Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
KÄYTÖSTÄ OHJAAVA SUIHKE PET-CORRECTOR
50 ML
NOIN 50 PAINALLUSTA
PET-CORRECTOR
(886284311403)  
Suuntaa-antava markkinahinta 13,31 
EUR 10,65
KÄYTÖSTÄ OHJAAVA SUIHKE PET-CORRECTOR
200 ML
NOIN 150 PAINALLUSTA
PET-CORRECTOR
(886284313407)  
Suuntaa-antava markkinahinta 25,29 
EUR 20,23
Kaikki mitä tarvitset koiran kouluttamiseen
Zoopermarketin valikoimassa on kaikki tarvikkeet, mitä tarvitset koirasi kouluttamiseen. Meiltä saat esimerkiksi pujottelukepit, tunnelit, hyppyesteet ja muut tarvikkeet oman agilityradan kokoamiseen. Löydät myös laajan valikoiman muita tuotteita, joka ovat hyviä kun koulutat ja ulkoilet koirasi kanssa. Esimerkiksi pillit, klikkerit, herkkupussukat ja lelut.  

Aloita treenaus pentusi kanssa
Kun aloitat treenauksen koiranpentusi kanssa, voit aloittaa ensin sisätiloissa missä häiriötekijöitä on vähemmän. Muista, että pentu ei kykene keskittymään kovin kauaa yhteen asiaan, joten varaa mukaan paljon kärsivällisyyttä. On parempi, jos pystyt jakamaan treenausajan moneen pienempään osaan päivän aikana.  Sillä tavoin pentu pystyy keskittymään paremmin oppimiseen. On myös tärkeää että pentu huomaa treenaamisen olevan hauskaa, joten käytä leluja ja muista palkita pentu pienillä herkkupaloilla. Kun pentusi pitää treenaamisesta, sillä riittää paremmin energiaa keskittymiseen. Muista myös, että et voi opettaa kaikkia käskyjä yhtä aikaa. Käskyt tulisi opettaa yksi kerrallaan niin, että pentu osaa edellisen jo helposti, ennen kuin seuraavaa ruvetaan harjoittelemaan. Näin pentu pystyy helpoiten erottamaan käskyt toisistaan. Tarkista laaja valikoimamme koiranleluja ja herkkupaloja, joita voit käyttää pentusi koulutuksessa apuna.    


Mitä on agility?
Agility on koirien urheilulaji ja sitä pystyvät harrastamaan kaikki koirat. Koirat myös yleensä rakastavat tätä suosittua harrastuslajia. Voit aloittaa agilityn harrastamisen, joko paikallisessa harrastusryhmässä tai ihan omalla takapihallasi. Meiltä saat tarvikkeet agilityradan kokoamiseen. Voit toki sekä liittyä kerhoon että harrastaa kotona jos intoa vain riittää. Zoopermarketista löydät kaiken mitä tarvitset agilityharrastuksen aloittamiseksi. Agility kehittää luottamusta, kunnioitusta ja yhteistyötä sinun ja koirasi välillä. Kun jatkatte agilityn harrastamista koirasi kanssa, side välillänne kasvaa hauskalla ja haastavalla tavalla. Agility on harrastus joka takaa viihdykettä tunneiksi niin sinulle kuin koirallesikin.


Kahvalliset dummyt
Kahvallinen dummy on kuin ylimääräinen käsi koiran koulutuksessa. Sitä voi heitellä ja mitellä voimia koiran kanssa. Myös tottelevaisuuskoulutuksessa tällainen lelu on todella hyvä. Zoopermarketissa on monta erilaista vaihtoehtoa, joista voit valita koirallesi sopivimman.


Harjoittelu klikkerin kanssa
Löydät Zoopermarketista klikkerit ja naksuttimet klikkeriharjoitteluun. Tämä treenausmuoto on hellä tapa kouluttaa koiraa. Kun koirasi kuulee klikkauksen aina kun hän on toiminut oikein ja jotain hyvää -kuten esimerkiksi namupala- seuraa. Klikkeri laittaa koiran haluamaan herkkuja ja kiitosta ja positiivisia tuloksia syntyy nopeampaan tahtiin. Ajan kanssa koira ymmärtää, että klikkerin ääni tarkoittaa palkintoa ja kun klikkaat aina kun koirasi tekee oikein ja annat sitten makupalan on helppo palkita juuri sellaista käyttäytymistä mitä koiraltasi haluat. Et siksi ole myöhässä namupalojen kanssa, koska sinun ei tarvitse kaivaa niitä taskusi pohjalta.

Laaja valikoima herkkupusseja
Voit aina löytää Zoopermarketista jännittävän valikoiman erilaisia herkkupusseja. Kun hankit herkkupussukan taskusi pysyvät puhtaina murentuneista koiranherkuista. Samalla on paljon helpompaa saada namupaloja koirasi palkitsemiseksi. Meidän käytännölliset herkkupalapussimme voi kiinnittää esim. takkiin tai housuihin.

Korkeataajuuspillit
Korketaajuuspilliä voi käyttää koiran kouluttamiseen päivittäin esimerkiksi lenkillä ollessanne, metsästäessänne tai treenisessioissa. Voit valita pillin monesta vaihtoehdosta verkkokaupastamme. Jos et ole ennemmin käyttänyt korkeataajuuspilliä, valitse normaali pilli, jonka äänen voit itsekin kuulla. Huomaa kuitenkin, että talvella sinun ei tulisi käyttää metallista pilliä, koska se voi vaurioittaa huuliasi. Zoopermarketista saat myös buffalon sarvisia pillejä, jotka sopivat hyvin koiran koulutukseen ja metsästykseen. Löydät meiltä myös säädettävät korkeataajuuspillit, joilla voit antaa selkeitä käskyjä. Löydät meiltä myös valikoiman metallisia Trill pillejä.


Pet tags Haukunestopanta
Zoopermarketti tarjoaa myös haukunesto kaulapannat koirallesi. Oletko väsynyt siihen, että koirasi haukkuu koko ajan kaikelle. Pet tags haukunestopanta on yksinkertainen, kivuton ja todella toimiva ratkaisu. Zoopermarketista voit löytää elektronisia haukunestopantoja. Joka kerta kun koirasi haukkuu panta aktivoituu ja päästää äänen tai tärisee, joka saa koirasi kiinnittämään siihen huomion ja vähentämään siten haukkumista.

Käytöstä ohjaava Pet Corrector koulutussuihke
Zoopermarketista saat tilattua myös Pet Corrector suihketta, joka auttaa koiran haukkumisongelmaan. Aina kun koirasi haukkuu, voit suihkauttaa Pet Correctoria n. Metrin päässä koirasta ja se keskeyttää koiran haukkumisen. Älä missään tapauksessa suihkauta suoraan koiran kasvoihin, vaan mielummin pois päin niistä Suihke on brittiläisen eläinpsykologi Roger Mugfordin kehittämä. Hän on erikoistunut käytöksen muokkaamiseen. Voit korjata koiran käytöstä yksi ongelmakohta kerrallaan. Jos koirasi tuntuu pelkäävän suihkausääntä, lopeta suihkeen käyttö.
 

Kuonopanta koulutukseen
Jos koirallasi on tapana vetää lenkillä, voit kouluttaa sitä käyttämällä kuonopantaa. Koiran kuonopanta, joka on kiinnitetty koiran kuonon ympärille toimii saman tapaan kuin hevosen suitset. Hihna kiinitetään kiinnikkeeseen, joka on koiran poskella ja kun koira vetää, sen pää kääntyy ja samalla ruumis seuraa samaan suuntaan. Koira ei siis pysty vetämään eteenpäin mentäessä. Kuonopantaa tulisi käyttää vain koulutuksen yhteydessä, eikä sitä saa koskaan käyttä flexin kanssa, koska se voi vahingoittaa koiraa.

Easy Walk koiranvaljaat
Jos koirallasi on ongelmana liian kova vetäminen lenkillä, voit kuonopannan sijasta käyttää Easy Walk koiranvaljaita.  Easy Walk valjaat on suunniteltu siten, että hihna asetetaan koiran rinnalle. Näin koira ei pysty vetämään, koska valjas pakottaa lempeästi koiran kääntymään. Valjaat on helppo pukea ja käyttää ja koira tottuu valjaisiin helposti. Easy Walk valjaat eivät aiheuta vetävälle koiralle kakomista, koska panta ei paina kurkkua. Kun koirasi pyrkii vetämään, voit vetää narusta ja ohjata koiran sivulle, jolloin se lopettaa vetämisen. Kun koira on lopettanut vetämisen, kehu koiraasi ja palkitse makupaloilla. Lopeta myös hihnan kiristäminen heti kun koirasi lopettaa vetämisen. Easy Walk valjaat on tarkoitettu koulutuskäyttöön. Kun koirasi on oppinut olemaan vetämättä, voitte siirtyä tavanomaisempiin valjas- tai kaulapantaratkaisuihin.


Rauhoittava thundershirt
Thundershirt ei ole mikään ihmeentekijä, mutta se voi parantaa koiran pelkoa kovia ääniä kohtaan esimerkiksi uuden vuoden aatton. Thundershirt voi olla suureksi avuksi koiran koulutuksessa. Aivan kuin kaikki muutkin tuotteemme, jotka on suunniteltu koiran koulutukseen, Thundershirt auttaa koiraasi pääsemään maaliin. Thundershirt on patentoitu koiran takki, joka antaa lempeää mutta jatkuvaa painetta koirallesi silloin, kun heillä on oireita ahdistuksesta ja levottomuudesta tai pelosta. Thundershirt paidan vaikutusta on tutkittu tuhansilla koirilla yhdysvalloissa ja muissa maissa. Tutkimuukset osoittivat, että jopa 80% koirista parantaa käytöstään käyttämällä Thundershirtiä. Thundershirt auttaa koiraasi, koska sillä on rauhoittava vaikutus koirasi hermostoon.

Monenlaiset kuonokopat
Pehmeä kuonokoppa voi olla tehokas ratkaisu, jos koirasi turvallisuussyistä tarvitsee sitä. Lisäksi kuonokoppa on tehokas ratkaisu, jos koirallasi on taipumus näykkiä vastaan tulevia koiria tai ihmisiä. Kuonokoppa voi olla paikallaan myös jos koirasi ei pidä eläinlääkärillä käymisestä ja olet huolissasi että koirasi voisi puraista eläinlääkäriä. Löydät Zoopermarketista monenlaiset kuonokopat. Ne ovat laadukasta ja kestävää mutta pehmeää materiaalia. Varmista, että tilaat tarpeeksi ison kuonokopan, näin se on mahdollisimman mukava koirasi käyttää. Kun käytät kuonokoppaa lenkkeillessäsi koiran kanssa, on tärkeää, että koirasi saa hengitettyä vapaasti ja pitämään kieltään ulkona, kun sen on kuuma.  
   

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Kaikki toimii täydellisesti
Kaikki toimii täydellisesti: tilaus, väliaikatiedotteet, toimitus
15.04.2018 - Maiju
Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi