Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Laaja valikoima kissanherkkuja
Zoopermarketissa on aina suuri valikoima pehmeitä herkkupaloja, luonnollisia välipaloja ja hampaanpuhdistus naksuja. Valikoimassamme on monenlaisia herkkupaloja olipa kissasi maku mikä tahansa. Meiltä löytyy kaikkia kissan rakastamia makuja kuten lohta, turskaa, siipikarjaa, kanaa, ankkaa ja jänistä tai kalkkunaa ja lammasta. Voit käyttää herkkupaloja moneen eri tarkoitukseen, koulutukseen, näyttelyissä, leikkimiseen. Palkitseminen on aina tärkeä osa, kun koulutat kissaasi toimimaan jollain tietyllä tavalla. Antamalla kissallesi palkinnoksi pehmeän, mutta hampaita hoitavan namun, pidät myös samalla huolta kissasi hampaista. Mistä mausta sinun kissasi pitää? Jos se on lohi, voit tarjota esimerkiksi Landsnackin kuivattuja lohipaloja, jotka ovat 100% lohta ilman lisäaineita. Tai voit valita Soft-Snackejä Vita Kraftilta ilman sokeria tai säilöntäaineita.

Sisäkissat rakastavat palkintoja
Jos olet yrittänyt kouluttaa kissaasi, tiedät, että kissat yleensä tekevät miten niitä huvittaa kun et ole paikalla. Tämä johtuu siitä, että kissa tekee jotain vain, jos se saa siitä jotain hyötyä itselleen. Siitä huolimatta kissat rakastavat herkkuja, jotka maistuvat hyviltä. On tärkeää, että et rankaise kissaa, jos se käyttäytyy tavalla jota et pidä hyväksyttävänä. Sen sijaan sinun tulisi palkita kissaa silloin kun se käyttäytyy hyvin ja näin se kääntää huomionsa huonosta käyttäytymisestä hyvään. Kun käyttäydyt välinpitämättömästi kissasi huonoa käytöstä kohtaan, mutta kehut ja palkitset hyvästä käytöksestä, silloin kissasi oppii parhaiten.

Kouluta kissaasi käyttämällä kissan herkkupaloja
On tärkeää, että alat opettamaan kissaasi silloin, kun se on pentu. Yksi tärkeimmistä asoista on, ettåä kissa tottuu ihmisiin ja antaa ihmisten käsitellä itseään. Tämän voi opettaa kissalle jo silloin, kun se on nuori. Pidä pentua sylissä ja kehu sitä. Voit myös antaa herkkupaloja palkinnoksi. On myös tärkeää, että kissanpentu antaa sinun tutkia tassujaan, hampaitaan, silmiään ja korviaan. Tulee olemana paljon helpompaa tulevaisuudessa, jos kissasi oppii tämän kaiken mahdollisimman nuorena. Esimerkiksi eläinlääkärillä käynti muistuttaa vähemmän sotatannerta, kun kissasi antaa ihmisen käsitellä itseään.

Leiki karkinpiilotusta kissaisi kanssa
Kissoilla on luontainen tarve kynsiä. On tärkeää heidän kynsilleen, että he voivat käyttää raapimapuuta. Raapimalla kissa teroittaa kynsiään, pääsee eroon kynsien kuona-aineista ja merkkaa aluettaan. Joskus kissasi käyttää huonekalujasi tai tapettiasi tyydyttääkseen raapimisen tarvettaan. Voit motivoida kissaasi käyttämään raapimapuuta kynsimiseen, kun esimerkiksi palkitset kissaasi kehuilla ja herkuilla, kun hän on käyttänyt raapimapuuta. Jos raapimapuussa on myös tunneleita tai pesiä, voit hyödyntää niitä ja piilottaa niihin namuja. Esimerkiksi Vita Craft Catsticks- puikot sopivat kissan leikkeihin. Materiaali on pehmeää ja sitä on helppo katkaista pienemmiksi paloiksi, joita voit sitten piilottaa ympäri asuntoa. Vita Craft Casticks- puikoissa on myös hyvä tuoksu ja maku, jota kissasi rakastaa! Itseasiassa Vita Craft Catsticks- puikkoja saa useissa eri mauissa.

Useita lajikkeita kissanherkkuja
Kaikki kissat eivät välttämättä pidä samoista herkuista. Kuten ihmiset, myös kissoilla on eri makuja ja ne saattavat kaivata vaihtelua makuihin. Jotkut kissat pitävät herkuista, jotka ovat rapeita ja voimakkaan makuisia. Toiset kissat taas pitävät pehmeämmistä herkuista, joita on helpompi syödä.  Pehmeiden ja rapeiden makupalojen lisäksi, löydät valikoimastamme myös kuivattua kalaa. Zoopermarkista voit tilata Trixie Anjovis Kattsnacks – kissan herkkupaloja, jossa on kuivattua anjovista ja sardiineja. Sen lisäksi, että se maistuu hyvältä, se on myös erinomainen rehu, joka täydentää kissan ruokavaliota. Trixie anjovis välipaloja tarjoamalla varmistat, että kissasi saa tarpeeksi proteiineja, jotka ovat hyvän laatuisia ja makuisia.

Makupalapallo kissasi aktivoimiseen
Zoopermarketista on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja tuotteita, jotka on suunniteltu kissasi aktivoimiseen samalla kun hän saa palkinnoksi makupaloja. Nämä tuotteet motivoivat kissaa leikkimään ja niitä voidaan käyttää jos esimerkiksi kissasi ei pidä yksin olemisesta, kissanpennullasi on paljon energiaa tai kissasi tarvitsee laihtua hieman. Trixie tarjoaa erilaisia muovisia makupalapalloja, joihin voit laittaa namupaloja sisälle. Kissan on pyöriteltävä palloa ympäriinsä lattialla, että hän saa namut pois pallon sisältä, ja näin kissa saa palkintonsa. Myös Vita Craft Rolling Snack on makupalapallo. Sen tilaamalla saat samalla myös herkkupaloja, jotka sopivat pallon sisälle. Jos kissasi ei osoita tarpeeksi kiinnostusta makupalapalloa kohtaan, voit vaihtaa namut sellaisiin, jotka tuoksuvat voimakkaasti. Pidä myös huoli, että namupalat ovat tarpeeksi isoja, etteivät ne heti tipu pois pallosta. Näin kissan täytyy tehdä hieman töitä palkintonsa eteen.

Trixie Roller Pop on uudenlainen palkitsemistuote
Trixie Roller Pop on nuoltava ”roll-on” pallo, joka sisältää nestemmäistä herkkua. Voit käyttää Trixie Roller Popia helposti esimerkiksi, kun koulutat kissaasi. Avaat vain kannen ja annat kissasi nuolla palloa. Sen lisäksi, että kissa saa nautintoa nuolemisesta maku myös kestää pidempään kuin yhden namupalan nielaiseminen. Trixie Roller Pop on saatavilla kalan, kanan ja maksan makuisena. Voit katsoa videon Trixie Roller Popin käyttämisestä tuotteen tiedoista verkkokaupassamme. Huom! Avaamisen jälkeen tulisi tuotetta säilyttää jääkaapissa ja se tulisi käyttää neljän viikon sisällä.

Luonnolliset herkkupalat kissallesi
Valikoimassamme on monenlaisia vaihtoehtoja luonnollisia herkkupaloja, joilla voit palkita tai hemmotella kissaasi. Tällaiset herkkupalat ovat erityisen hyviä sellaisille kissoille, jotka eivät voi syödä viljatuotteita. Trixie tarjoaa useita erilaisia kissanherkkuja, jotka sisältävät kuivattua lihaa tai kalaa. Saatavilla on kuivattua kanaa, ankkaa, lohta, tonnikalaa ja anjovista pieninä paloina. Näissä herkuissa on paljon proteiinia ja niitä voidaan käyttää palkitsemisen lisäksi myös vaihtoehtoisena ateriana kissalle. Henne Pet Lakse Monch on tanskalainen luonnollinen lohiherkku, jota kissasi varmasti rakastaa. Tämä luonnollinen kissanherkku sisältä runsaasti Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja, proteiineja, aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat tärkeitä kissasi terveydelle. Henne Pet Lakse Monch ei sisällä säilontäaineita, väriaineita tai lisäaineita. Siksi tuote sopii hyvin myös kissoille, joilla on allertoita tai herkkä maha. Varo kuitenkin antamasta liikaa herkkuja kissallesi, sillä siitä saattaa seurata lihavuutta ja muita terveydellisiä haittoja. Lue käyttöohje, jos olet epävarma siitä, kuinka paljon herkkuja voit kissallesi antaa.


Vitakraft Cat-Stick pehmeät herkkutikut
Nämä vastustamattomat välipalamakkarat on valmistettu tuoreesta lihasta. Niitä on helppo murtaa pieniksi paloiksi kissasi palkitsemista varten. Jokainen tikku on yksittäispakattu, joten se on helppo ottaa myös mukaan matkaan esimerkiksi kissanäyttelyyn. Vitakraft Cat- Stick herkkutikkuja on saatavina lohen ja turskan, siipikarjan ja maksan, ankan ja jäniksen, turskan ja tonnikalan sekä kalkkunan ja lampaan makuisena. Saatavilla on myös herkkutikkuja joissa on erityisen paljon aminohappoja.

Leimoja myös kissanherkuista
Zoopermarketissa saat leimoja myös kissanherkuista. Kuulumalla Club Zoopermarkettiin, pystyt keräämään leimoja myös kissanherkuista. Kun olet ostanut 90 Vitakraft Cat-Sticks tuotetta 18 kuukauden aikana, me lähetämme sinulle 10 kappaletta ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse tilata kaikkia kerralla, mutta sinun täytyy muistaa kirjautua klubitilillesi ennen kuin teet tilauksesi. Näin ostoksesi kirjautuvat leimakortille. Me emme valitettavasti voi jälkikäteen lisätä leimoja kortillesi, mikäli olet unohtanut kirjautua sisään. Rekisteröidy siis Club Zoopermarketin jäseneksi ja pääset keräilemään leimoja ja bonusta ostoksistasi!

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Olen useasti tilannut ja olen todella…
Olen useasti tilannut ja olen todella tyytyväinen :)
29.03.2018 - Paavo
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli…
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen ja aivan varmasti tulen jatkossakin hankkimaan tarvittavat tuotteet zoopermarketista. Täysi kymppi
20.03.2018 - Piia k.

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi