Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kuljeta koirasi turvallisesti paikasta A paikkaan B
Zoopermarketista löydät suuren valikoiman metallihäkkejä, nylon kantolaukkuja ja kuljetuslaatikoita. Saat ne tietysti aina markkinoiden parhaaseen hintaan. Meiltä löydät kuljetuslaatikot johon mahtuu yksi tai useampi koira, vinoilla tai suorilla seinillä sekä yhdellä tai useammalla ovella. Meiltä löydät myös muodikkaat kantolaukut tai pajukorit pienelle koirallesi. Joissain malleissa laukun sivut ovat läpinäkyvää materiaalia, jotta koirasi voi katsoa ulos matkan aikana. Valikoimastamme löydät myös pyörän ohjaustankoon kiinnitettäviä tai selässä kannettavia laukkumalleja.

Löydä sopiva kuljetuslaatikko, kuljetushäkki tai kantolaukku koirallesi Zoopermarketista

Meiltä löydät kaiken hintaisia kuljetuslaatikoita, kuljetushäkkejä ja kantolaatikoita. Meiltä löydät niin autoon, lentokoneeseen, junaan tai pyöräilyyn sopivat kuljetushäkit, kuljetuslaatikot, kantolaukut ja kopat. Turvallisen matkustamisen lisäksi kuljetuslaatikkoa voi käyttää koiran omana turvapaikkana kotona. Jos sinulla on tarpeeksi suuri häkki voit antaa häkin olla auki esimerkiksi olohuoneessa. Näin koira tottuu häkkiin ja pitää sitä omana paikkanaan. Koiran halutessa olla yksin se voikin siis kömpiä omaan turvahäkkiinsä.

Laaja valikoima laadukkaita kuljetusvälineitä kilpailukykyiseen hintaan

On tärkeää, että lemmikkisi matkustaa turvallisesti autossa.  Myös laki velvoittaa, että koiraa on kuljetettava turvallisesti ja ettei koira kärsi tai loukkaannu matkan aikana. Sekä koirien että ihmisten turvallisuus matkustettaessa on tärkeää. Siksi koira on kiinnitettävä niin, ettei se lennä tai loukkaa itseään äkkijarrutus- tai ympäriajotilanteessa. Kuljetuslaatikon tulee olla myös niin kestävä, ettei se rikkoonnu pienestä iskusta. Kuljetuslaatikkomme on valmistettu kovasta muovista. Näin varmistaaksemme laatikon säilymisen ehjänä ja turvallisena koirallesi. Kuljetushäkki on todella hyvä sijoitus. Ellet ole varma, millaisen kuljetushäkin valita, kysy neuvoa asiakaspalvelustamme.

Lentäminen koiran kanssa

Kun lähdet lentomatkalle koirasi kanssa, on erittäin tärkeää, että valitset oikeanlaisen kuljetushäkin. Useimmat lentoyhtiöt kuuluvat IATA :an (International Air Transport Association), joka on tuottanut useita kansainvälisiä ohjeita koiran kuljetukseen ilmassa. Kun aiot ottaa koiran mukaan lennolle, on tärkeää, että valitset oikean kokoisen häkin ja että se on IATA :n hyväksymä. Löydät useita erilaisia lennolle hyväksyttyjä häkkejä Zoopermarketista.  Koiran kanssa lentämisen säännöt riippuvat myös lentoyhtiöstä, joten sinun kannattaa aina tarkastaa lentoyhtiön asiakaspalvelusta tai kotisivuilta, miten sinun koirasi tulee matkustaa. Pienet koirat saattavat päästä matkustamaan myös matkustamossa. Silloin on hyvä, jos sinulla on koiran kuljetukseen soveltuva kantolaukku, jossa koira pystyy matkustamaan mukavasti ja turvallisesti. Jos sinulla on lisää kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Nylon kantolaukut pienille koirille

Nylon kantolaukku toimii erinomaisesti, kun kuljettaa pienempiä rotuja esim. eläinlääkärille, autossa, bussissa tai junassa.  Zoopermarketissa on laaja valikoima tyylikkäitä ja muodinmukaisia kantolaukkuja eri väreissä. Sen lisäksi, että nailonlaukut ovat hienoja, ne ovat myös käytännöllisiä. Ne ovat vedenkestäviä ja suojaavat koiraasi tuulelta ja kylmältä. Olipa koirasi maku ja tyyli mikä tahansa, meiltä löydät taatusti laukun joka sopii juuri teille.

Täydellinen laukku sinulle ja koirallesi

Zoopermarketista lödät monenlaisia kantolaukkuja erilaisilla ominaisuuksilla. Suositut Trixie kantolaukut on valmistettu nailonista ja niitä on saatavilla monella eri kuosilla. Talvella voit kantaa koiraasi topatussa mikrokuituisessa laukussa, jossa on karvareunus. Voit myös valita koirallesi kantorepun, jossa on pyörät ja vetokahva. Näin voit valita kannatko koiraa selässäsi vai vedätkö perässäsi.  Meiltä löydät tyylikkäät ja kestävät nailoniset  pyöräilylaukut, reput, vedettävät kuljetuslaukut ja olkalaukut. Voit valita malleja, jotka avautuvat sivusta, päältä tai perästä. Useimmissa laukuissa on pieni talutusnuora, jotta koirasi ei voi hypätä laukusta pois kuljetuksen aikana. Koirasi voi olla nailonlaukussa autossa, lentokoneessa, veneessä ja pyöräillessäsi.

Koiralle oma reppu ja teltta retkelle mukaan

Valikoimastamme löytyy myös eri mallisia reppuja koirallesi. Näin koirasi voi kantaa omat eväänsä lähtiessänne vaellukselle tai retkelle yhdessä. Reppu on säädettävä vatsan ja rinnan ympärystästä ja sopii siten monille erilaisille koiraroduille. Reppu on valmistetty polyesteristä  ja on sen kosketuspinnat ja suojaava läppä on pehmustettu ja siten mukava käyttää. Repussa on heijastavat raidat.  Jos päätätte yöpyä retkellänne. Koirallasi voi olla ihan oma teltta mukana. Teltta on nailonia ja se on valmistettu siten, että ilma kiertää hyvin teltan sisällä. Teltta tulee pienessä nailonpussissa, jonka voi vaikka sujauttaa koiran omaan reppuun. Näin saatte retkeilystä koiran kanssa mukavan elämyksen!

Muoviset kuljetuslaatikot

Ellet halua ostaa suurta metallista kuljetushäkkiä koirallesi, voit valita pienemmän ja kevyemmän muovisen vaihtoehdon. Zoomarketin kuljetuslaatikot on valmistettu kovasta muovista, joka tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden koirallesi. Muovinen kuljetuslaatikko on helppo puhdistaa, jos koirasi on likainen tai matkan aikana on sattunut pieni vahinko. Muista, että jos haluat käyttää kuljetuslaatikkoa autossa, on tärkeää, että se on kunnolla kiinnitetty autoon. Huonosti kiinnitetystä kuljetuslaukusta voi olla vakavia seurauksia koirallesi esimerkiksi hätäjarrutuksen sattuessa.

Miksi valita kuljetuslaatikko?

Sekä kuljetuslaatikot että kuljetushäkit kuljettavat koirasi turvallisesti paikasta A paikkaan B. Suurin ero kuljetuslaatikoiden ja –häkkien välillä on, että kuljetuslaatikko on helpompi ottaa pois autosta ja jatkaa matkaa esimerkiksi junalla tai bussilla. Kuljetuslaatikoita on saatavilla monen värisenä ja muotoisena. Kaikissa malleissa on pitävä metallinen ovi. Joissakin malleissa ovi on laatikon sivussa. Kuljetuslaatikoista löydät myös lentomatkustukseen soveltuvat mallit. Kuljetushäkki on kiinteä ja paikallaan ja siksi se on vähemmän joustava, mutta toisaalta kuljetushäkki on tilavampi,  jos koira on häkissä pidempiä aikoja. Tutustu laajaan valikoimaan kuljetuslaatikkoja ja –häkkejä Zoopermarketissa. Mittaa, vertaile ja inspiroidu.

Pajusta punotut kuljetuskorit

Pienemmälle koiralle kuljetuskori voi olla täydellinen valinta. Zoomarketista löydät useita eri malleja pajukoreista. Kaikki ovat vankkoja ja kestäviä ja luonnollisen näköisiä.  Sää ja tuuli vaikuttavat ajan kanssa pajukorin pintaan ja antavat tuotteelle kauniin patinan. Pajukorin rivat on helppo kiinnittää pyörän ohjaustankoon. Ulkonäkö ja muoto on monissa malleissa pyöräilyyn suunniteltu. Kahvat ovat myös mukavan malliset ja niistä koria on helppo kantaa. Kaikki polkupyörän korit on suunniteltu niin, että koira ei voi hypätä ulos matkan aikana. Pajuiset kuljetuskorit ovat suunniteltu niille, joiden koirat ovat pieniä, mutta haluaa silti tehdä pidempiä retkiä.

Valitako kuljetushäkki, kuljetuslaatikko vai kuljetuslaukku

Kuljetuslaatikon tai –kassin pitää olla mahdollisimman turvallinen ja mukava koirallesi. Lisäksi sen tulisi olla mahdollisimman helppo ja mukava sinun käyttää ja siirtää. Kuljetushäkin pitäisi olla niin suuri, että sinne mahtuu pieni patja, tyyny tai viltti, jolla koira voi maata. Laatikossa tulisi myös olla tarpeeksi reikiä, jotta koira saa ilmaa ja voi katsoa ulos. Monet koirat tuntevat olonsa turvalliseksi liikkeessä ollessaan, jos voivat katsella ympäristöä missä kulkevat. Mutta on myös koiria, jotka tuntevat olonsa turvallisemmaksi, jos laatikko peitetään ja sisällä on pimeää ja hiljaista. Kuljetushäkin tulisi olla niin suuri, että koira voi olla mukavassa asennossa seisten, ja koiran tulisi pystyä kääntymään ympäri ilman ongelmia. Suurimmissa häkeissä on leveyttä yli metri. Sinun ei myöskään tulisi valita liian suurta häkkiä koirallesi, koska se voi vähentää koirasi turvallisuutta matkan aikana. Mitä tahansa kokoa etsitkin, löydät sen varmasti Zoopermarketista. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi