Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Valitse oikeanlainen ruoka kissallesi
Kissat tarvitsevat ruokaa joka sisältää hiilihydraatteja, rasvaa ja proteiineja tasapainoitetusti. On tärkeää että ruokavalio sopii kissan ikään sekä elämäntapaan. Esimerkiksi nuori kissa tarvitsee  kissanruokaa joka sisältää enemmän energiaa. Myös kissan rotu vaikuttaa ruoan valintaan, sekä kissan terveystila. Jos kissasi esimerkiksi on kastroitu, neutralisoitu tai ylipainoinen on tärkeää että valitset sopivan kissan täysravinnon. Olet aina tervetullut ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä jos sinulla on kysyttävää kissanruokaan ja ruokintaan liittyen, me autamme mielellämme. Valitessasi kissallesi oikean kissanruoan varmistat että kissasi pysyy terveenä ja onnellisena.


Kissanruoka mukailee kissan elämää
Kissanpennun kasvulle ja kehitykselle on tärkeää että kissanpentu saa tarpeeksi rasvaa ja proteiinia jotka ovet elintärkeitä jotta kissanpentu saa vahvan luuston ja lihaksiston. Siksi on tärkeää valita kissanpennulle räätälöityä ruokaa. Kissan on vaikeaa aikuisena kasvattaa lihaksistoa jos tämä ei ole kissanpentuna onnistunut väärän, liian vähän proteiinia ja rasvaa sisältävän ruokavalion takia onnistunut. Kissanruoka joka on tarkoitettu aikuisille kissoille sisältää vähemmän energiaa eikä siksi sovellu kissanpennun tarpeille.  Kissan aikuistuessa vähenee energian määrä jonka kissasi tarvitsee saada ruokavaliostaan. Kuitenkin vanhana kissasi vaatii taas kissanruokaa jonka energiasisältö on korkeampi, koska vanhalla kissalla voi olla vaikeuksia sulattaa ruokansa kunnolla ja täten saada kaiken tarvitsemansa energian ellei ruokavalio ole oikeanlainen.  Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät kissanruokaa joka elämäntilanteeseen. Meillä on laaja valikoima sekä kissan kuivaruokaa että annosruokia.

Onko kissasi kastroitu tai sterilisoitu?

Kun kissasi on sterilisoitu tai kastoritu kissasi energiatarpeet muuttuvat merkittävästi. Neutralisoinnin yhteydessä kissasi aineenvaihdunta muuttuu, ja kastroitu kissasi on siksi altis ylipainolle. Sikis kastoridulle ja sterilisoidulle kissalle on valmistettu oma kissanruoka joka sopii oivallisesti kiissan hitaammalle aineenvaihdunnalle. Kastroiduille ja sterilisoiduille kissoille tarkoitettu kissanruoka sisältää vähemmän energiaa ja vähentää täten ylipainon riskiä. Kastroidut ja sterilisoidut kissat juovat usein vähemmän kuin ei leikatut kissat, ja täten kastoidut ja sterilisoidut kissat ovat alttiimpia virtsatiesairauksille kuten viirtsatiekiville. Siksi kastroiduille ja sterilisoiduille kissoille tarkoitettu kissan täysravinto sisältää optimaalisen määrän suolaaa ja mineraaleja, vähentämään kissan riskiä sairastua virtsatiesairausiin. Kastroiduille ja sterilisoiduille kissoille tarkoitettu täysravinto myös auttaa pitämään kissan virtsan pH:n alhaisena. Alhainen pH vähentää esimerkiski virtsakristallien muodostumista.


Onko kissallasi huono suuhygienia?

Voit vähentää kissasi pahaa hengitystä sekä hammasongelmia oikeanlaisen ruokinnan avulla. Oikeanlainen kissanruoka auttaa vähentämään ja ehkäisemään plakkia, sekä vähentävät kivuliaiden ientulehduksien riskiä. Kokeile esimerkiksi Royal Canin Oral Care.


Kissani kärsii karvapalloista

Eteenkin pitkäkarvaiset kissat kärsivät usein karvapalloista. Karvapallot voivat jäädä kissan suolistoon tukkoon, ja täten olla jopa hengenvaarallisia. Kissat ovat luonnostaan hyvin puhtaita eläimiä, ja saattavatkin päivittäin käyttää tunteja turkkinsa puhdistamiseen, joka vuorostaan voi johtaa karvapalloihin. Oikeanlaisella ruokavaliolla voit kuitenkin vähentää karvapallojen määrää, ja täten vähentää kissasi riskiä sairastua.

Kissan turkki- ja iho-ongelmat

Kärsiikö kissasi turkki- tai iho-ongelmista? Zoopermarketin valikoimaan kuuluu monta kissanruokaa jotka sisältävät suuren määrän Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja. Omega rasvahapot auttavat kissasi turkkia pysymään hyväkuntoisena sekä kiiltävänä sekä edistää ihon hyvinvointia. Tämä auttaa kissaasi pysymään terveempänä pidempään.


Ehkäise allergisia reaktioita
Vilja on usein syypää kissan allergisiin reaktioihin. Kissan allergisiin oireisiin saattaa kuulua ihottumaa, kutinaa sekä ripulia. Tämä voi johtua siitä että kissan ruoansulatus ei välttämättä pysy sulattaamaan esimerkiksi viljatuotteita. Siksi meillä on Zoopermarketissa muun muuassa Taste of the Wild, ZiwiPeak sekä Kingsmoor tuotteita tarjolla. Nämä korkealaatuiset tuotteet sopivat oivallisesti kissoille jotka eivät voi syödä viljaa.


Nirsolle kissalle

Jokainen kissanomistaja on varmasti vähintään kerran kokenut tilanteen jossa kissa kieltäytyy syömästä tarjolle laitettua ruokaa. Siksi tajoammekin suuren valikoiman eri makuisia kissanruokia, jotta jokaiselle kissalle varmasti löytyy oma lemiruoka. Meillä on laaja valikoima kissanruokia jotka sisältävät kanaa, nautaa, lohta, tonnikalaa, riistaa, hirveä, lammasta sekä ankkaa. Ja jos sattuu että kissasi ei pidäkkään valitsemastasi ruoasta voit aina makutakuun merkissä palautta ruoan meille. Täten sinun ei tarvitse pelätä että kissaruoka jää syömättä jos ruoan maku ei miellytäkkään kissaasi.


Sopiva ruoka tiinelle tai imettävälle kissalle

Kissan ollessa raskaana tai imettäessä on erittäin tärkeää että kissasi, sekä kissanpennut, saavat kaiken tarvitsemansa. Kissan ollessa rastkaana ja  imettäessä kissaemo tarvitsee ruokaa joka sisältää tavallista enemmän energiaa.  Kissaemon voidessa hyvin saavat kissanpennun paremman alun elämään.
Parhaat hinnat ja toimitus kotiovelle asti.
Meiltä löydät laajan valikoiman kissanruokaa kissanpennuille, aikuisille kissoille, seniori kissoille sekä paljon erikoisruokavalioon sopivia kissanruokia kuten kastroiduille kissoille sopivaa ruokaa tai imettäville kissoille. Me tarjoamme markkinoiden parhaat hinnat ja kuljetamme tuotteesi suoraan kotiovellesi. Helppoa ja yksinkertaista!


Royal Canin, Hills, Eukanuba, Arion...
Meiltä löydät kaikki tunnetuimmat tuotemerkit, ja täten voit olla varma että läydät juuri sinun kissasi tarpeille sekä makuun sopivan ruoan.


Kissanruoan valinta

On olemassa äärettömän monta eri kissanruoka vaihtoehtoa, sekä tuotemerkkiä. Täten voikin olla vaikeaa vailta ja löytää juuri oikeanlainen kissanruoka, joka sopii sekä kissallesi että lompakollesi. Tärkeintä kissanruokaa valitessa on valita kissanruoka joka pitää kissasi turkin kiiltävänä, sisältää tarpeeksi energiaa, sekä pitää kissasi vatsan toiminnassa.  On myös tärkeää ottaa huomioon että kissat ovat huomattavasti koiria enemmän saalistajia, ja siksi esimerkiksi koiranruoka ei sovellu kissoille.  Koska haluamme Zoopermarketissa että sinulla on mahdollisuus tarjota kissallesi sille sopivaa, ja sen tarvitsemaa, ruokaa tarjoamme aina markkinoiden parhaat hinnat. Katso suuri valikoimmamme osoitteessa zoopermarketti.fi, ja ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysymyksiä kissanruoan valitsemiseen liittyen.


Mikä on paras kissanruoka?

Kaikilla on oma mielipiteensä siitä mikä kissanruoka on paras kissanruoka. Yleisesti ottaen kalliimpi kissanruoka sisältää kalliimpia raaka-aineita verrattuna halvempaan kissanruokaan. Sanomattakin selvä että laatu maksaa. Ja ei sitten kuitenkaan. Meille Zoopermarketissa on tärkää että kaikilla on mahdollisuus tarjota kissallensa korkealaatuista ruokaa joka antaa kissalle kaikki sen tarvitsemat ravinteet. Siksi tarjoammekin markkinoiden parhaat hinnat.  Toinen, erittäin tärkeä, asia joka vaikuttaa siihen mikä kissanruoka on paras kissanruoka on tietysti kissasi. Jos kissasi on nirso ei sinun kannata ostaa kallista kissanruokaa jos kissasi kieltäytyy syömästä sitä. Valitse kissanruoka jonka mausta kissasi pitää, ja joka pitää kissasi onnellisena ja tyytyväisenä.


Osta kissanruokasi verkosta
Zoopermarketti.fi kautta voit ostaa kissanruokasi helposti verkosta vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Verkkokauppamme on aina auki ja houkuttelee laajalla valikoimmalla laadukasta kissanruokaa edulliseen hintaan. Meiltä löytät kaikki tunnetut merkit, sekä monta vähemmän tunnettua tuotemerkkiä. Valikoimastamme löydät kissanruokia edullisesti ilman että sinun tarvitsee tinkiä kissanruoan laadusta. Ja meillä on aika hyviä kissanruoka tarjouksia. Ostaessasi yli 69 eurolla toimitamme kissanruokasi ilmaiseksi suoraan kotiovellesi. Näin sinulle ja kissallesi jää enemmän yhteistä aikaa.

Kissanruoka tarjouksessa
Zoopermarketissa löydät aina hyvät kissanruoka tarjoukset. Club Zoopermarketin jäsenenä saat säästöä tarjousten lisäksi bonuksena vähintään  4% jokaisesta ostoksestasi. Meillä on myös houkuttelevat määrätarjoukset sekä leimakortit, mikä tarkoittaa että esimerkiksi joka 10 pussi on ilmainen. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Kaikki toimii täydellisesti
Kaikki toimii täydellisesti: tilaus, väliaikatiedotteet, toimitus
15.04.2018 - Maiju
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi