Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Koiranherkut soveltuvat koiran palkitsemiseen ja hemmotteluun
Kaikki koiran rakastavat koiranherkkuja, joko palkintona hyvin tehdystä tempusta tai hemmotteluna. Zoopermarketin valikoimasta löydät paljon erilaisia herkkuja koirallesi. Maukkaita, rasvattomia, viljattomia, hampaita puhdistavia, raakoija, gluteenittomia yms. Meiltä löydät myös laajan valikoiman koiranherkkuja jotka soveltuvat erinomaisesti treeniherkuiksi ja harkoitteluun. Treeniherkut ovat pieniä, ja erittäin maukkaita, joten koiran on helppo syödä nämä nopeasti treenieen lomassa. Koirasi ansaitsee vain parasta! Ja siksi läydätkin valikoimastamme paljon erilaisia herkkuja aina pehmeistä herkuista, puruluihin, iro keksit, luonnonherkut, hampatapuhdistavat herkut, raakaherkut ja paljon muuta. Löydät varmasti koirasi makuun sopivat herkut valikoimastamme. Etsitpä koiranherkkuja pienelle tai isolle koiralle, et tule pettymään. Meiltä löydät myös koiranherkut allergisille koirille. Esimerkiksi Max Life gluteenittomat koiranherkut ovat pieniä herkullisia gluteenittomia pehmeitä herkkuja jotka sopivat niin pienille kuin suurillekkin koirille: hemmotteluun, palkitsemiseen tai treeneihin.


Valitse oikeat koirankeksit

Valitsemalla oikeat koirankeksit saat iloisemman ja terveemmän koiran. Valitessasi koirankeksejä sinun ei tule valita halvinta vaiohtoehtoa sillä nämä sisältävät usein paljon lisä-aineita, viljatuotteita sekä sokeria jotka voivat olla haitallisia koirallesi. Siksi sinun tulee aina tarkistaa koiranherkkujen sisältöluoettelo ennen koirankeksien ostamista. Herkkujen tuolee sisältää mahdollisimman paljon luonnollisia raaka-aineita. Samanaikaisesti suuri määrä kuitua on hyvä. Näin voit varmistaa että koirasi tuntee olonsa kylläiseksi pidempään.
Koirankeksien tulee olla terveellisiä, herkullisia ja ravitsevia.


Jännittävä valikoina luonnonherkkuja

Zoopernmarketista löydät laajan valikoiman koirankeksejä ja herkkuja jotka eivät sisällä lisä-aineita tai säilöntäaineita. Luonnonherkkut ovat niin terveellisiä kuin herkullisiakin. Useat luonnonherkut eivät ole vain herkullisia, vaan ne ovat myös hampaita puhdistavia. Samalla myös koiran ikenet ja hampaat vahvistuvat. Koirat rakastavat luonnonherkkuja! Siankorvat, siansorkat, naudansorkat, porsaansaparot, kuivattu liha ja kuiovattu kala ovat kaikkein suosituimpia luonnonherkkuja. Jos koirasi kärsii ylipainosta voit korvata siankorvat naudankorvilla, sillä näiden rasvapitoisuus on huomattavasti siankorvia pienempi.


Pehmeät herkut treenin ja leikkiin

Riipumatta siitä oletko treeneissä, näyttelyssä, leikit koirasi kanssa tai muutoin aktivoit koiraasi on koiran palkitseminen tärkeä osa aktivointia. Siksi on tärkeää että käytät kiinnostavia ja vaihtelevia herkkuja koirasi aktivoimiseen ja palkitsemiseen. Käyttämällä pehmeitä koiranherkkuja suojelet koiran hampaita – ja tämä on varsinkin koiran ollessa pentu erittäin tärkeää. Koirasi ansaitsee vain parasta, ja siksi Zoopermarketti tarjoaakin paljon erilaisia pehmeitä koiranherkkuja, jotta sinulla on aina mahdollisuus tarjota koirallesi jotain uutta ja jännittävää.


Koiranherkut treeniin
Valikoimastamme löydät paljone erilaisia treeneihin soveltuvia koiranhekkuja. Esimerkiksi Lick Treats Treateatersilta antavat sinulle täysin uuden tavan palkita koirasi – esimerkiksi treeneissä. Lick Treats toimii kuin ”roll-on” jonka kuula on herkullisen makuinen. Näin voit helposti palkita koirasi ja antaa sen nuolla Lick Treatsia. Tämän lisäksi löydät myös erilaisia pateita valikoimastamme. Pateet sopivat erinomaisesti koiran herkuiksi, ja esimerkiksi lääkkeiden antaminen koiralle voi olla helpompaa kun lääkkeen piillottaa pateeseen. Muista: kaikki koirat ansaitsevat maukkaan koiranherkun silloin tällöin.


Suuri valikoima hampaitapuhdistavia koiranherkkuja
Zoopermarketista löydät paljon erilaisia hampaita puhdistavia koiranherkkuja niin suurille kuin pienillekkin koirille. Tarjoamme laajan valikoiman hampaita puhdistavia koiranherkkuja monessa eri muodossa, värissä ja koossa. Hampaita puhdistavat koiranherkut pitävät koirasi suun terveenä, hampaat hyväkuntoisena ja hengityksen raikkaana. Tarjoamalla koirallesi puruluita ja luita varmistat että koirasi käyttää hampaitaan ja täten vähennät hammaskiven muodostumista – sekä pidät koirasi hengityksen raikkaana! Koriasi voi pureskella ja jyrsiä luita usean tunnin ajan, ja siksi luut sopivatkin erinomaisesti jos koirasi tulee olemaan useamman tunnin ajan yksin, tai jos sinulla on tarve että koirallasi on ajanvietettä pidemmäksi aikaa. Luut ja rustot sisältävät tasapainoisesti kalsiumia ja fosforia jotka auttavat pitämään koirasi terveenä. Valikoimastamme löydät myös paljon erilaisia puruluita ja leluja jotka voit täyttää koirasi lempiherkuilla. Antos täytetyt sorkat ovat herkullinen ja terveellinen puruluu koirallesi, ja voit itse aina lisätä täytettä sitä mukaan kun koirasi on tyhjentänyt sorkan. Näin sorkka kestää pitkään ja koirasi on tyytyväinen.


Maukkaat puruluut ja luut koirallesi
Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät paljon erilaisia herkullisia puruluita ja luita koirallesi. Tarjoamalla koirallesi luita ja puruluita varmistat että koirasi käyttää hampaitaan ja täten hammaskiven ja haisevan hengityksen riski pienenee huomattavasti. Puruluut pitävät koirasi aktivoituneena usean tunnin ajan, esimerkiksi koiran ollessa yskin kotona. Puruluut ovat herkullisia ja terveellisiä koirallesi joten voit huoletta tarjota koirallesi herkkuluita.  Raat luut sisältävät kalsiumia ja fosforia jotka auttavat pitämään koirasi terveenä. Ydinluut ovat erittäin hyvä vaihtoehto koska voit itse täyttää ne uudelleen ja uudelleen koirasi lempi täyttellä. Ydinluut ovat erittäin aikaavieviä mutta koirasi rakastaa nittä! Zoopermarketin valikoimasta läydät useita eri kokoisia luita ja useita eri makuvaihtoehtoja.


Saako pentuni jyrsiä luita?

Voit huoletta antaa koiranpennullesi luun esimerkiksi kun pentusi tulee olemaan yksin kotona. Näin voit vähentää riskiä että koiranpentusi pureskelee esimerkiksi kenkäsi rikki. Sinun ei kuitenkaan tule antaa koiranpennullesi löinnunluita tai sian kylkiluita sillä nämä saattavat helposti haljeta ja muuttua pieniksi teräviksi sirpaleiksi jotka saattavat olla eritääin vaarallisia koiranpennullesi. Valitse aina koiranpennulle naudan tai vasikanluita, sillä nämä kestävät huomattavasti paljon enemmän. Näin voit olla täysin varma että pennullasi on herkullinen ja turvallinen puruluu.


Valitse oikea puruluu koirallesi

Valitessasi puruluuta koirallesi on tärkeää että valitset oikean pituisen koiranluun. Puruluun tulee tulla koiran takahampaisiin asit, sillä hammaskivi ilemestyy useimmiten taimmaisiin hampaisiin, ja siksi on tärkeää että puruluu ylettää näihin asti. Gnawlers puruluut ovat tunnetusti erittäin kovaksi puristettuja hampaita puhdistavia puruluita jotka pitävät koirasi kiinnostuneena usean tunnin ajan. Laajasta valikoimastamme läydät varmasti juuri sinun koirallesi sopivat puruluut. Muistathan että toimitamme tilauksesi nopeasti ja vaivattomasti suoraan kotiovellesi asit. Zoopermarketin valikoimasta löydät paljon hampaita puhdistavia, herkullisia ja maukkaita puruluita koirallesi joita voit hyvällä omatunnolla tarjota koirallesi. Koirasi nauttii herkuista ja koiran hampaat pysyvät samalla hyväkuntoisina.


Puruluut niin pienille kuin suurillekkin koirille

Koirat rakastavat puruluita joita he voivat jyrsiä tunti toisensa perään. Kaikki koirat ansaitsevat puruluun silloin tällöin. Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät eri makuisia, kokoisia, värisiä ja muotoisia purulita niin suurille kuin pienillekkin koirille. Löydät siis varmasti valikomastamme koirasi koolle, puruvahvuudelle sekä makuun sopivat puruluut. Koirasi ikä on myös tärkä ottaa huomioon koiran puruluuta valitessa. Vanhemman koiran leuka ja hampaat eivät ole yhtä vahvoja kuin nuoren koiran hampaat ovat, ja siksi vanhalle koiralle on hyvä valita hieman pehmeämpi ja pienempi puruluu. Näin vanhakin koira saa nauttia herkullisesta puruluusta, ja sinun ei tarvitse pelätä että koirasi hampaat kärsivät.

Muut koiranherkut

Perinteisten koiranherkkujen lisäksi löydät myör paljon muita herkullisia ja hauskoja herkkuja koirallesi valikoimastamme. Valikoimastamme löydät esimerksiki Clever2Mix kastikkeet. Clever2Mix kasitkkeiden avulla voit helposti esimerkiksi lisätä riistan maukua koirasi ruokaan, tai palkita koirasi. Kastikkeet läydät neljässä eri herkullisessa maussa: riista, nauta, siipikarja ja lammas.
Jos sinulla on kysymyksiä koiranherkkuihin liittyen otathan yhteyttä asiakaspaleveluumme asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi. Autamme mielellämme sinua löytämään koirallesi herkut jotka sopivat hemmotteluun tai treeniin.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi