Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Alumiiniset ja messinkiset nimilaatat  
Zoopermarketti tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia kissan nimilaattoja niin isoille kuin pienillekkin kissolle. Nimilaatat voidaan valmistaa muutamista erilaisista materiaaleista ja niitä on saatavilla monenlaisissa malleissa ja väreissä. Voit siis helposti löytää kissasi luonteeseen sopivan nimilaatan. Kissan omistajana sinä määrittelet, mitkä nimilaatassä lukee. Mutta suosittelemme kuitenkin, että siinä tulisi aina olla vähintään sinun nimesi ja puhelinnumerosi. Alumiininen nimilaatta on todella kevyt ja harvoin ärsyttää kissaa. Alumiininen nimilaatta on paras valinta kissanpennulle tai pienelle kissalle.  Meiltä saat kissanmerkkejä sinisenä ja punaisena ja pinkkinä ja mustana ja valkoisena ja violettina ja vihreänä ja keltaisena ja metallinvärisenä jne. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tietää enemmän eri vaihtoehdoista, joita voit löytää Zoopermarketista.

Kestävät nimilaatat
Nimilaatan teksti kaiverretaan erityisesti kaiverrukseen tarkoitetulla koneella. Näin on mahdollista, että teksti näyttää selvältä vaikka kaulapanta ja laatta olisivat jo kuluneet käytössä. Emme suosittele käyttämään nimilaattaa metallisessa ketjukaulapannassa, koska se lyhentä nimilaatan käyttöikää huomattavasti. Myös jos kissasi rakastaa uimista, on hyvä tilata sellaisesta materiaalita valmistettu nimilaatta, joka kestää vettä. Nimilaatat menettävät helposti värinsä, jos joutuvat tekemisiin suolaisen meriveden kanssa. Jos kissasi katoaa, karkaa tai joutuu onnettomuuteen tai aiheuttaa onnettomuuden sinulle. On tärkeää, että kissan omistaja saadaan nopeasti selville. Kun tilaat nimilaatat Zoopermarketista, saat kaiverruksen ja metallirenkaan kaupan päälle. Jos metallirengas löystyy, hukkuu tai rikkoutuu. Voit tilata meiltä myös pelkän metallirenkaan vanhan tilalle. Kysy lisää asiakaspalvelustamme osoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi


Kivat mallit
Nimilaatat voivat helposti olla tyylikkäitä ja trendikkäitä. Se on kissasi oma koru ja sen tulisi siksi sopia kissallesi niin kokonsa kuin värinsäkin puolesta. Zoopermarketti tarjoaa monenlaiset nimilaatat ja nimilaatat, joista voit valita kissallesi kauden trendin mukaisen nimilaatan. Voit esimerkiksi valita sydämen muotoisen nimilaatan kirkkaan värisenä, tai metallisen nimilaatan, jossa on tassun kuva. Meiltä saat myös klassisempia nimilaattoja, kuten pyöreä messingin värinen laatta tai mattavärinen sydämen muotoinen laatta. Jos et halua kissallesi nimilaattaa, voit hankkia sen sijaan osoitetynnyrin. Se on pieni tynnyri, joka roikkuu kissasi kaulapannasta. Löydät meiltä myös humoristisia kissanmerkkejä. Esimerkiksi pääkallomerkki tai Suomen lippu. Voit kirjoittaa osoitetietosi pienelle paperinpalalle, jonka voit sitten rullata ja sulkea osoitetynnyrin sisälle. Kun olet ruuvannut osoitetynnyrin kiinni, on paperilappu suojassa säältä ja kulumalta. Olemme varmoja, että löydät laajasta valikoimastamme sinun ja kissasi tyyliin  sopivan nimilaatan.

Miksi kissani tarvitsee nimilaatan?
Kissallasi on hyvä olla nimilaatta siltä varalta, että se sattuisi karkaamaan tai katoamaan tai joutumaan onnettomuuteen. Jos kissalla on nimilaatta kaulapannassaan, kissan löytäjät voivat soittaa laatassa olevaan numeroon ja nopeasti välittää tiedon siitä, että kissa on löytynyt. Nimilaatta on nopein tapa sinun ja kissasi löytää toisensa, mikäli kissasi on ollut kateissa. Vaikka kissallasi on siru, josta sen voi tunnistaa, tarvitaan tunnistamiseen eläinlääkärin apua. Jos taas kissasi kaulapannassa on laatta, mistä saa selville kissan omistajan puhelinnumeron, voi löytäjä ottaa heti yhteyttä kissan omistajaan. Huomaa kuitenkin, että nimilaatta ei voi korvata mikrosirua. Valitse ensin kissallesi kaulapanta, joka on mahdollisimman mukava ja pehmeä kissan kaulaa vasten. Valitse sitten kissallesi sopiva nimilaatta. Valitse se myös kissan koko silmälläpitäen. Jos pienellä kissalla on liian iso nimilaatta kaulassaan, se saattaa helposti ärsyyntyä siihen.

Nimilaatta ulkokissalle
Siitä huolimatta että on säädetty lakeja siitä, ettei kissaa saisi pitää vapaana ulkona, monet kissat saavat vielä nykypäivänäkin kulkea vapaasti ulkona varsinkin maaseudulla. Kissa saattaa retkillään kuitenkin joutua loukkuun, löytää tiensä toiseen taloon avonaisesta puutarhan ovesta tai pahimmassa tapauksessa joutua auton yliajamaksi. On hyvä että kissalla on kaulapanta ja siinä nimilaatta. Näin saat tiedon, jos kissallesi on käynyt huonosti tai jos se on päättänyt asettua taloksi jonkun muun kotiin. Jos kissaa ei voi tunnistaa se usein viedään paikalliseen löytöeläintaloon, joissa kissoja on jo paljon. Näin he saattavat lähettää kissan johonkin muuhun löytökotiin tai sijoitukseen.  Voi olla, ettet enää löydä kissaasi helposti.

Nopea toimitus
Kun tilaat nimilaatat Zoopermarketista, toimitamme ne nopeasti kotiovellesi asti. Sinun ei siis tarvitse mennä postiin hakemaan pakettia. Sinun ei myöskään tarvitse etsiä käsiisi kaivertajaa, koska saat nimilaatat meiltä valmiiksi kaiverrettuina.

Millaisen nimilaatan valitsisin?
On muutama tekijä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon, kun valitset kissallesi nimilaattaa. Kissan koko on esimerkiksi hyvin tärkeä tekijä. Pieni kissa tarvitsee pienen nimilaatan. Se taas tarkoittaa sitä, että siinä on vähemmän tilaa tekstille. Siksi suosittelemme, että valitset siinä tapauksessa nimilaatan, johon voi kaivertaa tekstiä kummallekin puolelle. Sinun tulee myös tarkasti miettiä, mitä tekstiä haluat nimilaattaan kaiverrettavan. Tärkein tieto on puhelinnumerosi. Yleensä nimilaattan kirjataan kissan nimi etupuolelle ja omistajan yhteystiedot takapuolelle. Kaikkiin merkkeihin ei voi kirjoittaa etupuolelle, koska siellä on jo kuva. Jotkut lisäävät myös hauskoja kommentteja nimilaattaan, jos tilaa vain riittää. Esimerkiski, ”Karkuteillä” tai ”Omistajani kaipaa minua” tai mitä ikinä keksitkin. Jos sinulle on tärkeää, ettei nimilaatta aiheuta ääntä. Jos esimerkiksi käyt kissasi kanssa metsästämässä. Tai jos haluat, että nimilaatta on mahdollisimman kevyt. Silloin hyödyt eniten muovisesta nimilaatastä. Ne ovat kevyitä ja hiljaisia. Tutki valikoimaamme verkkokaupassamme zoopermarketti.fi ja valitse kissallesi parhaiten sopiva nimilaatta.  Muista myös, että jos puhelinnumerosi vaihtuu on kissalle uusittava nimilaatta. Jos nimilaatan tiedot ovat vanhentunee, ei kissan löytäjä saakkaan omistajaan niin helposti yhteyttä.

Näin tilaat kissallesi nimilaatan
Kun olet tehnyt päätöksen siitä, millaisen nimilaatan haluat tilata, sinun täytyy vielä käydä läpi tilauksen eri vaiheet, että saat merkin toimitettuna kotiovellesi.
  1. Valitse nimilaatta.
  2. Jos nimilaatastä on saatavilla eri kokoja, valitse kissallesi sopiva koko.
  3. Valitse, jos haluat tekstiä etu vai taka vai kummallekin puolelle nimilaattaa. Ota huomioon, että joissakin nimilaatoissa on tilaa vain takapuolella. Muovisiin nimilaattoihin, ei kaiverreta tekstiä vaan voit itse lisätä tekstin kirjoittamalla mukana tulevaan kirjoitusalueeseen.
  4. Täytä tekstikentät. Voit mahduttaa 18-22 kirjainta, jokaiseen kenttään. Ole hyvin tarkkana, että tiedot tallentuvat oikein tilaukseen. Suosittelemme että kirjoitat nimilaattaan ainakin oman nimesi ja puhelinnumerosi, jolloin sinut on helppo tavoittaa. Myös kissan nimi on hyvä mainita, sillä kutsumalla kissaa nimeltä voi löytäjä tehdä kissan kansa helpommin tuttavuutta. Jos esimerkiksi osoitteesi on todella pitkä. Voit yrittää lyhentää sitä käyttämällä lyhenteitä. Tai tulostamalla sen kahdelle riville.
  5. Laita tuote ostoskoriin ja siirry kassalle.
  6. Tarkista että tiedot nimilaatassa ovat oikein. Jos huomaat kirjoitusvirheen tekstikentissä, voit vielä korjata tekstiä painamalla muokkaa.
  7. Kun olet antanut yhteystietosi ja maksutavan, saat nimilaatan meiltä postin mukana n. 2-4 arkipäivän kuluessa.
  8. Kun saat nimilaatan, tarkista että kaikki tiedot ovat oikein ja sitten kiinnitä nimilaatta kissasi kaulapantaan.

Jos sinulla on kysyttävää kissoen nimilaattojen kaiverruksesta tai tilaamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi tai puhelimella 09-42452166

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi