kuljetuskassi taas on valmistettu polyesterista ja sen pohja on pehmeää fleeceä. Laukun sisällä on talutin, joka estää kissaa hyppäämästä ulos.

Kiinteät kuljetuslaatikot muovista
Löydät Zoopermarketin valikoimasta huippulaadukkat kuljetuslaatikot. Niitä on saatavilla monessa eri koossa, väreissä ja malleissa. Zoomarketin kuljetuslaatikot on valmistettu kovasta muovista, joka tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden kissallesi. Muovinen kuljetuslaatikko on helppo puhdistaa, jos kissasi on likainen tai matkan aikana on sattunut pieni vahinko. Muovisista kuljetuslaatikoista on saatavilla myös Stefanplastin kuljetuslaatikko, jolla on IATA:n myöntämä lentohyväksyntä.  Jos valitset kissallesi muovisen kuljetuslaatikon, on tärkeää että pystyt laittamaan kuljetuslaatikon turvavöihin matkustaessasi autolla. Irtonainen kuljetuslaatikko voi olla hengenvaarallinen  kissallesi, jos esimerkiksi joudut tekemään äkkinäisen jarrutuksen. Kuljetuslaatikkoa voi turvallisesti kuljettaa myös auton jalkatilassa. Kun kuljetat kissaasi kuljetuslaatikolla, pystyt helposti vaihtamaan auton junaan tai bussiin. Jotkut kuljetuskorit voi myös kiinnittää polkupyörän ohjaustankoon.  


Kissan kuljettaminen autossa
Loma-aikoina ja viikonloppuisin lähdet ehkä pidemmälle matkalle ja haluat ottaa kissasi mukaan. On todella tärkeää, että pidät huolta niin omasta kuin kissasikin turvallisuudesta liikkuvassa autossa. Meillä on laaja valikoima kissan kuljetuslaatikkoja ja –laukkuja, jotka sopivat kissallesi. Täytyy kuitenkin muistaa, että eivät ainoastaan ihmiset tarvitse turvavöitä autossa vaan myös lemmikit täytyy kiinnittää turvallisesti. Jos kissan kuljetuslaatikko on irtonaisena autossa, se saattaa aiheuttaa vakavia vammoja kissallesi, mikäli joudut tekemään äkkinäisiä käännöksiä tai jarrutuksia. Kaikkein hengenvaarallisinta on pitää kissaa vapaana autossa. Se saattaa aiheuttaa kuskille haittaa kiipeilemällä autossa tai sotkeutumalla kuskin jalkoihin. Hanki siis kissallesi turvallinen kuljetuslaatikko, jonka saa helposti kiinnitettyä turvavöihin. Löydät monia hyviä vaihtoehtoja meitä Zoopermarketista.

Kissani ei pidä kuljetuskorissa matkustamisesta
Kaikkein parasta on, jos pystyt opettamaan kissasi käyttämään kuljetuslaatikkoa jo silloin kun se on pentu. Näin vältyt todennäköisimmin siltä, että kissa oksentaa, pissaa tai kakkaa kuljetuksen aikana. Kissa tekee kaikkea tätä kun se on hermostunut. Zoopermarketista löydät erilaisia rauhoittavia aineita, joilla voit auttaa stressaantunutta kissaasi. Suihkuta kuljetuslaatikkoon, tai kantolaukkuun feromoneja ennen kuin sinun täytyy mennä ja kissastasi tulee rauhallisempi. Suihketta voi myös käyttää kun saavutte perille ja kissasi ei pidä muutoksesta. Muista siis, että jos paikka on kissalle uusi, se saattaa käyttäytyä odottamattomalla tavalla.

Mitä tulisi ottaa huomioon
- Kissan kuljetuskopan tulee olla autossa joko lattialla tai turvavöissä penkillä.
- Kissaa ei saisi koskaan jättää yksin autoon. Eikä missään nimessä kuumalla ilmalla, koska kissa voi saada lämpöhalvauksen.
- Kissan kuljetuskopan tulisi olla niin iso, että kissa mahtuu seisomaan ja kääntymään ympäri.
- Tunne kissasi. Haluaako hän nähdä ympäröivän maailman vai istuuko hän mielummin pimeässä?
- Anna kissasi tutustua kuljetuskoppaan jo hyvissä ajoin ennen matkustamista.  Sisusta koppa jollain, minkä kissa tuntee ja pitää turvallisena,   esim. kissan oma huopa.
- Pitkillä matkoilla varaa mukaan myös paikka mihin kissasi voi tehdä tarpeensa.  
- Muita, että kissasi tarvitsee vettä pitkillä matkoilla.

Lentäminen kissan kanssa
Kun lähdet lentomatkalle kissasi kanssa, on erittäin tärkeää, että valitset oikeanlaisen kuljetushäkin. Useimmat lentoyhtiöt kuuluvat IATA :an (International Air Transport Association), joka on tuottanut useita kansainvälisiä ohjeita kissan kuljetukseen ilmassa. Kun aiot ottaa kissan mukaan lennolle, on tärkeää, että valitset oikean kokoisen häkin ja että se on IATA :n hyväksymä. Löydät useita erilaisia lennolle hyväksyttyjä häkkejä Zoopermarketista.  Kissan kanssa lentämisen säännöt riippuvat myös lentoyhtiöstä, joten sinun kannattaa aina tarkastaa lentoyhtiön asiakaspalvelusta tai kotisivuilta, miten sinun kissasi tulee matkustaa. Pienet kissat saattavat päästä matkustamaan myös matkustamossa. Silloin on hyvä, jos sinulla on kissan kuljetukseen soveltuva kantolaukku, jossa kissa pystyy matkustamaan mukavasti ja turvallisesti. Jos sinulla on lisää kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kissan kuljetus polkupyörän kyydissä
Jos haluat kuljettaa kissaasi pyöräretkilläsi, löydät Zoopermarketista siihen sopivan kantokorin. Siten voitte molemmat nauttia yhtä paljon pyöräilystä. Meillä on tyylikkäitä pajusta punottuja pyöräkoreja, jotka on helppo asentaa ja ottaa pois polkupyörän ohjaustangosta. Kaikki ovat vankkoja ja kestäviä ja luonnollisen näköisiä.  Sää ja tuuli vaikuttavat ajan kanssa pajukorin pintaan ja antavat tuotteelle kauniin patinan. Pajukorin rivat on helppo kiinnittää pyörän ohjaustankoon. Ulkonäkö ja muoto on monissa malleissa pyöräilyyn suunniteltu. Kahvat ovat myös mukavan malliset ja niistä koria on helppo kantaa. Kissasi voi matkustaa turvallisesti korissa ja katsella ulos ja havainnoida maailmaa samalla kun sinä ajat. Kaikissa pyöräilykoreissa on ristikko, joka estää kissan hyppäämisen ulos kesken matkanteon. Zoopermarketti tarjoo kissan pyöräilykorit parhailla hinnoilla laadusta tinkimättä. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja vakuutu.  


Kissan kuljettaminen jalan, bussissa tai junassa
Zoopermarketti.fi antaa sinulle useita vaihtoehtoja kissan kuljettamiseen paikasta toiseen. Matkustat sitten kävellen tai bussilla tai junalla, meillä on laaja valikoima sopivia kantokasseja, jotka ovat parasta laatua ja tottakai myös parhaaseen hintaan! Meiltä löydät sen oikean kantokassin, missä sinun kissasi viihtyy parhaiten, kun matkustatte yhdessä. Näin voitte nauttia matkustamisesta turvallisesti ja ilman stressiä. Meillä Zoopermarketissa on monia erilaisia mahdollisuuksia. Meiltä löydät kantolaukut, joita voi kantaa kädessä tai olalla tai selässä. Näin kissasi on aina lähelläsi.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli…
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen ja aivan varmasti tulen jatkossakin hankkimaan tarvittavat tuotteet zoopermarketista. Täysi kymppi
20.03.2018 - Piia k.

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi