Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kissanluukut suurille ja pienille kissolle
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman kissan alumiinisia tai muovisia ovia. Kissanluukku on joustava vaihtoehto, sillä kissasi voi itse mennä ulos ja sisään luukusta, eikä sinun tarvitse olla aina avaamassa ja sulkemassa ovea. Tämä antaa kissallesi runsaasti liikkumavapautta ja iloa. Sinun ei myöskään tarvitse olla joka kerta mukana, kun kissasi päättää käväistä puutarhassa. Kissanluukkua voi käyttää myös sisätiloissa, jos haluaa että kissa pystyy siirtymään huoneesta toiseen vaikka ovia pidetään kiinni. Esimerkiksi sisään ja ulos makuuhuoneesta. Meiltä löydät kissanluukut sekä suurille että pienille kissolle. Kissanluukut voidaan asentaa lähes mihin tahansa materiaaliin. Meillä on kissanluukkuja, jotka sopivat hyvin esimerkiksi puisiin tai metallisiin oviin. Zoopermarketti tarjoaa kissanluukkuja monilta eri valmistajilta kuten, Trixie, Staywell ja Sureflap.

Miksi minun kannattaisi hankkia kissanluukku?
Kissanluukku antaa kissalle mahdollisuuden mennä sisään ja ulos silloin, kun se itse sitä haluaa. Sinun ei tarvi myöskään olla aina avaamassa kissallesi ovea kun hän haluaa käydä ulkona. Kissa saa tästä vapaudentunnetta ja iloa kun kissa saa kulkea reviirillään vapaasti. Kissanluukku antaa myös sinulle enemmän vapautta kun kissasi pääsee sisään ja ulos sinun ollessasi poissa kotoa. Laajasta valikoimastamme voit valita juuri sellaisen kissanluukun joka miellyttää silmääsi ja josta kissasti helposti mahtuu liikkumaan. Meillä on kissanluukkuja, jotka toimivat magneetilla tai jopa mikrosirulla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme zoopermarketti.fi


Miten kouluttaa kissa käyttämään kissanluukkua?
Kun opetat kissaasi käyttämään kissanluukkua, sinulla pitää olla kärsivällisyyttä. Alussa voit teipata kannen ylös niin, että se on avoin ja houkutella kissaa oven toiselta puolelta. Kun kissa tulee luukun läpi voit palkita sen herkulla ja vuolailla kehuilla. Kun kissa on tottunut menemään luukusta, voit pudottaa kannen alas. Kissa ymmärtää nopeasti miten luukku toimii ja ettei sitä tarvitse pelätä.
  
Toimiiko kissanluukku talvella?
Moni saatta empiä kissanluukun laittamista, koska Suomen talvi on niin kylmä ja pakkanen saattaisi aiheuttaa luukun jäätymisen ja siten mahdollisesti toimimattomuuden. Kissanluukku on kuitenkin niin hyvää tekoa, ja luukun reunoissa on tiivisteet, jotka estävät viiman käymisen sisään asti. Materiaali luukuissa on myös sellaista, ettei se jäädy kovin helposti. Luukun voi siis huoletta asentaa myös talven huomioon ottaen.

Sopiiko kissanluukku minun oveeni?
Zoopermarketissa on kissanluukkuja monenlaisiin oviin. Koska luukkuja on montaa eri kokoa ja mallia, löytyy joukosta todennäköisesti luukku, joka sopii sinun oveesi ja josta kissasi mahtuu läpi. Sinun tulisi tietysti aina tutkia, millaisesta materiaalista ovesi on tehty. Onko ovesi metallia, massiivipuuta tai muovia? Varmista myös, ettei luukun asentamisesta oveen koidu ongelmia. Kannattaa myös ottaa huomioon huoneen eristys, kun asennat kissanluukkua. Voit myös asentaa kissanluukun muualle kuin oveen. Luukun voi asentaa seinään, jos seinä on tehty tiilestä, betonista tai puusta. Lähes kaikki materiaalit käyvät, paitsi lasi. Lasioveen et voi asentaa kissanluukkua. Kun ostat kissanluukun, sen mukana tulee asennusohjeet.

Löydä kissanluukku, joka sopii kissallesi
Laatu, lujuus, kestävyys ja hyvä eristys ovat avainsanoja, jotka sinun pitää priorisoida kun valitset kissanluukkua. Sinun itsesi ja kissasi tähden on hyvä, jos kissanluukku on mahdollisimman äänetön. Silloin luukku ei häiritse kissaasi, kun se kulkee siitä läpi. Jos sinulla on sekä koiria että kissoja, sinun kannattaa valita koirasi kokoon sopiva luukku pehmeällä ovella, joka ei tarvitse niin paljon voimaa avautuakseen. Näin koirasi voi käyttää samaa ovea kuin kissasi. Kun valitset kissanluukkua, että kissasi mahtuu menemään luukusta vaivattomasti. Meillä Zoopermarketissa on vuosien kokemus kissanluukuista, joten jos et ole varma mikä luukku sopii kissallesi tai oveesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaisen luukun.

Mihin voin asentaa kissanluukun?
Käytännössä vain mielikuvitus asettaa rajat, mihin kissanluukun voi asentaa. Useimmat kissanluukut voidaan helposti asentaa kaikkiin puulajeihin ja muurausmateriaaleihin. Sahaat kuviosahalla tai materiaalista riippuen poraat oikean kokoisen reiän haluttuun paikkaan ja ruuvaat kissanluukun paikoilleen. On joitakin asioita, jotka tulee ottaa huomioon, kun mietit paikka kissanluukulle. Yksi tärkeä kriteeri on sääolosuhteet, joille kissanluukku altistuu. Jos paikka on esimerkiksi alttiina tuulelle ja sateelle, on suositeltavaa valita suojaisempi paikka. Näin vältät riskiä, että asunnossasi vetää tms. Jos on vaikeaa välttää tuulta ja sadetta, sitten kannattaa valita luukku, joka on valmistettu alumiinista. Ne ovat usein kestävämpiä kuin muoviset kissanluukut. Toinen tärkeä kriteeri on kissan korkeus. Luukku tulisi valita siten, että kissan ovi ei estä kissan nopeaa ja sulavaa kulkua sen läpi. Liian matala luukku pakottaa kissan taipumaan ja ryömimään luukusta läpi, kun taas liian korkealle sijoitettu luukku voi olla vaikea pienelle kissalle, jos hän joutuu hyppäämään luukun läpi. Näin he saattavat jopa juuttua luukkuun puolivälissä.

Trixie kissanluukut
Trixie kissanluukut ovat hyvää ja vankkaa laatua. Trixie kissanluukut ovat valmistettu vedenpitävästä muovista ja metallista ja joustava muoviovi on erittäin hiljainen. Kissanluukku on lukittava, koska takapaneelin pystyy irroittamaan. Näin suojaat asuntoasi tunkeutujilta tai tuulelta ja sateelta. Kissanluukusta on saatavilla kolmea eri kokoa ja se sopii useimpiin tarpeisiin. Kissanluukkua voi laajentaa tunnelielementeillä ja näin sen pystyy asentamaan paksumpaakin seinään.

StayWell kissanluukut infrapunalla
Tarjoamme useita malleja laadukkaita StayWell kissanluukkuja Zoopermarketissa. Monissa malleissa on läpikuultava kiinteä ja muovinen ovi, johon on asennettu infrapuna vastaanotin, joka avaa oven itsestään, kun kissasi tulee oven lähelle. Kissalla on infrapunalähetin kaupannassaan. Kissanluukut ovat kaksisuuntaisia, joten kissa pääsee helposti sisään ja ulos luukusta. Infrapuna kissanluukku voidaan myös säätää siten, että siitä pääsee joko vain sisään tai vain ulos.  Kissanluukun voi myös lukita. Saatavilla on useita kokoja, jotka sopivat jokaisen kissan kokoon. Jos sinulla on useampi kuin yksi kissa, voit tilata myös lisäavaimia tai vara-avaimia, mikäli kissasi avain katoaa. StayWell kissanluukkuja on mahdollista saada myös alumiinista valmistettuna. Myös se on kaksisuuntainen ja sen läppä on valmistettu pehmeästä kumista, joka on lähes äänetön. Saat myös tätä mallia Zoopermarketista monissa eri koissa.

Sureflap kissanluukku jossa mikrosiru
Nykyään useat lemmikit saavat mikrosirun eläinlääkäriltä. Se helpottaa kissan tunnistamista ja yksilöimistä. Mirosiru on pieni elektroninen siru, joka asennetaan ihon alle kissasi kaulaan. Siru sisältää tietoja kissastasi ja sinusta, muutta se voi myös toimia kissanluukun aukaisumekanismina, kun kissasi tulee luukun lähelle. Kissanluukku tavitsee toimiakseen paristot. Se lukee kissan mikrosirun, joka on etukäteen tallennettu laitteeseen helposti yhdellä napin painalluksella. Luukku käyttää sitä elektronisena avaimena. Helppoa ja vaivatonta ja voit olla myös varma, ettei kissasi kadota avaintaan. Luukkua ei pysty saamaan auki kynsimällä, mutta kun oikea kissa tulee paikalle, luukku aukeaa sekunnissa ja sulkeutuu heti kun kissa on mennyt tunnelin läpi. Kissanluukun voi asentaa kaikenlaisiin oviin ja ikkunoihin. Mikäli kissallasi ei ole mikrusirua, voi luukkua myös käyttää kaulapantariipuksen kanssa. Riipus on tilattava erikseen.
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi