Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Lisävarusteet kissanluukuille
Zoopermarketissa on laaja valikoima kissanluukun ovia, mikäli sinulla jo olevan kissanluukun ovi sattuu menemään rikki tai haluat vaihtaa oven uuteen. Meiltä löydät myös tunnelipalat, joilla voit pidentää kissanluukkua esimerkiksi, jos haluat luukun läpäisevän paksun ulkoseinän. Jos sinulla on kissanluukku, johon kissasi tarvitsee magneettisen avaimen, niitä saa tilattua meiltä lisää. Voit siis hankkia avaimen jokaiselle kissallesi. Sinun ei tarvitse siis huolestua, jos luukun ovi jostain syystä menee rikki, tai kissasi on hukannut magneetisen kaulapantansa.

Varaosat kissanluukkuusi
Jos kissanluukustasi rikkoutuu osa, Zoopermarketista voit tilata varaosat kissanluukkuusi. Jos kissanluukun ovi on haljennut tai löystynyt niin, että voit tuntea vetoa kävellessäsi kissanluukun ohi, kannattaa sinun vaihtaa rikkoutunut ovi uuteen. Mikäli sinulla on pieniä lapsia, huolehdithan etteivät he pääse vapaasti kissanluukulle. Kissanluukku ei kestä lapsen kovakouraista käsittelyä ja lapsesi voi myös jäädä jumiin kissanluukkuun.  


Asentaisinko kissanluukun oveen vai seinään?
Askarruttaako sinua paikan valinta kissanluukullsi? Kannattaisiko kissanluukku asentaa oveen, ikkunaan, seinään vai paksuun levyyn. Jos haluat asentaa kissanluukun paksuun seinään tai muuriin. Sinun tulisi huomioida, että perus kissanluukku-paketin mukana ei tule tarpeeksi tunneliosia läpäisemään paksua seinää. Siksi voit tilata meiltä ylimääräisiä tunnelielementtejä, jolloin voit asentaa kissanluukkusi miten paksuun seinään tahansa. Kun asennat kissanluukkua paksuun seinään tai oveen, jossa on eristettä. Kissasi ja eristeen suojelemiseksi on hyvä asentaa tunnelielementtejä koko matkalle. Kissat rakastavat kynsiä eristeitä ja voivat aiheuttaa aikamoisen sotkun ja vahingon eristykselle, jos tunnelia ei ole vuorattu kunnolla. Kun mietit paikkaa kissanluukulle, mittaa kissasi jalkojen pituus, eli paljonko kissallasi on maavaraa. Mitoita sitten kissanluukku niin, että sen alareuna on oikealla korkeudella. Näin kissasi voi helpoten vain kävellä oven läpi.

Onko kissasi magneettiavain hukassa?
Onko sinulla kissanluukku, joka käyttää magneettista kaulapannassa roikkuvaa avainta, jotta kissasi pääsee sisään ja ulos kissanluukusta.  Vastaasi tulee ehkä tilanne, missä magneettinen avain on tippunut kaulapannasta tai koko kaulapanta on kadonnut kissan ollessa reissuillaan ja nyt kissa ei pääse enää sisään eikä ulos kissanluukun kautta. Näin voi käydä esimerkiksi, jos kissa on ollut jumissa kaulapannastaan ja on sitten vetänyt päänsä kaulapannan läpi päästäkseen irti. Voi myös käydä niin, että magneetti tippuu kaulapannasta. Jos näin pääsee käymään, ihanteellinen ratkaisu on, että sinulla on jo valmiiksi vara-avain kotonasi. Näin voit heti antaa kissallesi uuden avaimen, eikä kissanluukun käyttöön tule taukoa. Jos sinulla kuitenkaan ole avainta varalle hankittuna, meiltä saat tilattua uuden magneettiavaimen ja toimitamme sen sinulle 2-4 päivässä. Valikoimassamme on lisäavaimet lähes kaikkiin kissanluukkumalleihin, joita on markkinoilla. Avaimia löytyy niin infrapuna, magneetti kuin RFID mikrosiru kissanluukkuihin.  Zoopermarketista löydät avaimet ja mukana tulevan kaulapannan Staywell kissanluukkuihin. Löydät meiltä myös mikrosiruavaimen, joka toimii Sureflap kissanluukkuun, mikäli kissallasi ei ole mikrosirua omasta takaa. Kun tämä mikrosiruavain roikkuu kissan kaulapannasta, se voi tippua. Siksi kannattaa hankkia yksi mikrosiruavain myös varastoon. Löydät meiltä myös infrapuna avaimet, jotka toimivat infrapuna valolla. Meillä on myös kaksoispakkaus magneettiavaimia Staywell kissanluukkuun. Trixie magneettiavain asennetaan kaulapannan sisään, joten se ei roiku irtonaisena kaulapannasta. Näin se ei myöskään katoa yhtä helposti. Trixie magneettiavain sopii Trixie Freecat kissanluukkuihin. Kannattaa aina välillä tarkistaa että kissasi kaulapannassa on avain tallella, muuten saattaa käydä niin, ettei kissasi pääsekään enää sisälle luukun kautta.

Staywell kissanluukku infrapuna avaimella
Käykö teillä välillä myös naapurin kissa kylässä, koska kissanluukkusi aukeaa kaikille kissoille? Oudot kissat kotonasi saattavat helposti tehdä kissastasi stressaantuneen, ja se voi alkaa merkata taloa omaksi reviirikseen. Siksi suosittelemme, että hankit kissanluukun, joka aukeaa vain omille kissoillesi. Staywell kissanluukku toimii infrapuna-avaimella, mutta valikoimastamme löytyvät myös magneettiavaimella ja mikrosirulla toimivat kissanluukut. Kaikkien näiden yhteinen tekijä on se, että kissasi kaulapannassa on avain, joka aukaisee kissanluukun, kun kissasi tulee luukun lähelle. Avain on kevyt eikä ärsytä kissaasi, kun hän kävelee ympäriinsä. Jos sinulla on useampi kuin yksi kissa taloudessasi, voit tilata kissanluukkuun lisäavaimia edullisesti Zoopermarketista. Infrapuna-luukku voi olla neljässä eri asetuksessa. 1. Kissa voi mennä sisään ja ulos kuinka haluaa. 2. Kissasi voi ainoastaan mennä ulos. 3. Kissasi voi ainoastaan tulla sisään. 4. Kissanluukku on kokonaan lukittuna. Tällaiset vaihtoehdot ovat hyviä, kun haluat rajoittaa kissasi ulkoilumahdollisuuksia. Jos esimerkiksi kissasi on kipeä ja eläinlääkäri on määrännyt kissasi pysymään sisätiloissa.

Sureflap kissanluukku jossa mikrosiru
Nykyään useat lemmikit saavat mikrosirun eläinlääkäriltä. Se helpottaa kissan tunnistamista ja yksilöimistä. Mirosiru on pieni elektroninen siru, joka asennetaan ihon alle kissasi kaulaan. Siru sisältää tietoja kissastasi ja sinusta, muutta se voi myös toimia kissanluukun aukaisumekanismina, kun kissasi tulee luukun lähelle. Kissanluukku tavitsee toimiakseen paristot. Se lukee kissan mikrosirun, joka on etukäteen tallennettu laitteeseen helposti yhdellä napin painalluksella. Luukku käyttää sitä elektronisena avaimena. Helppoa ja vaivatonta ja voit olla myös varma, ettei kissasi kadota avaintaan. Luukkua ei pysty saamaan auki kynsimällä, mutta kun oikea kissa tulee paikalle, luukku aukeaa sekunnissa ja sulkeutuu heti kun kissa on mennyt tunnelin läpi. Kissanluukun voi asentaa kaikenlaisiin oviin ja ikkunoihin. Mikäli kissallasi ei ole mikrusirua, voi luukkua myös käyttää kaulapantariipuksen kanssa. Riipuksen voit helposti tilata erikseen Zoopermarketista. Voit myös tilata useampia mikrosirupantoja, jokaiselle kissallesi. Kissanluukkuun voi ohjelmoida useita eri mikrosiruja.

Trixie kissanluukut
Trixie kissanluukut ovat hyvää ja vankkaa laatua. Trixie kissanluukut ovat valmistettu vedenpitävästä muovista ja metallista ja joustava muoviovi on erittäin hiljainen. Kissanluukku on lukittava, koska takapaneelin pystyy irroittamaan. Näin suojaat asuntoasi tunkeutujilta tai tuulelta ja sateelta. Kissanluukusta on saatavilla kolmea eri kokoa ja se sopii useimpiin tarpeisiin. Kissanluukkua voi laajentaa tunnelielementeillä ja näin sen pystyy asentamaan paksumpaakin seinään. Tunnelielementit ovat tilattavissa Zoopermarketista.
 

Kissanluukun rikkoutunut ovi
Onko kissasi onnistunut rikkomaan kissanluukun oven? Ei paniikkia! Meillä on valikoimassamme varaovia niin Staywell kuin Trixie kissanluukkuihin. Jotta voit välttyä vedolta talossasi, on tärkeää, että vaihdat rikkoutuneen oven uuteen. Jos olet asentanut kissanluukun paikkaan, jota et näe päivittäin, kannattaa oven kunto käydä tarkistamassa silloin tällöin. Löydät valikoiman varaovia Zoopermarketin sivuilta. Jos sinulla on kysyttävää varaoven sopimisesta sinun kissanluukkuusi. Soita tai kirjoita sähköpostia asiakaspalveluumme. Puhelinnumeromme on 09-42452166 ja sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi


Tunnelielementeillä saat kissanluukun sopimaan

Tunnelielementtien avulla, saat kissanluukun sopimaan melkein mihin tahansa seinään tai oveen aina 50 millimetrin paksuuteen asti. Kun ostat kissanluukun, on tärkeää että etukäteen mietit, mihin aiot kissanluukun asentaa. Mittaa sitten seinän tai oven paksuus . Kaikki kissanluukut eivät automaattisesti sovi paksumpaan oveen tai seinään. On myös suuria eroavaisuuksia siinä, mitkä tunnelielementit sopivat mihinkin kissanluukkuun. Tarkista myös ennen kissanluukun asentamista, ettei seinämateriaalin puhkaisemisesta koidu talollesi ongelmia. Tunnelikappaleita voi liimata yhteen keskenään ja lisäksi tunnelikappaleiden liimaamista kehikkoon suositellaan. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi