Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Monen malliset ja väriset kissankulhot
Verkkokaupassamme on runsas valikoima ruoka- ja vesikulhoja kissallesi. Saatavilla on useita eri värejä, materiaaleja ja malleja niin suurille kuin pienille kissolle.  Näin voit löytää kissallesi ruokakupin, joka parhaiten sopii kotiisi. Onko etsimäsi ruokakulho romanttinen, humoristinen, minimalistinen tai värikäs? Meiltä löydät myös valikoiman ruokinta-alustat, jolla suojaat lattiat sekä naarmuuntumisen että kuivuneiden tähteiden varalta. Ruostumattomattomasta teräksestä valmistetut kissankulhot ovat tyylikäs ratkaisu, joka sopii useimpiin koteihin. Monet valitsevat ruostumattomat teräskulhot, koska ne on helppo puhdistaa, eivätkä bakteerit tartu niiden pintoihin. Muoviset ruokakupit on myös helppo puhdistaa ja niitä saa monissa eri väreissä ja muodoissa.

Ruokintajalustat ja ruokinta-automaatit
Tarjoamme myös erilaisia käytännöllisiä ruokailutelineitä helpottamaan kissankulhojen pysymistä paikallaan ja puhtaana. Ruokintajalusta on erityisen hyvä suurille kissolle, joidenka selkää auttaa jos kupit ovat hieman korkeammalla. Kupit eivät myöskään liiku ympäri lattioita kissan syödessä. Zoopermarketin valikoimissa on myös monenlaisia ruoka-  ja juoma-automaatteja. Kun sijoitat ruokinta- tai vesiautomaattiin, takaat että kissallasi on aina tuoretta vettä ja ruokaa saatavilla, kun itse et ole kotona. Meiltä löydät taatusti kissallesi sopivan ruokintamenetelmän.

Kissankulhot ja tabletit muodikkaalle kissalle
Zoopermarketista löydät useita erilaisia kissankulhoja laadukkailta tuotemerkeiltä. Niitä löytyy useita eri värejä ja kokoja. Nämä erityisesti kissolle suunnitellut kulhot sietävät kaikkia astianpesukoneita ja mikroaaltouuneja. Kun hankit lisäksi tabletin kulhojen alle, suojaat lattiaa roiskeilta ja vuodolta. Tabletit estävät myös ruokakulhoja liikkumasta, kun kissasi syö tai juo.


Käytännölliset tuplakulhot
Ruokakuppi ja vesi, siinä kaikki mitä kissasi tarviksee. Mutta miksi hankki useampaa kulhoa, kun voi tyytyä yhteen kaksoiskulhoon? Kaksoiskulhosta löytyy aina paikka niin ruualle kuin vedellekin, eikä sinun tarvitse käyttää muita kulhoja. Zoopermarketti tarjoaa kissallesi laajan valikoiman kauniita tuplakulhoja. Saatavilla monia eri värejä ja kauniita kuvioita. Kaksoiskulhoja on saatavilla monessa eri koossa ja materiaaleissa tai ilman jalustaa. Voit valita telineen kulhot joko muovista tai metallista. Etuna metallisessa kulhossa on, että se on helpompi pitää puhtaana.

Kissanruokien varastointi
Sekä kissan että kissanruoka on parasta varastoida huoneenlämmössä tai kylmässä. On myös hyvä ajatus pitää myös kuivamuonat mahdollisimman ilmatiiviissä astiassa. Kun avaat kuivamuonapussin ja säilytät käyttämätöntä ruokaa siellä, ruoka pääsee hapettumaan ja ruuassa käytetyt öljyt härskiintyvät helpommin. Haluat varmasti pitää kissasi lemmikkisi ruuat mahdollisimman tuoreena ja raikkaana, siitä huolimatta, että olet ostanut sitä suuren 15 kilon säkillisen. Hapettumisen minimoimiseksi, voit tilata Zoopermarketista ruokatynnyrin, johon mahtuu koko 15 kilon säkillinen yhdellä kertaa. Kannattaa kuitenkin lisäksi hankkia pienempi suljettava astia, johon mahtuu n. viikon ruuat kerralla. Näin voit pitää isoa ruokasäkkiä tai ruokatynnyriä suljettuna ja avata sitä vain kerran viikossa. Näin kissanruokasi säilyy mahdollisimman tuoreena mahdollisimman pitkään ja kissasi myös syö sitä suuremmalla ruokahalulla.

Keraamiset kulhot kissolle
Ruokakuppi ja vesikuppi on perusvarustus kaikissa kodeissa, joissa asuu kissoa. Valikoimassamme on paljon erilaisia keraamisia ruoka- ja vesikulhoja kissallesi. Keraamisissa kulhoissa on hauskoja kissalle sopivia kuvia ja niitä löytyy monissa eri väreissä.

Siksi kannattaa valita keraaminen kulho
Keraamiset kulhot ovat yleensä raskaampia kuin muoviset tai metalliset kulhot. Siksi ne ovat paljon vakaampia ja ne pysyvät helpommin paikallaan kissan syödessä. Keraamiset kissankulhot on helppo puhdistaa sisältä ja ulkoa, koska pinta on käsitelty liukkaaksi. Voit löytää uuden keraamisen kissan ruokakulhon ja vesikulhon verkkokaupastamme zoopermarketti.fi

Metallikulhot ruostumatonta terästä
Meillä on laaja valikoima erilaisia ruokakulhoja, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ruokakulhoja on saatavilla kumireunuksella tai ilman. Kumireunus estää kulhoa liukumasta lattiaa pitkin, kun kissasi syö tai juo siitä. Meillä on myös valikoimassa pennuille sopivia kulhoja ruostumattomasta teräksestä. Kulhossa on korkea reuna, joka estää pentua kaatumasta ruokaan tai istumasta ruuan päälle. Pentukulhon suuri ympärysmitta takaa myös sen, että useammat pennut mahtuvat syömään siitä samanaikaisesti. Zoopermarketista on saatavilla myös teräskulhoja, joissa on melamiininen ulkopinta. Näin  teräksiset kissankulhot voidaan saada myös värillisinä versioina, joissa on myös kivoja kuva-aiheita.

Miksi hankkia metallinen kulho?
Metalliset kulhot ovat erittäin kestäviä ja helppoja puhdistaa. Jos kissallasi on tapana pureskella ruokakuppiaan tai siirrellä kulhoaan paikasta toiseen, metallikulho ei mene rikki kovassakaan käsittelyssä. Metallisen ruokakulhon voi myös pestä astianpesukoneessa.

Alusta kissankulhoille
Vältä veden ja ruokajäämien joutuminen lattialle asettamalla alusta kissasi ruoka- ja vesikupin alle. Zoopermarketista on saatavana monia kauniita ja hauskoja muovisia alustoja kissankipoille.  Meiltä löydät koristeelliset alustat lattiasi suojaksi. Valitse alusta, joka sopii kissasi persoonallisuuteen. Kaikki kulhonalustat on helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

Vesi- ja ruokinta-automaatit
Zoopermarketista löydät valikoiman markkinoiden parhaita vesi- ja ruokinta-automaatteja. Kun kissasi saa vettä ja ruokaa automaattisen annostelijan avulla. Hän voi olla pitempääkin yksin kotona ja hänellä on aina saatavilla puhdasta vettä ja ruokaa. Vesi- ja ruokinta-automaatteja on saatavilla monenlaisissa väreissä ja malleissa.  Ruokinta-automaateista on tarjolla sellaisia, jotka täyttävät ruokakuppia sitä mukaan kun ruoka kulhossa vähenee. Trixie TX1 ruokinta-automaatti toimii ajastimella, joten voit asettaa kissallesi ruokaa kulhoon ennen kuin lähdet pois kotoa ja kansi pysyy kiinni kunnes ajastin aukaisee sen. Ajastimen voi asentaa 48 tunnin aikaviiveellä. Voit myös hankkia Trixie TX2, jossa on luukut kahdelle annokselle ja näin kissasi saa ruokaa kahdesti poissaollessasi.  Trixie FreshFlow Deluxe vesiautomaatissa, vesi pysyy tuoreena. Automaatti kierrättää vettä ja lisää siihen happea samalla kun jäähdyttää sitä. Kone on hiljainen ja sopii myös herkille kissolle. Koneessa on myös aktiivihiilisuodatin.

Värikkäät muovikulhot
Meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia muovisia ruoka- ja vesikulhoja kissallesi. Useimmissa ruokakulhoissa on kumireunat, jotka estävät ruokakippoa liikkumasta kun kissasi syö tai juo. Muovikulhojen lisäksi meillä on silikonisia kissankulhoja. Jotkin kulhoista on suunniteltu siten, että kissan pitkät korvat eivät uisi ruuassa, kun kissa syö. Lisäksi valikoimastamme löytyy malleja, jotka voi kiinnittää kissanhäkin seinämään.

Nailoniset kissankulhot matkalle mukaan
Kun lähdet matkustamaan kissasi kanssa, tarvitsee hän mukaansa myös välineet ruokailuun. Hurtta Motivation matkakupit ovat erityisesti matkustamiseen suunniteltu ruokakulhoja. Nailoniset kulhot menevät pieneen tilaan, mutta avautuvat tarpeeksi isoiksi, että kissasi on helppo nauttia ateriansa, kun sen aika tulee. Kulhossa on myös vetoketjulla kiinnitettävä kansi, jolloin ruoka pysyy näppärästi kulhon sisällä.  Matkakupin materiaali on vedenpitävää nailonia, joten vesi pysyy kupissa koko juomatauon ajan. Hurtta matkakupit ovat konepestäviä. Myös Trixieltä on saatavilla erilaisia matkakuppeja, joko nailonista tai silikonista.

Kissan virikkeistäminen ruokailun yhteydessä
Kissalle voi myös hankkia erilaisia leluja, joissa kissa joutu tekemään töitä saadakseen itselleen herkkupaloja. Voit myös antaa kissan päivittäin tarvitseman ruuan erilaisten tehtävien muodossa. Niihin voit käyttää erilaisia aktivointileluja, mutta myös ihan ruuan piilottaminen ympäri asuntoa käy. Voit myös piilottaa ruokapaloja esimerkiksi tyhjän pullon sisälle. Zoopermarketista löydät monenlaisia puuhaleluja, joiden sisälle voit laittaa ruokaa. Näin kissallasi on jotain virikkeellistä tekemistä esimerkiksi silloin kun olet poissa kotoa. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi