Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Paras ystäväsi ansaitsee vain parasta!
Sanonta kuluu että koira on ihmisen paras ystäväa, ja useimmat koiranomistajat voivat yhtyä tähän. Koira tuo iloa ja rakkautta elämääsi, ja piristää harmaimmankin päivän. Voit treenata, halailla tai työskennellä yhdessä koirasi kanssa. Suhde jonka saat koiraasi kestää koko elämän ajan, ja siksi on tärkeää muistaa palkita ja hemmoitella koiraasi.

Tietoa koirasta
Koiran esi-isä on susi (Canis Lupus), ja koiran latinankielinen nimitys Canine onkin tästä peräisin. Canine teksti lukee usein koiranruoka ja tarvike pakkauksista. Ihminen ja koira aloittivat yhteisen taivalluksen noin 15 000 vuotta sitten. Alussa koirat elivät ihmisten ylijäävällä ruualla, mutta pikku hiljaa koirat kesyyntyivät, ja koirista tuli tärkeä osa ihmisen perhettä ja kotia. Koiran kesyyntymisestä lähtien on koiria käytetty metsästyskoirina, vahtikoirina, sotakoirina, pelastuskoirina, poliisikoirina, huumekoirina, opaskoirina ja tietysti perhekoirina ja seurakoirina. Koirarotuja on aina jalostettu tarkoitukseen sopiviksi, esimerkiksi pienet Palatsikoirat sopivat kiinan palatseihin, kun taas Huskyt ovat erinomaisia reen vetäjiä. Tänään on olemassa yli 800 erilaista koirarotua, eri tarkoituksiin ja suomessa on tällä hetkellä rekisteröitynä yli 600 000. Suomen tavallisimmat koirarodut ovat Labradorinnoutaja, Jämtlanninpystykorva, Saksanpaimenkoira, Suomenajokoira, Kultainennoutaja, Suomenlapinkoira, Shetlanninlammaskoira, Harmaa Norjanhirvikoira, Kääpiösnautseri ja Lyhytkarvainen Chihuahua.

Kaikki mitä tarvitset koiranruuasta koiratarvikkeisiin
Zoopermarketti.fi sivuilta löydät kaiken mitä tarvitset jotta voit antaa koirallesi kaiken mitä se tarvitsee. Löydät tuotteita laidasta laitaan kaikille koiraroduille ja kaiken kokoisille koirille. Meiltä löydät esimerkiksi koirnapetejä, juoksutarhoja, pentutarvikkeita, kuljetushäkkejä, valjaita, taluttimia, kaulapantoja, leluja, turkinhoitotarvikkeita paljon erikois ruokaa ja makupaloja. Kaiken mitä tarvitset parhaan ystäväsi hoitamiseen ja hemmoitteluun löydät Zoopermarketista, ja me toimitamme tuotteesi suoraan ovellesi. Sinun ei siis enää tarvitse kantaa painavia koiranruokasäkkejä, tai jonottaa kaupan kassalla. Sinulle jää enemmän aikaa nauttia koirasi seurasta ja temmellykseen. Meiltä läydät kaikki markkinoiden johtavat tuotemerkit, myös eläinlääkäreiden suosittelemat ja myymät erikoisruokavalio täysravinnot ja tuotteet, kuten Royal Canin ja Eukanuba. Tämä tarkoittaa että valikoimastamme löytyy erikoisruokaa joka on sovellettu eri roduille, sekä ruokaa joka sopii koirille joilla on esimerkiksi iho-ongelmia, munuaissairauksia, ylipainoa, nivelongelmia tai muuta vastaavaa. Zoopermarketista löydät myös suuren valikoiman koiran turkinhoitotarvikkeita. Oikeiden tuotteiden avulla voit auttaa koirasi turkkia pysymään kauniina, kiiltävänä ja takuttomana. Valikoimastamme löydät m.m. Pet Head tuotesarjan tuotteita joilla saat turkista pehmeän ja hyväntuoksuisen, sekä Furminator suan, jolla saat helposti koiraa satuttamatta ja ilman että turkki kärsii, aluskarvan kammattua pois, ennenkuin koirasi levittää aluskarvansa ympäri asuntoasi.

Musistathan tarkistaa koirasi hampaiden ja ikenen kunnon?
Koirien hampaidenhoito on yhtä tärkeää kuin ihmisten hampaidenhoito. Koirat voivat kärsiä hammaskivestä, plakista ja hammassärystä samoin kuin ihmiset. Siksi löydät valikoimastamme paljon erilaisia tuotteita joilla voit helposti auttaa koirasi hampaita pysymään hyvässä kunnossa, ja suuhygieniaa pysymään hyvänä. Ehkäisemällä hammasongelmien syntymistä säästät myös eläinlääkärilaskussa!

Pysy ajantasalla uusimmista koiratuotteista ja koiratarvikkeista!
Meiltä löydät kaiken mitä tarvitsen koirallesi - ja paljon enemmänkin. Meiltä läydät helposti ja edullisesti kaiken mitä koirasi tarvitee arjessa, mutta löydät myös paljon tuotteita jotka tuovat pientä lisää sinun ja koirasi arkeen, ja jotka tekevät koiranomistajasta olemisesta hieman helpompaa ja hauskempaa. Liity Club Zoopermarket kerhoomme niin pidämme sinut ajantasalla markkinoiden uutuuksista, samalla saat myös rahanarvoista bonusta ostoksistasi!


Koiranruoka
Zoopermarketti.fi sivuilta löydät suuren valikoiman koranruokaa, aina kalliimmista merkeistä edullisimpiin. Meille on kuitenkin tärkeää että kaikilla on mahdollisuus anta koiralleen sen tarvitsemaa ruokaa, ilman että hinta on esteenä, ja siksi haluamme olla markkinoiden edullisin! Ostaessasi koiranruokasi meiltä sinun ei tarvitse luopua laadusta hinnan takia. Valitessasi koiranruokaa on tärkeää että tarkistat että ruoka sisältää kaiken sen ravinnon ja vitamiinit mitä koirasi tarvitsee. Koiran ravinnontarve riippuu koiran iästä, ja siksi löydät meiltä koiranruokaa penuille, aikuisille ja senioirikoirille. Jos koirasi on allerginen, tai kärsii esimerkiksi iho-ongelmista on tärkeää että valitset ruoan tämän mukaisesti. Valikoimastamme löydät esimerksikei Royal Canin, Pedigree, Eukanuba, Arion, Taste of the Wild, Hills ja Kingsmoor tuotteita.


Hemmottele koiraasi!
Meillä on suuri valikoma koiranmakupaloja: pehmeistä makupaloista jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi treeneihin, suuriin puruluihin jotka pitävät koirasi työllistettynä monen tunnin ajan. Meiltä saat myös allergiselle koiralle sopivat herkut! Tutki valikoimaamme ja tilaa koirast lempiherkut suoraan kotiovellesi.

Suojaa koirasi sateelta ja tuiskulta
Kakilla koirilla ei ole omaa lämmittävää alusvillaa, tai säänkestävää turkkia, ja he saattavat siksi tarvita hieman lisäapua pärjätäkseen suomen ilmastossa. Zoopermarketista löydät suuren valikoiman erilaisia viittoja, takkeja ja lomia koirallesi. Koirantakkin tulee olla käytännöllinen, helppo ja koiralle mukava, eikä haittaa että takki on muodikkaasti suunniteltu ja kaunis. Suuresta valikomastamme löydät varmasti sinulle ja koirallesi sopivan takin.


Mukava sänky on tärkeä myös koirallesi
Koiralle sänky ei ole vain mukava paikka loikoilla, se on myös koiran oma paikka jossa se voi rentoutua ja tuntea olonsa mukavasi. Jos koirasi asuu ulkona antaa patja tarvittaessa myös lämpimän paikan levätä. Zoopermarketin valikoma koranpetejä, tyynyjä ja koirankoreja on suuri, ja olemme varmoja että löydät koirallesi ja asuntoosi sopivan korin tai pedin. Meiltä löydät sekä klassisen kauniita koreja, että muodikkan räikeitä petejä. Valikoimaamme kuuluu myäs MemoryFoam pedit sekä lämpöpedit jotka ovat erinomaisia esimerkiksi selkä- tai nivelongelmista kärsiville koirille, tai vanhoille koirille.


Leikkikää ja treenatkaa yhdessä
Koirallesi on tärkeää pysyä aktiivisena. Ei vain pysyäkseen fyysisesi kunnossa, vaan myös koiran henkisen hyvinvoinnin kannalta. Zoopermarketista läydät paljon erilaisia tuotteita joilla voit pitää koirasi aktiivisena ja iloisena. Valikoimaamme ei kuulu vain suuri määrä koiranleluja, mutta myös välineitä joiden avulla voit helposti ja turvallisesti ottaa koirasi mukaan esimerkiksi pyöräretkelle.


Hoida ja helli koiraasi
Zoopermarketista löydät kaiken mitä tarvitset koiran hoitoon. Valikomaamme kuuluu paljon muutakin kuin koiranruoka, valjaat, taluttimet ja pedit. Meiltä löytyy esimerkiksi myös hoitotuotteita koiran tassuille, vitamiinit, ravintolisät sekä koirankakkapussit. Koiran tassut saattavat varsinkin talvisin hiekoitetuilla alueilla ärtyyntyä ja olla hellänä. Tassuvoiteet lievittävät kipua ja ärtymystä sekä suojaavat tassuja ulkona.

Mukavat ja hyvännäköiset valjaat ovat tärkeät

Valjaat ovat hyvä vaihtoehto kaulapannalle lenkillä oltaessa. Kaulapantaa voi käyttää koko ajan, ja esimerkiksi koiramerkku on hyvä kiinnittää kaulapantaan. Lenkillä valjaat ovat kuitenkin parempi vaihtoehto. Valjaat eivät paina koiran kaulaa, ja yllättävän nykäisyn voima jakautuu koiran rintakehän ympärille eikä vain pienelle alueelle kaulassa. Nopeat nykäisyt jotka kohdistuvat suoraan koiran kaulaan saattavat myös vahingoittaa koiran selkää ja niskaa. Meiltä löydät koirallesi sopivat, sinun silmääsi miellyttävät, valjaat edullisesti.

Nauti vapaudesta!
Koiralle on tärkeää tuntea olonsa vapaaksi. Asentamalla koiralle koiranluukun voit auttaa koiraasi tuntemaan olonsa vapaaksi, ja säästyt ainaiselta oven avaamiselta ja sulkemiselta koiran voidessa vapaasti liikkua sisältä ulos ja ulkoa sisälle oman mielensä mukaan. Valitse koiranluukku joka on hiljainen jotta et hermostu koiranluukun kolinaan. Valikoimastamme löydät myös vaellustuotteita koirille. Näiden tuotteiden avulla voit helposti otta koirasi mukaan esimerkiksi viikonloppuvaellukselle. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Kaikki toimii täydellisesti
Kaikki toimii täydellisesti: tilaus, väliaikatiedotteet, toimitus
15.04.2018 - Maiju
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi