Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Käytännölliset, pehmeät ja tyylikkäät kissanpedit, tyynyt ja patjat
Kissat rakastavat kun peti on mukava ja pehmeä. Siksi sinun kissanomistajana on varmistettava, että kissallasi on turvallinen ja mahdollisimman mukava nukkumapaikka, missä kissasi voi rentoutua. Zoopermarketti tarjoaa laajan valikoiman kissanpetejä ja niihin sopivia tyynyjä ja patjoja. Lisäksi meiltä on saatavilla monenlaiset kissanluolat ja tunnelit. Meiltä voit helposti löytää kissanpedin, joka sopii kissasi luonteelle ja kotisi sisustukseen. Kissanpeti luo kissallesi turvallisuudentunnetta ja on rauhallinen paikka missä kissasi voi levätä ja tuntea olonsa viihtyisäksi.  Zoopermarketista löydät erilaiset kissanpedin mallit, värit ja materiaalit. Jokainen kissa ansaitsee hyvän pedin ja pehmoisen patjan. Silloin kissasi voi aina halutessaan tuntea olonsa pehmeäksi, lämpöiseksi ja mukavaksi.


Kissanluolat ja tunnelit
Kissat tykkäävät piilotella kun haluavat omaa rauhaa. Kissanluolassa kissasi voi rentoutua ja tuntea olonsa turvalliseksi. Zoopermarketti tarjoaa tyylikkäät ja pehmeät kissanluolat edulliseen hintaan. Kissanluolassa kissasi voi leikkiä, piilotella tai vain nukkua. Meillä on myös monenlaisia jännittäviä ja värikkäitä kissantunneleita, joissa on salaisia käytäviä ja luolia leikkimielisille kissoille, jotka pitävät seikkailemisesta.

Kauniit ja käytännölliset patteripedit
Kissat rakastavat lämpöisessä paikassa makoilua ja nukkumista. Zoopermarketista löytyy monenlaisia käytännöllisiä ja kauniita patteripetejä, joita kissasi varmasti rakastaa. Patteripeti asennetaan roikkumaan patteriin kotonasi. Näin kissallasi on takuuvarmasti lämmin ja mukava paikka lepäämiseen. Patteripeti on myös kätevä, koska se ei vie ollenkaan lattiatilaa huoneesta ja kissasi saa hyvän näköalapaikan hieman korkeammalta. Löydät meiltä kissanpedit monessa eri mallissa ja värissä ja siten kissallassi saa ihanan lämpimän nukkumapaikan helpolla. Huomaathan kuitenkin, että patteripetiä ei voi laittaa sähköpatterin päälle tulipaloriskin välttämiseksi. Patteripedin voi kuitenkin helposti kiinnittää myös esimerkiksi oveen tai kaiteeseen. Kissan patteripeti sopii niin isoille kuin pienillekin kissoille. Tutustu Trixie patteripetivalikoimaan verkkokaupassamme Zoopermarketti.fi


Ihanat huovat kissalle
Zoopermarketista löydät pehmeitä mattoja, joilla kissasi rakastaa makoilla. Kissanhuopaa voi käyttää monella eri tavalla. Voit esimerkiksi suojella huonekalujasi kulumiselta ja karvoittumiselta laittamalla kissallesi huovan sen lempipaikkaan sohvan nurkassa. Samalla annat kissallesi mukavan paikan sohvallasi, jossa se voi rentoutua yhdessä sinun kanssasi. Voit myös levittää kissanhuovat lattialle.  Näin saat hyvän lämpökerroksen lattialle, joka muuten on liian kylmä kissasi nukkumapaikaksi. Pehmeitä mattoja on saatavilla eri kokoja ja muotoja esimerkiksi Trixieltä. Salli kissasi nauttia elämästään pehmeän viltin päällä. Saat kissanhuovat Zoopermarketista. Voit myös helposti pestä kissan peitot, tyynyt ja patjat pesukoneessa. Löydät varmasti mallin, joka sopii sinulle ja kissallesi! Kissanpatja on myös ihanteellinen lisä, kun kissasi matkustaa kantokopassa. Meiltä saat myös pehmeitä ja kaniita kissan luolia, jos kissasi kaipaa rauhallista ja turvallista piilopaikkaa, johon se voi ryömiä tarvitessaan omaa rauhaa. Jos sinulla on kysyttävää tai vaikeuksia valita kissanpetiä kissallesi. Olet ehkä epävarma tarvitseeko kissasi kissanpedin, korin, luola vai pelkän patjan tai huovan. Tai et ole ihan varma minkä kokoisen pedin kissasi tarvitsee. Älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi


Pehmeät kissantyynyt ja patjat
Mitä pehmeämpi patja on, sitä varmemmin kissasi rakastaa sitä. Siksi on tärkeää, että varmistat kissasi viihtyisyyden ja mukavuuden ja hankit kissallesi pehmeän makuupaikan, jossa se voi rentoutua. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman kauniita ja uskomattoman pehmeitä kissanpetejä ja patjoja. Kissallasi on aina kodikas, pehmeä, lämmin ja mukava paikka levätä ja nukkua. Saat meiltä kissanpedit eri väreissä ja malleissa kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta esimerkiksi Trixie, Rogz, Catrine ja Party Pet. Zoopermarketissa on tarjolla kaikille kissoille ja kaikkiin budjetteihin sopivia kissanpetejä ja patjoja. Ota yhteys asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi tai soittamalla numeroon 09-42452166, mikäli tarvitset apua täydellisen kissanpedin löytämiseen.

Monen malliset kissanluolat
Kissat tykkäävät nukkua paikoissa, jossa niitä ei häiritä. Siksi ne usein piiloutuvat esimerkiksi sängyn alle tai makaavat kirjahyllyn päällä. Tällaiset paikat antavat kissallesi turvallisuuden tunnetta ja kissasi voi hyvin. Kukapa ei haluaisi, että heidän lemmikkinsä voi rentoutua ja tuntea olonsa turvalliseksi kotonaan. Me Zoopermarketissa tarjoamme kissallesi laajan valikoiman kauniita ja pehmeitä kissanpetejä ja luolia, joissa kissasi voi piilotella ja levätä. Jos haluat varmistaa, että kissasi voi aina löytää turvallisen ja lämpimän nukkumapaikan, voit löytää meiltä kaikenlaisia kissanluolia eri väreissä ja muodoissa. Kissanluolat on suunniteltu luomaan turvallisuudentunnetta nukkuville kissoille iästä ja koosta riippumatta. Löydät meiltä mm. Trixie, Rogz ja Catrine kissanluolat.

Leikkitunnelit kissallesi
Kissalla on luonnollinen vaisto piilotua ja ahtautua pieniin tiloihin. Jopa nuoret kissanpennut tekevät niin. Kissat tekevät luontaisesti niin, sillä luonnossa ne suojautuvat suuremmilta saalistajilta nukkuessaan piilossa ahtaissa koloissa. Siksi myös kotikissat rakastavat tunneleita. Kun saat uuden kissanpennun, se saattaa olla aluksi peloissaan. Hanki kotiisi leikkitunneli ja pentusi löytää sieltä turvallisen paikan, josta seurata kodin elämää. Näin se voi omaan tahtiinsa tutustua ympäristöönsä ja uusiin perheenjäseniin ja luo näin luottamuksellisen suhteen sinun kanssasi. Pennut myös rakastavat leikkiä tunnelissa ja siitä tuleekin helposti kissasi suosikkipaikka moneksi vuodeksi. Zoopermarketista löydät monia värikkäitä ja jännittäviä kissantunneleita. Voit myös yhdistellä erilaisia tunneleita isommaksi kokonaisuudeksi, jossa kissallasi riittää tutkittavaa. Joissakin tunneleissa on kahisevaa foliota sisäpuolella ja näin se on vieläkin mielenkiintoisempi kissan mielestä. Meiltä löydät mm. Trixie ja Party Pet kissantunnelit.


Kissasi suosikkipaikka talossa
Kissat rakastavat pehmeitä ja lämpimiä makuupaikkoja ja ne haluavat olla rauhassa kun lepäävät. Löydät meiltä kissanpedit, patjat, peitot, tyynyt, luolat ja tunnelit tunnetuimmilta valmistajilta monissa eri väreissä ja muodoissa. Voit sijoittaa tyynyjä, patjoja, huopia ja tunneleita eripuolille taloa ja näin kissasi tuntee olonsa todella kodikkaaksi ja rennoksi. Meiltä löytyy kissanpeti jokaiseen makuun ja budjettiin.


Fiksut kissankorit
Kissasi ansaitsee hyvän kissanpedin tai korin. Siksi meillä on myös laaja valikoima kissankoreja. Esimerkiksi  pajusta punotut kissankorit ovat erittäin mukavan näköisiä ja sopivat hyvin useimman kodin sisustukseen. Monet ihmiset eivät halua kotiinsa kissanpetiä, koska he pitävät niitä kömpelön näköisinä. Tämä on kuitenkin perusteeton väite, koska kissankorit ovat kehittyneet suunnittelussa ja mukavuudessa. Lisäksi nykypäivän kissankorit on suunniteltu kissan mukavuus huomioonottaen. Kissankorit on siten muotoiltu vastaamaan kissan kehoa ja muotoa. Perinteisessä kissan pajukorissa on myös kantokahva ja suljettava luukku. Näin voit ottaa kissasi helposti myös mukaan matkalle.

Trixie kissantalo sisä- ja ulkokäyttöön
Zoopermarketti tarjoaa kissallesi ihan oman talon. Suloisessa sinisessä puutalossa on kolme kerrosta ja 2 sisäänkäyntiä. Sen rakennusmateriaaleina on käytetty mäntyä ja katto on tervapaperista. Aukoissa on muoviset säleet, jotka suojaavat vedolta ja neljä jalkaa on päällystetty muovilla, joka suojaa kosteutta ja kylmää vastaan. Samalla on varmistettu hyvä ilmankierto talon alla. Ylimmässä kerroksessa on kaksi pientä ikkunaa, joista kissasi voi tarkkailla ympäristöään. Kissatalon takaseinän saa aukaistua siivousta varten.  Tällaisessa talossa jokainen kissa tykkää asua ja naapurin kissatkin haluavat omansa. Jos sinulla on lisää kysyttävää kissantalosta ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Todella nopea toimitus ja tuotteet…
Todella nopea toimitus ja tuotteet kuvatun laisia!
25.03.2018 - Tiina
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi