Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Miksi koirani tarvitsee nimilaatan?
Koirallasi on hyvä olla nimilaatta siltä varalta, että se sattuisi karkaamaan tai katoamaan. Jos koiralla on nimilaatta kaulapannassaan, koiran löytäjät voivat soittaa laatassa olevaan numeroon ja nopeasti välittää tiedon siitä, että koira on löytynyt. Nimilaatta on nopein tapa sinun ja koirasi löytää toisensa, mikäli koirasi on ollut kateissa. Vaikka koirallasi on siru, josta sen voi tunnistaa, tarvitaan tunnistamiseen eläinlääkärin apua. Jos taas koirasi kaulapannassa lukee laatta, mistä saa selville koiran omistajan puhelinnumeron, voi löytäjä ottaa heti yhteyttä koiran omistajaan. Huomaa kuitenkin, että nimilaatta ei voi korvata mikrosirua. Valitse ensin koirallesi kaulapanta, joka on mahdollisimman mukava ja pehmeä koiran kaulaa vasten. Valitse sitten koirallesi sopiva nimilaatta. Valitse se myös koiran koko silmälläpitäen. Jos pienellä koiralla on liian iso nimilaatta kaulassaan, se saattaa helposti ärsyyntyä siihen.

Alumiiniset ja messinkiset nimilaatat
 
Zoopermarketti tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia koiran nimilaattoja niin isoille kuin pienillekkin koirille. Nimilaatat voidaan valmistaa muutamista erilaisista materiaaleista ja niitä on saatavilla monenlaisissa malleissa ja väreissä. Voit siis helposti löytää koirasi luonteeseen sopivan nimilaatan. Koiran omistajana sinä määrittelet, mitkä nimilaatassä lukee. Mutta suosittelemme kuitenkin, että siinä tulisi aina olla vähintään sinun nimesi ja puhelinnumerosi. Alumiininen nimilaatta on todella kevyt ja harvoin ärsyttää koiraa. Alumiininen nimilaatta on paras valinta koiranpennulle tai pienelle koiralle.  Meiltä saat koiranmerkkejä sinisenä ja punaisena ja pinkkinä ja mustana ja valkoisena ja violettina ja vihreänä ja keltaisena ja metallinvärisenä jne. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tietää enemmän eri vaihtoehdoista, joita voit löytää Zoopermarketista.

Kestävät nimilaatat
Nimilaatan teksti kaiverretaan erityisesti kaiverrukseen tarkoitetulla koneella. Näin on mahdollista, että teksti näyttää selvältä vaikka kaulapanta ja laatta olisivat jo kuluneet käytössä. Emme suosittele käyttämään nimilaattaa metallisessa ketjukaulapannassa, koska se lyhentä nimilaatan käyttöikää huomattavasti. Myös jos koirasi rakastaa uimista, on hyvä tilata sellaisesta materiaalita valmistettu nimilaatta, joka kestää vettä. Nimilaatat menettävät helposti värinsä, jos joutuvat tekemisiin suolaisen meriveden kanssa. Jos koirasi katoaa, karkaa tai joutuu onnettomuuteen tai aiheuttaa onnettomuuden sinulle. On tärkeää, että koiran omistaja saadaan nopeasti selville. Kun tilaat nimilaatat Zoopermarketista, saat kaiverruksen ja metallirenkaan kaupan päälle. Jos metallirengas löystyy, hukkuu tai rikkoutuu. Voit tilata meiltä myös pelkän metallirenkaan vanhan tilalle. Kysy lisää asiakaspalvelustamme osoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi


Kivat mallit
Nimilaatat voivat helposti olla tyylikkäitä ja trendikkäitä. Se on koirasi oma koru ja sen tulisi siksi sopia koirallesi niin kokonsa kuin värinsäkin puolesta. Zoopermarketti tarjoaa monenlaiset nimilaatat ja nimilaatat, joista voit valita koirallesi kauden trendin mukaisen nimilaatan. Voit esimerkiksi valita sydämen muotoisen nimilaatan kirkkaan värisenä, tai raidallisen nimilaatan, joka on luun muotoinen. Meiltä saat myös klassisempia nimilaattoja, kuten pyöreä messingin värinen laatta tai mattavärinen sydämen muotoinen laatta. Jos et halua koirallesi nimilaattaa, voit hankkia sen sijaan osoitetynnyrin. Se on pieni tynnyri, joka roikkuu koirasi kaulapannasta. Löydät meiltä myös humoristisia koiranmerkkejä. Esimerkiksi pääkallomerkki tai Suomen lippu. Voit kirjoittaa osoitetietosi pienelle paperinpalalle, jonka voit sitten rullata ja sulkea osoitetynnyrin sisälle. Kun olet ruuvannut osoitetynnyrin kiinni, on paperilappu suojassa säältä ja kulumalta. Olemme varmoja, että löydät laajasta valikoimastamme sinun ja koirasi tyyliin  sopivan nimilaatan.

Tarrakuvat eri roduista
Zoopermarketista löydät tarrat useimmista roduista. Voit kiinnittää tällaisen tarran esimerkiksi autoosi tai postilaatikkoosi. Näin voit ylpeänä kertoa kaikille millaisen koiran omistaja olet. Voit myös kiinnittää tarran ”Täällä vartioin minä”-kylttiin. Koiran kuvan kiinnittäminen postilaatikkoon saattaa jopa vähentää riskiä, että asuntoosi murtaudutaan, kun rosvot näkevät, että talossa on koira.  Kysy asiakaspalvelustamme löytyykö Zoopermarketista sinun koirasi rotutarraa.


Ulkoilutuskieltomerkki
Oletko kyllästynyt ohikulkevien koirien jätöksiin pihassasi? Meiltä voit tilata koirien ulkoilutuksen kieltävän merkin. Merkissä on kuva koirasta jätöksineen ja päällä on iso ruksi. Näin voit ilmoittaa lenkkeilijöille, että en pidä siitä että koiran jätökset unohdetaan pihaasi. Varoituskyltti on rei’itetty ja siksi helppo asentaa tukevaan tolppaan tai muuhun vastaavaan.


Nopea toimitus
Kun tilaat nimilaatat Zoopermarketista, toimitamme ne nopeasti kotiovellesi asti. Sinun ei siis tarvitse mennä postiin hakemaan pakettia. Sinun ei myöskään tarvitse etsiä käsiisi kaivertajaa, koska saat nimilaatat meiltä valmiiksi kaiverrettuina.

Millaisen nimilaatan valitsisin?
On muutama tekijä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon, kun valitset koirallesi nimilaattaa. Koiran koko on esimerkiksi hyvin tärkeä tekijä. Pieni koira tarvitsee pienen nimilaatan. Se taas tarkoittaa sitä, että siinä on vähemmän tilaa tekstille. Siksi suosittelemme, että valitset siinä tapauksessa nimilaatan, johon voi kaivertaa tekstiä kummallekin puolelle. Sinun tulee myös tarkasti miettiä, mitä tekstiä haluat nimilaattaan kaiverrettavan. Tärkein tieto on puhelinnumerosi. Yleensä nimilaattan kirjataan koiran nimi etupuolelle ja omistajan yhteystiedot takapuolelle. Kaikkiin merkkeihin ei voi kirjoittaa etupuolelle, koska siellä on jo kuva. Jotkut lisäävät myös hauskoja kommentteja nimilaattaan, jos tilaa vain riittää. Esimerkiski, ”Karkuteillä” tai ”Omistajani kaipaa minua” tai mitä ikinä keksitkin. Jos sinulle on tärkeää, ettei nimilaatta aiheuta ääntä. Jos esimerkiksi käyt koirasi kanssa metsästämässä. Tai jos haluat, että nimilaatta on mahdollisimman kevyt. Silloin hyödyt eniten muovisesta nimilaatastä. Ne ovat kevyitä ja hiljaisia. Tutki valikoimaamme verkkokaupassamme zoopermarketti.fi ja valitse koirallesi parhaiten sopiva nimilaatta.  Muista myös, että jos puhelinnumerosi vaihtuu on koiralle uusittava nimilaatta. Jos nimilaatan tiedot ovat vanhentunee, ei koiran löytäjä saakkaan omistajaan niin helposti yhteyttä.

Näin tilaat koirallesi nimilaatan
Kun olet tehnyt päätöksen siitä, millaisen nimilaatan haluat tilata, sinun täytyy vielä käydä läpi tilauksen eri vaiheet, että saat merkin toimitettuna kotiovellesi.
  1. Valitse nimilaatta.
  2. Jos nimilaatastä on saatavilla eri kokoja, valitse koirallesi sopiva koko.
  3. Valitse, jos haluat tekstiä etu vai taka vai kummallekin puolelle nimilaattaa. Ota huomioon, että joissakin nimilaatoissa on tilaa vain takapuolella. Muovisiin nimilaattoihin, ei kaiverreta tekstiä vaan voit itse lisätä tekstin kirjoittamalla mukana tulevaan kirjoitusalueeseen.
  4. Täytä tekstikentät. Voit mahduttaa 18-22 kirjainta, jokaiseen kenttään. Ole hyvin tarkkana, että tiedot tallentuvat oikein tilaukseen. Suosittelemme että kirjoitat nimilaattaan ainakin oman nimesi ja puhelinnumerosi, jolloin sinut on helppo tavoittaa. Myös koiran nimi on hyvä mainita, sillä kutsumalla koiraa nimeltä voi löytäjä tehdä koiran kansa helpommin tuttavuutta. Jos esimerkiksi osoitteesi on todella pitkä. Voit yrittää lyhentää sitä käyttämällä lyhenteitä tai tulostamalla sen kahdelle riville.
  5. Laita tuote ostoskoriin ja siirry kassalle.
  6. Tarkista että tiedot nimilaatassa ovat oikein. Jos huomaat kirjoitusvirheen tekstikentissä, voit vielä korjata tekstiä painamalla muokkaa.
  7. Kun olet antanut yhteystietosi ja maksutavan, saat nimilaatan meiltä postin mukana n. 2-4 arkipäivän kuluessa.
  8. Kun saat nimilaatan, tarkista että kaikki tiedot ovat oikein ja sitten kiinnitä nimilaatta koirasi kaulapantaan.

Jos sinulla on kysyttävää koirien nimilaattojen kaiverruksesta tai tilaamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi tai puhelimella 09-42452166

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi