Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
SILIKAATTI LAVENTELI KISSANHIEKKA VITAKRAFT MAGIC CLEAN..
5 L
ERITTÄIN IMUKYKYINEN
VITAKRAFT MAGIC CLEAN KISSANHIEKKA
(4008239308740)  
 
EUR 6,65
SUPER CLUMP COMPACT KISSANHIEKKA SUPER CLUMP KISSANHEIKKA
15 KG
TALKILTA TUOKSUVA HIENO HIEKKA
SUPER CLUMP KISSANHEIKKA
(778466080156)  
 
EUR 15,97
SILIKAATTI KISSANHIEKKA VITAKRAFT MAGIC CLEAN..
5 L
VOIMAKKAAN IMUKYKYINEN SILIKAATTI
VITAKRAFT MAGIC CLEAN KISSANHIEKKA
(4008239140357)  
 
EUR 6,65
HYVÄ IMUKYKY / SITOO HAJUA AVEVE NATURAL KUIVIKE
20 L
PAKATTU KUIVIKE
AVEVE NATURAL KUIVIKE
(5411866590089)  
Suuntaa-antava markkinahinta 11,02 
EUR 10,47
SEPIOLITH KISSANHIEKKA CATSAN KISSANHIEKKA
10 L
IMUKYKYINEN KISSANHIEKKA
CATSAN KISSANHIEKKA
(4008429694608)  
 
EUR 7,98
Kissanhiekkaa markkinoiden parhaaseen hintaan
On suositeltavaa, että siivoat kissanlaatikon perusteellisesti joka toinen päivä, ja poistat paakut päivittäin. Sinun tulee myös lisätä puhdasta kissanhiekkaa kissanlaatikkoon päivittäin, paakkujen poiston yhteydessä. Markkinoilla on monta erilaista kissanhiekka tyyppiä, joten voit joutua kokeilemaan useampaa merkkiä ennenkuin löydät kissanhiekan joka sopii parhaiten sinulle ja kissallesi. Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät esimerkiksi kissanhiekkaa joka on hajustettu sekä hajustamatonta kissanhiekkaa. Valikoimaamme kuuluu myös karkeaa kissanhiekkaa, sekä hienojakoista kissanhiekkaa, sekä hiekkana että kiteinä. Monet kissanomistajat suosivat paakkuuntuvaa kissanhiekkaa koska paakut tekevät kissanlaatikon siistimisen helpommaksi.  Toiset kissanomistajat suosivat hajustettuja kissanhiekkoja, pienemmän hajuhaitan vuoksi. Zoopermarketin valikoimasta löydät varmasti juuri etsimäsi kissanhiekan.

Pidä kissan vessa puhtaana

Jotta kissasi käyttää kissanvessaa on tärkeää että kissa kokee kissanvessan puhtaana paikkana. Kissanvessa tulee putsata, tyhjentää ja pestä säännöllisesti. Paakkujen poisto tulee tehdä päivittäin., ja tarvittaessa useamman kerran päivässä.  On tärkeää että käytät tarpeeksi kissanhiekkaa kissanvessassa. Kissanvessassa tulee olla paksu kerros kissanhiekkaa, jotta kissan virtsa imeytyy kunnolla. Kissat myös peittävät käyntinsä jäljet joten kissanhiekkaa tulee olla tarpeeksi jotta kissa ei raavi vessan pohjaa.  Zoopermarketin valikoimasta löydät myär kissanvessa-matot jotka voit asettaa kissanvessan eteen. Matto vähentää huomattavasti asuntoon leviävää kissanhiekan määrää. Voit myös kaataa matolle levinneet kissanhiekat helposti takaisin kissanvessaan.


Valitsemasi kissanhiekka vaikutaa kissanvessan siivoukseen

Kuinka usein kissanvessa tarvitsee siivousta riippuu valitsemastasi kissanhiekasta. Esimerkiksi erittäin paakkuuntuvasta kissanhiekasta on helppo poistaa paakut siihen . Kissanvessan ravistaminen ensin helpottaa paakkujen poistoa. Kissanhiekka joka ei paakkuunnu ketää, laadusta riippuen, 1-2 viikkoa ennenkuin sinun tulee vaihtaa kissanhiekka. Kiinteät jätökset kuivuvat nopeasti ja ovat helppoja poistaa kissanvessasta. Virtsaa imevät kiteet tippuvat kissanvessan pohjalle. Ravista kissanvessaa säännällisesti. Näin päällimmäinen kerros kissanhiekkaa pysyy kuivana ja puhtaana. Tämä myös vähentää kissan altistumista bakteereille jotka saattavat aiheuttaa sairastumista ja tulehduksia. Jos kissanvessa mielestäsi haisee liikaa, vaikka poistatkin paakut päivittäin, voi huolletta käyttää tuotteita kuten esimerkiksi Pet Head Crazy Cat Lady. Pet Head Crazy Cat Ladu on suihke jota voit suihkuttaa suoraan kissanvessaat, kaksi kertaa päivässä, postamaan ikävää hajua. Tuote on pH-tasapainoitettu sekä öljytön, sulfaatiton sekä parabeeniton.


Anna kissasi valita kissanhiekan

Eri kissat suosivat eri tyyppistä kissanhiekkaa.  Siksi saatat joutua kokeilemaan useampaa eri merkkistä kissanhiekkaa ennenkuin löydät teille parhaiten sopivamman vaihtoehdon. Etsiessäsi parasta kissanhiekkaa voit aloittaa halvimmasta kissanhiekasta. Muistathan painoittaa sinulle tärkeitä ominaisuuksia. Jos omistat useamman kissan saatat joutua pitämään eri kissanhiekkaa eri kissanvessoissa, jotta kissat saavat suosimansa pohjan kissanvessaansa.  Voit myös kokeilla eri kissanhiekkojen sekoittamista keskenään. Voit esimerkiksi lisätä ohuen kerroksen silicapohjaista kissanhiekkaa paakkuuntuvan kissanhiekan pinnalle. Tämä vähentää useammassa tapauksessa hajua huomattavasti. Sekoittamalola eri kissanhiekkoja voit löytää parhaan vaihtoehdon kissallesi, sekä itsellesi sopivimman sekoituksen. Huomioi että kissasi saattaa kieltäytyä käyttämästä kissanvessaa jos vaihdat kaiken hiekan kerralla. Siksi sinun kannattaa kissanhiekkaa vaihtaessa lisätä uuttaa hiekkaa pikkuhiljaa. Näin vältyt että kissasi käyttää kotisi nurkkia kissanvessana, tai ruukkukasvejasi.

Sekoita eri kissanhiekkoja

Monet kissanomistajat sekoittavat erilaisia kissanhiekkoja keskenään saadakseen kissanhiekka sekoituksen jolla on juuri heidän haluamansa ominaisuutet, ja oikeaan hintaan. Tämä on erittäin fiksua. Voit esimerkiksi sekoittaa paakkuuntuvaa ja ei-paakkuuntuvaa kissanhiekkaa keskenään, tai paakuntuvaa ja silicapohjaista ja niin edelleen. Silica on erittän imukykyistä ja riittoisaa, ja siksi tämän sekoittaminen, varsinkin kissanhiekkaan joka ei paakkuunnu, on erittäin hyvä idea. Silican avulla kissanvessa haisee huomattavasit vähemmän, ja silica myös imee kosteutta ja nestettä erittäin tehokkaasti mikä tarkoittaa että tarvittava määrä kissanhiekkaa vähenee ja kulutus alenee. Jos sinulla on pitkäkarvainen kissa kannattaa sinun valita pitkäkarvaisille kissoille suunnatu kissanhiekka. Kissanhiekka tarttuu helposti pitkäkarvaisen kissan turkkiin, ja tämän seurauksena kissanhiekka leviää kissan mukana ympäri koko asuntoa. Esimerkiksi Ever Clean Less Trail karkea kissanhiella on suunniteltu erityisesti pirkäkarvaisille kissoille. Jos sinulla on kissanpentuja tulee sinun valita mahdollisimman luonnollinen kissanhiekka kissanpennuille. On varsinkin tärkeää että kissanpennuilla ei ole paakkuuntuvaa kissanhiekkaa. Kissanpennut saattavat maistaa kissanhiekkaa, ja paakkuuntuva kissanhiekka sekä pienen kissanpennun vatsa on erittäin huono yhdistelmä.

Muistathan pesä kätesi!

On  erittäin tärkeää että muistat pestä kätesi tarkasti kissanvessan, kissanhiekan, ja kissan jätösten käsittelemisen jälkeen.  Varsinkin raskaana olevien naisten tulee olla erittäin tarkkana hygieniasta kissanhiekan käsittelyn yhteydessa – ja mielellään vältää kissanhiekan ja kissan jätösten käsittelyä kokonaan raskauden ajan. Ota yhteyttä lääkäriisi tai aptekkaariin jos sinulla on lisäkysymyksiä. Monet kissanomistajat käyttävät kertakäyttöhanskoja putsatessaan kissanvessaa, ja tämä onkin erittäin hyvä idea.  Älä huuhtele kissanhiekkaa vessasata, kissanhiekka voi paakkuuntuessaan tukkia vessan ja viemärin.


Aina suuri valikoima erilaisia kissanhiekkoja osoitteesta Zoopermarketti.fi

Zoopermarketin suuresta valikoimasta löydät varmasti juuri oikeanlaisen kissanhiekan talouteenne. Eldorado Pearls sitoo tehokkaasti sekä nestettä että hajua. Miljoonat mikroskopiset huokoset jokaisessa jyvässä imevät heti nesteet itseensä, ja poistavat samalla tehokkaasti hajuja ja muita epäpuhtauksia. Nyt loppui haisevan kissanvessan kanssa kamppailu! Eldorado Pearls ei pölyä ja pitää sekä ilman että ympäristön puhtaana. Eldorado Pearls jyvien koko ja muoto on suunniteltu siten että jyvät eivät tartu kissan turkkiin ja tassuihin. Se on myös erittäin vähän pölyävä kissanhiekka mikä tarkoittaa että se ei ärsytä kissan silmiä ja hengitystä.
Ever Clean on erittäin tunnettu ja korkealaatuinen kissanhiekka merkki, jonka valikoimaan kuuluu monta erilaista kissanhiekka versiota. Jokaiselle löytyy varmasti jotain.  Jos kissasi (tai sinä) on erittäin herkkä pölylle löytyy Ever Clean valikoimasta kissanhiekka joka tuskin pölyää lainkaan. Ever Clean valikoimasta löytyy myös esimerkiksi laventelilla hajustettu kissanhiekka. Tämä kissanhiekka levittää lievää laventelin tuoksua kissan raapiessa sitä ja hiekan kostuessa. Ever Clean Less track kissanhiekka on kehitetty erityisesti pitkäkarvaisille kissoille. Suuremmat jyvät eivät tartu kissan turkkiin herkästi, mikä tarkoittaa että kissanhiekka ei leviä kissan mukana ympäri asuntoa.
Vitakraft valikoimasta löydät kissanhiekan joka sisältää vauvantalkkia. Vitakraft Compact kissanhiekka or erittän imukykysitä ja paakkuuntuu heti ollessaan kosketuksessa kosteuden kanssa. Paakut ovat erittäin helppoja poistaa kissanvessasta. Paakkuuntuva kissanhiekka myös pölyää huomattavasti vähemmän kuin kissanhiekka joka ei paakuunnu.
Zoopermarketin valikoimasta löydät myös Cats Best Ekoplus kissanvessan kuivikkeen. Tämä kuivike sisältää luonnollista kuitua kuusesta, joka imee tehokkaasti kosteutta sekä hajua itseensä. Tämän tuote sopii erittäin hyvin kompostointiin, ja tuotteen voi pienissä määrin huuhdella vessasta alas. Luonnonkuitu ei paakkuunnu vedessä. Huomioithan että tämä tuote ei välttämättä sovi astmaatikoille ja allergisille henkilöille sekä kissoille.


Muistathan!

Me toimitamme kissanhiekan suoraan kotiovellesi! Tämä tarkoittaa että sinun ei tarvitse kantaa painavia laatikoita ja säkkejä itse. Helpompaa ei voisi toivoa! Muistathan myös että voit säästää rahaa leimakortilla. Monet kissanheikkamme kuuluvat leimakortti-järjestelyyn, mikä tarkoittaa että sinä saat ilmaisen laatikoilleiseen kaupan päälle! Sinun ei tarvitse ostaa kaikkea kissanhiekkaa yhdellä kerralla. Me pidämme lukua ostamistasi hiekoista ja lähetämme sinulle ilmaisen laatikollisen kun olet saanut leimakorttisi täyteen. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli…
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen ja aivan varmasti tulen jatkossakin hankkimaan tarvittavat tuotteet zoopermarketista. Täysi kymppi
20.03.2018 - Piia k.

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi