Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Värikkäitä ja hauskoja kissanleluja
Zoopermarketista löydät aina laajan valikoiman erilaisia värikkäitä ja hauskoja hintaan, joka sopii kaikille. Kissasi tarvitsee leluja, että hän voi leikkimällä pitää yllä kuntoaan, vahvistaa mieltään ja pitää itsensä aktiivisena. Kun sinulla on oikeanlaisia kissanleluja, varmistat myös, ettei kissasi aiheuta onnettomuuksia ollessaan yksin kotona. Kissaa kiinnostaa yleensä liike ja siksi se pitää leluista kuten höyhenpäinen vapa, muhkeat hiiret ja erilaiset pallot. Näin kissasi ei pääse kyllästymään. Jos käy ilmi, että äskettäin hankittu kissanlelu ei herätä kissassasi paljoa mielenkiintoa. Suihkuta leluun hieman kissanminttua, ja kissasi tulee taatusti ihastumaan siihen. Jos haluat hemmotella kissaasi, osta uudet kissanlelut meiltä.

Kissanlelut kissanmintulla
Kissanminttu on viherkasvi (Nepata Cataria), jossa on vahva pitkäkestoinen tuoksu. Kissat rakastavat kissanminttua. Sen eteeriset öljyt tuoksuvat erityisen hyvältä juuri kissan nenään. Tuoksun lisäksi kissat rakastavat myös sen kuivattuja lehtiä ja kukkia. Pidä silmällä kissanleluja, jotka sisältävät kissanminttua. Zoopermarketin valikoimassa on monenlaisia leluja, joihin on lisätty kissanminttua. Niitä löytyy monissa eri väreissä, muodoissa ja materiaaleissa.

Jännittävä valikoima toiminnallisia aktiviteettileluja kissoille
Valikoimassamme on paljon aktivoivia leluja leikkiä kaipaaville kissoille. Oikeanlaiset kissanlelut stimuloivat kissasi aisteja ja estää kissaasi kyllästymästä. Tarjoamme jännittäviä aktivointileluja, joilla sinä ja kissasi voitte leikkiä yhdessä. Meiltä löytyy myös leluja, jotka pitävät kissasi mielenkiintoa yllä hänen yksin ollessaan. Aktiviteettilelut pitävät kissasi onnellisena, terveenä ja tasapainoisena, eivätkä tylsistytä kissaasi. Tasapainoinen kissa ei aiheuta niin paljon vahinkoa kotona yksin ollessaan. Aktiviteettilelut stimuloivat kissasi aisteja ja metsästysvaistoa, samalla kun kissasi älykkyyttä testataan.

Makupalalelut kissasi aktivoimiseen
Zoopermarketista on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja tuotteita, jotka on suunniteltu kissasi aktivoimiseen samalla kun hän saa palkinnoksi makupaloja. Nämä tuotteet motivoivat kissaa leikkimään ja niitä voidaan käyttää jos esimerkiksi kissasi ei pidä yksin olemisesta, kissanpennullasi on paljon energiaa tai kissasi tarvitsee laihtua hieman. Trixie tarjoaa erilaisia muovisia makupalapalloja ja -leluja, joihin voit laittaa namupaloja sisälle. Kissan on pyöriteltävä palloa ympäriinsä lattialla, että hän saa namut pois pallon sisältä, ja näin kissa saa palkintonsa. Valikoimastamme löytyy makupalaleluja myös muilta tuottajilta kuten Catit, Nina Ottosen, VitaKraft ja Catrine. Jos kissasi ei osoita tarpeeksi kiinnostusta makupalapalloa kohtaan, voit vaihtaa namut sellaisiin, jotka tuoksuvat voimakkaasti. Pidä myös huoli, että namupalat ovat tarpeeksi isoja, etteivät ne heti tipu pois pallosta. Näin kissan täytyy tehdä hieman töitä palkintonsa eteen.

Catit aktiivisuus ja stimulaatiolelut
Catit valmistaa korkealaatuisia aktiivisuus ja stimulaatioleluja kissoille. Lelut motivoivat kissaasi leikkimään ja samalla stimuloi kissaasi ratkaisemaan tehtävän, kuten palan siirtäminen pulmapelissä tai piilotettuihin kissanherkkuihin käsiksi pääseminen. Catit ruokalabyrintissä sinä laitat sisään herkkupaloja tai ruokaa ylhäältä ja kissan täytyy sitten tehdä töitä saadakseen ruuan alas labyrintistä, jolloin se pääsee syömään herkkupalan. Tämä pitää huolta kissasi linjoista, koska kissan täytyy tehdä töitä ruokansa eteen. Tämä toimii erityisesti kissoille, joilla on tapana syödä liian paljon liian nopeasti, koska aktivointilelun kanssa syöminen kestää paljon kauemman. Catit ruokalabyrintin mukana tulee kumimatto, joka estää lelun liikkumisen ja kaatumisen, kun kissasi leikkii sillä. Catit valmistaa myös aktiivisuuslelua, jossa on värikäs lamppu joka menee ympäri läpinäkyvästä muovista valmistettua tunnellia. Catit Speed kissanlelun radat voi koota monella tavalla. Pienet reiät mahdollistavat sen, että kissa voi liikuttaa, pökkiä ja jahdata vilkkuvaa palloa radan ympäri. Tämä lelu on erinomainen leikkiville, uteliaille ja onnellisille kissanpennuille.

Hierontalaite kissallesi
Catit valmistaa myös hierontalaitetta kissallesi. Se on puhdasta hemmottelua parhaimmillaan ja kissasi taatusti rakastaa hengailla hierontalaitteessa. Catit hierontalaitteessa on ylimpänä hammas stimulaattori, jota kissa voi pureskella ja puhdistaa hampaat ja ikenet. Voit kaataa laitteeseen myös kissanminttua, joka tekee kissastasi vielä tyytyväisemmät. Siniset urat laitteen yläosassa on valmistettu kumista ja ne hierovat pään, niskan ja kasvojen aluetta. Vihreät kumipiikit stimuloivat kasvoja ja kaulaa, jota kissa tykkää hieroa. Mukana tulee myyös kumimatto, jolla kissasi voi seistä kun hän käyttää hierontalaitettaan, eikä hierontalaite liiku pois paikoiltaan. Tuote voidaan myös liittää isompaan Catit aktiivisuuslelu kokonaisuuteen.

Pienet ja suuret lelut Trixieltä
Trixie tarjoaa todella laajan valikoiman erilaisia leluja kissallesi. Voit löytää ne kaikki Zoopermarketista. Trixie, niinkuin moni muukin vamistaja, on valmistanut valikoiman erilaisia pehmoeläimiä, karvaisia hiiriä ja palloja, joilla kissat tykkäävät leikkiä. Jos sinulla on turkishiiri tai pallo, voit leikkiä kissasi kanssa. Näin luot kissaasi vahvemman siteen. Voit jopa opettaa kissasi noutamaan lelua. Trixieltä löytyy myös lelu, jonka pystyy helposti ilman ruuveja kiinnittää oven karmiin roikkumaan. Kissa voi siten leikkiä itsenäisesti lelulla, joka roikkuu pitkässä kuminauhassa. Trixie Cat Activity Slow Feed on valmistettu kestävästä muovista, jossa on liikkuva pohja ja päällä kupu. Tämä tarkoittaa, että kissan täytyy työskennellä saadakseen ruokansa. Sitä voidaan käyttää kissojen jokapäiväseen ruokkimiseen. Kissat rakastavat jahdata pientä punaista valoa, jonka voit tuottaa Trixie LED osoittimella. Se on mukavaa tekemistä sinulle ja kissallesi, kun laitat kissasi juoksemaan ympäriinsä pienen punaisen pisteen perässä. Se pitää myös kissasi kuntoa yllä. Varo kuitenkin osoittelemasta led-valolla ihmisten tai eläinten silmiin.

Nina Ottosson Mix Max pelit
Nina Ottosson on ruotsalainen yritys, joka valmistaa hauskoja pulmapelejä kissoille. Pulmapelejä on kolmessa eri vaikeusasteessa, muuta voit myös itse säätää pulmapelejä vastaamaan kissasi tasoa. Herkkujen saamiseksi pulmapelistä, kissan täytyy siirtää yhtä tai useampaa palaa. Alussa voit näyttää kissallesi, miten sen tulisi siirrellä paloja herkun löytymiseksi, mutta ajan kanssa kissasi oppii pelaamaan pulmapelillä itsekseen. Tämä peli on erittäin sopiva kissoille, jotka ovat osoittaneet kyllästymisen merkkejä ja siksi käytökseen on tullut ei-toivottuja piirteitä. Pelit ovat myös hauskan väriset ja ne voi liittää yhteen isommaksi kokonaisuudeksi.

Laatua Kongilta
Kong valmistaa useita erilaisia leluja kissoille. Voit käyttää niitä leikkiäksesi kissasi kanssa tai aktivoidaksesi kissaasi. Kongilla on monia leluja, joissa on kissanminttua. Kissanminttu on yrtti, jonka hajua kissat rakastavat. Kissanminttua sisältävät lelut motivoivat kissaa leikkimään niillä. Kong myös myy ekologista kissanminttua. Kissanminttu tulee USA:sta, jossa se on kasvatettu ja kuivattu silloin kun laatu aromi ja väri on parhaimmillaan. Kissanminttu leikataan menetelmällä, joka minimoi varren joutumisen lopputuotteeseen. Tätä huippulaatuista kissanminttua ei tarvitse käyttää niin paljoa ja se sopii myös täyttöä vaativiin Kong kissanminttuleluihin.

Kauniit lelut All For Pawsilta
All For Paws (AFP) valmistaa kauniita aktiivisuusleluja kissoille. Näissä kissanleluissa on luonnollinen ja pehmeä muotoilu, jotta se sopisi paremmin kodin sisustukseen. Samalla se antaa kissallesi monen tunnin mitalta tekemistä. AFP liikuntakeskus yhdistää raapimismattoa, johon kissasi voivat teroittaa kynsiään ja erilaisia aktiviteetteja, joilla kissasi voi leikkiä. Liikuntakeskuksen pohja on kuin keinutuoli, joten kissa myös kehittää lihaksiaan kun teroittaa kynsiään tai leikkii leluilla, jotka ovat kiinni liikuntakeskuksessa.

Löydä täydellinen lelu kissallesi
Meillä Zoopermarketissa tiedetää, kuinka tärkeää on että kissasi on iloinen ja reipas. Siksi meillä on suuri valikoima erilaisia kissanleluja erilaisiin tarkoituksiin, jotta voit varmasti löytää täydellisen lelun kissallesi. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valinnassa, jos sinulla on kysyttävää joistakin leluista. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Todella nopea toimitus ja tuotteet…
Todella nopea toimitus ja tuotteet kuvatun laisia!
25.03.2018 - Tiina
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi