Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kuljeta koirasi turvallisesti paikasta A paikkaan B
Zoopermarketista löydät suuren valikoiman metallihäkkejä, nylon kantolaukkuja ja kuljetuslaatikoita. Saat ne tietysti aina markkinoiden parhaaseen hintaan. Meiltä löydät kuljetuslaatikot johon mahtuu yksi tai useampi koira, vinoilla tai suorilla seinillä sekä yhdellä tai useammalla ovella. Meiltä löydät myös muodikkaat kantolaukut tai pajukorit pienelle koirallesi. Joissain malleissa laukun sivut ovat läpinäkyvää materiaalia, jotta koirasi voi katsoa ulos matkan aikana. Valikoimastamme löydät myös pyörän ohjaustankoon kiinnitettäviä tai selässä kannettavia laukkumalleja.

Löydä sopiva kuljetuslaatikko, kuljetushäkki tai kantolaukku koirallesi Zoopermarketista

Meiltä löydät kaiken hintaisia kuljetuslaatikoita, kuljetushäkkejä ja kantolaatikoita. Meiltä löydät niin autoon, lentokoneeseen, junaan tai pyöräilyyn sopivat kuljetushäkit, kuljetuslaatikot, kantolaukut ja kopat. Turvallisen matkustamisen lisäksi kuljetuslaatikkoa voi käyttää koiran omana turvapaikkana kotona. Jos sinulla on tarpeeksi suuri häkki voit antaa häkin olla auki esimerkiksi olohuoneessa. Näin koira tottuu häkkiin ja pitää sitä omana paikkanaan. Koiran halutessa olla yksin se voikin siis kömpiä omaan turvahäkkiinsä.

Koira perävaunussa pyöräretkelle
Kaikki koirat eivät jaksa juosta pyörän vierellä, koska heidän fyysiset ominaisuutensa tai terveytensä ei sovellu kovaan juoksemiseen. Zoopermarketissa on saatavilla kätevä polkupyörävaunu, jonka voit asentaa polkupyöräsi perään. Siten koirasi voi istua vaunussa mukavasti ja nauttia maisemista kun sinä ajat. Polkupyörävaunuja saa monessa eri koossa, joten löydät varmasti myös mallin, joka sopii sinulle ja koirallesi. Se on myös erittäin helppo asentaa polkupyörän perään. Kun polkupyörävaunuja on kehitetty, koiran viihtyvyys on laitettu etusijalle. Siksi koirallasi on optimaaliset olosuhteet vaunukopissa. Polkupyörävaunu on myös valmistettu erittäin kestävistä ja vahvoista materiaaleista.

Juoksetko koirasi kanssa?
Tilaa meiltä juoksuvyö, sen sijaan että käyttäisit normaalia talutushihnaa. Näin sinun ei tarvitse käyttää käsiäsi koiran kuljettamiseen, vaan koiran hihna on kiinnitetty vyötäröllesi.  Näin voit kokea paljon enemmän vapautta juostessanne yhdessä koirasi kanssa.  Zoopermarketista löydät suositun Hurtta Motivation juoksuvyön. Vyö on erittäin helppo ja mukava käyttää vyötärölläsi. Juoksuvyössä on myös taskut avaimia ja puhelinta ja koirankakkapusseja varten, sekä lisäksi irrotettava koiran namupussi.  Lisäksi Hurtta on myös valmistanut vyölaukun, jossa on tilaa koirankakkapusseille, namuille, avaimille, kännykälle ja muille tärkeille välineille. Vyölaukun kapasiteetti on 1 litra. Molemmat Hurtta Motivation juoksuvyö ja Hurtta Motivation vyölaukku sisältävät renkaan, johon voi helposti kiinnittää esilaisia asioita, kuten esimerkiksi vesipullon.

Nailoniset koirankulhot matkalle mukaan
Kun lähdet matkustamaan koirasi kanssa, tarvitsee hän mukaansa myös välineet ruokailuun. Hurtta Motivation matkakupit ovat erityisesti matkustamiseen suunniteltu ruokakulhoja. Nailoniset kulhot menevät pieneen tilaan, mutta avautuvat tarpeeksi isoiksi, että koirasi on helppo nauttia ateriansa, kun sen aika tulee. Kulhossa on myös vetoketjulla kiinnitettävä kansi, jolloin ruoka pysyy näppärästi kulhon sisällä.  Matkakupin materiaali on vedenpitävää nailonia, joten vesi pysyy kupissa koko juomatauon ajan. Hurtta matkakupit ovat konepestäviä. Myös Trixieltä on saatavilla erilaisia matkakuppeja, joko nailonista tai silikonista.

Laaja valikoima laadukkaita kuljetusvälineitä kilpailukykyiseen hintaan
On tärkeää, että lemmikkisi matkustaa turvallisesti autossa.  Myös laki velvoittaa, että koiraa on kuljetettava turvallisesti ja ettei koira kärsi tai loukkaannu matkan aikana. Sekä koirien että ihmisten turvallisuus matkustettaessa on tärkeää. Siksi koira on kiinnitettävä niin, ettei se lennä tai loukkaa itseään äkkijarrutus- tai ympäriajotilanteessa. Kuljetuslaatikon tulee olla myös niin kestävä, ettei se rikkoonnu pienestä iskusta. Kuljetuslaatikkomme on valmistettu kovasta muovista. Näin varmistaaksemme laatikon säilymisen ehjänä ja turvallisena koirallesi. Kuljetushäkki on todella hyvä sijoitus. Ellet ole varma, millaisen kuljetushäkin valita, kysy neuvoa asiakaspalvelustamme.

Lentäminen koiran kanssa
Kun lähdet lentomatkalle koirasi kanssa, on erittäin tärkeää, että valitset oikeanlaisen kuljetushäkin. Useimmat lentoyhtiöt kuuluvat IATA :an (International Air Transport Association), joka on tuottanut useita kansainvälisiä ohjeita koiran kuljetukseen ilmassa. Kun aiot ottaa koiran mukaan lennolle, on tärkeää, että valitset oikean kokoisen häkin ja että se on IATA :n hyväksymä. Löydät useita erilaisia lennolle hyväksyttyjä häkkejä Zoopermarketista.  Koiran kanssa lentämisen säännöt riippuvat myös lentoyhtiöstä, joten sinun kannattaa aina tarkastaa lentoyhtiön asiakaspalvelusta tai kotisivuilta, miten sinun koirasi tulee matkustaa. Pienet koirat saattavat päästä matkustamaan myös matkustamossa. Silloin on hyvä, jos sinulla on koiran kuljetukseen soveltuva kantolaukku, jossa koira pystyy matkustamaan mukavasti ja turvallisesti. Jos sinulla on lisää kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Nylon kantolaukut pienille koirille
Nylon kantolaukku toimii erinomaisesti, kun kuljettaa pienempiä rotuja esim. eläinlääkärille, autossa, bussissa tai junassa.  Zoopermarketissa on laaja valikoima tyylikkäitä ja muodinmukaisia kantolaukkuja eri väreissä. Sen lisäksi, että nailonlaukut ovat hienoja, ne ovat myös käytännöllisiä. Ne ovat vedenkestäviä ja suojaavat koiraasi tuulelta ja kylmältä. Olipa koirasi maku ja tyyli mikä tahansa, meiltä löydät taatusti laukun joka sopii juuri teille.

Täydellinen laukku sinulle ja koirallesi
Zoopermarketista lödät monenlaisia kantolaukkuja erilaisilla ominaisuuksilla. Suositut Trixie kantolaukut on valmistettu nailonista ja niitä on saatavilla monella eri kuosilla. Talvella voit kantaa koiraasi topatussa mikrokuituisessa laukussa, jossa on karvareunus. Voit myös valita koirallesi kantorepun, jossa on pyörät ja vetokahva. Näin voit valita kannatko koiraa selässäsi vai vedätkö perässäsi.  Meiltä löydät tyylikkäät ja kestävät nailoniset  pyöräilylaukut, reput, vedettävät kuljetuslaukut ja olkalaukut. Voit valita malleja, jotka avautuvat sivusta, päältä tai perästä. Useimmissa laukuissa on pieni talutusnuora, jotta koirasi ei voi hypätä laukusta pois kuljetuksen aikana. Koirasi voi olla nailonlaukussa autossa, lentokoneessa, veneessä ja pyöräillessäsi. Valikoimassame on kuljetuslaukkuja, koreja ja –laatikoita mm. Trixieltä, Ferplastilta ja Caymanilta.

Koiralle oma reppu ja teltta retkelle mukaan
Valikoimastamme löytyy myös eri mallisia reppuja koirallesi. Näin koirasi voi kantaa omat eväänsä lähtiessänne vaellukselle tai retkelle yhdessä. Reppu on säädettävä vatsan ja rinnan ympärystästä ja sopii siten monille erilaisille koiraroduille. Reppu on valmistetty polyesteristä  ja on sen kosketuspinnat ja suojaava läppä on pehmustettu ja siten mukava käyttää. Repussa on heijastavat raidat.  Jos päätätte yöpyä retkellänne. Koirallasi voi olla ihan oma teltta mukana. Teltta on nailonia ja se on valmistettu siten, että ilma kiertää hyvin teltan sisällä. Teltta tulee pienessä nailonpussissa, jonka voi vaikka sujauttaa koiran omaan reppuun. Näin saatte retkeilystä koiran kanssa mukavan elämyksen!


Pajusta punotut kuljetuskorit
Pienemmälle koiralle kuljetuskori voi olla täydellinen valinta. Zoomarketista löydät useita eri malleja pajukoreista. Kaikki ovat vankkoja ja kestäviä ja luonnollisen näköisiä.  Sää ja tuuli vaikuttavat ajan kanssa pajukorin pintaan ja antavat tuotteelle kauniin patinan. Pajukorin rivat on helppo kiinnittää pyörän ohjaustankoon. Ulkonäkö ja muoto on monissa malleissa pyöräilyyn suunniteltu. Kahvat ovat myös mukavan malliset ja niistä koria on helppo kantaa. Kaikki polkupyörän korit on suunniteltu niin, että koira ei voi hypätä ulos matkan aikana. Pajuiset kuljetuskorit ovat suunniteltu niille, joiden koirat ovat pieniä, mutta haluaa silti tehdä pidempiä retkiä.

Oletko ottamassa koiran retkelle mukaan?
Löydä kaikki mitä tarvitset koiran kanssa matkustamiseen meiltä Zoopermarketista. Meillä on laaja valikoima pyöräilykoreja, pyöräilyhihnoja, pyöräilyvaunuja, matkakulhoja, kokoontaitettavia vesikulhoja, juoksuvöitä ja kuljetuslaatikoita. Tilaa matkustusvälineet meiltä ja ne toimitetaan suoraan kotiovellesi. Ei ole enää tämän helpompaa tapaa valmistautua retkeilemään koiran kanssa.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi