Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
RUOKATYNNYRI RUOKATYNNYRI
35 L
TYNNYRIIN MAHTUU MAX 15KG RUOKAA
RUOKATYNNYRI
(5710303001608) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 13,32 
EUR 9,99
Monen malliset ja väriset koirankulhot
Verkkokaupassamme on runsas valikoima ruoka- ja vesikulhoja koirallesi. Saatavilla on useita eri värejä, materiaaleja ja malleja niin suurille kuin pienille koirille.  Näin voit löytää koirallesi ruokakupin, joka parhaiten sopii kotiisi. Onko etsimäsi ruokakulho romanttinen, humoristinen, minimalistinen tai värikäs? Meiltä löydät myös valikoiman ruokinta-alustat, jolla suojaat lattiat sekä naarmuuntumisen että kuivuneiden tähteiden varalta. Ruostumattomattomasta teräksestä valmistetut koirankulhot ovat tyylikäs ratkaisu, joka sopii useimpiin koteihin. Monet valitsevat ruostumattomat teräskulhot, koska ne on helppo puhdistaa, eivätkä bakteerit tartu niiden pintoihin. Muoviset ruokakupit on myös helppo puhdistaa ja niitä saa monissa eri väreissä ja muodoissa.

Ruokintajalustat ja ruokinta-automaatit
Tarjoamme myös erilaisia käytännöllisiä ruokailutelineitä helpottamaan koirankulhojen pysymistä paikallaan ja puhtaana. Ruokintajalusta on erityisen hyvä suurille koirille, joidenka selkää auttaa jos kupit ovat hieman korkeammalla. Kupit eivät myöskään liiku ympäri lattioita koiran syödessä. Zoopermarketin valikoimissa on myös monenlaisia ruoka-  ja juoma-automaatteja. Kun sijoitat ruokinta- tai vesiautomaattiin, takaat että koirallasi on aina tuoretta vettä ja ruokaa saatavilla, kun itse et ole kotona. Meiltä löydät taatusti koirallesi sopivan ruokintamenetelmän.

Koirankulhot ja tabletit muodikkaalle koiralle
Zoopermarketista löydät useita erilaisia koirankulhoja laadukkailta tuotemerkeiltä. Niitä löytyy useita eri värejä ja kokoja. Nämä erityisesti koirille suunnitellut kulhot sietävät kaikkia astianpesukoneita ja mikroaaltouuneja. Kun hankit lisäksi tabletin kulhojen alle, suojaat lattiaa roiskeilta ja vuodolta. Tabletit estävät myös ruokakulhoja liikkumasta, kun koirasi syö tai juo.


Käytännölliset tuplakulhot
Ruokakuppi ja vesi, siinä kaikki mitä koirasi tarviksee. Mutta miksi hankki useampaa kulhoa, kun voi tyytyä yhteen kaksoiskulhoon? Kaksoiskulhosta löytyy aina paikka niin ruualle kuin vedellekin, eikä sinun tarvitse käyttää muita kulhoja. Zoopermarketti tarjoaa koirallesi laajan valikoiman kauniita tuplakulhoja. Saatavilla monia eri värejä ja kauniita kuvioita. Kaksoiskulhoja on saatavilla monessa eri koossa ja materiaaleissa tai ilman jalustaa. Voit valita telineen kulhot joko muovista tai metallista. Etuna metallisessa kulhossa on, että se on helpompi pitää puhtaana.

Koiranruokien varastointi
Sekä koiran että kissanruoka on parasta varastoida huoneenlämmössä tai kylmässä. On myös hyvä ajatus pitää myös kuivamuonat mahdollisimman ilmatiiviissä astiassa. Kun avaat kuivamuonapussin ja säilytät käyttämätöntä ruokaa siellä, ruoka pääsee hapettumaan ja ruuassa käytetyt öljyt härskiintyvät helpommin. Haluat varmasti pitää koirasi lemmikkisi ruuat mahdollisimman tuoreena ja raikkaana, siitä huolimatta, että olet ostanut sitä suuren 15 kilon säkillisen. Hapettumisen minimoimiseksi, voit tilata Zoopermarketista ruokatynnyrin, johon mahtuu koko 15 kilon säkillinen yhdellä kertaa. Kannattaa kuitenkin lisäksi hankkia pienempi suljettava astia, johon mahtuu n. viikon ruuat kerralla. Näin voit pitää isoa ruokasäkkiä tai ruokatynnyriä suljettuna ja avata sitä vain kerran viikossa. Näin koiranruokasi säilyy mahdollisimman tuoreena mahdollisimman pitkään ja koirasi myös syö sitä suuremmalla ruokahalulla.

Keraamiset kulhot koirille
Ruokakuppi ja vesikuppi on perusvarustus kaikissa kodeissa, joissa asuu koiria. Valikoimassamme on paljon erilaisia keraamisia ruoka- ja vesikulhoja koirallesi. Keraamisissa kulhoissa on hauskoja koiralle sopivia kuvia ja niitä löytyy monissa eri väreissä.

Siksi kannattaa valita keraaminen kulho
Keraamiset kulhot ovat yleensä raskaampia kuin muoviset tai metalliset kulhot. Siksi ne ovat paljon vakaampia ja ne pysyvät helpommin paikallaan koiran syödessä. Keraamiset koirankulhot on helppo puhdistaa sisältä ja ulkoa, koska pinta on käsitelty liukkaaksi. Voit löytää uuden keraamisen koiran ruokakulhon ja vesikulhon verkkokaupastamme zoopermarketti.fi

Metallikulhot ruostumatonta terästä
Meillä on laaja valikoima erilaisia ruokakulhoja, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ruokakulhoja on saatavilla kumireunuksella tai ilman. Kumireunus estää kulhoa liukumasta lattiaa pitkin, kun koirasi syö tai juo siitä. Meillä on myös valikoimassa pennuille sopivia kulhoja ruostumattomasta teräksestä. Kulhossa on korkea reuna, joka estää pentua kaatumasta ruokaan tai istumasta ruuan päälle. Pentukulhon suuri ympärysmitta takaa myös sen, että useammat pennut mahtuvat syömään siitä samanaikaisesti. Zoopermarketista on saatavilla myös teräskulhoja, joissa on melamiininen ulkopinta. Näin  teräksiset koirankulhot voidaan saada myös värillisinä versioina, joissa on myös kivoja kuva-aiheita.

Miksi hankkia metallinen kulho?
Metalliset kulhot ovat erittäin kestäviä ja helppoja puhdistaa. Jos koirallasi on tapana pureskella ruokakuppiaan tai kanniskella kulhoaan paikasta toiseen, metallikulho ei mene rikki kovassakaan käsittelyssä. Metallisen ruokakulhon voi myös pestä astianpesukoneessa.

Alusta koirankulhoille
Vältä veden ja ruokajäämien joutuminen lattialle asettamalla alusta koirasi ruoka- ja vesikupin alle. Zoopermarketista on saatavana monia kauniita ja hauskoja muovisia alustoja koirankipoille.  Meiltä löydät koristeelliset alustat lattiasi suojaksi. Valitse alusta, joka sopii koirasi persoonallisuuteen. Kaikki kulhonalustat on helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

Vesi- ja ruokinta-automaatit
Zoopermarketista löydät valikoiman markkinoiden parhaita vesi- ja ruokinta-automaatteja. Kun koirasi saa vettä ja ruokaa automaattisen annostelijan avulla. Hän voi olla pitempääkin yksin kotona ja hänellä on aina saatavilla puhdasta vettä ja ruokaa. Vesi- ja ruokinta-automaatteja on saatavilla monenlaisissa väreissä ja malleissa.  Ruokinta-automaateista on tarjolla sellaisia, jotka täyttävät ruokakuppia sitä mukaan kun ruoka kulhossa vähenee. Trixie TX1 ruokinta-automaatti toimii ajastimella, joten voit asettaa koirallesi ruokaa kulhoon ennen kuin lähdet pois kotoa ja kansi pysyy kiinni kunnes ajastin aukaisee sen. Ajastimen voi asentaa 48 tunnin aikaviiveellä. Voit myös hankkia Trixie TX2, jossa on luukut kahdelle annokselle ja näin koirasi saa ruokaa kahdesti poissaollessasi.  Trixie FreshFlow Deluxe vesiautomaatissa, vesi pysyy tuoreena. Automaatti kierrättää vettä ja lisää siihen happea samalla kun jäähdyttää sitä. Kone on hiljainen ja sopii myös herkille koirille. Koneessa on myös aktiivihiilisuodatin.

Värikkäät muovikulhot
Meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia muovisia ruoka- ja vesikulhoja koirallesi. Useimmissa ruokakulhoissa on kumireunat, jotka estävät ruokakippoa liikkumasta kun koirasi syö tai juo. Muovikulhojen lisäksi meillä on silikonisia koirankulhoja. Jotkin kulhoista on suunniteltu siten, että koiran pitkät korvat eivät uisi ruuassa, kun koira syö. Lisäksi valikoimastamme löytyy malleja, jotka voi kiinnittää koiranhäkin seinämään.

Nailoniset koirankulhot matkalle mukaan
Kun lähdet matkustamaan koirasi kanssa, tarvitsee hän mukaansa myös välineet ruokailuun. Hurtta Motivation matkakupit ovat erityisesti matkustamiseen suunniteltu ruokakulhoja. Nailoniset kulhot menevät pieneen tilaan, mutta avautuvat tarpeeksi isoiksi, että koirasi on helppo nauttia ateriansa, kun sen aika tulee. Kulhossa on myös vetoketjulla kiinnitettävä kansi, jolloin ruoka pysyy näppärästi kulhon sisällä.  Matkakupin materiaali on vedenpitävää nailonia, joten vesi pysyy kupissa koko juomatauon ajan. Hurtta matkakupit ovat konepestäviä. Myös Trixieltä on saatavilla erilaisia matkakuppeja, joko nailonista tai silikonista.

Koiran virikkeistäminen ruokailun yhteydessä
Koiralle voi myös hankkia erilaisia leluja, joissa koira joutu tekemään töitä saadakseen itselleen herkkupaloja. Voit myös antaa koiran päivittäin tarvitseman ruuan erilaisten tehtävien muodossa. Niihin voit käyttää erilaisia aktivointileluja, mutta myös ihan ruuan piilottaminen ympäri asuntoa käy. Voit myös piilottaa ruokapaloja esimerkiksi tyhjän pullon sisälle. Zoopermarketista löydät monenlaisia puuhaleluja, joiden sisälle voit laittaa ruokaa. Näin koirallasi on jotain virikkeellistä tekemistä esimerkiksi silloin kun olet poissa kotoa.
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville
Olen useasti tilannut ja olen todella…
Olen useasti tilannut ja olen todella tyytyväinen :)
29.03.2018 - Paavo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi