Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kaikki mitä tarvitset kissankissanpennullesi
Zoopermarketista löydät kissanmaidon, tuttipullot ja kissankissanpennulle sopivat kuivaruuat. Pitääksesi kissanpentusi kiireisenä ja välttääksesi kynsien teroittamista huonekaluihin, sinun kannattaa hankkia kissankissanpennullesi sopivia leluja. Kissanpennut pitävät erityisesti palloista ja pienistä täytetyistä leluhiiristä ja höyhenviuhkoista.

Mitä tarvitsen kissankissanpennulleni?
Kaikkein tärkeintä on hankkia kissallesi sen ikioma paikka. Sen täytyy olla sellainen, missä kissanpentusi saa olla rauhassa ja yksin, kun se sitä tarvitsee. Se voi olla kissanpeti tai kissanluola, jossain talosi rauhallisessa nurkkauksessa, missä se tuntee olonsa mukavaksi. Tämän lisäksi kissankissanpennut tarvitsevat oikeanlaista kissankissanpennuille sopivaa ruokaa, josta ne saavat kaikki tarvittavat ravintoaineet. Kissasi tarvitsee myös hiekkalaatikon ja sinne hiekkaa, jonne kissanpentusi voi tehdä tarpeensa.


Siksi sinun kannattaa valita penturuokaa kissanpennullesi
Kissankissanpennulla on erilaiset ravintoainetarpeet kuin aikuisella kissalla. Siksi on tärkeää, että valitset oikeanlaista ruokaa kissankissanpennullesi alusta saakka. Kissan penturuoka auttaa pentusi kehoa kasvamaan oikealla tavalla ja oikeassa vauhtissa. Penturuoka auttaa myös kehittämään kissanpennulle vahvan immuunisysteemin. Penturuoka on - sen lisäksi että täyttää kaikki kissanpennun ravinnolliset tarpeet – suunniteltu helposti syötäväksi ja kissanpennun ruuansulatukseen sopivaksi. Kissanpennun ruuansulatussysteemi ei ole täysin kehittynyt  ja sen hampaat ovat myöskin vasta kasvamassa ja vaihtumassa. Siksi onkin tärkeää,että ruoka jota pentu syö on helppoa pureskeltavaa. Zoopermarketista löydät penturuuat kaikilta johtavilta kissanruokamerkeiltä. Osta penturuoka meiltä ja saat ruuan toimitettuna kotiovellesi 2-4 arkipäivässä.

Raapimismahdollisuudet
Kissanpentu tarvitsee paikan, jota se saa vapaasti raapia. Jos kissasi pitää paikkaa hyvänä, se oppii käyttämään sitä aina kun tuntee tarvetta kynsien teroittamiselle. Näin huonekalusi jäävät helpommin rauhaan. Zoopermarketissa on kaikenlaisia raapimispuita ja telineitä. Kissanpennulle kaikkein mieluisin on sellainen, jossa on pieni kolo mihin piiloutua, ja paljon tasoja joilla kiipeillä, unohtamatta tietenkään varsinaista tarkoitusta eli kynsimistä. Yksi mahdollisuus on myös raapimismatto, jos kissanpentusi on hyvin pieni eikä ole vielä oppinut kiipeämään ja hyppäämään.

Pennun koulutus sisäsiistiksi ja hygienia
Zoopermarketista löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet kissan kouluttamiseksi sisäsiistiksi, sisältäen pyyhkeet, pentuvaipat, pentuvessat ja alustat. Jos kissasi on tehnyt pissoja muualle kuin hiekkalaatikolle, meiltä löydät getoff ja pissoff suihkeet, joilla osoitat kissalle, että tämä paikka ei ole siihen tarkoitukseen sopiva. Kissanpennut oppivat usein nopeasti sisäsiistiksi, mutta pentuna ne saattavat kuitenkin sotkeutua nopeasti, kun tutkivat ympäristöään uteliaasti. Kun peset pentuasi, sinun tulisi käyttää shampoota, joka on laimeampaa kuin aikuisiin koiriin käytettävä shampoo. Käy katsomassa tarjoksemme pentushampoosta verkkokaupassamme zoopermarketti.fi

Tuttipullot
Onko kissasi saanut pentueen? Riittääkö emon maito kaikille kissanpennuille? Tarvitseeko emo apua pentueen ruokkimiseen? Zoopermarketista voit tilata tuttipullot ja äidinmaidonkorvikkeen, joita voit käyttää avustamaan emoa pentujen ruokkimisessa.

Pentusängyt
Zoopermarketista löytyy laaja valikoima pehmeitä ja mukavia kissanpetejä kissanpennullesi. Pentu pitää pehmeässä ja lämpöisessä paikassa rentoutumisesesta, joten pidä se mielessäsi, kun valitset kissanpetiä kissanpennullesi. Huomaa myös että kissanpennut kasvavat nopeasti, joten kissanpedin tulisi olla tarpeeksi iso, ettei heti tarvitse tilata uutta. Kissat tykkäävät piilotella kun haluavat omaa rauhaa. Kissanluolassa kissasi voi rentoutua ja tuntea olonsa turvalliseksi. Zoopermarketti tarjoaa tyylikkäät ja pehmeät kissanluolat edulliseen hintaan. Kissanluolassa kissasi voi leikkiä, piilotella tai vain nukkua.

Millaisia leluja kissanpentuni tarvitsee?
Useimmat kissat rakastavat leluja, jotka kahisevat tai helisevät. Ehkä hiiri, jossa on kello sisällä tai sopivan kokoinen tunnelli, jossa kissanpentu voi ryömiä ja piilotella. Aktivoimalla kissanpennun erilaisilla leluilla, jää kissalle vähemmän aikaa keksiä tekemistä, kuten esimerkiksi teroittaa kynsiään huonekaluihisi. Kissanpennulle kannattaa myös hankkia palloja, joita se saa jahdata pitkin lattioita.

Leikkitunnelit kissallesi
Kissalla on luonnollinen vaisto piilotua ja ahtautua pieniin tiloihin. Jopa nuoret kissanpennut tekevät niin. Kissat tekevät luontaisesti niin, sillä luonnossa ne suojautuvat suuremmilta saalistajilta nukkuessaan piilossa ahtaissa koloissa. Siksi myös kotikissat rakastavat tunneleita. Kun saat uuden kissanpennun, se saattaa olla aluksi peloissaan. Hanki kotiisi leikkitunneli ja pentusi löytää sieltä turvallisen paikan, josta seurata kodin elämää. Näin se voi omaan tahtiinsa tutustua ympäristöönsä ja uusiin perheenjäseniin ja luo näin luottamuksellisen suhteen sinun kanssasi. Pennut myös rakastavat leikkiä tunnelissa ja siitä tuleekin helposti kissasi suosikkipaikka moneksi vuodeksi


Kuljetuslaatikko, kori vai laukku kissanpennulle
Kun kuljetat uutta perheenjäsentäsi kotiin, muista turvallisuus. Nykyään on monia erilaisia vaihtoehtoja kissan kuljettamiseksi paikasta A paikkan B. Zoopermarketista löydät nailoniset kantolaukut, muoviset kuljetuslaatikot ja pajukorit. Meiltä löydät nopeasti kuljetusratkaisun kissallesi. Meillä on laaja valikoima kantokasseja, -laatikoita ja kuljetuskoreja, jotka sopivat hyvin kissan kuljettamiseen autossa, bussissa, junassa tai polkupyörän ohjaustangossa. Kaikkein parasta on, jos pystyt opettamaan kissasi käyttämään kuljetuslaatikkoa jo silloin kun se on pentu. Näin vältyt todennäköisimmin siltä, että kissa oksentaa, pissaa tai kakkaa kuljetuksen aikana. Kissa tekee kaikkea tätä kun se on hermostunut. Tutki eri kategorioita verkkokaupassamme ja löydä sinun ja kissasi tarpeisiin parhaiten sopiva kuljetusratkaisu.  Kun sinulla on hyvä kuljetuskori kissallesi, myös kissasi pitää matkustamisesta. Valitse kuljetuslaatikko, joka on niin iso, että sinne mahtuu matto tai tyyny pohjalle. Kuljetuslaatikon tulisi olla niin iso, että pentu mahtuu seisomaan ja makaamaan luonnollisessa asennossaan.

Pentukulhot
Kaikki kissat, niin isot kuin pienetkin, tarvitsevat kulhot vettä ja ruokaa varten. Kun valitset ruokakulhoa kissanpennullesi, on hyvä valita sellainen, joka ei liu’u helposti lattiaa pitkin, kun pentu syö. Meillä on valikoimassa kissanpennuille sopivia kulhoja ruostumattomasta teräksestä. Kulhossa on korkea reuna, joka estää pentua kaatumasta ruokaan tai istumasta ruuan päälle. Pentukulhon suuri ympärysmitta takaa myös sen, että useammat kissanpennut mahtuvat syömään siitä samanaikaisesti.


Valjaat, kaulapannat ja hihnat
Pentuvaljaat ovat usein todella hyödyllinen hankinta kissanpennullesi, sillä se opettaa pentua kävelemään nätisti ja suojaa samalla kissanpennun kaulaa ja selkää. Meiltä löydät laajan valikoiman kissanpennuille sopivia kaulapantoja ja hihnoja, monissa houkuttelevissa väreissä. Voit ostaa jopa kaulapantasetin, missä on kuusi eriväristä kaulapantaa ja näin pystyt merkkaamaan uuden pentueesi värikoodeilla. Kun valitset kissanpennun ensimmäistä kaulapantaa, sinun kannattaa valita nailonkaulapanta, koska se on pehmeämpi kissan ihoa ja turkkia vasten. Muista tarkistaa tasaisin väliajoin, että kaulapanta ei ole tullut liian tiukaksi. Nailonkaulapannan kokoa on helppo säätää.


Hermostunet kissat ja kissanpennut
Kissa tykkää hieroa päätään vasten huonekaluja, oven karmeja ja ihmisiä siirtääkseen ns. kasvoferomoneja näihin. Kissat tekevät näin, kun tuntevat olonsa turvalliseksi ja rennoksi. Kasvojen feromonit ovat tuoksuja, jotka välittävät viestiä mukavuudesta, rauhallisuudesta ja stressittömyydestä. Jos kissan ympäristössä tapahtuu muutoksia esim. muutatte uuteen asuntoon, kissasi voi saada paljon stressiä ja ahdistusta. Tämän huomaa jos kissa alkaa tekemään ei toivottuja virtsamerkkejä, kynsiä paikkoja ja on ruokahaluton. Zoopermarketissa on tuotteita, joissa on synteettistä kasvoferomonia, joka auttaa kissaasi palaamaan takaisin luonnolliseen tasapainoonsa. Meiltä saat myös tuotteita, joissa on valeriaanaa (baldrian) tai kissanminttua. Valeriaana (baldrian) ja kissanminttu aiheuttavat kissalle mielihyvää, koska ne sisältävät kemikaaleja, jotka muistuttavat dominoivan naaraskissan virtsaa. Voit suihkuttaa valeriaanaa kissasi leluihin tai raapimapuuhun, jos haluat kissasi viihtyvän alueella. 
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi